Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

woensdag 17 juli 2019

Toemetselen van deur

Voor het toemetsen van een bestaande deur + gevelsteen metsen + voegen.
woensdag 17 juli 2019

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Wij hebben een huis in 2011 volledig gerenoveerd. Hierbij werd de voorgevel ook volledig gecementeerd. Aan de onderkant van de gevel zouden we nu graag blauwe steen plaatsten tot een hoogte van ongeveer 50cm, maar mag ook iets hoger. Moeilijkheid is wel dat er tussen de ramen door moet gewerkt worden (waarbij raamkozijn niet altijd voldoende breed is om nog steen voor te zetten - dus zal de steen mogelijk in de facade moeten geslepen worden), en dat facade niet "effen" is (zie foto's). Gevel is ongeveer 12m breed, maar er zitten 4 ramen/deuren in tot op de grond, dus zijn er 5 delen in totaal die bezet moeten worden, van 0,5 tot 1m.
zondag 14 juli 2019

Hervoegen schoorsteen

Het voegwerk aan mijn schoorsteen moet op sommige plaatsen hersteld worden.
vrijdag 12 juli 2019

Isoleren van buitengevels en afwerken met crepi

Het isoleren en afwerken met crepi van twee gevels. Op het eerste verdiep, onderaan aansluiting op roofing voor 15 m². Voorgevel bijbouw, 15 m², afwerking onderaan in overleg.
donderdag 11 juli 2019

Deel van de achtergevel opnieuw metselen

Achtergevel van huis moet gerenoveerd worden. Gevelstenen naar binnen geduwd door stormschade. Men moet in dit stuk de beschadigde stenen verwijderen en op nieuw metselen en voegen. Gedeelte van zo een 4 m² te herdoen. Ook bovenaan het plat dak enkele herstellingswerken uit te voeren.
donderdag 11 juli 2019

Gevelboord herstellen en egaliseren

De onderkant van de gevel is bezet met cement en een grove korrel met lijm. Een deel is onafgewerkt en moet nog gecementeerd en ge-egaliseerd worden. Er zijn stukken van de korrelbekleding weg. Ik wil de boord laten bijwerken en een product of materiaal aanbrengen om alles terug egaal te krijgen.
woensdag 10 juli 2019

Gevel voegen

Nieuw gemetste gevels, gevorstelde voeg gewenst. Type steen: oud kapelle vanderzanden. Beige seifert Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m²
donderdag 4 juli 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

Bakstenen muur van 15 m op 6m . Geen isolatie. Enkel aanbrengenv an PVC gevelbekleding.
donderdag 4 juli 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

We willen 2 muren aan beide uiteinden van het terras laten bekleden. Ruwe schatting van 1 muur 3 op 3.
maandag 1 juli 2019

Herstellen van muur

Bij de voorjaarstorm van maart, heeft er een tak een tuinmuur beschadigd, de bovenste rijen stenen zijn verschoven. Waardoor ze nu slechts een wankel evenwicht hebben. Deze muur zou terug hersteld moeten worden in de oorspronkelijke staat.