Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

maandag 19 februari 2018

Hervoegen gevel

Eén achtergevel moet worden hervoegd, ze vertoond openingen in de voegen met waterinsijpeling tot gevolg. (gevel goed bereikbaar). Gevel wel tot drie hoog.
zaterdag 17 februari 2018

Bezetten buitenmuur met cementpleister

Ik wil graag een buitenmuur van het terras opnieuw laten bepleisteren. Het gaat om een oppervlakte van zo een 20 m².
zaterdag 17 februari 2018

Schoorsteen afbreken en opnieuw metselen

Ik zou graag 3 bakstenen schoorstenen laten afbreken en opnieuw opmetselen in hun oorspronkelijke staat. De schoorstenen bevinden zich op een schuin dak.
zaterdag 17 februari 2018

Gevel renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. De buitensteen zou eraf moeten, daarna isolatie plaatsen op de binnenmuren en ook afwerken met crepi. Het gaat om een oppervlakte van zo een 150 m².
vrijdag 16 februari 2018

Herstellen muurtje aan oprit

Er is iemand tegen het siermuurtje aan onze oprit gereden. Het muurtje is een halve meter hoog en is in de lengte voor 50 cm beschadigd. Een aantal stenen zijn kapot. Het muurtje moet hersteld worden.
vrijdag 16 februari 2018

Herstelling van gevel barsten en stukken herstellen

Onlangs is onze bakstenen gevel beschadigd door het verlies van een lading uit iemand zijn remorque (betonbuis is tegen gevel geknalt). Er zitten 11 stenen gebroken. Eventueel beschadigde spouwisolatie ook graag hestellen.
vrijdag 16 februari 2018

Impregneren van muur

De muur in onze pas gerenoveerde badkamer blijkt vochtig te zijn door opstijgend vocht. Is er een mogelijkheid om dit langs de buitenkant op te lossen. Gevel met kalei.
donderdag 15 februari 2018

Buitenhuis metselen

Wij willen een buitenhuis laten metselen met volgende afmetingen: Breedte: 4 m Hoogte: 2,50 m Lengte: 6 m Gevelsteen die gebruikt dient te worden is Cap gris Nez van Nelissen. Deze dient gelijmd te worden in klein wildverband. Dak: plat dak 2 buitendeuren in het gebouw.
donderdag 15 februari 2018

Crepi plaatsen met isolatie

Tegen de hoek van het huis gereden met de auto waardoor de crepi beschadigd is. Terug crepi aanleggen het is ongeveer 5 m². Met isolatie.
donderdag 15 februari 2018

Crepi gevel reinigen

Reinigen crepi zijgevel. Zwarte aanslag thv sierluiken en dakrand van het platte dak . Er komt nieuw dak op dus na dakwerken - evt impregneren tegen vuil. Ongeveer 10 m².
donderdag 15 februari 2018

PVC gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Achtergevel : verschillende kleine delen moeten aangepakt worden..
woensdag 14 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Schuur te renoveren. Op dit moment is de gevel 45 m² bedekt met cederhout. De planken beginnen echter los te komen omdat ze onvoldoende dik waren.
woensdag 14 februari 2018

Gevel renoveren

Onze gevel begint af te schilferen en er zijn een aantal voegen kapot. Ook moet men enkele kapotte stenen vervangen. Hiernaast moet men ook de gevel behandelen tegen het vocht. Het gaat om een gevel van 10 meter breed en twee verdiepingen hoog en een puntdak.
woensdag 14 februari 2018

Kaleien van de gevel

Wij wensen na het aanbrengen van spouwmuurisolatie alle gevels van de woning te laten kaleien. Het gaat om ongeveer 200 m².
woensdag 14 februari 2018

Bevestiging van aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelpaneel is losgekomen, vermoedelijk door windkracht. Dit paneel met een afmeting van ongeveer 300 cm x 50 cm x 3 mm is losgekomen van de ondergrond en moet terug bevestigd worden
woensdag 14 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie te plaatsen

Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 16m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Gevelbekleding van nieuwe terrasmuur. Gewenst materiaal: rode padoek, verticaal geplaatst.
woensdag 14 februari 2018

Vervangen vensterbank voorgevel

Een vensterbank aan de voorgevel werd beschadigd door een graafmachine tijdens werken in de straat. Ik wil deze graag laten herstellen of vervangen.
woensdag 14 februari 2018

Composiet gevelbekleding zonder isolatie aan te brengen

Vrijstaande woning: Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 12m²= 4. 6 x2. 5 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : achtergevel van garage met daarin een venster van 225x75
dinsdag 13 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Oppervlakte van de te bekleden muren 10 m². Living wordt uitgebreid 3 meter diep 4 meter breed. Achteraan komt schuifraam 3 m op 2 m.
maandag 12 februari 2018

Gevelbekleding aan te brengen

Gevel bekleden met grijze ruitleien 44m2 en afwerking 22 l/m zinken profiel
maandag 12 februari 2018

Houten gevelbekleding op achterbouw aanbrengen

Bekleden van een achterbouw ongeveer 70 m² oppervlakte met hout. Dit zijn twee gevels.
maandag 12 februari 2018

Voorgevel herbepleisteren

Klassieke pleisterrenovatie van een voorgevel met boord. Er zijn in totaal drie verdiepingen.
maandag 12 februari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Houten gevelbekleding aanleggen. De oppervlakte is 17 vierkante meter, in de achterbouw bevindt zich 1 groot raam en een dubbele garagepoort waardoor het voornamelijk kleinere oppervlakten zijn. Wij zouden de lage achterbouw graag laten isoleren en bekleden met verticale houten bloklatten. De bestaande gevel is bekleed met crepie, maar deze zal bezet worden door steenstrips (met eronder isolatie), de werken starten in april. Gezien het een lage achterbouw is, is een stelling niet nodig.
maandag 12 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Een achterbouw , achtergevel bekleden met padouk. Oppervlakte 40 m². Zonder isolatie.
zondag 11 februari 2018

Scheurherstel

16 tot en met 30 m².Scheurherstel
zondag 11 februari 2018

PVC gevelbekleding aanbrengen op achtergevel

Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 40 We willen de achtergevel laten bekleden omdat hij vuil is en beschadigd door weersomstandigheden.
zaterdag 10 februari 2018

Metalen gevelbekleding zonder isolatie plaatsen

Metalen gevelbekleding aanbrengen. Oppervlakte 6 m². 1 verticale en horizontale bekleding in Aluminium boven de voordeur
zaterdag 10 februari 2018

Gevel kaleien

De zijgevel kaleien. Ter plaatse komen kijken naar de oppervlakte. Onze zijgevel bevindt zich in de tuin van de buren van de andere straat.
vrijdag 9 februari 2018

Gevel bekleden met thermowood

Bekleden van 100 m² met thermowood 1. Gevelplanken verticaal (zonder open voeg) met regelwerk, wat zijn de beschikbare breedtes. 2. Houten latjes 3 zijden geschaafd ± 6 x 6 cm (3,5 m hoogte), 780 m lopende meter balk.
donderdag 8 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Houten gevelbekleding aanbrengen : ongeveer 120 m². Graag komen zien ter plaatse. Ook isoleren van de gevel. Dit is een achtergevel en zijgevel.
donderdag 8 februari 2018

Gevel reinigen en renoveren

Ik wil graag de voorgevel van een huis in de Brugse binnenstad laten reinigen en restaureren. Ook moet men 3 grote houten ramen vervangen met isolerende beglazing. Hiernaast moet men een rolluik wegnemen en vervangen.
donderdag 8 februari 2018

Houten bekleding plaatsen

Ik wil graag in totaal 25 m² laten bekleden. Het gaat enerzijds om een stuk tuinmuur en anderzijds willen we een deel afwerken rondom een schuifraam. Ook willen we hier een op maat gemaakte zitbank integreren. Als materiaal dachten we aan thermowood of dergelijke.
woensdag 7 februari 2018

Schouwen opmetsen /herstellen

Van ouderdom is deze toe aan restauratie of opmetsen , foto's kunnen verkregen worden bij contact
woensdag 7 februari 2018

Gevelbehandeling

Behandelen van slechte gevel tegen indringend vocht( regen, groenaanslag)
woensdag 7 februari 2018

Voorgevel isoleren en bekleden met thermo wood

Houten gevelbekleding aanleggen. Oppervlakte te bekleden is 20 of 40 m². Voorgevel isoleren en afwerken met thermo wood populier.
dinsdag 6 februari 2018

Raam dichtmetselen

We zijn onze eerste verdieping aan het renoveren en gaan 1 kamer omvormen tot een badkamer. Om inkijk te beperken, zijn we opzoek naar iemand die het bestaande raam wilt uitbreken en de opening kan dicht metselen. Het gaat om een standaard raam qua afmetingen.
dinsdag 6 februari 2018

Werken aan buitenmuren

Onze achtergevel in baksteen vertoont op meerdere plaatsen barsten (o.a. onder de vensterbank ter hoogte van de eerste en tweede verdieping). Die willen we laten herstellen of zekeren. Daarnaast hebben we ook een gekaleide muur (van 3,70 meter breed op 3 meter hoog), waarvan de bovenste helft door vocht aangetast is nadat er 9 maanden geen deksteen op lang door werken aan het aanpalende pand. De kalei moet daar vervangen worden.
dinsdag 6 februari 2018

Cementbepleistering zonder isolatie

Stucwerken: 27 m². Cement aan de gevel vertoond barsten.
dinsdag 6 februari 2018

Metalen gevelbekleding zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 20 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Renovatieproject met nieuwe bovenbouw waar een afwerking in metaal wordt aangebracht . Het betreft 2 stroken van +/- 10m² . Tevens willen wij ook in dezelfde stijl ook een borstwering plaatsen in zelfde materiaal of kleur.
zondag 4 februari 2018

Opmetselen scheidingsmuur

Ik wil graag buiten een scheidingsmuur laten metsen. Het gaat om zo een 120 stenen die zullen moeten gemetst worden. De stenen zijn nog niet aangekocht, ik zou graag rode bakstenen gebruiken.
zaterdag 3 februari 2018

Voegwerk aan gevel

Voegwerken aan gevel nieuwbouwwoning. 32 m²..
zaterdag 3 februari 2018

Gevelreiniging

Meer dan 100 m².
vrijdag 2 februari 2018

Gevel garage renoveren

Graag hadden wij onze buitenmuur gerenoveerd van onze garage. De muur moet opnieuw gemetst worden. Oude muur in overleg met vakman af te breken.
vrijdag 2 februari 2018

Gevelrenovatie

We willen volgende werken laten uitvoeren:Zandstralen/opvoegen/of steentrips plaatsen. 190m2
vrijdag 2 februari 2018

Bijbouw bekleden met thermowood

Bijbouw bekleden met thermowood. Oppervlakte te bekleden is 24 m².We werken eerst met een gevelplank in meranti. Het regelwerk zou komen tussen 2 stroken beton. Bovenaan een regel beton & onderaan een regel beton. + laten behandelen.
donderdag 1 februari 2018

Heropbouwen muur

Er is een boom op de muur gevallen door storm. Muur beschadigd.
dinsdag 30 januari 2018

Achtergevel bekleden met padouk of arfroromosi

Bekleden van de achtergevel met padouk of wel met arfrormosia. Ongeveer 8 m² te bekleden.
dinsdag 30 januari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Bekleden met hout van de muur dit is een Bel-etagewoning, 2 verdiepingen, plat dak. Gevelbreedte 7 meter. Graag de achtergevel bekleden en isoleren. Ook isoleren.
maandag 29 januari 2018

Gevel renoveren

Ik zou graag mijn gevel renoveren, er moet geïsoleerd worden. Crépi of steenstrips.

Partners

Partners van Casius