Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

woensdag 13 november 2019

Plaatsen trespa panelen tegen buitenmuren

Vakman voor het plaatsen van Trespa (tegen buitenmuren van voor en achtertuin) Oppervlakte : op te meten door vakman. Woning : deel van de gevel.
woensdag 13 november 2019

Herstellen scheuren binnenmuur tussen twee woningen

Vakman voor herstellen van binnenmuur tussen twee woningen. Vermoedelijk ook probleem fundering. Het betreft 1 muur.
dinsdag 12 november 2019

Gevel reinigen

Graag had ik mijn gevel laten reinigen en opnieuw beschermen tegen vocht. Gevel : baksteen. Woning open bewoning met 1 verdieping. Oppervlakte : 11 m op 11m
dinsdag 12 november 2019

Gevel bekleden

Ik zou graag mijn voorgevel laten bekleden in aluminium of PVC. Gaat over 6 meter op 3 meter.
dinsdag 12 november 2019

Metselen kopmuren van beek

Hermetselen van 2 kopmuren van beek
maandag 11 november 2019

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Terrassen moeten hersteld worden voor betonrot en gevel moet bijgewerkt worden wat betreft de voegen. Er zijn 6 terrassen, 3 verdiepingen hoog, langs weerskanten 2 appartementen.
zondag 10 november 2019

Plaatsen gevelbekleding

Het gaat over de bekleding van een stuk bijbouw, specifiek de achtergevel met een oppervlakte van ongeveer tussen 10 à 12 m². Materiaal voor de bekleding zouden we graag ayous hebben.
zaterdag 9 november 2019

Herstellen van arduin en dorpel voorgevel

Bij het plaatsen van zonnepanelen heeft de firma mijn arduinen drempel beschadigd door er verkeerdelijk een gat in te boren waardoor er een hoek is afgesprongen. Ook de boordsteen ernaast is losgekomen, dit is tijdelijk hersteld. Graag terug een stuk hoeksteen op plaatsen of boetseren. alsook de boordsteen terug goed vastmaken.
vrijdag 8 november 2019

Gevelbekleding plaatsen

Voor mijn nieuwbouw zou ik graag men voorgevel laten bekleden in het materiaal thermowood. Dit zou gaan om zo'n 50m². Ik zou het ook fijn vinden als we kunnen bespreken wat het beste materiaal is naast hetgeen ik voor ogen had.
vrijdag 8 november 2019

Arduingevel herstellen

We hebben een gevelvlak van arduin waarop er een plek te zien is door een rubbere wiel. We zouden dit graag laten herstellen.