Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

maandag 16 oktober 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Bekleding van garage van 13,35 m breed en 2,75 m hoog. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 36,5 m².
zondag 15 oktober 2017

Nacciht scheuren in gevel en herstellen

Oorzaak vinden van scheuren in de gevel en oplossing tot herstelling. scheuren binnen als buiten. Ongeveer 15 m² . Gevel van een garage.
woensdag 11 oktober 2017

Nazicht en herstelling fundering

Er is een enorme scheur in de gevel en er komen nog scheuren bij, het huis is in slechte staat en heel vochtig. We denken dat dit aan de fundering kan liggen maar hebben er geen enkel idee van.
dinsdag 10 oktober 2017

Aanbrengen van een profielen op de gevel voor veiligheid

Mijn huis is geklaseerd en op de voorgevel prijkt een cementenplaat met een molure. Door het zware vervoer die passeert dreigt die voorover te vallen. Ik heb met een architekt gesproken en de beste manier is om die plaat te beveiligen met 2 beugels. De cementenplaat kan niet meer teruggeschoven worden dus beveiligen is mijn enige uitkomst. Daarna enkel nog de groef opvoegen.
dinsdag 10 oktober 2017

Renoveren en herstellen van gevel

Bestaande gebouw van rond 1900 te renoveren: Slechte delen reeds gecementeerd. Geschilderde blauwe hardsteen (vensterbanken, plint, balkon) zandstralen, schilderen van gevel totale oppervlakte gevel: 58 m². Dit is een rijhuis.
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaande muur verwijderen en nieuw metselen

Ik wil mijn zijde van een bestaande muur (met vide) van 4 m bij 1. 8 m verwijderen en opnieuw laten metsen. Ondertussen moeten de waterkerende lagen (DIBA folie of PEC3000 of soortgelijk) terug correct geplaatst worden om aan te sluiten op de loodslabben van het plat dak. De bestaande deksteen moeten afgenomen worden, een waterkerende laag aangebracht en terug plaatsen en afkitten. De muur dient nadien terug gevoegd te worden en geïmpregneerd.
dinsdag 10 oktober 2017

Voegen schoorstenen

Ik wil mijn twee schoorstenen op mijn huis laten bijvoegen (er is voegsel losgekomen). Ik heb een zadeldak met de twee schoorstenen op het hoogste punt (vermoedelijk zo'n 9 meter hoog?).
maandag 9 oktober 2017

Hervoegen schoorsteen

Mijn schoorsteen moet hervoegd worden. Aangezien deze niet meer gebruikt wordt (centrale verwarming via flexibele buis) dienen verder geen andere werken te gebeuren aan de schouw. Een baksteen aan de bovenkant van de schouw is naar beneden gekomen.
maandag 9 oktober 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Eén zijmuur van vrijstaand huis bekleden met hout zonder isolatie. Liefst Thermowood of dergelijke. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 58 m²
vrijdag 6 oktober 2017

Tuinmuren en tuintrap metselen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuinmuren en tuintrap kan metselen volgens ontwerp van de architect. De facade steen heb ik.
vrijdag 6 oktober 2017

Herstellen van scheidingsmuur door aanrijding

Graag vakman voor het herstellen van een scheidingsmuur en deklaag. Auto is tegen scheidingsmuur gereden. Deel van gevel moet hermetst worden.
vrijdag 6 oktober 2017

Cementeren gevel

Cementeren gevel zonder isolatie. Ongeveer 35 vierkante meter.
donderdag 5 oktober 2017

Schoorsteen renoveren

Een schoorsteen heeft geleden onder weeromtandigheden en vorst. Gevolg vele kapotte bakstenen. Zou terug gemetst moeten worden.
donderdag 5 oktober 2017

Nieuwe buitenmuur plaatsen

Buitenmuur plaatsen: Er zou een nieuwe muur moeten komen op de plaats waar de buitendeur van de keuken stond (deze is reeds verwijderd). Het raam is reeds besteld. De nieuwe keuken zal tegen deze muur komen staan. Ter plaatse komen kijken naar de werkzaamheden.
woensdag 4 oktober 2017

Isoleren gevel en nieuwe gevelsteen plaatsen

Ik wil de buiten muren isoleren. De gevel af breken en nieuwe isolatie te steken en nieuwe steen voor te zetten. Oppervlakte 30 m² met 1 raam op gelijkvloers met deur en garage. Op 1 ste verdieping 2 ramen.
dinsdag 3 oktober 2017

Herstellen van kunststof geveldelen en dakgoot

Door het plaatsen van zonnepanelen en een onzorgvuldig gebruik van de dakgoot, is deze beschadigd, waardoor de dakgoot op een specifieke plaats aan de rand lekt. Bovendien zijn de houten (multiplex) boeiboorden (in trapvorm) aan vervanging toe omdat ze in meer dan 20 jaar niet geschilderd zijn geweest. Het gaat om de voorgevel van een 9 m breed huis.
maandag 2 oktober 2017

Gevelbekleding aanbrengen op achtergevel

Ik zoek een vakman voor aanbrengen van gevelbekleding aan een buitenmuur. Het betreft een muur met volgende afmetingen: 4,90mx3m(bxh), met daarin een raam (1,30mx1,75m) en een lichtstraat (0,65mx3m). Ik voegde de foto's van de desbetreffende achtergevel toe aan deze aanvraag. Aan de materiaalkeuze zijn we nog niet uit; we zijn op zoek naar degelijk materiaal dat prijs kwaliteit goed scoort, maar aangezien het om de achterzijde van het huis gaat, eisen we niet het allerbeste (en allerduurste) materiaal. Is het mogelijk een offerte op te maken voor verschillende soorten materiaal (inclusief gewone gevelbepleistering), werk-en plaatsingskosten inbegrepen?
zondag 1 oktober 2017

Herstellen scheur aan gevel

Scheur aan bovenkant van buiten raam . Herstellen scheur aan gevel.
zaterdag 30 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Wil oude gevel renoveren van pas aangekocht huis is het nodig om gevel te isoleren als je spouwmuurisolatie laat doen. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 60 vierkantemeter
vrijdag 29 september 2017

Herstelling tuinmuur

Door insijpelend water is de volle muur gaan uitzetten, daardoor is de bezetting losgekomen en is de muur op bepaalde plaatsen zo goed als volledig ingestort. De muur is ongeveer 11m lang en 3m hoog. Aarzel niet om me te contacteren voor meer uitleg of een bezoek. De offerte dient te worden opgesplitst naar werkuren en materialen.
vrijdag 29 september 2017

Voegen herstellen achtergevel appartementsgebouw

Graag hadden we voor een residentie de achtergevel voegen willen laten herstellen. Zou het mogelijk zijn om hiervoor eens langs te komen en dit te bekijken
donderdag 28 september 2017

Houten gevelbekleding plaatsen

Horizontale plaatsing van thermowood triple Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 40m²
donderdag 28 september 2017

Plaatsen gevelplinten

De gevel is van een rijwoning met een gevelbreedte van ongeveer 8 meter. Plaatsen gevelplint.
dinsdag 26 september 2017

Gevelsteen te metselen nieuwbouw

Gevelsteen te metselen (wildverband dunbed) ongeveer 150 m². Het gaat om een nieuwbouwwoning, de stellingen staan rondom klaar en de stenen zijn geleverd.
maandag 25 september 2017

Zandstralen nieuwbouw gevels

Zandstralen nieuwbouw: Ik begeleid als architect de bouw van een nieuwe woning. Het betreft gelijkvloerse nieuwbouw met een plat dak. De buitengevels van ongeveer 300 m² zijn voorzien van een heel dunne laag cementeer. Die laag is hier en daar beschadigd maar kan niet onder kleurverschil worden hersteld. We willen de gevels nu laten zandstralen. Daarna zal er een nieuwe cementeerlaag worden aangebracht. We ontvangen graag uw offerte voor het zandstralen. Ongeveer een 300 m² zandstralen, gelijkvloers.
maandag 25 september 2017

PVC gevelbekleding plaatsen

Rijwoning waarnaast nog niet gebouwd werd. Zijgevel opp = ongeveer 50 m2 Gaag voorstel welke soort isolatie en gevelbekleding het best past voor ons project. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 50
zondag 24 september 2017

Crépi scheuren in gevel herstellen

Het appartementsgebouw met 5 verdiepingen hoog, 2 appartementen per verdiep. De crépi gevel vertoond scheuren waardoor er vochtigheidsproblemen zijn ontstaan op de binnenmuren van de appartementen .
zaterdag 23 september 2017

Metselwerken nieuwbouwwoning

Metselaar gezocht: nieuwbouwwoning in landelijke stijl, Zarren, 300 m² te metselen, feb-mrt 2018 starten.
zaterdag 23 september 2017

Gevel bepleisteren en isoleren

Ik wil mijn achtergevel laten isoleren en bepleisteren. - -54m² moet geïsoleerd (12cm) worden+bepleisterd. -13m² moet enkel bepleisterd worden.
vrijdag 22 september 2017

Zijgevel bekleden met natuur leien

Plaatsing van natuur leien aan zijgevel. Er zitten 10 ramen in. Ongeveer 16 meter lang en de hoogte ongeveer 6 meter. Het zijn 2 verdiepingen. De folie hangt er al op, stelling is klaar. Gewoon toekomen en beginnen.
vrijdag 22 september 2017

Herstellen gevelmuur

Vervangen en of herstellen van 15 beschadigde gevelstenen.
donderdag 21 september 2017

Scheurherstel aan de buitenzijde

Herstellen van 15 m² scheurherstel. Langs binnen ook. Aan de zijgevel.
donderdag 21 september 2017

Houten gevelbekleding aanbengen

Houten gevel bekleden van een carpoort. Oppervlakte is ongeveer 38.5 m².
woensdag 20 september 2017

Barst in zijgevel herstellen

Met het oog op de eventuele isolatie van ons huis zouden wij graag een barst in onze zijgevel laten herstellen. Deze barst loopt tot zo'n drie meter hoogte en is op het breedste punt zo'n drie centimeter breed.
dinsdag 19 september 2017

Muur terras bekleden met zink

Afdekken muur +- 6 m rond terras in zink.
maandag 18 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevelbekleing aanbrengen. Meterlokaal 3 zijdig , H: 2,6m. Lengtematen: 1,25m + 2,25m + 1,45m
maandag 18 september 2017

Reparatie bovendorpel ( draagbalk ) raam

1) Repareren van een beschadigde bovendorpel van een raam op de tweede verdieping van het gebouw (zie bijgevoegde foto's). Het metselwerk is losgekomen en het profiel is roest door waterinfiltratie . 2) offerte om alle 5 de ramen van het appartement te vernieuwen Graag uw offerte en uitvoeringstermijn 1 ) Réparer le linteau aux deuxième étage (voir les images ci-jointe). Des pièces de maçonnerie ont été détachées et le linteau est éroder à cause d’infiltration d’eau. 2 ) devis pour remplacer tous les fenêtres de l’appartement. Cinq fenêtres au total. Nous vous remercions d'envoyer votre proposition de tarif et période d'exécution
zondag 17 september 2017

Renovatie van verzakte rollagen in beide zijgevels

De rollagen van de lange vensters in onze linker- en rechtergevel zijn verzakt. Deze moeten worden hersteld als volgt: -Plaatsen van de nodige stellingen met zeilen -Uitkappen van de rollagen/gevelstenen tot aan de verzakkingen zoals aangegeven -Plaatsen van verborgen (“Korbo”) L-profielen verankerd in binnenmuur ter ondersteuning van de overspanning -Opnieuw opmetselen van de rollagen met gevelsteen van het type “Wienerberger Terca donkerblauwe paepesteen M50” -Uitslijpen, zandstralen en hervoegen van de beïnvloede vlakken zoals aangegeven op plan -Opnieuw afkitten rondom de ramen -Afvoer van alle puin & afval -Opkuis van de werf
zaterdag 16 september 2017

Tuinmuurtje en trap afbreken/renoveren

Mijn tuin bestaat uit 2 verdiepingen, met een muur ter afscheiding (zie foto). Zowel het muurtje als de trap dienen verwijdert te worden en evt nieuwe trap naar beneden geplaatst
vrijdag 15 september 2017

PVC gevelbekleding zonder isolatie

Dak wordt gerenoveerd en muur die er tegenaan ligt heeft een momenteel ruiten gevelbescherming. Dit moet dan ook vernieuwd worden. Het is een een vrijstaande woning van ongeveer 40 vierkante meter.
vrijdag 15 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie

Gevel bekleden met pvc en isoleren. Oppervlakte van de achtergevel ongeveer 30 m² of iets meer.
vrijdag 15 september 2017

Gedeeltelijk of volledig muur metselen

Afbrokkelende tuinmuur herstellen en schoorsteen. Dit is een tuinmuur van 2 meter hoog , brokkelt uit. De lengte is 4 meter. Gedeeltelijk of volledig herstellen.
dinsdag 12 september 2017

Herstellingen aan appartement

Uit rapport van gerechts-expert: Aannemer voor volgende herstellingen: - Herstel metselwerk en pleisterwerk over een lengte van 5 m (h=30 cm) - Vervangen vensterbank in natuursteen (leveren en plaatsen) - Herstel parketvloer (uitbraak en vervangen beschadigd deel door nieuw te leveren parket; recuperatie goede planken) - Vervangen beschadigde plinten - Leveren en plaatsen 'steen-planchetten' vloer op passerelles (5m x 0,41m en 3m x 0,44m) - Afdichten opening 80x20cm (kunststofplaat?)
maandag 11 september 2017

Twee zuilen metsen

Er dienen 2 zuilen van 1, 80 m hoogte worden gemetst met een breedte van 50 cm. Hierachter wordt dan een schuifpoort voorzien. De schuifpoort zal niet belasten op de zuilen.
maandag 11 september 2017

Herstellen van barsten in gevel

Er zijn diverse barsten in de gevels wegens naburige werken. Ongeveer 80 cm boven het raam, en nog twee andere van 30 cm, en dan nog een barst loopt door naar de binnenkant en dan is 1 meter.
zondag 10 september 2017

Crepi op de voorgevel plaatsen

Renoveren van de voorgevel: Oppervlakte is 8.5 m breed op 5 meter hoog. Crepi op de voorgevel plaatsen.
zaterdag 9 september 2017

Herstellen van scheurherstel aan de voorgevel

Minder dan 15 m² scheurherstel. Buiten, aan de voorgevel.
vrijdag 8 september 2017

Metalen gevelbekleding aanbrengen

Gevelbekleding in zwarte aluminium, de oppervlakte zijn 2 maal 3 vierkante meter en 1 maal 4 vierkante meter.
vrijdag 8 september 2017

Herstellen of vervangen van crepi op achtergevel

We hebben scheurtjes in onze achter gevel die met crepi is afgewerkt (+/-70m2), graag willen we dit herstellen of volledig laten herbekleed met crepi of ander gevelbekleding.
vrijdag 8 september 2017

Scheuren in voor- en zijgevel herstellen

Scheuren in voorgevel, buiten en binnen; Zijgevel enkel buiten. Er zijn werken in de straat gebeurd en daardoor zijn er scheuren ontstaan. We zoeken dus dringend een vakman om dit te onderzoeken en te herstellen.

Partners

Partners van Casius