Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

vrijdag 22 maart 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding verticaal voor bijgebouw, 9m lengte op 2,3M hoogte. Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)
woensdag 20 maart 2019

Metselwerk aan tuinmuur uitvoeren

Onze gemetselde tuinmuur dient vervangen of hersteld te worden, omwille van meerdere scheuren. De muur is ongeveer 3 meter hoog en 9 meter L.
woensdag 20 maart 2019

Herstellen van kopmuren

Herstellen van kopmuren. Muur 2,5 en 4 m.
woensdag 20 maart 2019

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Buitengevel te laten isoleren en bepleisteren, een oppervlakte van om en bij de 50m².
maandag 18 maart 2019

Gat maken in muur nieuwe buitendeur

Wij willen graag een buitendeur bijplaatsen waarvoor een extra gat gemaakt moet worden. Wij doen de binnenzijde, dus de gyproc, wij zoeken iemand die de buitenzijde kan doen, inclusief de mooie siermuur die ervoor gemetst is (tussen buitenmuur en de gyproc) Inclusief plaatsen linteel en dorpel, netjes afgewerkt.
maandag 18 maart 2019

Plaatsen van gevelplint in natuursteen

Aankopen en plaatsen van blauwe boordsteen voor de totale lengte, zoals aangegeven in oranje op bijgevoegd plan (16,53 m). Hoogte 40 cm; dikte mag 2 cm zijn, indien dit technisch kan. Opsplitsing van de offerte tussen (1) garage en (2) achterbouw.
maandag 18 maart 2019

Gevel herstellen

De stenen boven een raam zijn verzakt en er is een scheur/barst door de bakstenen en voegen. Het gaat om een raam op de eerste verdieping. Dan zijn er nog kleine barsten aan de achtergevel ook te repareren.
zondag 17 maart 2019

Voegwerk herstellen

Het voegwerk van binnen in het zolder 70cm mete breedte langs dak. Dus in totaal 0.7x10m=7m²
zondag 17 maart 2019

Gevel en metselwerken afbraak alles staat behoud

De gevel (achterkant huis) heeft ijzeren sandwich panelen. Deze verwijderen samen met een kleine veranda. Dan zie je de ruwbouw. Dus, opnieuw opmetselen met isolatie. En eventueel een venster en een glazen schuifdeur erin plaatsen.
zaterdag 16 maart 2019

Bouwen kubuswoning

Wij kochten pas bouwgrond waarop we een relatief moderne woning (plat dak) van plusminus 250m2 willen bouwen. Liefst uiteraard asap. De architect is momenteel de plannen nog aan het uitwerken, maar binnen enkele weken zijn deze gereed om op te laten tellen.