Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

dinsdag 21 januari 2020

Zijgevel bekleden

Betreft vrijstaande zijgevel van 10 meter lang en hoogte ongeveer twee verdiepingen. Het pannendak is reeds heraangelegd en NIET voorzien i.v.m muurbekleding. Betreft een woning die ik verhuur, graag isolatie en bekleding.
zondag 19 januari 2020

Herstellen scheuren in crepi

Oude crepi op muur die langs een kant meerdere scheuren vertoont. Graag vakman voor herstelling.
donderdag 16 januari 2020

Gevel herstellen

Herstelling van een gevel. Zoals u kan zien op foto is er een stuk gevel naar beneden gevallen. Het stuk was gevestigd aan de linkerkant op foto. Brokstuk is een 80tal centimeter lang.
woensdag 15 januari 2020

Herstellen crepi aan gevel

Mijn crepi gevel is beschadigd en moet hersteld worden. Enkel aan de straatkant, het is een gesloten woning met gelijkvloers en een 1ste verdiep. Er bevind zich een garagepoort, deur en 2 ramen in de gevel.
dinsdag 14 januari 2020

Leien plaatsen en pleisterwerk uitvoeren

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een vakman voor het plaatsen van leien en een stukje pleisterwerk.
maandag 13 januari 2020

Plaatsen gevelplinten

Onze gevel is al voorzien van isolatie+crepi. We zoeken enkel nog iemand die onze gevel kan afwerken met een blauwsteen(vietnamees). 3cm dik 40cm hoog. We schatten dat we aan ongeveer 25 - 30 lopende meter zitten.
zondag 12 januari 2020

Voorgevel metselen

Voogevel metselen voor de bestaande gevel ongeveer 16 m².
vrijdag 10 januari 2020

Volledige renovatie aan voorgevel

Graag een polyvalente vakman daar het voor verschillende zaken is. Voorgevel type balkon met afgeronde zijkanten en gietijzeren balustrade - (voornamelijk ronde zijkanten) stenen vervangen, terug voegen, betonrot aan gevel, schilderen etc. Gevel is 6m op 4m - twee verdiepingen en twee grote raamelementen. Afhankelijk van voorstel: ook achtergevel - beneden kleurencrepi en 1 ste verdieping opnieuw opvoegen en waterdicht coaten (enkel foto achtergevel).
donderdag 9 januari 2020

Herstellen van scheur boven venster

Boven enkele vensters is er een min of meer horizontale scheur ontstaan. Het gaat om 3 vensters die 1m40 groot zijn. Geen idee waar de scheuren vandaan komen, maar er zijn grote werken in de buurt dus dat kan invloed hebben.
dinsdag 7 januari 2020

Schoorsteen renoveren

Moet mijn schoorsteen gerenoveerd worden of ben ik in regel met de huidige norm- en wetgeving. Er zit een flexibel in.