Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
5 Gevelwerk Dakwerk Steiger Beveren-Waas

Gevels bekleden met steenstrips - Gevel - Beveren-Waas

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Gevels bekleden met steenstrips

Gevels van 110-120m² bekleden met steenstrips. Muur waar slagregen tegen zit moet waterdicht zijn. Mocht dit niet lukken met gevelbekleding dan mag ook de huidige gevel verwijderd worden en nieuwe gevel gemetst worden. Spouwmuur is al geïsoleerd maar moet vervangen worden door isolatieplaten.


Gevelspecialist / metselaar Beveren-Waas

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Beveren-Waas

Recente aanvragen uit Beveren-Waas

maandag 19 juni 2023

Buitengevel renovatie

grijze gevelcrepi vertoont barsten en vochtplekken Is de gevel geschilderd?: nee Uit welk hoofdmateriaal bestaat de gevel?: crepi Wat is de oppervlakte van de gevel?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerken Melsele
maandag 23 januari 2023

Zijwand isoleren

Ik heb een zijwand van 80 m3 bedekt met asbestplaten die geïsoleerd moet worden. We dachten aan sandwichpanelen.


Gevel- en metselwerken Melsele
donderdag 03 november 2022

Gevel isoleren en afwerken

Gevel isoleren plus de goedkoopste manier voor af te werken. De gevel is ongeveer 12m diep.


Gevel- en metselwerken Melsele
dinsdag 18 oktober 2022

Vezelcement gevelbekleding

Zijgevels van het huis renoveren. Aparte gevels: het is een rijhuis dat ongeveer een meter hoger en een meter langer is dan de twee huizen ernaast. Die twee stukken zouden best behandeld worden door een bepleistering of een bekleding. Het gaat dus om een hoogte van een dikke meter over de diepte van het huis. Momenteel bezet met gevelcement, we staan open voor een modern alternatief.


Gevel- en metselwerken Melsele
zondag 20 maart 2022

Isoleren en houten gevelbekleding + timmerwerken dak.

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een houten gevelbekleding. Het betreft een nieuwbouwproject waarvoor we een houten gevelbekleding zoeken met een totale oppervlakte van ca. 150m². Het liefst in Thermowood. De gevels moeten ook geïsoleerd worden met PIR isolatie van 14cm dik. Als het kan ook de timmerwerken van het dak uitvoeren.


Gevel- en metselwerken Melsele
donderdag 10 februari 2022

Gevel isoleren of spouwmuurisolatie plaatsen

Mijn huis is uit de jaren 50 en een ramp qua muurisolatie. Het gaat om een halfopen bebouwing. Ik zoek een oplossing om de muren te isoleren, hetzij dmv spouwmuurisolatie hetzij door buitenmuur renovatie.


Gevel- en metselwerken Melsele
dinsdag 21 december 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Bekleden van woning, moet gelijmd worden en mag nergens vijzen zien. 1 muur met zwarte platen en andere muren met witte platen (geplaatst in wildverband). Dakgoten ook zwart bekleden. Ongeveer 180m² HOB.


Gevel- en metselwerken Melsele
woensdag 03 november 2021

Zijkant woning met hout bezetten

Ik zou graag een deel van de zijkant van mijn alleenstaande woning (circa 18m²) in hout laten bekleden (eventueel thermowood). Er zou ook eens moeten gekeken worden naar de isolatiemogelijkheden.


Gevel- en metselwerken De Klinge
woensdag 22 september 2021

Gevelwerken: reinigen en crépi herstellen

Vrijstaande woning: reinings- en herstellingswerken aan voorgevel (noord) en zijgevel (west) -> er zijn wel wat raampartijen voorzien, indicatie oppervlakte: breedte +/- 9, hoogte +/- 6 m. Beschadiging crépi door laadklep vrachtwagen: scheur te repareren thv hoekprofiel > 2 m en kleine stukjes (10cm²) op te vullen waar de crépi van is afgebrokkeld. Reiniging groenaanslag en eventueel afwerkings/verflaag als bescherming


Gevel- en metselwerken De Klinge
woensdag 18 augustus 2021

Gevel herstellen

Voorgevel vertoont enkele barsten en scheuren die herstelt zouden moeten worden. Er moeten ook een aantal loszittende stenen worden vervangen.


Gevel- en metselwerken Haasdonk
vrijdag 13 augustus 2021

Voorgevel isoleren en bekleden

Voorgevel van ongeveer er 50m² isoleren met pur + bekleden met crepi of steenstrip. De voorgevel staat nu gewoon in baksteen.


Gevel- en metselwerken Beveren-Waas
woensdag 31 maart 2021

Herstellen van een bakstenen gevel - bakstenen losgekomen

Herstellen van de gevel. Er zijn op een overstekend deel van de gevel een aantal gevelstenen losgekomen. Er is ergens nog een klein stukje gevel beschadigd, maar ik zou vooral deze hoek herstelt zien. Er zijn reservebakstenen beschikbaar.


Gevel- en metselwerken Beveren-Waas
zaterdag 19 december 2020

Metselen voor- en zijgevel

Wij zoeken iemand voor een opbouw van een voor en zijgevel . De bestaande voorgevel gaan we zelf afkappen. Dit gaat enkel over de buitensteen. De totaaloppervlakte die aangebracht moet worden is ongeveer 55 vierkante meter. Graag zou ik met de vakman de bakstenen aankopen.


Gevel- en metselwerken Haasdonk
donderdag 19 november 2020

Spuitkurk op voorgevel aanbrengen

Ik zou graag spuitkurk op de voorgevel van mijn rijwoning laten plaatsen. De oppervlakte die aangebracht moet worden is ongeveer 30 vierkante meter.


Gevel- en metselwerken Beveren-Waas
zondag 25 oktober 2020

Gevel met metalen bekleding afwerken

Ik zou graag mijn gevel laten bekleden. Deze gevelbekleding kan geplaatst worden vanop een plat dak op, de eerste verdieping. 15m² is de gevel ongeveer


Gevel- en metselwerken Beveren-Waas
Offertes aanvragen