Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

maandag 12 november 2018

Afbraak schouw

Uitstekend gedeelte van de schouw boven het dak verwijderen. 4 à 5 meter asbest buis en 4 à 5 meter gemetseld. Grote ongeveer 40 op 40 cm. De asbest zullen wij zelf naar het container park brengen. Betreft een zadeldak. De schouw komt uit in de goot.
maandag 12 november 2018

Schoorsteen te herstellen

Nu hebben we gezien dat er vocht zit in de nok van het dak. De reden hiervoor zou de schoorsteen zijn, deze zou opnieuw moeten worden opgevoegd.
maandag 12 november 2018

Gevelisolatie, steenstrips en crepi aan te brengen

Ik had graag een voorgevel voorzien van 14 cm isolatie alsook nieuwe steenstrips. Het betreft een groot oppervlakte, ook de nodige vergunningen te voorzien. Ook de achtergevel dient enerzijds gemaakt te worden (barsten) en van isolatie voorzien worden. Hier denken we aan het plaatsen van een crepi.
zondag 11 november 2018

Gevelrenovatie uitvoeren aan gevel met crépi

10 jaar geleden werd de volledige achtergevel van een herenhuis met crepi bezet. Na een geval van waterinsijpeling zijn nu op verschillende plaatsen meerdere vierkante meters crepi losgekomen en aan het loskomen.
zondag 11 november 2018

Klein metselwerk, herstellen schouw op plat dak

Terug opvoegen van de schouw en bewerken met Rubson tegen vochtintrede. Mogelijk vervangen van deksteen.
woensdag 7 november 2018

Metselen van losliggende treden trappen

Buitentrap heeft losliggende treden en moet hersteld worden. Het zijn 7 treden, blauwe steen treden. De tegels zijn los, ze zouden moeten hersteld worden, vast gemetseld worden. Niet alle treden moeten gemetseld worden, een stuk of 5 treden.
woensdag 7 november 2018

Zijgevels hoekwoning bepleisteren

De gevel bepleisteren. Het gaat hem over ongeveer 80 m². Dit is voor de zijgevels, twee zijden. Er zitten 3 ramen in.
woensdag 7 november 2018

Plaatsen van trespa op gevels

1) Voorgevel + Rechter zijgevel (aangeduid met zwart eternit). De totale oppervlakte van deze 2 vlakken zou ongeveer 20. 4m² zijn. Voorzijde: 3. 96m x 2. 70m Zijgevel: 3. 60 x 2. 70m We zouden wel opteren voor zwarte trespa omdat die toch krasbestendiger zou moeten zijn (dat is toch wat men ons heeft verteld). 2) Oversteek gevel. De totale oppervlakte van deze 2 vlakken zou ongeveer 11. 3m² zijn Voorzijde: 6. 97m x 0. 80m Zijgevel: 4. 40 x 0. 60m (van hoek tot achterdeur) Zijgevel: 6. 80 x 0. 45m Dit ook in zwarte trespa (zodat ik mooi aansluit bij de opstaande gevel bekleding). 3) Oversteek terras 3 x 5. 5 m = 16. 5m²
dinsdag 6 november 2018

Ytong muur lijmen

Ongeveer 100 m² ytong muur te lijmen. Een deel 14 cm breed en een ander 20 cm. Het is binnen in een gebouw Ik zorg voor het materiaal
maandag 5 november 2018

Slagmuur opnieuw voegen

Slagmuur op de eerste verdieping tot aan de nok van de tweede verdieping vertoont gebreken, voegsel komt los en zou opnieuw moeten worden gevoegd. Ideaal zou de muur ook behandeld moeten worden erna met waterafstotende kaleiverf.
zaterdag 3 november 2018

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

Gevelplint plaatsen aan halfopen bebouwing van 6m op 17m
zaterdag 3 november 2018

Metselwerken uitvoeren voor een renovatie

Metselwerken uit te voeren voor een renovatieproject van een woning.
vrijdag 2 november 2018

Zijgevel renoveren

Zijgevel renoveren: waterdicht maken en waterdicht bezetten De muur is 8 meter lang en 1,60 m hoog.
dinsdag 30 oktober 2018

Voegwerken uitvoeren aan huis in fermettestijl

Huis fermettestijl 11m op 9m. Tippen op 3m15cm. Nok +- 7,5 m. 1 schouw midden dak. In te voegen met Seiffert voegmortel nr. 916. Dichtkitten met silicone. materiaal en werk.
maandag 29 oktober 2018

Gevelrestauratie uitvoeren

Achterraam en deur worden vervangen en moeten worden dichtgemetseld en terug worden opgevoegd. Heel de muur dient dichtgemetseld te worden. Muur : 2 m op 1 m.
maandag 29 oktober 2018

Brievenbus afbreken en opnieuw opmetselen

Gemetste brievenbus, bovenkant deels af te breken en terug op te metselen wegens aanrijding. Op te metselen deel: bxdxh= 60 x 50 x 6. 2 arduinen tabletten v 27 x 11 x 2 (reeds in bezit) als gleuf in te werken Bovenaan 6 dakpannen en 2 nokken te plaatsen (reeds in bezit) Opening laten om opnieuw deurtje in te plaatsen Opnieuw op te voegen.
zaterdag 27 oktober 2018

Gevel restaureren

De zijkanten van de voorgevel zijn bedenkt met tegels. Sommige tegels komen los en moeten dus vervangen worden. 2 stroken van halve m breed. Er zijn 3 verdiepingen.
vrijdag 26 oktober 2018

Zijgevel bekleden

Wij hebben een aantal barsten in onze zijgevel die vermoedelijk ontstaan zijn door verwijderen van de schouw. Ongeacht de oorzaak willen dit graag zo snel mogelijk laten herstellen.
woensdag 24 oktober 2018

Metsen van gevelsteen 200 m²

Metsen van een gevel met stelling (+-200 m²). Voegen is nog niet nodig. Gevelsteen werd reeds aangekocht (wienerberger). Benodigdheden om mortel te maken nog niet aangekocht.
woensdag 24 oktober 2018

Gemeenschappelijk muur waterafstotend maken

Wegens plaatsing van nieuwe aanbouw die grenst met de aanbouw van de buren... er is een groot stuk die nu "bloot" komt te liggen van de buren. Graag willen wij deze muur waterafstotend makern.. zodat de buren geen problemen krijgen. Oppervlakte : 10 à 15 m²
woensdag 24 oktober 2018

Hervoegen van terras en kleine voegen in de gevel alsook borduur stenen opnieuw vast mesten

De terras voegen zijn los alsook enkele tegels verder zijn voegen aan de onderkant van enkele plaatsen van de gevels opnieuw te vullen borduurstenen zijn los op enkele plaatsen van het huis
dinsdag 23 oktober 2018

Tuinmuur metsen tussen buren

Nieuwe tuinmuur moet gemetst worden. Het is een tuinmuur tussen de buren. Lengte ongeveer een 6 tal meter en de hoogte 2.30 meter.
dinsdag 23 oktober 2018

Afbreken schoorsteen buiten en opnieuw metselen

2 huizen aan elkaar en de schouwen dienen afgebroken te worden. 1 opnieuw zetten de andere kant toemaken met pannen.
maandag 22 oktober 2018

Renoveren van gevel met crepi

Het gaat om een oppervlakte van 2,5 vierkante meter. Dit is aan de voorgevel , er zitten 4 ramen een een voordeur in. De huidige crepi is losgekomen en gebarsten zou moeten hersteld worden.
zaterdag 20 oktober 2018

Houten gevelbekleding aan tuinhuis aanbrengen

Houten gevelbekleding aaanbrengen aan tuinhuis.Panlatten en ondergrond is klaar om af te werken met thermowood. Verticaal te plaatsen. Ongeveer 35m². Tuinhuis. Ofwel open voeg ofwel triple latten.
vrijdag 19 oktober 2018

Opmetselen van voorgevel 20 m²

Ik wil mijn gevel herstellen na aanrijding met auto. Gevel dient opnieuw gemetst te worden, het eerste verdiep ongeveer 20 m². Er zit 1 raam in.
donderdag 18 oktober 2018

Gevel renoveren

Werkzaamheden: Herstellingen aan gevel en houten kozijnen wegens achterstallig onderhoud. En nadien schilderwerken aan kozijnen en complete gevel.
dinsdag 16 oktober 2018

Voorgevel met crepi bezetten

De voorgevel isoleren en bezetten met crepi. Het is een rijwoning. Ook de voordeur meenemen.
maandag 15 oktober 2018

Herstellen van beschadigd muurtje

Muurtje herstellen aan de oprit. Lengte van het muurtje is 4 meter en hoogte 60 cm.
zondag 14 oktober 2018

Gevels alleenstaande woning kaleien

Graag hadden wij onze gevel laten kaleien. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. Alleenstaande woning, men moet alle gevels buiten de achtergevel behandelen.
zaterdag 13 oktober 2018

Gevel isoleren en crepi aanbrengen 110 m²

Bestaande gevel afbreken, volledig isoleren, crepi aanbrengen. Oppervlakte van de gevel 110 m². Dit is een HOB.
woensdag 10 oktober 2018

Scheuren in buitenmuren herstellen

Buitenmuren en binnenmuren met verschillende scheuren . Bakstenen gevel. Scheuren herstellen .
dinsdag 9 oktober 2018

Gevel bekleden met zinken platen 65 m²

Enkele delen van de gevels van de nieuwbouwwoning moeten bekleed worden met zwarte zinken platen. In totaal bedraagt de te bekleden oppervlakte 65 m². Verschillende stukken aan de gevel bekleden er zitten 8 ramen in. Tegen de gevels is reeds een onder structuur van houten latten bevestigd.
maandag 8 oktober 2018

Buitenmuur bekleden met isolatie en crepi

Buitenmuur is 25 m² en deze willen we graag laten isoleren en bekleden met crepi. Het is een binnenmuur dat nu een buitenmuur is geworden in gewone baksteen.
maandag 8 oktober 2018

Balkon en gevel renoveren

Het gaat om twee balkons die moeten gerenoveerd worden en ook graag de gevel erbij. het gaat om een herenhuis in een rijtjeswoning. Eerste verdieping balkon (1,5x1m) herstellen , betonstukken herstellen en ballustrade zetten. 2de verdieping de ballustrade renoveren Gevel van 30m²herschilderen . Dakgoot van 6,5 vervangen. Isolatie onder de leien steken, te zien ter plaatse.
maandag 8 oktober 2018

Gevelsteen verlijmen rond houtskelet

Gevelsteen verlijmen rond houtskeletwoning. Huis is 13m diep, 9m breed met enkele grote glaspartijen (zuidkant bijna 60% van gevel).
maandag 8 oktober 2018

Hervoegen van 2 schouwen

Herstellen van de voegen van 2 schouwen op een hellend dak. Dit is een open bebouwing, voldoende ruimte. Een schouw wordt gebruikt voor een inbouwcassette en de andere voor de gasketel.
maandag 8 oktober 2018

Gevel bekleden met thermowood

Het gaat om het bekleden van een topgevel, waarin één groot verandaraam zit. Gevelbreedte 7,5 m, hoogte ongeveer 8 m. Raampartij ongeveer 5,5 x 2 m. Het gaat om de slagregenkant, qua nieuw materiaal dacht ik aan thermowood of iets gelijkaardig.
zaterdag 6 oktober 2018

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Rondom het thuis vertoont de gevel natte stroken, afkomstig door de koudebrug door vervuiling in de spouw. Deze vochtproblemen traden op na het isoleren van de spouw. De vervuiling wegnemen over de volledige lengte van de woning (+-25m)
zaterdag 6 oktober 2018

Herstellen scheur in muur

In de buitenmuur achteraan onze woning is er een scheur in de gevel. Ook in de binnenmuur is er een scheur. Beide scheuren zouden moeten hersteld worden. Op de achtergevel is in 2012 crepi aangebracht. 1,5 van aan het dakgoot tot de venster.
zaterdag 6 oktober 2018

Achtergevel bekleden

Bekleding gevelmuren achterbouw. Bestaande situatie: -gevelsteen, geschilderd -losgekomen voegwerk, afgebarsten metselsteen -meerdere raamdelen -geen isolatie,dakaanwerking met opstanden Uitvoering: -manueel bevestigen van EPS isolatie met draadnagels en kleefmortel -instrijken v/e hechtlaag met polyester draadnet -afstrijken met lichtgrijze waterdichte ciment bepleistering,type Putzana -zacht afstrijken v/h geheel ,zichtbaar licht korrelend -plaatsen hoekprofielen rond ramen en hoeken -onderzijde wordt voorzien v/e stop profiel,bezetting niet steunend op dakniveau of vloer Gaat over een tussengevel -voorziening van 1 raamdeel -boven tussen dak -+/- 21 m² muuropp.
vrijdag 5 oktober 2018

Minerale gevelpleister herstellen

Op de muur staat een minerale pleister en die moet gedeeltelijk vervangen worden. Gaat om een klein stuk van maximaal 3 m².
donderdag 4 oktober 2018

Gevels bepleisteren

Voor- en achtergevel van het huis bepleisteren. Oppervlakte tussen de 50-100 m². Gaat om een rijwoning.
donderdag 4 oktober 2018

Barsten in buitenmuren en deels binnenmuren herstellen

We hebben enkele weken geleden vastgesteld dat er langs de linkerzijde van ons huis barsten zijn ontstaan. De barsten herstellen aan de gevel zowel binnen als buiten. In éérste fase zorgen dat het niet verder barst, en in tweede fase het definitieve herstel.
maandag 1 oktober 2018

Schouwen opmetsen

De schouw moet opgemetst worden + nieuwe pot of buis aangebracht, voor geen windinslag in schouw te hebben.
maandag 1 oktober 2018

Scheuren in voorgevel herstellen

Ik heb een scheur in de voorgevel die zou moeten worden hersteld worden. Het zijn 5 a 6 scheuren die dienen hersteld te worden.
zondag 30 september 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

De muur rondom een schuifraam moet bekleed worden met hout ( padoek). De oppervlakte is max 4 m breed en max 3m hoog.
vrijdag 28 september 2018

Schouw herstellen en dakpannen vervangen

Schouw van een rijhuis herstellen en plaatsen van een dekplaat. Vervangen van ca. 40 dakpannen met pannen die beschikbaar zijn.
vrijdag 28 september 2018

Achtergevel renoveren

In de kinderkamer zijn er schimmels opgedoken aan de achterkant van een toegemetseld raam 1mx2m Met veel regenval zijn er meer schimmels. Er is sprake van doorspijlend vocht. De gevel zal moeten aangepakt worden. De oppervlakte is 80m² Binnenkant plakwerk opnieuw te doen.
woensdag 26 september 2018

Schoorsteen metselen/herstellen

Schoorsteen vertoond scheuren , moet opnieuw gemetseld worden.

Partners

Partners van Casius