Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

548 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: garage bij te bouwen, isoleren gevel appartement, opvoegen van scheuren buitengevel en binnenmuur, voorgevel renoveren en opfrissen, gevel bepleisteren, gevel bekleden met hout, hervoegen van gevel, bekleden van gevels, gevel te renoveren, renoveren gevel rijhuis, muur metselen rond eigendom, isoleren en bekleden buitengevels, gevel strips aanbrengen, arduin pastoriestijl, plaatsen van isolatie en steenstrips, gevel bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

vrijdag 28 april 2017

Garage bij te bouwen

Langs de zijkant van onze woning zouden wij graag een garage bij bouwen van 7 x 4 en 3 meter hoog en een plat dak.. Aan de linker zijgevel zou ook een deur moeten komen die uit komt in onze tuin.. Metselwerk
woensdag 26 april 2017

Muur afwerken met kunstleien

Stuk van gedeelde muur met buren zou afgewerkt moeten worden met (kunst)leien.
woensdag 26 april 2017

Gevel isoleren en bekleden

Gevel 9 breed 5 hoog crepi met isolatie. Er zijn 4 ramen en 1 deur.
dinsdag 25 april 2017

Voorgevel renoveren en opfrissen

In 2017 zouden we onze voorgevel willen laten opfrissen. Onze voorgevel bestaat uit beneden (46,5 m2), 1ste (16,5 m2) en 2de (10,5 m2) verdieping, wij zien het werk als volgt : Benedenverdieping vertoont weinig of geen gebreken, enkel reinigen en beschermlaag opleggen 1st verdieping , enkele voegen zijn beschadigd, reinigen, voegen herstellen en beschermlaag opleggen 2st verdieping ,verschillende voegen en stenen zijn beschadigd, reinigen, voegen en stenen herstellen en beschermlaag opleggen
maandag 24 april 2017

Bekleden tuinmuurtjes met crepi

We zoeken een vakman voor het bekleden met crepi van twee tuinmuurtjes met volgende afmetingen : - h : 174, b : 188, d : 14 (ongeveer 7 m²) - h : 174, b : 164, d : 14 (ongeveer 6 m²)
maandag 24 april 2017

Gevel bepleisteren

80 m² gevel bepleisteren (B 6m x H 9m + B 3. 5m x H 6m + B 3m x H 2. 5m) met minerale pleister; Lengte van 12 m over diepte van 0. 5 m onder grond met sokkelcement bezetten. Liefst dit weekend een plaatsbezoek wegens tweede verblijf.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van nieuwe vensterbanken buiten

Ik had graag een nieuwe vensterbank laten steken aan mijn raam aan de buitenzijde op de 1 ste verdieping ter vervanging van de oude vensterbank (geplaatst in 1976). Lengte raam ca. 6,00 meter.
maandag 24 april 2017

Isoleren en bekleden buitengevels

Graag zouden wij twee achtergevels en een zijgevel isoleren en bekleden. Deze heeft een oppervlakte van tussen de 70 en de 90 vierkante meter.
maandag 24 april 2017

Gevel strips aanbrengen, arduin pastoriestijl

Alleenstaande woning. Werd in het verleden door de vorige eigenaar voorzien van witte verf. Geschatte lengte vh huis is 21m, breedte is 12m. Geschatte plafondhoogte op de benedenverdiepingen is 2 m 70, boven 2 m 50 met daartussen gewelven en bovenaan een vrij hoge nok vh dak. Huis is een klassieke villa vd jaren '80. 1 volwaardige bovenverdieping met toch een klassiek hellend dak. Gevel strips aanbrengen, veranderen van uitzicht, beetje de pastoriestijl. Onderaan arduin.
zondag 23 april 2017

Plaatsen van isolatie en steenstrips

Het betreft het plaatsen van isolatie en steenstrips of gevelsteen. Ongeveer een 30 m².
zondag 23 april 2017

Gevel bekleden

Na verbouwing is de achterzijde ruwe baksteen. Deze zou ik graag laten bezetten of met hout afwerken. Benedenverdieping +/- 10m² en eventueel eerste verdieping +/- 20 m² Zo snel mogelijk uit te voeren.
zondag 23 april 2017

Opmetselen van schoorsteen en net plaatsen op schoorsteen

De voegen van de schoorsteen zijn aan het verzanden en de stenen komen los te liggen. De tweede schoorsteen wordt bewoond door kauwen en daar willen we graag een net over laten plaatsen.
zondag 23 april 2017

Isoleren gevel appartement

Appartementsgebouw. Isoleren van buitenzijde. Ongeveer een 1500 m².
vrijdag 21 april 2017

Bekleden van gevel met hout

Bekleden gevel met hout. Waarschijnlijk met Ayous PLY3 planchetten of gelijkaardig
donderdag 20 april 2017

Gevel bekleden met hout

De gevel bestaat voor het ogenblik uit een snelbouw steen waar isolatie van 10cm is tegen geplaatst, deze is gesmeerd met 2 lagen cement om de isolatie te beschermen. Het te bekleden stuk bestaat uit een muur van 9m op +- 4,5m en om de hoek 5m op +-4,5m. De bedoelingen is om dit in hout te bekleden. Hierin moeten een schuifraam +- 1m80 op 2m, een raam +-1m op1m10 en een raam van +-0,70m op +-0,40m ingewerkt worden. Ook een dakgoot van 9 m lang moet ingewerkt worden.
donderdag 20 april 2017

Bekleden van gevel met PVC houtlook

Graag had ik gevelbekleding is PVC houtlook de oppervlakte is 20m² maar hier staat een schuifraam in van 3m op 2m40 een deur van 1m op 2m en een klein toilet venster.
donderdag 20 april 2017

Schoorsteen hermetsen

Ik zou graag mijn schoorsteen laten hermetsen.
donderdag 20 april 2017

Plaatsen van gevelsteen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van gevelsteen aan nieuwbouw ( open bebouwing ) Afmetingen gevelsteen 188 x 88 x 63 ( wordt geleverd ) Open bebouwing. Te plaatsen aantal m² is 230 m² ( netto m² )
woensdag 19 april 2017

Zijgevel isoleren en bekleden

Zijgevel aan de zuidwestkant isoleren en bekleden met kunststof of vezelcement.
woensdag 19 april 2017

Gevel afwerken en isoleren

Wij hebben een nieuwbouw gezet en aan de ene kant moet de gevel afgewerkt worden waar het puntdak uitsteekt bij de buren en zou ook geïsoleerd moeten worden. Wij hebben wel nog pakken isolatie over van de ruwbouw . Ons huis is wel al geplakt langs binnenkant en zo goed als klaar en heb beetje bang voor vocht . Zou juist 1 kant moeten afgewerkt worden .
woensdag 19 april 2017

Gevelverankering herstellen

Bij het uitbreken van de oude balken hebben we blijkbaar de verankering van de woning beschadigd. Hierdoor is de gevel aan het barsten en komt hij blijkbaar ook lichtjes naar binnen. Ik heb contact opgenomen met een bedrijf die telefonisch zei dat dit zo spoedig mogelijk moest opgelost worden en dat was het.
dinsdag 18 april 2017

Gevel bekleden met padouk

Bestaande aanbouw in gevelsteen die omgevormd zal worden tot leefveranda. Buitenkant zou ik willen laten bekleden met padouk.
dinsdag 18 april 2017

Reinigen van gevel in crepi

Reiniging van de volledige woning bestaande uit minerale pleister.
dinsdag 18 april 2017

Gevel bekleden met hout

We willen alle opties bekijken om ons huis gevel te bekleden met hout. Isolatie is niet nodig omdat de spouwmuur is opgevuld.
maandag 17 april 2017

Zandstralen gevel

Het zandstralen van mijn gevel. Totaal is ongeveer 15 vierkante meter inclusief deur en ramen.
maandag 17 april 2017

Gevel bekleden met steenstrips

We hebben een bestaande 3-gevel woning. Deze zouden we graag willen laten renoveren met steenstrips.
maandag 17 april 2017

Opvoegen van scheuren buitengevel en binnenmuur

Ik weet de oppervlakte niet. Scheurherstel. Buiten- en binnenkant. Rechterkant en linkerkant van voorgevel. Binnenmuur grote scheur. Woning dateert van 1970 - probleem met funderingen. Woning begint naar voor te hangen.
maandag 17 april 2017

Gevel bekleden met pvc panelen

Onze woning is van 1974 en zouden graag de gevels bekleden met pvc panelen. Achteraan zijn er 2 deuropeningen.
zondag 16 april 2017

Gevel isoleren en bekleden

De achtergevel van mijn woning waarop leien stonden heb ik laten impregneren waardoor er een gedeelte van de leien werden verwijderd. De overgebleven leien moeten afgebroken worden en de gevel van ongeveer 40m² wil ik laten isoleren en bekleden.
zondag 16 april 2017

Aanbrengen van steenstrips op buitenmuur

Aanbrengen van steenstrips op 1 buitenmuur.
zondag 16 april 2017

Renoveren naar oorspronkelijke herenhuis gevel

De woning is vermoedelijk 50 jaar geleden verbouwd (plafond verlaagd, andere raam onderaan) We hebben het huis vanbinnen verbouwd naar de originele vorm, terug hoge plafond. De gevel is volledig te renoveren, liefst ook meteen nieuwe ramen en deur er in, eventueel onderaan terug twee smalle hoge ramen i.p.v. 1 lage brede raam (herstellen naar oorspronkelijke herenhuis gevel)
zondag 16 april 2017

Vernieuwen van façade

Wij willen onze façade vernieuwen , hier is al aan begonnen door iemand die zich zelf metser noemt. De ene na de andere fout werd gemaakt , wat ons doen besluiten heeft om die persoon buiten te gooien. Nu zijn we terug op zoek naar een bekwame metser die ons uit de nood wil helpen. Het gaat om een façade van een 13,5 vierkante meter die vakkundig zou moeten afgewerkt worden .
zaterdag 15 april 2017

Hervoegen van gevel

Betreft een huurhuis. Bouwjaar ongeveer 1950. Gesloten bebouwing waar niet werd tegengebouwd. Voor- en linker zijgevel warden reeds hervoegd. Nu zijn rechter zijgevel en achtergevel aan de beurt. Hervoegen is nodig door slijtage. Graag plaatsbezoek.
zaterdag 15 april 2017

Gevel garage bekleden met hout

Gaat om een garage/werkhuis van 8 op 8 met 1 verdiep,zou er schuurachtig moeten uitzien,hoeft geen tropisch hardhout te zijn maar wel duurzaam hout,we zijn opzoek naar goedkoopste keuze van de beste keuzes bv. het thermisch behandelt hout.
zaterdag 15 april 2017

Bakstenen voegen van stukje buitenmuur

De voegen van een stukje bakstenen buitenmuur zijn eruit. Deze voegen zouden met cement hervoegd moeten worden. Het is behoorlijk dringend, want doordat de voegen weg zijn, dringt er water door de muur tot aan de binnenmuur wanneer het regen. Er is een stopcontact en lichtschakelaar vlakbij die veroorzaakte vochtige plek, dus levensgevaarlijk wanneer het water tot bij de elektriciteit geraakt.
vrijdag 14 april 2017

Achtergevel herstellen

Een achtergevel opfrissen metselen + schilderen gevel corniches. + Oud raam garage afbreken en terug een muurtje metselen met stukje glazen stenen ipv bestaande vaste oude raam.
donderdag 13 april 2017

Oude scheidingsmuur afbreken en nieuwe van betonblokken bouwen

Scheidingsmuur tussen onze tuin en buur is ingestort (zie foto). De oude muur dient afgebroken en vervangen te worden door een nieuwe (betonblokken muur, lengte ongeveer 5 m).
woensdag 12 april 2017

Bekleden van gevels met steenstrips of spuitkurk

Wij zouden graag onze voorgevel en zijgevel bekleden met eventueel steenstrips of spuitkurk. Wij willen graag de steenstruktuur behouden.
woensdag 12 april 2017

Tuinmuur tevens scheidingsmuur te herbouwen

De oude muur is ingestort door voorbijrijdende traktor met mestkar. Bedoeling is om een nieuwe muur in betonstenen op te metsen. (10m breedte, 1. 5hoog) Deze kan dan voorzien worden van ijzer en volgegoten worden met beton ter versteviging. De restanten van de oude muur zijn tevens afgevoerd te worden. Andere alternatieven zoals L-betonvormen zijn volgens mij ook mogelijk.
woensdag 12 april 2017

Metsen van muurtje

Scheidingsmuur in tuin van 9,83 m en 2,2 m hoog van muur tot muur (staan 2 muren aan de zijkant waartegen gemetst kan worden... ) We moeten nog overeen komen met achterbuur.
woensdag 12 april 2017

Gevel bekleden

Nieuwe gevelbekleding gelijkvloers (voorzijde gebouw). Graag een degelijke en budgetvriendelijke oplossing. Ook graag in combinatie met het reinigen van de geglazuurde steenstrips op verdieping +1 en +2.
woensdag 12 april 2017

Herstellen schoorsteen

Ik zoek een vakman om mijn de stenen van de schoorsteen her op te metsen en net te plaatsen tegen kauwen.
woensdag 12 april 2017

Achtergevel schoonmaken en voegen waar nodig

De achtergevel zou moeten schoongemaakt worden en eventuele losgekomen voegen terug opvullen + 2 nieuwe planken plaatsen ( dit is een puntdak, dus 2 nieuwe planken van de nok tot het einde v/h dak) + lood aan de veranda terug opvoegen.
woensdag 12 april 2017

Voegen van een aanbouw

Wij zoeken een voeger voor een kleine aanbouw te voegen . Aanbouw binnen 20m².Schuifraam en 3 ramen ook aanwezig. Kleur reeds gekend.
dinsdag 11 april 2017

Gevel te vernieuwen langs één zijde

Aan de gevel langs zijde van buurvraouw is de gevel bekleed met roofing. Dit dient vervangen te worden.
dinsdag 11 april 2017

Herstellen buitenmuur

Waterschade buitenmuur, oorzaak vermoedelijk bij buren owv slechte staat woning. Injecteren tegen vocht en herschilderen.
dinsdag 11 april 2017

Gemetste omheining plaatsen rond terras

Het terras van een gelijkvloersappartement een omheining moeten krijgen. Het gaat om een 15-tal lopende meter (2 m hoog). Gemetste muur van 1 meter hoog, dat moet op klinkers komen, en er mag niet geboord worden.
dinsdag 11 april 2017

Bekleden houten chalet

Houten chalet bekleden. Pcv hout structuur.
maandag 10 april 2017

Scheuren herstellen in voorgevel

Barsten in de voorgevel door uitzetten. Scheurherstel.
maandag 10 april 2017

Gevelspecialist nodig

Gevelspecialist nodig wegens schade aan gevel bij aankoop nieuwe woning.

Partners

Partners van Casius