Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

478 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: renoveren van woning, gevel van appartement met ruitlei bekleden, voorgevel ombouwen, gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen, gevel bekleden met steenstrips, gevelrenovatie en nieuwe ramen en voordeur, voegwerk, huis laten voegen, renovatie voorgevel landelijke stijl stenen, metsen van gevelsteen garage, isoleren van HOB spuitkurkbehandeling, voor- en achtergevel reinigen, restaureren en hervoegen, steenstrips op gevel HOB, isoleren en opnieuw opmetselen van gevel, isoleren van voorgevel en afwerken met steenstrips en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

woensdag 22 februari 2017

Vullen van barst in bakstenen voorgevel

Wij zoeken een metser die een "scheur" van ongeveer 10 meter hoog en 1 à 2 cm breed kan herstellen, met lange ladder. Gewoon dichtmetselen of silicone gebruiken doch de afwerking in het grijs zoals de voegen.
dinsdag 21 februari 2017

Gevelisolatie met steenstrips

Gevelisolatie met steen strips. Dit is voor de achtergevel.
dinsdag 21 februari 2017

Gevelbekleding in padouk

Gevel isoleren en uitregelen met gedrenkt hout en afwerken in padouk latjes 5cm op 2cm dik. Gevel is ongeveer 5m hoog en 20m lang. Zitten 2 ramen in en een deur.
dinsdag 21 februari 2017

Kleine herstelling voorgevel

Kleine herstelling aan voorgevel: Bestaande plakstenen zijn deels afgebroken. Graag had ik dit volledig vernieuwd. Graag advies en prijs met de vakman bespreken mag ook een klusbedrijf zijn want is geen groot werk, is eerder een klein werkje.
dinsdag 21 februari 2017

Steenstrips op gevel HOB

Wij zouden graag steen strips laten plaatsen. Er komen 2 grote ramen en 7 gewone ramen en een poort in. De spouwmuren zijn geïsoleerd met EPC bolletjes. De gevel is geschilderd over twee jaar, maar de verf komt eraf. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman om een prijsofferte op te maken , graag ook advies steen strips of crepi.
maandag 20 februari 2017

Achtergevel heropvoegen

Achtergevel heropvoegen 8m hoogte 5 m breedte met de nodige ramen en deuren.
maandag 20 februari 2017

Voegwerk

Ik wil nieuwbouw (2016) laten voegen. Totale oppervlakte is ongeveer 270 m², 200 m² woning (gelijkvloers, 1ste verdiep en zolder) en 70 m² carport.
maandag 20 februari 2017

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.
maandag 20 februari 2017

Afkitten ramen buiten

Wij zijn graag prijs krijgen voor het afkitten van de nieuwe geplaatste ramen aan de buitenkant. De voegen zijn blijkbaar te groot om dit af te werken dus moeten we iemand zoeken die het wel kan. ( 11 ramen en een voordeur)
maandag 20 februari 2017

Gevelbekleding met hout

Gevelbekleding boven en naast schuifraam nodig. Graag met hout bekleden.
zondag 19 februari 2017

Metsen van een barbecue

We willen BBQ laten metsen met snelbouw steen en gevelsteen. De BBQ komt in een hoek met 2 werktabletten er aan.
zondag 19 februari 2017

Isoleren van voorgevel en afwerken met steenstrips

We zouden graag onze voorgevel laten isoleren met afwerking van steen strips. De voorgevel is 6 m breed en ongeveer 6 m hoog. Op de gelijkvloer is er 1 voordeur en 1 raam. Het eerste verdiep heeft 2 ramen. Is het mogelijk om eens langs te komen voor een prijsofferte te maken en verder informatie te geven hierover.
zondag 19 februari 2017

Gevel van appartement met ruitlei bekleden

Plaatsen van +/- 82 m 2 Alterna ruit lei met 6 cm spouwisolatie op 1 gevel van een appartementengebouw. Of andere techniek , graag advies en ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte. Is een moeilijk werk , er zou met stellingen moeten gewerkt worden.
zondag 19 februari 2017

Gevel crepi vernieuwen of bijwerken

Crepi herdoen/verven/vernieuwen aan uitbouw. Het is een soort van veranda maar met echte muren en veel glas. Er is ook een luifel met zonnetent erin aanwezig.
zondag 19 februari 2017

Renoveren van woning

Een bestaande woning upgraden naar anno 2017. Isoleren langs de buitenzijde + steen strips, nieuwe ramen en deuren, alle technieken vervangen, ... een vernieuwbouwing. Dit betreft een alleenstaande woning. Graag de werken rond juli , augustus kunnen uitvoeren.
zondag 19 februari 2017

2 gevels isoleren en bekleden met steenstrips

Bedoeling is om 2 gevels met steen strips en buitenisolatie (12 cm) af te werken.
zaterdag 18 februari 2017

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

De septische put willen we laten opmetsen en er een degelijk deksel bijplaatsen.
donderdag 16 februari 2017

Voorgevel te hervoegen

Voorgevel hervoegen.Woning met grote venster 6 m op 10 m.
woensdag 15 februari 2017

Nieuwe gevel

Voor een nieuwe gevel te plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijs, en om te zien of de lening zal worden goedgekeurd.
woensdag 15 februari 2017

Schilderwerken tuinmeubilair en ontmossen gevel en terassen

Wij hebben 2 klussen die geklaard moeten worden: - Herschilderen van tuinmeubilair. Verf hebben we zelf. - Ontmossen van gevels en 2 terrassen, met product dat we zelf hebben = opschuren + naspoelen.
dinsdag 14 februari 2017

Bekleden van voorgevel met steenstrips

We zouden graag een raming hebben voor het isoleren en bekleden van onze voorgevel met steenstrips in de stijl van de eerste foto (liefst nog ietsje lichter geel). Het zijn 4 bouwlagen. 5 meter breed en nog een stukje langs de zijkant van 15m². De bovenste verdieping heeft aan de voorkant een schuifraam. Ik weet dat er iemand ter plaatsen moet komen voor een juiste raming. Maar zou graag al een vaag idee van de kosten krijgen. Ook zou ik graag apart een raming hebben van een blinde muur. Ook isolatie en bekleding. Bekleding mag functioneel eenvoudig zijn. We zien deze toch nooit. De muur is 7 meter lang. En het zijn 3 bouwlagen. Tot aan het platte dak.
dinsdag 14 februari 2017

Stenen tuinhuis laten metsen

Ik had graag een tuinhuis laten metsen. Het gaat om een tuinhuis van 4 x 3 meter. Hierbij spreken we zowel over de constructie van de binnenmuren als gelijmde gevelsteen. Ook dient er een deur en uiteraard dak te worden voorzien. De betonplaat ligt er al.Tuinhuis met dak.
dinsdag 14 februari 2017

Afwerken gevel met spuitkurk

Heb isolatie geplaatst op mijn gevel en zou het nu willen afwerken, liefst met spuitkurk. Stelling is et al dus is echt gwn afwerking. Ook raamdorpels, liefst in alu na spuiten zou ik graag plaatsen.
maandag 13 februari 2017

Voorgevel ombouwen

Veranderen van voorgevel van winkeluitzicht naar uitzicht woonhuis volgens door de stad goedgekeurd plan. Nu winkelruit vanop grond tot op 2m hoogte, dus nu moet het zoals bij de buren gemaakt worden. Vrij hoge ramen gescheiden door muurtjes. Onderaan granieten plaat. Betonnen balk doorbreken om de ruiten er in te kunnen zetten.
zondag 12 februari 2017

Bedekken zijgevel met lei stenen

Prijsofferte: Zijgevel huis, 1e en 2e verdiep,puntdak. Bedekken met lei stenen. Geen ramen in.
zondag 12 februari 2017

Gevel bepleisteren met crepi

Gevel is geïsoleerd en moet nu afgewerkt worden met crepi en wou dorpels plaatsen
zaterdag 11 februari 2017

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Bedoeling is de gevel te isoleren langs de buitenzijde met steen strips als afwerking. Het betreft hier een oudere woning die geen spouwmuur heeft.
zaterdag 11 februari 2017

Voegen van raamrenovatie

Wij hebben recent onze ramen laten vernieuwen echter moet de ruimte tussen de kozijnen en de buitenmuur nog gevoegd worden en dit bij alle ramen. Het gaat in totaal om 20 ramen/deuren die nog moeten gevoegd worden en dit zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Bovendien hebben we onze garagepoort ook laten vervangen, maar de voeg is met een niet zo propere siliconegel volgespoten, ik zou dit ook graag opnieuw proper laten doen. Is dit iets wat via uw diensten mogelijk is?
vrijdag 10 februari 2017

Gevel isoleren en met steenstrips bekleden

Wij zijn bezig met de renovatie van onze woning. In eerste fase hebben we de binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd. Dit is bijna afgewerkt. In tweede fase wensen we de gevel aan te pakken. Er zijn reeds nieuwe ramen in de woning geplaatst en de spouwmuur was reeds opgevuld (vorige eigenaar). Nu zou ik graag te weten komen of we de gevel extra kunnen isoleren en met steenstrips bekleden. Het gaat om een losstaand huis, enkel achteraan is een nieuwe aanbouw (ipv de vorige veranda), deze zal niet gerenoveerd worden.
donderdag 9 februari 2017

Gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen

Ik ben op zoek naar een vakman die de buiten bepleistering van zes (6) gerenoveerde woningen kan herstellen.
donderdag 9 februari 2017

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Wij wonen in een halfopen bebouwing en zouden graag onze gevel laten isoleren en laten afwerken. We weten enkel nog niet welke afwerking we willen. Ik opteer eigenlijk voor steen strips maar we hebben nog niets beslist. Graag een vakman die ter plaatse komt kijken. Liefst zo snel mogelijk.
donderdag 9 februari 2017

Gevel opnieuw bekleden

De siergevel van het voorste deel van ons huis bestaat uit oude rode baksteen (jaren vijftig). De achterste helft heeft een donkergrijze, veel modernere baksteen. We zouden de voorste steen willen laten kaleien, bezetten met crepi, of wegkappen en vervangen door isolatie met steenstrips. De uiteindelijke keuze zal afhangen van de kostprijs, de duurzaamheid van het eindresultaat, en de esthetische kant (hoe goed voor- en achterhelft van ons huis bij elkaar passen na de werken).
woensdag 8 februari 2017

Oorzaak zoeken van scheurvorming in de muren en herstellen

Er is sinds 1,5 jaar scheurvorming in de binnen en buitenmuur van mijn alleenstaande woning. Oorzaak is onbekend. Fundering? De oorzaak van de scheuren dient te worden gevonden en hersteld en de gevel gevoegd.
woensdag 8 februari 2017

Gevel van huis beschermen met houten schutting

Bij een hoekhuis van 1991 heeft de westelijke gevel veel last van slagregen. Ik zoek een oplossing hiervoor en dacht aan een cederhouten muurtje / schutting om de gevel te beschermen.
woensdag 8 februari 2017

Herstellen van verticale stenen garage

In het gedeelte boven de verticale stenen is een spleet aan het komen en een gedeelte van cement is losgekomen. Het gevaar bestaat dat die verticale stenen wel eens zouden kunnen gaan vallen.
dinsdag 7 februari 2017

Schouw afbreken, dichtmaken van deur en nieuwe deuropening maken

Schouw in de woning afbreken en erna bezetten, een deur dichtmaken, en een deuropening maken in de gang.
dinsdag 7 februari 2017

Zijgevels bekleden met sidings

We willen de tippen van de zijgevels bekleden met sidings. De oppervlakte die bekleed moet worden is 35 m².
maandag 6 februari 2017

Voorgevel en zijgevel bekleden met gevel strips

De voorgevel is ongeveer 25 vierkante meter groot met 2 boven ramen en 1 groot raam beneden en voordeur . De zijgevel is ongeveer 55 vierkante meter groot met 1 raam boven in . En als optie de aanpalende keuken als 1 geheel met de zijgevel is 25 vierkante meter met 1 raam boven in en 1 groot raam beneden in. Dit alles om te beplakken met gevel strips zonder isolatie bij.
zondag 5 februari 2017

Muur metsen van een verbouwing

Ik wil het metselwerk van de verbouwing in mijn huis door en vakman laten uitvoeren. Het is ongeveer 11 meter lang en 3 meter hoog. Het zal zijn in 2 lagen snelbouw van binnen en gevelsteen van buiten 12 cm isolatie tussen de 2 muren. De werken zullen binnen 1-1,5 mand beginnen, voor de rest kunnen wij verder met de aannemer bespreken.
zondag 5 februari 2017

Stoomreinigen van de gevel en hervoegen

Stoom reinigen van 80 m² voorgevel + dwars muren langsheen de oprit uitslijpen en opnieuw voegen van 15 m² dwars muren langsheen de oprit.
zaterdag 4 februari 2017

Gevelwerk renoveren

Ik zoek een betaalbare renovatie voor mijn woning. Ik zou het in 1 keer of 2 keer laten doen. Momenteel is het bekleed met goedkope houten latten, die ik zelf ga verwijderen.
zaterdag 4 februari 2017

Huis laten voegen

Het hele huis moet gevoegd worden, meer dan 100 m²
vrijdag 3 februari 2017

Brievenbus metselen

Het metselen van een brievenbus in dezelfde steen van onze woning.
vrijdag 3 februari 2017

Herstellen schoorsteen in pannendak

Ik wil een herstelling van een schoorsteen. Het betreft een normaal pannendak. Op het dak zijn er langs de voor en één zijkant zonnepanelen.
donderdag 2 februari 2017

Buitenmuur afbreken en isoleren en bekleden

De afbraak van een buitenmuur, het isoleren en bekleden hiervan met hout. Prijs graag, en ter plaatse komen kijken door een vakman voor correcte prijsofferte.
woensdag 1 februari 2017

Plaatsen van steenstrips op voorgevel

Ik zou graag steenstrips op de voorgevel willen plaatsen.
woensdag 1 februari 2017

Zijgevel isoleren

Mijn zijgevel wil ik isoleren en afgewerkt hebben.
dinsdag 31 januari 2017

Bezetten van de voorgevel

Bezetten van multipor panelen van 10 cm dikte (worden door mij aangekocht daar ik voor de firma Xella werk). Stelling kan voorzien worden.
maandag 30 januari 2017

Metselwerken van pilaren en oprit

Metselwerken: 4 pilaren metsen aan oprit (vierkant 3 stenen breed en 2 m hoog) met gevelsteen om later te schilderen. Bovenop deze pilaren arduin plaat voorzien. Ik zal zelf 4 betonnen funderingen voorzien.
maandag 30 januari 2017

Gevel bekleden met steenstrips

Voor een nieuwbouw ben ik op zoek naar een aannemer die de 4 gevels kan bekleden met (bak)steenstrips. De totale oppervlakte bedraagt tussen de 220 m² - 240 m². Bedankt voor uw prijsofferte. Adres aan vakman bij offerte.

Partners

Partners van Casius