Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

donderdag 19 juli 2018

Betonrot herstellen aan balkon

Renoveren / herstellen van betonrot aan balkon derde verdieping. Onder het balkon. Bevindt zich over gans het balkon. Gebouw is van 1974.
donderdag 19 juli 2018

Zijgevel bekleden met composiet en isoleren

Bekleden van zijgevel vanuit nok van het dak tot goed halverwege gevel. Oppervlakte is 45 m² te bekleden, er zit een raam in en een glas dal.
dinsdag 17 juli 2018

Barsten in voorgevel herstellen

Barsten in de voorgevel, verschillende grote barsten. Boven de deur ook heel grote barsten. Er zitten twee ramen en een deur in de voorgevel.
dinsdag 17 juli 2018

Herstellen hoekpunt gevel

Het voegwerk boven enkele bakstenen vertoond enkele barsten. 2 bakstenen aan de hoekpunt boven het badkamerraam op de 1ste verdieping zijn losgekomen na de recente hitte. De barsten in het voegwerk zouden hersteld moeten worden en de 2 losgekomen bakstenen zouden hersteld moeten worden.
maandag 16 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Renovatie van een rijwoning in de stad. Resterende achtergevel wordt geïsoleerd en bekleed met hout, gevel is goed bereikbaar via plat dak. Plannen zijn beschikbaar om een beter beeld te kunnen vormen. Gevelbekleding : 30 m².
vrijdag 13 juli 2018

Cementbepleistering met isolatie voor nieuwbouwwoning

Voor ons landelijke woning zijn we op zoek naar een gevelspecialist. In de plaats van blauwsteen aan de onderzijde van de woning graag cementeren.
donderdag 12 juli 2018

Herstellingswerken aan voegwerk puntgevel

Ik zoek iemand die herstellingswerk kan uitvoeren aan een puntgevel , waarvan top 10 m hoog is. Voegwerk aan puntgevel losgekomen.
donderdag 12 juli 2018

Terras aan te leggen

Terras in hout aanleggen. Oppervlakte 5m op 5 m;. terras enkel met houten balken constructie.
donderdag 12 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen op zijgevel

Zijgevel bekleden met hout en isolatie aanbrengen voor een oppervlakte van 115-120 m².
donderdag 12 juli 2018

Metselen facade steen nieuwbouw

Ik wil de facade steen laten metselen door vakman, het is een open bebouwing . De oppervlakte te metselen is ongeveer 200 m².
donderdag 12 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen

Topgevel met raam in verwerkt lengte 9 meter hoogte 4 meter 45 graden +bekleden van goot 12 meter breedte 30cm hoogte 30cm; renovatie
woensdag 11 juli 2018

Buitenmuur hervoegen en draineren

Vocht door hoger gelegen tuin. De buitenmuur zou een waterkering of drainage moeten krijgen en hervoegd worden.
dinsdag 10 juli 2018

Garagegevel bekleden met thermowood

Gevel van garage laten bekleden met thermowood. Ongeveer 17 m² (B 6,5 X 2,75 m H). Er zitten geen ramen in wel een deur.
dinsdag 10 juli 2018

Gevels renoveren

De zijgevel, voor en achtergevel renoveren ongeveer 120 m². De gevels steken uit boven het (pannen)dak. Het betreft 4 zijgevels van zadeldaken en gevels van 7 dakkapellen.
dinsdag 10 juli 2018

Metsen van voorgevel

Metsen + isolatie voorzien van een voorgevel. Oppervlakte van de gevel : 55 m²
maandag 9 juli 2018

Plaatsen van gevelplinten in blauwe steen rond HOB

Ik wil gevelplinten in blauwe steen laten plaatsen rondom het huis (half open bebouwing). Ongeveer = 21 m
zondag 8 juli 2018

Scheuren in gevel herstellen en voegen herdoen

Gevelrenovatie.Scheuren in de muur. Voegen moeten herdaan worden. Oppervlakte : 20 à 30 stenen
zondag 8 juli 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op zijgevel

Houten gevelbekleding aanbrengen-geen isolatie. Dit is een zijgevel van de buur die uitgeeft op het terras.
vrijdag 6 juli 2018

Voegen van klein stuk gevel en steunbalken raam renoveren

Heel klein stukje voegen aan de gevel rond de venster. Boven ramen zitten steunbalken, is roest en betonrot graag herstellen.
vrijdag 6 juli 2018

Kaleien van gevel

Voor het kaleien van 30 m² gevel boven een carport. Hoogtewerker zal nodig zijn.
vrijdag 6 juli 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Graag zouden we onze gevel renoveren door het plaatsen van isolatie en afwerken met thermowood. Het gaat hier over onze achtergevel met een oppervlakte van ongeveer 20 m².
woensdag 4 juli 2018

Volledig afwerken van gevel met crepi en isolatie

Er werd door een firma (X) gestart met de bekleding van de gevel. Plots zijn de werken gestopt en men meldde ons dat deze niet konden verdergezet worden. Ondertussen hebben we vernomen dat deze firma failliet is. De voorgevel dient nog volledig afgewerkt te worden met een toplaag.
woensdag 4 juli 2018

Composiet gevelbekleding plaatsen

Afwerking van de garagewanden in keramische bekleding +/- 31m²
woensdag 4 juli 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Renovatieproject. Er is een nieuw stuk bijgebouwd. Dat zouden wij willen bekleden in cortenstaal.(roestkleur). Het zijn 3 stukken van elk ongeveer 12 m².
woensdag 4 juli 2018

Herstellen scheuren in gevel

Ik wil de scheuren in mijn gevel laten herstellen en de oorzaak ervan kennen. Over de volledige voorkant.
dinsdag 3 juli 2018

Tuinmuren metselen

Slopen van een stenen muurtje en asbestplaat (wat we zelf willen doen). Dan willen we graag twee nieuwe bakstenen muurtjes laten metsen. We zoeken dus iemand die dit wil metselen en daarvoor alle materiaal voorziet. De muurtjes zouden redelijk hoog (+ 2.5 a 3 meter) moeten beginnen en schuin aflopen dit voor een lengte van +/- 5 meter.
dinsdag 3 juli 2018

Gevel reinigen en hervoegen

Gevel moet gereinigd (gezandstraald) worden, geslepen en hervoegd. Enkel de achtergevel + bijgebouw. Gevel van vijftigtal jaren oud.
maandag 2 juli 2018

Gevel bekleden en isoleren

Gevel bekleden en isoleren met crepi. Oppervlakte is ongeveer tussen 50 en 100 m². Geen enkele raam en deur, dit is een wachtgevel. De hoogte is 3 verdiepingen.
maandag 2 juli 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen aan dakappartement

Bakstenen gevel bekleden met hout-thermowood. Dit betreft een voorgevel van een dakramen. Er zitten twee ramen in. Een oppervlakte van ongeveer 25 m² te bekleden.
maandag 2 juli 2018

Voorgevel bekleden met kunststof

Een voorgevel bekleden in kunststof. Voor een oppervlakte te bekleden ongeveer 20 a 25 m². Er zit een voordeur in en 3 ramen.
maandag 2 juli 2018

Voor- en achtergevel renoveren

Een voor en achtergevel renoveren. Ongeveer 56 m². Er zitten aan de voorzijde 1 raam in en aan de achterkant zitten er 2 ramen. Er is beschadiging op en zou moeten hersteld worden.
zaterdag 30 juni 2018

Herstellen scheur zijgevel

Tijdens werken aan een nieuwbouw naast ons is er een scheur opgemerkt in de gevel. Het is aan de zijkant waar er momenteel een nieuwbouw tegen komt. De scheur is ongeveer een meter zou moeten hersteld worden.
vrijdag 29 juni 2018

Voegen uitslijpen en hervoegen

Het betreft een nieuwbouwwoning die een kleurverschil in het voegsel vertoont. De volledige HOB 8 m breed en 10 m diep moet worden uitgeslepen en opnieuw opgevoegd in een soortgelijke kleur als de andere HOB.
donderdag 28 juni 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het gaat om een zijgevel muur die bij heraanleg van het terras moet waterdicht worden gemaakt maar met oog voor esthetiek. Een houten bekleding aanbrengen en dan ook isoleren.
donderdag 28 juni 2018

Plaatsen gevelplinten voor nieuwbouw

Nieuwbouwproject waarvan de crepie al gezet is. We hebben een gevelplint nodig van 15 cm hoogte en over 45 lopende meter. Mag in Vietnamese of andere variant.
donderdag 28 juni 2018

Isoleren van achterbouw gevel

Zou onze achterbouw willen laten isoleren langs buitenkant , zou enkel de isolatie zijn wat gezet zou moeten worden . De houten latwerk en de afromosia plachetten zou ik er zelf opzetten ( afromosia reeds in mijn bezit ) De oppervlakte betreft ongeveer 30 m² / 2 ramen en deuren reeds weggelaten.
dinsdag 26 juni 2018

Bakstenen binnenmuur renoveren

Ik wil mijn binnenmuur laten renoveren. Dit is een oude bakstenen muur waarvan de voegen en sommige bakstenen in slechte staat zijn (brokkelen weg). De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 12m². Het doel zou zijn om waar mogelijk de bakstenen te behouden en de voegen te vernieuwen/versterken. Materiaal te leveren door contractor. Proper werk vereist (afdekken vloer, ...)
maandag 25 juni 2018

Gevel bekleden met PVC

Wij willen een deeltje van de voorgevel, welk momenteel bekleed is in houten latten, laten bekleden met Kunststoflatten. Dit is een stuk tussen de garage en de eerste verdieping en een stukje tussen de ramen van de eerste verdieping. Afmetingen (+/- 4,70 m op 1 m) en strook tussen ramen van eerste verdieping (+/- 40 cm op 2 m)
maandag 25 juni 2018

Schouw opmetsen

Ik zoek iemand om een schouw terug bij te metsen op het dak, de stenen liggen los en er komt op die manier water binnen. De schouw is bereikbaar vanop het platte dak (4 tal meter hoger) of vanuit het dakraam. Het dak is ook niet zo steil en denk ik dus niet zo een groot of langdurig werk.
maandag 25 juni 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen twee gevels laten bekleden met hout. De oppervlakte is tussen de 50 en 100 m². Er zitten 3 ramen in een deur.
maandag 25 juni 2018

Metsen gevelsteen

Onze achtergevel bevat een grote raam beneden en 2 ramen boven en is zonder deze ramen ongeveer 30 m² . Deze zou voorzien moeten worden van een gevelsteen in wild verband.
vrijdag 22 juni 2018

Gevel renoveren

18 m² facade zonder ramen. Stelling en materiaal ter plaats. Daarna een verlenging van deze facade van 50m².
vrijdag 22 juni 2018

Muurtje verhogen

Ik heb een dubbel muurtje van 50cm hoog, 4m lang, daarop ligt arduin. Ik wil dit muurtje verhogen naar 1 meter Arduin verwijderen, muurtje opbouwen 50cm lang 4m en daarna arduin terug plaatsen
donderdag 21 juni 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Wij zouden graag onze inkomhal, bijgebouw en achterbouw laten bekleden met thermowood. Het zou gaan om een 80 m².
donderdag 21 juni 2018

Gevelsteen plaatsen op gevels bijgebouw

Ik wil de gevel van mijn achterbouw laten afwerken met het lijmen van gevelsteen. Het isoleren is reeds gedaan. Plan in bijlage - achtergevel nieuwe toestand. Gevelsteen aan te kopen door de vakman.
donderdag 21 juni 2018

Achtergevel herenhuis renoveren

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren, i.e. herstellen van voegen, wegwerken van gaten in de bakstenen en opnieuw bevestigen van arduinen stenen (heel hoge plinten onderaan de woning). Dit betreft de achtergevel heeft een oppervlakte van 80 m². Er zitten 4 ramen in en een dubbele deur.
donderdag 21 juni 2018

Thermowood plaatsen op muur

Muur 15 vierkantemeter ThermoWood plaatsen. Muur van terras bezetten met hout. 15 m².
donderdag 21 juni 2018

Verwijderen van asbestleien op wachtgevel

Voor de realisatie van een graffiti muurschildering willen we leien laten verwijderen die tegen een wachtgevel bevestigd zijn. De leien zijn bevestigd op een bakstenen muur. De totale oppervlakte is tussen 150 m² en 200 m² .
donderdag 21 juni 2018

Gevels herstellen en terug schilderen

Betonnen gevel met draagbalken. Er vallen stukken beton naar beneden en komt betonijzer bloot. Herstellen van de gevels en terug schilderen van de gevels, betreft drie gevels.
dinsdag 19 juni 2018

Gevel renoveren

De stenen boven 2 ramen zijn verzakt en losgekomen. Het gaat over een achtergevel De totale oppervlakte is 2m80 x1m 40 Er zitten barstjes in en moeten opnieuw netjes afgewerkt worden .

Partners

Partners van Casius