Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

maandag 11 december 2017

Herstellen scheur en isoleren voorgevel

Scheur te herstellen in voorgevel: boven een raamboog tussen gelijkvloers en 1ste verdieping. Nadien gevel voor en achterkant isoleren langs buiten,en afwerken van dakgoot,boordsteen en venstertabletten. Ook dient er een kabel van integan weggewerkt te worden in een wachtbuis. Afwerking van de bekleding is gewenst in crepi of kalleien. Het zou gaan om een totaaloppervlakte van 100m² met in totaal 5 raamopeningen en 1 deuropening. Volgens de gemeente mag aan de voorkant 15 cm naar voor opgeschoven worden.
maandag 11 december 2017

Buitenmuur nieuwe voeg vervangen wegens foute kleur

Bij de renovatie van ons huis werd een stuk muur opnieuw gemetst wegens plaatsen van raam. Het nieuwe voegwerk heeft een volledig foute kleur. Graag had ik de prijs geweten van het uitslijpen en opnieuw voegen. Oppervlakte 1 m². Het gaat om de zone boven het grijze schuifraam links in de achtergevel
donderdag 7 december 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij willen een deel van de gevel uitwerken met crepi in combinatie met Thermowood. Het gaat om een halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte is ongeveer 15 m².
woensdag 6 december 2017

Voegen van aanbouw en hervoegen van woning

Aan de bestaande woning hebben we een aanbouw geplaatst. Nu zouden beide dus met dezelfde voeg gedaan worden.
maandag 4 december 2017

Tuinhuis met hout bekleden

Het tuinhuis met plat dak is gemaakt van vurenhout. De hoogte is ongeveer 2 m 50. De breedte is 8 m diepte 4 m. In de voorkant zit een raam van 4,5 m breed. Er zit ook een deur die zou moeten bekleed worden of vervangen worden. Op de zijkant zit een dubbele deur, ook te bekleden of te vervangen. Graag te bekleden met padouk en een sierlijst aanbrengen in padouk. Dit is 30 m² te bekleden.
zondag 3 december 2017

Gevel moet gereinigd worden na begroeiing wilde wingerd alsook herstel dakgoten

Gevel moet gereinigd worden na begroeiing wilde wingerd alsook herstel dakgoten (evt nieuwe dakgoot)
zondag 3 december 2017

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Voorzet gevel plaatsen met isolatie : Achtergevel 7 x 10. Er zitten ramen in.
vrijdag 1 december 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Garagepoort met retour naar rechter zijgevel + houtbekleding tussen ramen - Zweeds rabat. Te bekleden ongeveer 23,5 m².
donderdag 30 november 2017

Mos verwijderen van terras en siliconen spuiten

Voor een terras op de 2de verdieping zou het mos verwijdert moeten worden en nadien opspuiten met siliconen om te vermijden dat er water infiltreert
maandag 27 november 2017

Herstelling van gezamelijke muur

Ik zoek een vakman voor de herstelling van een gezamenlijke muur die verschoven en gebarsten is tijdens afbraak/verbouwingswerken aan het huis van de buren. De muur zou ongeveer voor de bovenste meter en over ongeveer 1,5meter terug opgemetst en bezet moeten worden.
maandag 27 november 2017

Dakgoot herstellen aan gevel

Dakgoot nazien. Er is een stuk cement van de muur afgevallen. Vierde verdieping. Aan de gevel.
maandag 27 november 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

We wensen een hoek van het huis te bekleden is hout , de buitenmuur. De oppervlakte is ongeveer 25 m².
zondag 26 november 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen

Wij hebben 3 maand geleden onze woning gekocht, onze gevel is nu gecementeerd die boven begint te scheuren en afbrokkelen waarbij waterinslag mogelijk is. Nu hadden wij die graag zo goedkoop mogelijk gerenoveerd wegens een klein budget. Er zijn twee vensters aanwezig en twee terrasmuurtjes zouden ook meegedaan worden. Ongeveer een oppervlakte van 20 m² gevel te bekleden.
zaterdag 25 november 2017

Voegwerk gevel herstellen

Betreft een vrijstaande woning gebouwd in '82 ==> recent funderingsherstel laten uitvoeren . Nu volgende fase van gevelherstel . Voorgevel en zijgevel van het gebouw dient hervoegd te worden. losse stenen terug vast te zetten. Scheuren herstellen.
vrijdag 24 november 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het is een oude hoeve die dient afgebroken te worden. Ik bouw de hoeve weer op dmv containers. Die containers dienen geïsoleerd te worden waarna de gerecupereerde gevelsteen er weer omheen gemetst zal worden.
woensdag 22 november 2017

Voordeur uitnemen en gat dichtmetselen

De huidige voordeur moet uitgebroken worden. De opening moet nadien terug dicht gemetst worden. Het betreft een doorsnee grootte van voordeur.
woensdag 22 november 2017

Herstellingswerken achtergevel

Ik zoek een specialist voor een aantal kleine herstellingswerken aan de achtergevel van mijn te renoveren huis. Het werk betreft voornamelijk het verbeteren/herstellen van dagkanten die hier en daar stuk zijn gegaan bij het uitbreken van de oude ramen, alsook het dichtmetselen van een stuk van een oud raam.
dinsdag 21 november 2017

Herstellen van scheuren gevel

Scheurherstel: buitenkanten gevel van woning met scheuren. Alléénstaande woning.
dinsdag 21 november 2017

Tuinmuurtje herstellen

Herstellen van tuinmuurtje,beschadigd door ongeval. Is voor een bestek voor de verzekering.
zaterdag 18 november 2017

Uitbekleden topgevel in kalei

Gevel specialist: Op van zijgevel mansardedak uitwerken met een met kleur toegevoegde kalei. Gevel : L 7 m, H 8 m tot op 4 m uit gecementeerd en in goede staat.
vrijdag 17 november 2017

Voorgevel renoveren

Ik wil mijn gevel renoveren. Deze bestaat op de gelijkvloers uit 2 grote ramen en voordeur en zou vervangen moeten worden door één groot gat. (volledig glaspartij komt in de plaats).
vrijdag 17 november 2017

Vervangen vensterbanken

Er zijn 5 vensterbanken die zouden moeten vernieuwd worden beneden 3 en op de eerste verdieping 2 vensterbanken.
donderdag 16 november 2017

Herstellen van Franse steen

Bij het plaatsen van nieuwe ramen (8 e verdieping) heeft de ladder lift de Franse steen beschadigd. Deze zou moeten hersteld worden.
woensdag 15 november 2017

Beschadigde schouw opmetselen

Door kraanschade van bouwwerken in de buurt is mijn schouw volledig losgekomen. Deze moet dus opnieuw opgemetst worden.
woensdag 15 november 2017

Schoorsteen en sierschouw buitenkant renoveren

Wij willen graag onze schouw (met betonplaat) herstellen. Voegen in metselwerk komen los met impact op stabiliteit. Ook sierschouw dient te worden gerenoveerd. Ook daar komen de voegen los.
maandag 13 november 2017

Isolatie en crepi op gevel aanbrengen

Isolatie en crepi gevel dakkapel en achtergevel woning. Afmetingen: Dakkapel : 6 meter lengte. Gelijkvloers 8 meter.
maandag 13 november 2017

Herstellen scheuren in gevel

Zijgevel zonder ramen. gevel heeft scheuren. Minder dan 15 m². Oorzaak en herstelling.
zondag 12 november 2017

Metselen van scheidingsmuur

Metselen van een scheidingsmuurtje tussen voortuin en straat, over een lengte van 10 meter en een hoogte van ca 35 cm (voor zoveel nodig met fundering). Uit te voeren in baksteen of betonblokken.
zaterdag 11 november 2017

Raamopening maken

Het bestaande venster is reeds weg en de muur is langs binnen met ytong stenen dicht. De rest van de opening moet dichtgemets worden en hierin moet de nieuwe raamopening gemaakt worden. Deze ligt deels in de bestaande opening, deels erboven. Er moet aldus een stuk van de metalen steunbalk van de oorspronkelijke raamopening doorgezaagd worden. Dit bevindt zich op de 1 ste verdieping, er is plaats om een stelling te plaatsen. Foto en plan kan ik u via email bezorgen.
donderdag 9 november 2017

Betonnen gevels optrekken

Ik wens een beton blokken muur ( drie gevels ) van 14 cm als gevel op te trekken en daartegen een isolatie materiaal te plaatsen met vervolgens een aluminium raster om de 30 cm vervolgens een 'lucht spouw van 1 cm en dan keramische tegels van 30 x 60 te verkleven in steens verband. Totaal 3 gevels 130 m² ramen en deuren doorgemeten. Prijs voor isolatie materiaal / regelwerk en plaatsing hiervan : keramisch materiaal verzorg ik zelf.
donderdag 9 november 2017

Schouw waterdicht maken

Er komt water door de schouw naar de binnenmuren
donderdag 9 november 2017

Scheur in gevel herstellen

Van de onderkant van de woning een barst op de gevelsteen tot aan de dakgoot boven het venster al het voegsel uitgevallen . Gevelmuur komt naar buiten.
donderdag 9 november 2017

Scheurherstel aan buitengevel

Herstellen scheur aan gevel.Minder dan 15 m.Buitenkant. Kan foto's doorsturen bij aanvraag.
donderdag 9 november 2017

Plaatsen van blauw steen

Plaatsing van blauwsteen: Ongeveer +/- 3 m 20 en 1 blok dik met crepi aan beide zijden. De tuinkant heeft bovenaan ook een zichtbaar stuk blok over de ganse lengte wat weggewerkt dient te worden. Misschien kan alles in dezelfde steen als de onderste muurbekleding. Tenzij dit niet aangeraden wordt. Indien je ter plaatse vooraf wil opmeten en bekijken dan kan dat natuurlijk. Foto's zijn bijgevoegd. Het adres zal aan vakman worden doorgestuurd.
donderdag 9 november 2017

Garage metselen

Ik wil een garage zetten van 7 m op 3 m. Met een plat dak. Tegen de garage van de buren. Dwz dat tegen 1 muur van 7 m gewoon een snelbouwsteen moet komen, bij de andere 3 muren moet dit snelbouw + gevelsteen zijn. In de voorkant komt een garage in de zijkant een deur en een raam. Graag enkel het metselwerk.
woensdag 8 november 2017

Gevel bekleden met crepi met isolatie

Bekleden gevel :Voorgevel,zijgevel,stuk achtergevel, in de voorgevel zijn er 3 ramen en voordeur, de zijgevel is een groot stuk muur zonder ramen enkel de schouw steekt ongeveer 10 cm uit en is de doorgang naar de tuin. Dit paddeke is 1 m breed. Achtergevel is op hoogte en er is 1 raam. De oppervlakte is ongeveer 80 m².
woensdag 8 november 2017

Ramen verwijderen en dichtmaken

Verwijderen van 2 ramen, 1 raam van middel groot formaat (8 m²)en 1 klein raam (1 m²). Deze bevinden beidde zich op het gelijkvloers van een open bebouwing (gemakkelijk toegankelijk). De woning is een houtskelet woning met gevelstenen. Bij verwijderen van de ramen graag het dichtmaken met stenen buitenschil. En dichtmaken met hout/gyproc aan binnenkant. (materialen geleverd door uitvoerder). Kleur van stenen maakt niet uit, aangezien er een gevel renovatie is gepland in de toekomst.
dinsdag 7 november 2017

Crépi plaatsen op buitengevel

Voorgevel veranderen: crepi erop te plaatsen. Woning : GLV + 3 verdiepingen.
dinsdag 7 november 2017

Scheur herstellen in gevel

Nazicht scheuren in gevel. gevel uit baksteen.Minder dan 15 m. Scheurherstel.
maandag 6 november 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevel bekleding aanbrengen. Er zit een klein raam in en een iets groter raam Ongeveer een 30 m² dat moet worden bekleed. Zonder isolatie.
zondag 5 november 2017

Herstellen van arduinen dorpel voorgevel

Ik zit met barsten in de arduinen dorpel aan mijn voordeur en wil deze laten herstellen om zo te vermijden dat deze toekomstgericht zou scheuren en volledig moet vervangen worden! Is het mogelijk om deze te herstellen zodat men er zo goed als niks meer van ziet? De dorpel is wel dikwijls onderhevig aan slagregen en felle zon. Hieronder vind je een aantal afbeeldingen om de barsten duidelijk te laten zien.
zondag 5 november 2017

Binnenmuren metselen met ytong

Metsen van enkele binnenmuren met ytong blokken, deze zijn aanwezig.
zaterdag 4 november 2017

Betonrot aan terras en gevel herstellen

Balkon en delen van herhuisvesting vertonen betonrot. Deel van terras en gevel. Enkele stroken van betonrot en afbrokkeling. Beton wellicht te vervangen.
zaterdag 4 november 2017

Beerput herstellen

Enkele tijd na het ledigen van beerput, hebben we geurhinder gekregen in huis. We vermoeden dat er iets is misgegaan bij het ledigen. Graag hadden wij de beerput laten nakijken en laten herstellen.
vrijdag 3 november 2017

Metsen tuinhuis met schuin dak

Metsen van tuinhuis met schuin dak inbegrepen. Mag zeer eenvoudig zijn. Oppervlakte 3 m breed, 2 m 50 diep, 2 m hoog. Ruimte voorzien voor venster en deur. Betonplaat reeds aanwezig. Enkele steun, moet later bepleisterd kunnen worden.
donderdag 2 november 2017

Scheuren in zijgevel herstellen

We zoeken een vakman voor scheurherstel. Minder dan 15 m². Scheuren in de zijgevel. Paar stenen kapot dus die moeten ook vervangen worden. Enkele barsten heropvoegen.
woensdag 1 november 2017

Voorgevel huis renoveren

Voorgevel van een huis renoveren.
woensdag 1 november 2017

Spuitkurk op buitengevels plaatsen

Ik zou mijn woning laten opfrissen door spuitkurk te laten plaatsen op buitengevels. De totale oppervlakte u ongeveer 300 m² zijn. Het betreft een wachtgevel die zou worden uitgevlakt met isolatieplaten. Dit is ongeveer 140 m². De resterende 160 m² is een façadesteen. De spuitkurk mag hierop rechtstreeks worden aangebracht. Alle gevels mogen behandeld worden met middelmatige korrel. De kleur zou een lichtgrijs mogen zijn.
woensdag 1 november 2017

Crepi en muurisolatie plaatsen

Ik zou graag een gevel van mijn woning laten isoleren, buitenmuur-isolatie + bezetten met crepi. De gevel bevindt zich achteraan de woning, op de eerste verdieping, aan een plat dak/dakterras. Het gaat over een kleine woning. De gevel heeft een oppervlakte van ongeveer 12,5 m². Hierin staat een venster van ongeveer 3,5 m². De te isoleren en te bezetten oppervlakte is dus bij benadering 9 m². De materialen kunnen door de woning naar achter gebracht worden.
dinsdag 31 oktober 2017

Opening dichtmetsen tussen zijgevel en dakgoot

Op de zijgevel juist onder de dakgoot is een steen losgekomen waardoor er een opening is tussen dakgoot en zijgevel . Deze opening bevindt zich op 6 m hoogte. Ikzelf beschik niet over een ladder en durf deze klus trouwens niet uitvoeren. Opening van 10/10 cm dichtmetsen tussen zijgevel en dakgoot op 6m hoogte

Partners

Partners van Casius