Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

maandag 24 september 2018

Voorgevel, deur en rolluiken restaureren

Voorgevel beschadigd door aanrijding. Deur, rolluiken gevel zijn beschadigd. Gevel in crepi. PVC deur is kapot. rolluiken ook in PVC. Ruit met glas ook te vervangen. Bestek voor verzekering in eerste instantie, nadien uiteraard uitvoeren.
zondag 23 september 2018

Zijgevel isoleren met spuitkurk

Zijgevel te isoleren. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 48 m². Wij denken aan spuitkurk maar andere opties zijn ook mogelijk, in overleg met vakman.
zondag 23 september 2018

Crepi op bijbouw aanbrengen 70 m² zonder isolatie

Een bijbouw op een gelijkvloers in houtskeletbouw afwerken met crepi zonder isolatie en ook de bestaande muur waarop de bijbouw gezet wordt voorzien van crepi zonder isolatie Dit is een buitengevel van ongeveer 70 m². Er zitten ongeveer 9 ramen en een deur in.
zondag 23 september 2018

Waterdicht maken van scheidingsmuur 20 m²

Muur waterdicht maken-en daarna misschien bekleden met crepi. Er is heel veel vocht, graag een oplossing. Dit is een scheidingsmuur met de buren. Afmetingen zijn ongeveer 15 a 20 m².
zondag 23 september 2018

Houten gevelbekleding plaatsen 30 m²

Gevel van de nieuwbouw woning met 1 groot vlak houten gevelbekleding en een 5 tal vlakken boven raamwerk dit is een open bebouwing. Graag in themowood ongeveer 30 m². Er zitten 5 ramen in.
zondag 23 september 2018

Scheur in schoorsteen herstellen

Er dringt regenwater binnen via een scheur in de schoorsteen.
zaterdag 22 september 2018

Vochtprobleem van gevel oplossen

Ik zit na elke regenbui met een natte plak in mijn kamer, net naast de vensterbank. Er sijpelt water binnen via (1) raamkozijn (boven de vensterbank) dat niet deftig is dicht-gekit , en/of (2) buiten-muur net onder de vensterbank , die is afgebrokkeld en gaatjes vertoont. Voegwerk deels herdoen ?
zaterdag 22 september 2018

Herstellen van barst in gevel en oorzaak zoeken

Er is een scheur onstaan op de hoek van het huis aan de voorgevel en zijgevel. Oorzaak is nog niet gekend. We zouden graag de oorzaak laten achterhalen en deze laten oplossen en de gevel laten herstellen.
zaterdag 22 september 2018

Gevel bekleden in thermowood + isoleren 50 m²

Bekleden van de gevel in thermowood. Voor een oppervlakte van 50 m². Dit is een zijgevel met een stuk van een achtergevel. Er zitten 3 ramen in en 1 deur. Mag ook isolatie op, te bespreken met de vakman.
vrijdag 21 september 2018

Crepi op buitenmuur plaatsen

Achtergevel 6 x 6 m waarvan +-12 m² ramen. Bezetten met crepi, niet isolerend maar wel waterdicht maken. Vervangen regenpijpen (nu 100 mm doorsnede) +-12 ml door 80 mm doorsnede. Onderzijde +-4,5 lm voorzien van hardsteen.
donderdag 20 september 2018

Gevelbepleistering

Woning huis
donderdag 20 september 2018

Herstellen/vervangen gemeenschappelijke betonplaten tuinmuur

Door een onweder is er een boom van mijn buurman op een gedeelte van de muur gevallen en afgebroken. De tuinmuur is 6 meter en 3 meter hoogte dat zou moeten worden hersteld. Het is een soort van betonnen omheining.
woensdag 19 september 2018

Renovatie voor- en achtergevel oude hoeve

Het uitbreken van voor- en achtergevel van een +- 150 jaar oude hoeve en identiek terug opbouwen maar met spouwmuur met isolatie. Huis is vastgesteld onroerend erfgoed. Dak te stutten.
woensdag 19 september 2018

Een nieuwe gevelmuur zetten en voegen

Nieuwe gevel te zetten en te voegen. Materiaal reeds aangekocht. Het gaat om ongeveer 18 m²
dinsdag 18 september 2018

De buitenmuren van het tuinhuis bekleden met PVC

Ik wil de buiten muren /gevel van mijn tuinhuis renoveren met pvc. De totale oppervlakte is 10 m².
maandag 17 september 2018

Gevel appartement reinigen en behandelen

Gevel van appartementsgebouw te reinigen en antimos + hydrofuge aanbrengen. Appartementsgebouw van 5 verdiepingen.
zaterdag 15 september 2018

Gevel bijbouw bekleden met hout 38 m²

Wij zijn onze woning aan het renoveren en zouden graag het stukje nieuwbouw bekleden met hout. De totale oppervlakte voor de gevel bedraag 37,11 m². Dit is een stukje bijbouw.
vrijdag 14 september 2018

Gevel met hout bekleden

Ik heb een pvc gevelbekleding en wil graag een houten gevel bekleding aanbrengen. Er zitten 4 ramen in en een deur. Gevelbekleding in duurzaam hout. Eventueel ook een gemetste steen een van deze mogelijkheden. Het is een HOB.
woensdag 12 september 2018

Nieuwe gevelsteen plaatsen

Gevelsteen plaatsen achteraan woning. +/- 25m². Gevelsteen metsen . Isolatie is al gedaan
maandag 10 september 2018

Scheur in buitengevel herstellen

Wij hebben een oude hoeve gekocht. Op de voorgevel bestonden een aantal scheuren, die wij hebben laten herstellen. Nu bestaat er nog steeds 1 scheur die wij graag voor de winter willen herstellen (buitenscheur die ook binnen te merken is).
maandag 10 september 2018

PVC gevelbekleding plaatsen

Bestaande platen vervangen, wegens loskomen. Ongeveer 8m² De voorkeur gaat naar verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) of PVC . Zonder isolatie.
maandag 10 september 2018

Herstellen afgebroken arduinen vesterbanken buiten

Een aantal arduinen aan venster zijn afgebroken of dreigen af te breken. Deze arduinen werden in het verleden verlengd nav een gevelrenovatie. Toen werd er hebruik gemaakt van een verlijming voor de verlengen van de arduinen. Het is deze naad die loskomt of aan het loskomen is. In totaal zijn het 5 venster tabletten
donderdag 6 september 2018

Isoleren van gevel en spuitkurk plaatsen.

Gevel oppervlakte van voor- en achtergevel bedraagt ong 50m² zijgevel (steense muur) bedraagt ong 85m² De afwerking van buitengevel wens ik graag in crepi of spuitkurk. Mijn voorkeur gaat naar spuitkurk, maar dat is nog afhankelijk van het prijsverschil met afwerking in crepi.
dinsdag 4 september 2018

Gevel bekleden met padouk

Wij zouden graag onze voorgevel gedeeltelijk willen bekleden met padouk. Er zijn 2 verschillende oppervlakken: B 1000 mm x H 2000 mm en B 6000 mm x H 1300 mm.
dinsdag 4 september 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op aanbouw

Gevel bekleden met thermowood. Ongeveer een oppervlakte tussen 10 a 15 m². Verduurzaamd zacht hout (thermowood, Oregon, lorken...). Voor achttergevel (aanbouw). Een hoekraam en een plooiraam, gaat over een alleenstaande woning.
maandag 3 september 2018

Tuinmuur voorzien van muurkap met afwatering en enkele stenen hermetsen

Tuinmuur van 3 meter moet voorzien worden van een muur kap met afwatering de hoogte is 1.70 meter ook enkele stenen her metsen.
donderdag 30 augustus 2018

Gevels bezetten met crepi

Crepi met isolatie plaatsen voor een ruime 100 m². We willen graag alle gevels van onze halfopen bebouwing bezetten met dit materiaal om beter te isoleren.
donderdag 30 augustus 2018

Metsen van openhaard en schouw voor buiten

Wij zijn op zoek naar een vakman die buiten op ons terras een open haard kan metsen, dit tegen een bakstenen muur. Is voor onze buitentafel aan te zetten. De schouw zelf is eerder decoratief. Is allemaal voor buiten.
donderdag 30 augustus 2018

Gevel van herenhuis zandstralen en bakgoot vervangen

Gevel restaureren ongeveer 100 m². Een gevel van een klassiek herenhuis. Gevel is zeer vuil, de textuur moet niet veranderen. Er zit ook een balkon aan op het tweede verdieping.
donderdag 30 augustus 2018

Voor- en achtergevel renoveren van gesloten bebouwing

De voor en achtergevel van een gesloten bebouwing renoveren. Is ongeveer een oppervlakte van 50 m² van gevel die moet worden hersteld. Er zitten 8 ramen en 3 deuren in. De gevelbekleding is momentele in slechte staat. De verf komt los en door het plaatsen van nieuwe ramen en deuren zijn er ook stukken losgekomen.
donderdag 30 augustus 2018

Crepi met isolatie aanbrengen

Achtergevel met eraan een uitbouw met plat dak. Achtergevel in crepi te zetten met of zonder isolatie. Oppervlakte 18 m². In een licht bruin kleurtje. Indien werken goed uitgevoerd dan ook optie voor voorgevel aan te pakken. Bereikbare achtergevel via tuin naar plat dak.
woensdag 29 augustus 2018

Houten gevelbekleding plaatsen boven raamwerk

Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) is voor stukken boven raam. 16m².
woensdag 29 augustus 2018

Voor- en achtergevel renoveren

Gevel vooraan 48m² en gevel achteraan 24m². Kleine herstelling vooraan, kapotte bezetting en afbladerende verf overal. Misschien de achterkant in kurk laten bezetten.
woensdag 29 augustus 2018

Isolatie en houtbekleding op bijgebouw plaatsen

Recent werd de woning uitgebreid met een bijbouw. Het betreft een rechthoekige uitstulping aan de woning (die vierkant is). De woning zal in oktober volledig bekleed worden met grijze crepi. De bijbouw zou ik graag laten bekleden met hout. Te plaatsen: 8 cm isolatie en houtbekleding. Voorkeur: thermowood (eventueel ayous) Oppervlakte: 66 m²
woensdag 29 augustus 2018

Composiet gevelbekleding met isolatie plaatsen op leien gevel

Ik heb een gevel die aan de buitenkant is voorzien van leien. Bedoeling zou zijn hiertussen te laten isoleren. 60-tal m².
woensdag 29 augustus 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen op achtergevel

Bekleding van achtergevel met thermowood en isolatie. 1 verdieping, is eigenlijk een stuk van de achtergevel (soort van aanbouw).
woensdag 29 augustus 2018

Cementbepleistering op muur aanbrengen

We willen graag een muur van +-50m² laten cementeren of bezetten met steenstrips.
dinsdag 28 augustus 2018

Gevel hervoegen

Voor onze school zijn we op zoek naar iemand die een muur van ongeveer 62m² (maximale hoogte 4 meter) wil en kan herstellen. Er heeft jarenlang klimop op gegroeid en de voegen zijn grotendeels weg. Ook zijn er halve bakstenen mee uitgekomen bij het verwijderen van de klimop. We zouden liefst deze muur laten egaliseren (betonneren? ) en tweejaarlijks door de kinderen laten herschilderen. Camionette geraakt niet tot aan de muur, er is wel een doorgang van minimaal 160cm breed om eventueel machines en stelling door te voeren.
maandag 27 augustus 2018

Tuinhuis bezetten met crepi

Ik wil graag een tuinhuis bezetten met crepi zonder isolatie. Het gaat om een tuinhuis van 3 x 5 meter met zadeldak, hoogte ongeveer 230 cm.
maandag 27 augustus 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Buitenmuren bijgebouw isoleren en afwerken in hout Oppervlakte 12 m².
maandag 27 augustus 2018

Isoleren van gevel

Het is een kleine gevel met schuifraam erin. isolatie aanbregen op gevel met crepi.
maandag 27 augustus 2018

Metalen gevelbekleding aanbrengen op bijgebouw

Bijbouw in hout/staalconstructie. Groot raam en deur reeds geplaatst. Boven, links en onder het raam dient de bijbouw te worden afgewerkt met zwart aluminium. Werk omvat: plaatsen van isolatie, regelwerk en bekleding. Boven het raam ongeveer 4m bij 50cm, boven deur ongeveer 1m50 bij 50 cm. Links van raam ongeveer 3 m bij 50 cm.
maandag 27 augustus 2018

Opmetselen zwemvijver in volle betonblokken

Metselen zwemvijver in volle betonblokken. Wapening Murfor in elke laag (eventueel cementeren muren zwemgedeelte)Leveren/ plaatsen betonplaat zwemvijver. Grondwerken zullen reeds uitgevoerd zijn > betonplaat afmetingen: 10m50cm x 6m75cm - dikte 20cm/ dubbele wapening - beton 250kg/m³+ polypropyeenvezel - polieren
maandag 27 augustus 2018

Voegen en bezetting herstellen gevel

Voegen herstellen en bijwerken aan alle 4 de gevels. Ook rondom de nieuwe garagepoort opnieuw bezetten en verven.
maandag 27 augustus 2018

Metselen zwemvijver in volle betonblokken

Metselen zwemvijver in volle betonblokken. Murfor wapening in elke laag.
maandag 27 augustus 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op zijgevel

Houten - thermowood - gevelbekleding te plaatsen. Enkel zijgevel te bekleden, ongeveer 10 x 10 meter met puntdak. Materiaal aan te kopen door vakman.
zondag 26 augustus 2018

Gevel zandstralen en heropvoegen alsook houten bekleding vervangen

Gevel zandstralen en terug opvoegen waar nodig,schouw afbreken tegen buitenmuur en terug netjes opmetsen alsook goed aanwerken aan dak , schouw is van geen enkel nut en staat gewoon tegen zijgevel en loopt niet tot binnen, onderste rand van gevel natuursteen verwijderen en vervangen door blauwe steen,gedeelte houtwerk vervangen door iets anders.
zondag 26 augustus 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op aanbouw

Bekleding nieuwe aanbouw in padouk 5 cm met open voeg + balustrade en tuinberging. Materiaal aan te kopen door de vakman. Aanbouw opp: 2 x 7,5 m².
zondag 26 augustus 2018

Tuinmuur voegen en metsen waar nodig

Mijn tuinmuur moet op verschillende plaatsen gevoegd en gemetst worden. Op een stukje tuinmuur moeten ook opnieuw dekstenen geplaatst worden. Ik zoek iemand die de muur terug volledig in orde kan zetten.
donderdag 23 augustus 2018

Crepi op gevel vernieuwen

Bestaande crepi op vrijstaande ytong-betonnen muur bevat roestvlekken en zou opnieuw gedaan moeten worden. Het gaat om zo een 12 m² in totaal. Men moet ook een heel klein deel opnieuw bepleisteren.

Partners

Partners van Casius