Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

478 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: rijwoning volledig renoveren, garage bouwen in de tuin, renoveren van woning, bestaande woning renoveren, steenstrips plaatsen op de gevel, voegwerk aan nieuwbouw, gevel van appartement met ruitlei bekleden, voorgevel ombouwen, gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen, gevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren met steenstrips of bakstenen, gevel renoveren met steenstrips, huis laten voegen, renovatie voorgevel landelijke stijl stenen, huis voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

maandag 27 februari 2017

Voorgevel bedekken met steenstrips

Voor onze nieuwbouw moet in de voorgevel steenstrips en isolatie komen.
maandag 27 februari 2017

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen

We willen een tuinhuis (5 x 3 x 3m) in snelbouwsteen laten metselen. Er moet geen isolatie of gevelsteen worden voorzien, dit wordt achteraf door een andere aannemer met hout bekleed. Funderingsplaat in gewapend beton (6 x 3m) moet ook voorzien worden. Dak = plat dak, afgewerkt met roofing.
maandag 27 februari 2017

Voegwerk uit te voeren

Een aantal muren dienen gevoegd te worden van 51 tot en met 100 m².
maandag 27 februari 2017

Herstellen crepi aan gevel

Door de storm is een stuk van mijn gevel gevallen. Ongeveer 2 meter op 1 meter. Moet terug gemetseld en geverfd worden
maandag 27 februari 2017

Herstellen van scheurvorming in de muren

Op een halve meter van de hoek van het huis is er een scheur ontstaan. De strik boven een raam is los aan het komen en de arduinen dorpel is reeds doorgebroken. Wij vermoeden dat er een verzakking is, mogelijk door een defecte rioleringsbuis. Oorzaak te onderzoeken!
zondag 26 februari 2017

Aanbrengen van steenstrips of gevelstenen

Het aanbrengen van steen strips op gevelstenen zonder isolatie.
zondag 26 februari 2017

Gevel bekleden in hardhout of thermowood

Dit betreft een oude muur (gemeenschappelijke scheidingsmuur met tuin van de buren) waarvan het voegwerk hier en daar in slechte conditie is. We hadden graag prijs geweten van bekleding van de muur in hardhout of in Thermowood. De muur varieert van een hoogte van 2,5 meter tot 2 meter, dit over een lengte van ongeveer 20 meter.
zondag 26 februari 2017

Huis voegen

Aanvraag tot het voegen van onze woning. De gevelsteen is een Terca Agora titaangrijs en de totaal te voegen oppervlakte is 120m². We zouden graag laten voegen in dezelfde kleur als de gevelsteen, en een afweging in prijsverschil maken tussen voorgemengde zakken en zelfgemengd met pigment. Daarbij gaat onze voorkeur uiteraard naar de eerste optie, indien dit prijsverschil niet te groot is.
zondag 26 februari 2017

Gevel bekleden in trespa platen

Gevelbekleding in zwarte trespaplaten, rechtopstaand indien mogelijk. Afmetingen: Hoogte 3,1 m x 5,2 breed + hoogte 3,1 m x 1,1 m breed (gevel in hoekvorm).
zaterdag 25 februari 2017

Gevel bekleden

Bekleding gevel in nader te bepalen materiaal. Lange voor- en zijgevel.
zaterdag 25 februari 2017

Tuinmuur bezetten met crepi

We plaatsen een nieuwe tuinmuur in snelbouwsteen en willen die bezetten met crepi. Het gaat om een muur van ongeveer 2m hoog en 9m lang.
vrijdag 24 februari 2017

Garage bouwen in de tuin

Ik zou achteraan in de tuin een garage willen laten bouwen, om een wagen in te plaatsen en ook wat in te sleutelen aan de wagen. Moet dus voldoende breed zijn : 6 meter diepte : 6 meter met 1 kantelpoort voor binnenrijden. Opzij 1 deur en 1 venster Er moet dus ook een betonnen vloerplaat gegoten worden. Isolatie van de ruimte is niet nodig. Electriciteit is niet nodig. Ik bekijk dit als alternatief voor een houten garage (blokhut). Uitvoering in baksteen.
vrijdag 24 februari 2017

Gevel isoleren met steenstrips of bakstenen

Ik zou graag mijn woning laten isoleren met steen strips of bakstenen. Dit betreft de ganse gevel, woning.
vrijdag 24 februari 2017

Gevel renoveren met steenstrips

We willen graag een gevelrenovatie met steenstrips. De muur is nu bedekt met sierbepleistering (gedaan in 1991 en zeer vuil). We hebben een spouwmuur zonder isolatie. Alles is op het gelijkvloers.
vrijdag 24 februari 2017

Renoveren van de gevels

Onze woning dateert van de jaren 50 en is al gerenoveerd, maar de gevels aan de zuid en westzijde kunnen een opknapbeurt gebruiken. Wij zijn vooral op zoek naar een oplossing die goed isoleert en die past bij de stijl van deze woning. Aannemers die zonder een plaatsbezoek een prijs op papier zetten komen niet in aanmerking.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen schouw

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van mijn schouw. Volledig uitslijpen en opnieuw invoegen van de voegen en het impregneren van de schouw. Controleren en eventueel vervangen van het lood.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen muurtje aan oprit

Doordat de postbode het arduinen blad van het muurtje heeft losgereden, ben ik op zoek naar een metser die dat kan komen herstellen.
donderdag 23 februari 2017

Bekleden van zijgevel

Bekleden van een zijgevel met isoleren volgens de geldende energienorm en afwerken met een gevelsteen. Er zijn geen ramen. Een hoogte van max 9.00 m, aansluitend op een plat dak en boven een bestaande garage. Lengte 8 m. De gevel is momenteel voorzien van een sierbepleistering met een dunnen isolatielaag.
donderdag 23 februari 2017

Bestaande woning renoveren

Renovatie bestaande woning met isolatie van buitenmuren en bekleden met steenstrips.
donderdag 23 februari 2017

Gevelbekleding in Trespa platen

Vooraan de gevel van onze nieuwbouw zouden we graag zwarte panelen willen, (20 vierkante meter). Werken uit te voeren in Kontich.
woensdag 22 februari 2017

Steenstrips plaatsen op de gevel

Ik ben aan het overwegen om mijn woning te isoleren en steenstrips te plaatsen - 85 m².
woensdag 22 februari 2017

Rijwoning volledig renoveren

Het gaat over de volledige renovatie van een oude rijwoning. Aan de zijkant grenst een baantje. De ramen en deuren komen in padouk, de gevel zou ik graag geïsoleerd zien en afgewerkt met padouk.
woensdag 22 februari 2017

Vullen van barst in bakstenen voorgevel

Wij zoeken een metser die een "scheur" van ongeveer 10 meter hoog en 1 à 2 cm breed kan herstellen, met lange ladder. Gewoon dichtmetselen of silicone gebruiken doch de afwerking in het grijs zoals de voegen.
dinsdag 21 februari 2017

Gevelisolatie met steenstrips

Gevelisolatie met steen strips. Dit is voor de achtergevel.
dinsdag 21 februari 2017

Kleine herstelling voorgevel

Kleine herstelling aan voorgevel: Bestaande plakstenen zijn deels afgebroken. Graag had ik dit volledig vernieuwd. Graag advies en prijs met de vakman bespreken mag ook een klusbedrijf zijn want is geen groot werk, is eerder een klein werkje.
dinsdag 21 februari 2017

Steenstrips op gevel HOB

Wij zouden graag steen strips laten plaatsen. Er komen 2 grote ramen en 7 gewone ramen en een poort in. De spouwmuren zijn geïsoleerd met EPC bolletjes. De gevel is geschilderd over twee jaar, maar de verf komt eraf. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman om een prijsofferte op te maken , graag ook advies steen strips of crepi.
maandag 20 februari 2017

Achtergevel heropvoegen

Achtergevel heropvoegen 8m hoogte 5 m breedte met de nodige ramen en deuren.
maandag 20 februari 2017

Voegwerk aan nieuwbouw

Ik wil nieuwbouw (2016) laten voegen. Totale oppervlakte is ongeveer 270 m², 200 m² woning (gelijkvloers, 1ste verdiep en zolder) en 70 m² carport.
maandag 20 februari 2017

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.
maandag 20 februari 2017

Afkitten ramen buiten

Wij zijn graag prijs krijgen voor het afkitten van de nieuwe geplaatste ramen aan de buitenkant. De voegen zijn blijkbaar te groot om dit af te werken dus moeten we iemand zoeken die het wel kan. ( 11 ramen en een voordeur)
maandag 20 februari 2017

Gevelbekleding met hout

Gevelbekleding boven en naast schuifraam nodig. Graag met hout bekleden.
zondag 19 februari 2017

Metsen van een barbecue

We willen BBQ laten metsen met snelbouw steen en gevelsteen. De BBQ komt in een hoek met 2 werktabletten er aan.
zondag 19 februari 2017

Isoleren van voorgevel en afwerken met steenstrips

We zouden graag onze voorgevel laten isoleren met afwerking van steen strips. De voorgevel is 6 m breed en ongeveer 6 m hoog. Op de gelijkvloer is er 1 voordeur en 1 raam. Het eerste verdiep heeft 2 ramen. Is het mogelijk om eens langs te komen voor een prijsofferte te maken en verder informatie te geven hierover.
zondag 19 februari 2017

Gevel van appartement met ruitlei bekleden

Plaatsen van +/- 82 m 2 Alterna ruit lei met 6 cm spouwisolatie op 1 gevel van een appartementengebouw. Of andere techniek , graag advies en ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte. Is een moeilijk werk , er zou met stellingen moeten gewerkt worden.
zondag 19 februari 2017

Gevel crepi vernieuwen of bijwerken

Crepi herdoen/verven/vernieuwen aan uitbouw. Het is een soort van veranda maar met echte muren en veel glas. Er is ook een luifel met zonnetent erin aanwezig.
zondag 19 februari 2017

Renoveren van woning

Een bestaande woning upgraden naar anno 2017. Isoleren langs de buitenzijde + steen strips, nieuwe ramen en deuren, alle technieken vervangen, ... een vernieuwbouwing. Dit betreft een alleenstaande woning. Graag de werken rond juli , augustus kunnen uitvoeren.
zondag 19 februari 2017

2 gevels isoleren en bekleden met steenstrips

Bedoeling is om 2 gevels met steen strips en buitenisolatie (12 cm) af te werken.
zaterdag 18 februari 2017

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

De septische put willen we laten opmetsen en er een degelijk deksel bijplaatsen.
donderdag 16 februari 2017

Voorgevel te hervoegen

Voorgevel hervoegen.Woning met grote venster 6 m op 10 m.
woensdag 15 februari 2017

Nieuwe gevel

Voor een nieuwe gevel te plaatsen. Graag ter plaatse komen kijken voor een prijs, en om te zien of de lening zal worden goedgekeurd.
woensdag 15 februari 2017

Schilderwerken tuinmeubilair en ontmossen gevel en terassen

Wij hebben 2 klussen die geklaard moeten worden: - Herschilderen van tuinmeubilair. Verf hebben we zelf. - Ontmossen van gevels en 2 terrassen, met product dat we zelf hebben = opschuren + naspoelen.
dinsdag 14 februari 2017

Bekleden van voorgevel met steenstrips

We zouden graag een raming hebben voor het isoleren en bekleden van onze voorgevel met steenstrips in de stijl van de eerste foto (liefst nog ietsje lichter geel). Het zijn 4 bouwlagen. 5 meter breed en nog een stukje langs de zijkant van 15m². De bovenste verdieping heeft aan de voorkant een schuifraam. Ik weet dat er iemand ter plaatsen moet komen voor een juiste raming. Maar zou graag al een vaag idee van de kosten krijgen. Ook zou ik graag apart een raming hebben van een blinde muur. Ook isolatie en bekleding. Bekleding mag functioneel eenvoudig zijn. We zien deze toch nooit. De muur is 7 meter lang. En het zijn 3 bouwlagen. Tot aan het platte dak.
dinsdag 14 februari 2017

Stenen tuinhuis laten metsen

Ik had graag een tuinhuis laten metsen. Het gaat om een tuinhuis van 4 x 3 meter. Hierbij spreken we zowel over de constructie van de binnenmuren als gelijmde gevelsteen. Ook dient er een deur en uiteraard dak te worden voorzien. De betonplaat ligt er al.Tuinhuis met dak.
dinsdag 14 februari 2017

Afwerken gevel met spuitkurk

Heb isolatie geplaatst op mijn gevel en zou het nu willen afwerken, liefst met spuitkurk. Stelling is et al dus is echt gwn afwerking. Ook raamdorpels, liefst in alu na spuiten zou ik graag plaatsen.
maandag 13 februari 2017

Voorgevel ombouwen

Veranderen van voorgevel van winkeluitzicht naar uitzicht woonhuis volgens door de stad goedgekeurd plan. Nu winkelruit vanop grond tot op 2m hoogte, dus nu moet het zoals bij de buren gemaakt worden. Vrij hoge ramen gescheiden door muurtjes. Onderaan granieten plaat. Betonnen balk doorbreken om de ruiten er in te kunnen zetten.
zondag 12 februari 2017

Bedekken zijgevel met lei stenen

Prijsofferte: Zijgevel huis, 1e en 2e verdiep,puntdak. Bedekken met lei stenen. Geen ramen in.
zondag 12 februari 2017

Gevel bepleisteren met crepi

Gevel is geïsoleerd en moet nu afgewerkt worden met crepi en wou dorpels plaatsen
zaterdag 11 februari 2017

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Bedoeling is de gevel te isoleren langs de buitenzijde met steen strips als afwerking. Het betreft hier een oudere woning die geen spouwmuur heeft.
zaterdag 11 februari 2017

Voegen van raamrenovatie

Wij hebben recent onze ramen laten vernieuwen echter moet de ruimte tussen de kozijnen en de buitenmuur nog gevoegd worden en dit bij alle ramen. Het gaat in totaal om 20 ramen/deuren die nog moeten gevoegd worden en dit zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Bovendien hebben we onze garagepoort ook laten vervangen, maar de voeg is met een niet zo propere siliconegel volgespoten, ik zou dit ook graag opnieuw proper laten doen. Is dit iets wat via uw diensten mogelijk is?
vrijdag 10 februari 2017

Gevel isoleren en met steenstrips bekleden

Wij zijn bezig met de renovatie van onze woning. In eerste fase hebben we de binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd. Dit is bijna afgewerkt. In tweede fase wensen we de gevel aan te pakken. Er zijn reeds nieuwe ramen in de woning geplaatst en de spouwmuur was reeds opgevuld (vorige eigenaar). Nu zou ik graag te weten komen of we de gevel extra kunnen isoleren en met steenstrips bekleden. Het gaat om een losstaand huis, enkel achteraan is een nieuwe aanbouw (ipv de vorige veranda), deze zal niet gerenoveerd worden.

Partners

Partners van Casius