Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

461 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevels bekleden met aluminium, metselwerken van gevel, façade 3500 m², voorgevel stabiliseren en afwerken, totaalrenovatie gevel, gevels bekleden, achtergevel bekleden en isoleren, voorgevel reinigen en bekleden, muur bekleden met crepi, gevel bepleisteren crepi, bakstenen en beton gevel laten restaureren, metsen gevelsteen nieuwbouwwoning, vernieuwen 3 gevels HOB, renoveren gevel tegen vocht, behandelen van gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

vrijdag 20 januari 2017

Scheurherstel

31 tot 50 m². Scheurherstel
vrijdag 20 januari 2017

Buitengevel en achtergevel te bekleden met leien

2 muren (1 rechhoekig en 1 rechthoek met schuin aanwerken tegen dak) 1 buitenhoek 1 raam Buitengevel en achtergevel te bekleden met leien
donderdag 19 januari 2017

Behandelen van muur

Het gaat om een muur die behandeld moet worden. Crepi lijkt me een goede én mooie oplossing.
donderdag 19 januari 2017

Behandelen van gevel

Spuitkurk voorgevel
woensdag 18 januari 2017

Metselwerken van gevel

Metselen van 70m² façade op een werf te Hasselt in onderaanneming.
woensdag 18 januari 2017

Scheuren in gevel herstellen

Huurder heeft gemeld dat er een scheur in de gevel is. Minder dan 15 m². Offerte voor te herstellen en tevens opzoeken naar oorzaak.
dinsdag 17 januari 2017

Gevels bekleden

Ik wil 1 of 2 gevels van mijn huist bekleden met leien (natuur of kunst), omdat er voorheen een klimop tegen de muur groeide. Ik schat de oppervlakte per gevel op 60m² (huis is 9m diep en zo'n 7m hoog met schuin dak).
dinsdag 17 januari 2017

Gevelrenovatie

Renovatie van onze voorgevel: versterken van de dorpels onder de ramen en vervangen van dorpels boven de ramen, nakijken en herstellen van voegen en barsten, reiniging van de gevel, dakgoot, Versteviging en ondersteuning van de gevel rechts vooraan (voorlopig ondersteund door een houten blok).
maandag 16 januari 2017

Isoleren en bekleden achtergevel

We zouden de achtergevel van onze bijbouw waarin 2 grote ramen en een deur zitten, willen laten isoleren + spouwmuur creëren + bekleden met leien. Hetzelfde zouden we willen laten doen voor onze zijgevel, die voor de helft verbonden is aan de zijgevel van de buren. In die laatste gevel zitten geen ramen of deuren. Dit zou als doel hebben vocht buiten te houden (geen schimmelaanmaak) en geen warmteverlies.
zondag 15 januari 2017

Zijgevel bekleden wegens vocht

Zijgevel bekleden wegens vocht in huis. Is momenteel in baksteen - opp. 100m² voor de ganse gevel. Graag prijs met en zonder isolatie voorzien.
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van gelvelstrip

Plaatsen van gevelstrip - het huis is allemaal beneden
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van gevelstrip

Is voor het plaatsen van gevelstrip het huis is allemaal beneden.
zondag 15 januari 2017

Gevel waterdicht maken

Onze gevel laat op een bepaalde plaatsen vocht door,we willen de gevel waterdicht maken ,zonder isolatie ,de minst dure oplossing Het is een appartements gebouw van twee verdiepingen,drie eigenaars Vriendelijke groeten.
zaterdag 14 januari 2017

Scheur in gevel herstellen en oorzaak bepalen

Gevel vertoond scheuren moet hersteld worden en de oorzaak dient achterhaald te worden. Gevel 51 tot 100m².
zaterdag 14 januari 2017

Gevel bekleden en isoleren

Mijn zijgevel moet op een budgetvriendelijke wijze geisoleerd en terug bekleed worden. Ik dacht aan steenstrips of een soort panelen met een idustriêle look
vrijdag 13 januari 2017

Renovatie schoorsteen buitenshuis

Bij het plaatsen van onze nieuwe kachel merkten we dat onze schoorsteen buitenshuis aan renovatie toe is. We verwachten dat de schoorsteen ongeveer 1m-1,5m moet afgebroken worden en terug opgemetseld moet worden. Ons dak is ongeveer 12m hoog. Ik kan een filmpje van onze schouw doorsturen. Ook zou ik de verbindingen met het dak van de buren willen laten repareren.
donderdag 12 januari 2017

Schouw herstelling

1) We hebben regelmatig last van vogelnesten in onze schouw. Daarom zouden we graag een vogelrooster laten plaatsen. 2) Blijkbaar zitten niet alle stenen van de schouw nog 100% vast, m.a.w. zou dit ook eens moeten bekeken worden. 3) Water afdichting tussen schouw en dak moet nagekeken worden. 4) Graag hadden we een schouw inspectie luik laten installeren op onze zolder, zodat de schouw helemaal kan worden schoongemaakt. 5) De voegen van onze nokpannen moeten nagekeken en bijgewerkt worden.
woensdag 11 januari 2017

Achtergevel bekleden en isoleren

Achteraan het huis moet een muur geïsoleerd en bekleed worden. Nu staan er enkel snelbouwstenen. De bekleding kan in hout, kunststof of stenen(strips). Of een ander materiaal mag ook. De muur is (ongeveer) 4m breed op 2,7 m hoog. Er is een grote opening voor een schuifraam (2,7 m breed op 2,4 m hoog). De totale te isoleren en bekleden oppervlakte zal dus rond 4m² zijn. Liefst zo snel mogelijk.
dinsdag 10 januari 2017

Crepi plaatsen op gevel

Wij willen onze gevel van onze vrijstaande woning voorzien van crepi. Wij hebben de woning gekocht in Letterhoutem en zullen deze ten laatste op 1 april bewonen. Onze gevel heeft ongeveer een oppervlakte tss de 30-100 m².
dinsdag 10 januari 2017

Herstellen crepi aan gevel

Ik heb een schade aan de crepi op de hoek van mijn woning. Kan ik een offerte krijgen voor de herstelling?
dinsdag 10 januari 2017

Bijwerken bakstenen gevel en bekleden gevel met steen strips

Bakstenen voorgevel is momenteel wit geverfd maar dient jaarlijks bijgewerkt (voegen! ) na de winter. Normaal gezien laten we de beschadigde plaatsen bijwerken (opnieuw voegen en/of schilderen) maar overwegen onze gevel te bekleden met hout of steenstrips. Graag advies en prijsofferte. Werken starten hangen af van de prijsofferte.
maandag 9 januari 2017

Façade 3500 m²

In Antwerpen moet 3500 m² gedaan worden Prijs per m²?
maandag 9 januari 2017

Renovatie gevel

Betref een gevel specialist voor renoveren bovenste deel van de gevel ( buitenspouwblad ) is losgekomen van de binnenmuur en is aan het verzakken, hierdoor zou een gedeelte van de gevel moeten hermetsteld worden.
zondag 8 januari 2017

Voorgevel reinigen en bekleden

Bijbouw zou ik willen bekleden , voorgevel moet gereinigd en hervoegd worden.
zondag 8 januari 2017

Muur bekleden met crepi

In bijlage stuur ik u enkele foto’s van een muur van de woning van mijn dochter. Kan deze bekleed worden met crépi? Hoe dik zou de totale bekleding worden (Let op de breedte van de deurlijst)? Is er een alternatieve oplossing?
vrijdag 6 januari 2017

Plaatsen van steenstrips op gevel

Het is een simpele rijwoning die ik graag met steenstrips zou laten herdoen rechtstreeks tegen de bestaande facade zonder isolatie anders vrees ik dat ik te ver naar voor zal komen met de stenen. Er zit een garagepoort in, een voordeur en een raam op het bovenverdiep. Zoals je kan zien op de foto zit er een soort gat naast de raam boven dat toegewerkt zou mogen worden zodat de facade in 1 vlak doorloopt. En aan de bovenkant van het raam en voordeur mag het recht gemetst worden zodat die bogen weg zijn. En boven de garagepoort mag het doorgemetst worden voor die kleine glazen ramen indien mogelijk.
vrijdag 6 januari 2017

Gevelrenovatie uit te voeren

Het opkuisen van een gevelwand en nadien opmetsen , een kleine glasdallen verwijderen en opnieuw dichtmetsen
vrijdag 6 januari 2017

Plaatsen van gevelplint rondom woning

Plaatsen gevelplint in blauwe steen onder crepi.
donderdag 5 januari 2017

Verschillende gevelwerken en isolatie

Zijgevel (+/-35 m²) met punt dak (eerste verdiep en zolder hoogte, want is boven garage) + achtergevel eerste verdiep(15m²), voorzien van isolatie langs buitenkant en bedekken met zwarte leien..... misschien aan achtergevel ook nieuwe dakgoot nodig want is verouderd. In de zijgevel dienen eerst wel 2 nieuwe pvc raampjes (70 x 80 en 70 x 100) geplaatst te worden. Bestaande gevelbedekking (grijze asbest tegels) aan de zijgevel dient eerst nog verwijderd te worden.
woensdag 4 januari 2017

Afbraak Schouw

Zoek vakman voor afbraak en dichten van 3 schouwen op hellend dak, foto's in bijlage. Indien mogelijk prijs per schouw, aangezien 1 van de 3 schouwen voor rekening van de buurvrouw is. Antwoorden per e-mail a.u.b.Afbraak van 3 schouwen.in de 3schouw van gebuur.
woensdag 4 januari 2017

Muur garage hermetselen

Wegens aanrijding met wagen, is deel van muur van garage beschadigd en zou dit terug moeten gemetst worden. Oppervlakte : vrij kleine oppervlake om terug op te metselen maar garagepoort dient eruit gehaald te worden en dan is er nog voegwerken over gans het gedeelte.
woensdag 4 januari 2017

Gevel bepleisteren crepi

Graag had ik een offerte willen ontvangen voor het isoleren aan de buitenkant van de gevel met 15cm dikke EPS isolatie + het bepleisteren van alle gevels in crepi. Bij contactopname zal het totaalplan van de woning doorgemaild worden voor het berekenen van de offerte.
dinsdag 3 januari 2017

Zijgevel bekleden met hout

Zijgevel bekleden met hout wegens regenkant, rest wordt geschilderd. Ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bespreken en een prijsofferte op te maken. Adres zal aan de vakman worden meegegeven bij afspraak aan de telefoon.
dinsdag 3 januari 2017

Bakstenen en beton gevel laten restaureren

Woning uit 1974. Strak design veel grote ramen. Baksteen en betonplaten elementen. Plat dak. Iets willen overplaatsen, afwerking in pvc. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.
dinsdag 3 januari 2017

Voorgevel stabiliseren en afwerken

Ik wil onze voorgevel laten stabiliseren, verankeren, afwerken. +/-15m breedte en 3 à 4 m hoog
dinsdag 3 januari 2017

Gevel behandelen

Buitengevel van 5m op 7m van rijwoning behandelen met spuitkurk
maandag 2 januari 2017

Scheur in gevel te herstellen

31 tot 50 m² scheuren in de gevel. Voor en achteraan de gevel. Te herstellen
donderdag 29 december 2016

Metsen gevelsteen nieuwbouwwoning

Graag het metsen van de gevelsteen van een nieuwbouwwoning. 12 x 10 m grondoppervlakte - woning met verdiep.
donderdag 29 december 2016

Vernieuwen 3 gevels HOB

Het hele huis. HOB: alle drie de gevels. Gevels veranderen van uitzicht.
donderdag 29 december 2016

Totaalrenovatie gevel

Voorgevel van een oude rijwoning 1 raam is dichtgemetseld en dient weggewerkt te worden gevel strak laten uitstralen Informatie over crepi, hout en kunststof/pvc Informatie over met en zonder isolatie
donderdag 29 december 2016

Gevels bekleden met aluminium

2 appartementsblokken van elk 4 appartementen, waarvan verschillende vlakken bekleed moeten worden met aluminium in totaal 125 m²
donderdag 29 december 2016

Zijgevel bekleden

Zijgevel bekleden met pvc wand, de gevel brokkelt af en door deze wand te plaatsen gaat dit tegengehouden worden en oogt veel mooier.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren gevel tegen vocht

Volledige renovatie gevel (crepi) om vocht te bestrijden. Oppervlakte: ongeveer 110 m².
dinsdag 27 december 2016

(Kleine) metselwerken renovatie woning

Wij gaan een huis verbouwen te Meerhout en zoeken voor de metselwerken nog iemand die ons kan helpen: - een groot raam waarvan de strik dient verlaagd te worden, alsook verlaagd te worden tot op de grond - een raam deels dichtmetsen - over ongeveer 10 lopende meter nieuwe arduinen dorpels plaatsen De metselwerken dienen te gebeuren eind februari. Indien u hierin interesse heeft, spreken wij graag een keer af om de woning samen te bekijken.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren achtergevel belle-étage

Renoveren achtergevel belle-etage: 54 m² 7 ramen en deuren Slagregen staat altijd op achtergevel: opnieuw voegen. Kijken wat er nog mogelijk is.
maandag 26 december 2016

Gevel renoveren

De voorgevel vertoont scheuren. De twee ramen boven kunnen (vermoedelijk door dit probleem) niet meer geopend worden.
maandag 26 december 2016

Vochtproblemen achtergevel

Woning nieuw gekocht, langs de achtergevel zijn er scheuren in de bepleistering onder de raamkozijnen. Door deze scheuren sijpelt er water naar binnen waardoor er vochtproblemen zijn ontstaan in de veranda. Graag informatie voor leien en vezelcement.
woensdag 21 december 2016

Gevelrenovatie

Ik zou graag mijn gevel willen aankleden met steenstrips en ook ineens isoleren. Graag een prijsofferte
dinsdag 20 december 2016

Plaatsen van isolatiepanelen op ganse gevel

Plaatsen isolatiepanelen met steenstrips bij halfopen bebouwing Veel ramen en poorten/deuren inclusief veranda (achteraan) Zie foto's.
dinsdag 20 december 2016

Steenstrips plaatsen

Ik wil ofwel mijn huis kaleien ofwel steenstrips aanbrengen of een combinatie ervan. We spreken over een 90 vierkante meter met een 6-tal ramen en deuren erin. Is het mogelijk om even langs te komen en een prijs mee te geven.

Partners

Partners van Casius