Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

560 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: garage bij te bouwen, bouwen van losstaande garage, renoveren gevel, stuk gevel bekleden in hout, steenstrips op isolatie plaatsen, bekleding achterbouw, plaatsen van crepie of steenstrips, metselwerken uit te voeren, houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel, gevel bekleden, cementeren van buitenmuren, isoleren en bezetten van bungalow, isoleren en bekleden achterbouw, gevelrenovatie met steenstrips, voorgevel renoveren en opfrissen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

dinsdag 23 mei 2017

Gevel strips en gevel bekleding

Totaal renovatie van een vrijstaande laag woning ( rechthoek 17. 5 meter 2 kanten en 2 kanten 8. 5 meter) met een hoogte van 2. 5 meter muur in steen strips. Vanaf dan twee kanten met ligt hellend dak. Zijkanten met plastieken gevelbekleding . Beste oplossing ter plaatsen komen opmeten en bespreken. Momenteel zijn het betonnen platen als gevel.
maandag 22 mei 2017

Cementeren gevel

Ongeveer 100 m² 13 x 7 m H Doel proper te zetten (gecementeerde gevel , dakrand + 2 ramen worden veranderd).
zondag 21 mei 2017

Crepi op voorgevel plaatsen

Wij willen graag crepi op onze voorgevel laten plaatsen.
zondag 21 mei 2017

Renoveren gevel

Volledige renovatie : isolatie + steenstrips (gevelbezetting) Of eventueel bezetten.
zaterdag 20 mei 2017

Stuk gevel bekleden in hout

Nieuwbouw in ytong met gevelbekleding in ytong. De hoek van aan de voordeur tot het einde van de carport (tot aan buitentrap) willen we echter in afzelia of padoek bekleden. Er moet natuurlijk voldaan worden aan epb qua isolatie. Onder het sierpleister wordt 12 cm isolatie voorzien aan lambda 0,032.
zaterdag 20 mei 2017

Muur afbreken en terug opmetsen

Buitenmuur van bijgebouw begint door vocht "uit te puilen".
donderdag 18 mei 2017

2 muurtjes bepleisteren met crepi

Ik heb 2 buitenmuren die ik graag zou willen laten bepleisteren met crepi. 1 x 10. 5 xx 5. 00 x 2. 30
donderdag 18 mei 2017

Buitenmuur bepleisteren

Muur van de buren die op onze koer uitkomt is in zeer slechte staat. De rode bakstenen zijn verweerd en bij regen of wind komen er rode schilfers los. De muur die moet hersteld worden is ongeveer 10 vierkante meter, maar bevindt zich op een hoogte van naar ik schat 2 tot 3 meter.
donderdag 18 mei 2017

Steenstrips op isolatie plaatsen

Graag had ik een prijs voor het plaatsen van steen strips op 12 cm isolatie. De gevel 4. 75 breed en 7. 50 hoog. Met aftrek van de deur, garage en raam is deze 22 m².
woensdag 17 mei 2017

Bouwen van losstaande garage

Bouwen van losstaande garage. Oppervlakte +- 4m op 8m. Hoogte: +- 3m. Plat dak. Gevel bekleed met witte crepi. Vloer en elektriciteit reeds aanwezig. Electrische sectionaalpoort incl of apart nog te voorzien.
woensdag 17 mei 2017

Bekleding achterbouw

Bekleding achterbouw opgetrokken in snel bouw. Graag zien naar de opties.
dinsdag 16 mei 2017

Gevel bezetten

Ik wil mijn gevel laten bezetten. Het gaat over de twee zijkanten en een klein stukje waar ook een raam in. Oppervlakte ongeveer een 20 m².
dinsdag 16 mei 2017

Scheur in muur bekijken en herstellen

Scheurherstel ongeveer 15 a 30 m² aan buitengevel bestaande baksteen.
dinsdag 16 mei 2017

Gevels reinigen, impregneren en bepleisteren

Voorronde woning zijn wij op zoek naar een gevelwerker. Voorgevel te reinigen en te impregneren. Zijgevel te isoleren en te bepleisteren.
maandag 15 mei 2017

Opmetsen schouw dak

Graag wil ik deze opnieuw laten op metsen.
maandag 15 mei 2017

Dakkapel renoveren

Wij hebben een oude dakkapel met 2 ramen in onze voorgevel, graag zouden we dit laten afwerken in pvc latten of composiet.
maandag 15 mei 2017

Plaatsen van crepie of steenstrips

Hoofdgebouw in Crepi of steenstrips (keuze nog niet definitief, graag offerte voor beiden) met isolatie Achterbouw in Ceder met isolatie Oppervlaktes volgens architect: Gemeten boven de hoogte van een te voorziene plint maar zonder aftrek van ramen: Ceder bekleding: 157,00 m2 Crepie: 153,00 m2 Gemeten boven de hoogte van een te voorziene plint maar met aftrek van ramen: Ceder bekleding: 143,00 m2 Crepie: 110,00 m2
zondag 14 mei 2017

Oorzaak en herstellen van scheuren in gevel

Scheurherstel : buitengevel vertoond grote scheuren. Gevel in baksteen. Oorzaak en herstelling
zaterdag 13 mei 2017

Scheuren herstellen buitengevel

Scheurherstel minder dan 15 m². Op verschillende plaatsen aan de buitengevel.
zaterdag 13 mei 2017

Opening maken om raam te plaatsen

Ik wil een nieuwe raam plaatsen in een ruimte waar nog geen raam zit. We moeten hiervoor een opening laten maken in een bestaande muur.
zaterdag 13 mei 2017

Herstellen tuinmuur

Wij hebben een oude tuinmuur waar door ouderdom en plantengroei de onderzijde van de muur beschadigd werd. Oude, rotte bakstenen zouden verwijderd moeten worden en de gaten opgevuld met beton.
vrijdag 12 mei 2017

Opmetsen van ramen met glasdallen

Ik ben op zoek naar een klusjesman die 2 ramen kan opmetselen met glasdallen.
vrijdag 12 mei 2017

Hervoegen van schouw

Hervoegen van een schouw.
vrijdag 12 mei 2017

Opmetsen pilaster en muurtje

Graag laat ik een pilaster en muurtje terug laten opmetselen. De pilaster mag dan tevens dienst doen als brievenbus.
donderdag 11 mei 2017

Gevels bekleden met steenstrips

Wij gaan ons huis totaal renoveren en willen ook de buitengevels vernieuwen Liefst met steen strips in donkere grijs en isolatie. Ongeveer een 170 m².
donderdag 11 mei 2017

Opmetsen septische put

De septische put lag onder gazon, nu wil ik die laten opmetsen met een anti-geurdeksel.
donderdag 11 mei 2017

Muurtje metselen

Er zou moeten een muur gemetseld worden van 4 m op 1 m hoogte als balustrade. Moet waarschijnlijk verankert worden in de overloop.
donderdag 11 mei 2017

Gevel bekleden met crepi

Crepi tegen voorgevel. Voorgevel is 34 vierkante meter. Het betreft een rijwoning.
dinsdag 9 mei 2017

Muur gedeeltelijk metsen en isoleren van 42 m²

Ik heb een muur van +-42 m² waarvan 18, 2 m²moet geïsoleerd worden. Ik heb van de vorige eigenaar nog 3 paletten van bakstenen. Ik kan congé nemen om jullie te helpen.
dinsdag 9 mei 2017

Metselwerken uit te voeren

Ik wens een nieuw dak te stekken en daarbij ineens mijn voor- en achtergevel omhoog te trekken tot het maximum. (ong 1. 5m hoger) Met bovenop de gevels een ringbalk gegoten. Ook de zijgevels moeten natuurlijk mee opgemetst worden. Zowel in de voor als in de achtergevel moeten 2 grote ramen komen ipv de kleine die er nu zijn. Het zou hier alleen om de gevels gaan. Het dak zou door dakwerkers gedaan worden. Eventueel mag er ook prijs gemaakt worden voor dak en gevels samen.
dinsdag 9 mei 2017

Terrasstenen hermetsen en voegen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het hermetsen van de boordstenen aan ons terras (ongeveer 7 meter). - Het gedeeltelijk bijvoegen van enkele voegen van onze terrastegels. - Het vastzetten van enkele boordstenen van ons zwembad.
maandag 8 mei 2017

Isoleren en bekleden van gevel

Wij wonen in een half open nieuwbouw. gemeenschappelijke muur met een regendoek afgeschermd. We willen hem graag isoleren en bekleden met metaal, bijvoorbeeld aluminium golfplaat in ral-kleur. We hebben geen idee welk budget we moeten uittrekken, voor de aankoop en de plaatsing. De buitenmuur is gebouwd met ytong. Het huis zelf is een houtskeletbouw met houten gevel.
maandag 8 mei 2017

Gevel bekleden met steenstrips

De berging zou niet bekleed worden met gevelstrips. De rest zouden we graag met isolatieplaten en steenstrips bekleden.
zondag 7 mei 2017

Gevel bekleden

Gewoon een oude gevel bekleden liefst in alu platen. Ongeveer een 80 m².
vrijdag 5 mei 2017

Bekleden van gevel met steenstrips

Gevel bekleden met steenstrips, de spouwmuur is al geïsoleerd.
vrijdag 5 mei 2017

Plaatsen keerwand achter in tuin

Achteraan onze tuin willen wij een keerwand plaatsen over een total van ongeveer 15 lm waarvan de hoogte varieert van 1. 8 m tot 0. 5 m boven de grond. Daarbij zouden we ook een fundering willen voorzien voor een berging.
vrijdag 5 mei 2017

Houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel

Ik wil de prijs weten voor een plaatsing van een muur of wand tegen een oude gevel over een lengte van 5 meter en zo hoog als mogelijk is. Kan u mij laten weten hoe hoog zo'n muur of wand maximum kan zijn en wat de kostprijs is.
woensdag 3 mei 2017

Gevel bekleden

In bijlage vind u foto van de gevel van het gebouw. Graag zou ik een richt prijs hebben hoeveel het kost om deze gevel in steenstrips te zetten. Of een andere optie om de gevel terug wat aantrekkelijker te maken.
woensdag 3 mei 2017

Buitenmuren afwerken

We hebben een huis gekocht waarvan de renovatie nog niet 100% afgerond was. - Enkele buitenmuren moeten nog gevoegd worden, de totale oppervlakte hiervan is +/- 24 m². - Een andere buitenmuur moet nog afgewerkt worden (uitstekende stenen van waar er vroeger een muur op aansloot wegwerken en effen maken). Totale oppervlakte is +/- 28 m², waarin we een stuk willen voorzien als krijtbord zodat de kindjes zich met krijt kunnen uitleven op dat stuk van de muur.
woensdag 3 mei 2017

Achtergevel isoleren en bekleden

Graag willen we de oude achtergevel van onze vrijstaande hoeve laten isoleren (pur) en bekleden met cederhout. Er zijn drie ramen in de achtergevel die eveneens moeten uitgewerkt worden. Er is een dakoversteek voorzien.
woensdag 3 mei 2017

Gevel bekleden

Oppervlakte : 72,5 m2 (2 verdiepen - stelling vereist) verticale plaatsing (dubbel regelwerk) - thermowood planken inwerken van 1 deur en 2 ramen - oplossing voor 2 venstertabletten aanwerken onder dak klein dakje aanwerken met loodflap
woensdag 3 mei 2017

Renoveren van gevel na storm

Renovatie van gevel na stormschade. Daar hing crepi tegen, is nu losgekomen. Graag steenstrips.
woensdag 3 mei 2017

Scheur in gevel herstellen

In de voorgevel zit onder de ramen een barst. In het verleden is deze al op gevoegd geweest en met crepi bezet. Telkens komt de verticale barst terug. Graag zouden wij een oplossing hebben zodat de barst niet meer terugkomt.
woensdag 3 mei 2017

Tuinmuur te metselen in oude steen

Ongeveer 12 m lang, in oude steen.
woensdag 3 mei 2017

Cementeren van buitenmuren

Cementeren buitenmuren, tophevel in sidingpanelen. Dit betreft een HOB.
woensdag 3 mei 2017

Isoleren en bezetten van bungalow

Wij hadden graag onze woning laten isoleren en bezetten met steenstrips. Het betreft een alléénstaande woning (bungalow).
woensdag 3 mei 2017

Isoleren en bekleden achterbouw

Isoleren en bekleden van gevel achterbouw met kunststof /pvc. Oppervlakte: 56 m².
dinsdag 2 mei 2017

Restaureren dakkapel

Het betreft een woning van 1906 waarvan de dakkapel aan het "uitzakken" is. Deze dient afgebroken en heropgebouwd worden
dinsdag 2 mei 2017

Gevelverankering herstellen

Een stuk steen van een loggia losgekomen en op straat gevallen. Brandweer was ter plaatse. Graag zou ik dit stuk willen laten herstellen (veiligheid) en tevens eventueel controle en herstelling van andere losse gedeelten van het gebouw. Foto's in bijlage
dinsdag 2 mei 2017

Schoorsteen voegen

Ik zoek een vakman voor het renoveren van de schoorsteen op het dak. Hier en daar opnieuw te voegen want is in slechte staat.

Partners

Partners van Casius