Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere gevelspecialisten / metselaars die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde gevelspecialisten / metselaars en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende gevelspecialist / metselaar uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

dinsdag 22 januari 2019

Gevel zandstralen

Ik wil 4 gevels laten zandstralen en opnieuw laten voegen. Alléénstaand huis, 2 verdiepingen hoog. Veel ramen, 1 plat dak en 1 schuin dak. Ik zoek GEEN GEVELREINIGING, maar WEL ZANDSTRALEN.
maandag 21 januari 2019

Zanstralen van een bakstenen gewelfde kelder

Ik heb een oude gewelfde kelder met bakstenen, ronde gewelven van ongeveer 10m² die ik zou willen laten zandstralen om de kelder er mooier te laten uitzien.
maandag 21 januari 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Isoleren van gevel bijbouw. Gevel noordzijde goedkoop afwerken met kunststofplaten. Gevels die op tuin uitkomen afwerken met thermowood. Houten toegangspoort met totale breedte van ongeveer 3 meter.
zondag 20 januari 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Bekleding zijgevel en stuk achtergevel. Smalle verticale latten. Regenzijde . Houten gebvelbekleding aan te brengen. oppervlakte: zijgvel 68 m²= nu 75 m². Enkel zijgevel te bekleden.
zondag 20 januari 2019

Metalen gevelbekleding plaatsen

Voor het stukje dat we hebben bijgebouwd zouden we dit afwerken in aluminium . Gevel bekleden met aluminium, metaal. oppervlakte :15 m²
donderdag 17 januari 2019

Kleine herstelling van buitengevel uitvoeren

Door een beschadiging moet er een klein stuk hersteld worden in een buitengevel van een woning. De beschadiging meet 1.5m x 0.7m voor een totaal van ongeveer 1m².
maandag 14 januari 2019

Verkleinen open haard

Onze open haard moet kleiner gemaakt worden i.v.m. rookafvoer. Hiertoe moet onderin de opening 1-2 la(a)g(en) van brandwerende bakstenen gemetseld worden waarop de vuurkorf geplaatst kan worden.
zondag 13 januari 2019

Vezelcement aanbrengen aan gevel

Voor en zijgevel isoleren. Oppervlakte is 170 m². Vezelcement aan te brengen en te isoleren.
donderdag 10 januari 2019

Houten zijgevel verplaatsen

Wij hebben pas een houten chalet gekocht. Om iets meer ruimte te creëren hadden wij het plan om de zijgevel +/- 2 meter te verplaatsen. Aan het dak hoeft er in principe niet gewerkt worden. Aangezien de zijgevel 2,5 onder dakrand staat dient er genoeg steun aangebracht te worden. Daar er een deelse bovenverdieping is (soort duplex) het betreft een gevel van ongeveer +- 8m volledig van houten balken (kliksysteem) met isolatie. Uiteraard zal de achtergevel en voorgevel ook verlengd moeten worden met +/- 1 meter. Alles is volledig van hout.
woensdag 9 januari 2019

PVC gevelbekleding aan te brengen

Is een buitenmuur (zijmuur) van een garage zonder vensters. Nu gevel in baksteen. Oppervlakte: afmeting : H 2,9 x B 6,30 m.