Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

woensdag 22 mei 2019

Gevel cementeren

Betreft een terrasmuur die in 2 verschillende stenen is. Doel is om 1 vlak geheel te verkrijgen. Opp is ongeveer 25m2. Hoogte muur is 2m70
woensdag 22 mei 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn houten tuinhuis laten bekleden in kunststof Dumaclin siding; Tuinhuis : 42 m². Nu is het in houbekleding.
woensdag 22 mei 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen tuinhuis

Renoveren van een tuinhuis, door sidings op de gevels te plaatsen . Tuinhuis : 3 op 6 grondoppervlakte.
maandag 20 mei 2019

Vervangen arduin voorgevel

Vakman voor het vervangen van de arduin vooraan de gevel.
maandag 20 mei 2019

Gevel bekleden met leien

Buitenmuur isoleren en bekleden met leien . Gevel opzij. Oppervlakte : 60 m².
zondag 19 mei 2019

Gevel restaureren

Gevel is aan restauratie toe door afbrokkelende stenen. Had gedacht dat papvoegen een mooie oplossing zou zijn voor dit probleem. 50 - 75 m². Achterbouw - achtergevel.
zondag 19 mei 2019

Binnenmuur metselen en deurgat toemaken

Ik heb de muren van mijn badkamer noodgedwongen moeten verwijderen en ik zit nog steeds met een halve muur. Muur van 1,30 x 3 meter. Ook beneden zou nog een deurgat dicht moeten en zou 1 deurgat versmalt moeten worden.
zondag 19 mei 2019

Gevel isoleren en bezetten met steenstrips

Wij hadden graag de noordgevel ons rijhuis uit 1920 geisoleerd. Wij dachten om de buitenste steen af te kappen, isolatie te plaatsen en daarna steenstrips te plaatsen. Het betreft een gevel van 35-40 vierkante meter.
woensdag 15 mei 2019

Herstellen dakkapel

De voorgevel komt los van het dak, er is een scheur zichtbaar en een aantal stukken steen zaten los. Het is de bedoeling dat de voorgevel ter hoogte van de dakkapel of deels heropgebouwd zal worden of opnieuw stevig verankerd zal worden.
woensdag 15 mei 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding aan te brengen thermisch behandeld hout duurzaamheid klasse 1. Gevel is 21 m². Moet op isolatie geplaatst worden.