Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

590 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevelbekleding in pvc aanbrengen, opfrissen achtergevel (12 m²), gevel te renoveren, zijgevel bekleden met leien, houten gevelbekleding aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, pVC slidings aanbrengen aan gevel, houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie, herstellen voegwerk gevel rondom de woning, gevel licht opfrissen, isoleren van gevel, muren van terras renoveren, scheuren herstellen in gevels, herstellen van scheuren in muur buitengevel, bepleisteren van de boordsteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

woensdag 23 augustus 2017

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voorgevel in hout bekleden en isoleren: totaal van 22 m². Hier moet ongeveer nog 6 m² geïsoleerd worden en het houtwerk zou ongeveer 22 m² .
woensdag 23 augustus 2017

Schoorsteen metselen

Metselwerken: Gedeeltelijk her metselen van niet gebruikte schouw (losliggende stenen) en voorzien van deksteen.
dinsdag 22 augustus 2017

Regenput te herstellen

Onze regenput is 12 jaar oud maar lekt. Moet worden gecementeerd moet gevoegd, gemetseld worden. We hebben weinig info omdat we er pas wonen. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 21 augustus 2017

Gevelbekleding in pvc aanbrengen

Oude verweerde bakstenen gevel die we willen bekleden om ervoor te zorgen dat de gevel opnieuw waterdicht is en mooi afgewerkt is. Gevel is goed toegankelijk. Oppervlakte te bekleden is ongeveer : 86 m² in 1 vlak waarvan eerste 11. 3 m met hoogte 6. 4 m, dan 1. 7 M met hoogte 4. 4 M en laatste deel van 2 m met hoogte 3.2 meter.
maandag 21 augustus 2017

Opfrissen achtergevel

Graag zouden we onze achtergevel laten opfrissen. De voegen dienen verwijderd en vervangen te worden, alsook de afbladderende verflaag. Afhankelijk van de staat van de bakstenen opnieuw verven of behandelen met een product om waterafstotend te blijven. Momenteel staat een deel van de achtergevel vochtig door de slechte staat. Dit heeft ook consequenties voor de aangrenzende binnenmuur. (12 m²)
maandag 21 augustus 2017

Herstellen gevel na aanrijding camionette

Overhangende puntgevel geraakt door Infrax-camionnette die draai te kort nam. Drie boven elkaar liggende stenen beschadigd : (i) de beschadigde stenen wegnemen (ii) vervangen door gelijkaardige stenen (iii) bijhorende voegwerk. Bestek dient bij mijn verzekeraar (DVV) ingediend ; na goedkeuring door tegenverzekering (Ethias) mag tot uitvoering overgegaan worden.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen voegwerk gevel rondom de woning

Herstellen van voegen aan de gevel.Ook wat herstellingen van scheuren aan gevel. oppervlakte : ?
zondag 20 augustus 2017

Gevel licht opfrissen

Gevel licht opfrissen,reinigen en schilderen Rijhuis in Antwerpen
zaterdag 19 augustus 2017

Gevel te renoveren

Gevelrenovatie voor en achterzijde! Voorkant gelijkvloers , gele steen begint af te brokkelen.
vrijdag 18 augustus 2017

2 schouwen herstellen

2 schouwen herstellen : Oud metselwerk komt los.
vrijdag 18 augustus 2017

Isoleren van gevel

We wensen onze gevel (zonder spouw) aan te pakken door er isolatie tegen te plaatsen en een nieuwe gevelsteen (geen steenstrips), zonder de oude gevelsteen te verwijderen.
woensdag 16 augustus 2017

Schoorsteen voegen

Schoorsteen opnieuw voegen. Gans de schoorsteen.
dinsdag 15 augustus 2017

Tuinhuis met hout bekleden

Tuinhuis bekleden. 40 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Stutten van steen/betonstroken op voorgevel

Steen of betonstrips zijn verzakt moeten gestut worden . 2 betonstroken zijn verzakt.
maandag 14 augustus 2017

Zijgevel bekleden met leien

Wij zouden onze zijgevel willen laten bekleden met leien. Het gaat over een oppervlakte van +-60m². We hebben een nieuw dak gestoken in april. Hierbij is er plaats gehouden om de zijgevel te kunnen isoleren langs buiten. We zouden deze werken zo snel mogelijk willen laten uitvoeren.
zondag 13 augustus 2017

Muur opmetselen

Ik ga een terras aanbouwen aan mijn woning op het eerste verdiep. Er dient een muur te komen van 2 m 20 lang en 4 m 60 hoog tegen de bestaande gevel. De vaste grond zou op circa 3 meter diep zitten. Omdat de toegang beperkt is (doorgang buitendeur, 78 cm breed vrije opening) zou er met een mini-heiwerk machine moeten gewerkt worden. Ik zoek enkel iemand voor de paalfundering (heiwerken).
zaterdag 12 augustus 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Betreft het gelijkvloers gedeelte van de voorgevel. 1 raam en voordeur. Eventueel met isolatie. Deel van de gevel is baksteen, deel is ytong. Het gaat over een rijhuis. Oppervlakte is 18 m².
donderdag 10 augustus 2017

Gevel garagebox vernieuwen en binnenmuur hermetselen

Ik heb een muur van een garage van 10m lang en 2,5m hoog die scheef aan het zakken is. Deze muur zou moeten vernieuwd worden + ook een binnenmuur van 3m x 2,5m
donderdag 10 augustus 2017

Muren van terras renoveren

Ik wil de muren van het terras renoveren. De blauwe steen is aan het loskomen en metselwerken zijn dringend nodig.
donderdag 10 augustus 2017

Scheuren herstellen in gevels

16 tot en met 30 m² scheurherstel. Aan twee buitengevels. Alleenstaande woning.
woensdag 9 augustus 2017

Herstellen van scheuren in muur buitengevel

Er zitten scheuren in buitengevel, als in de binnenmuren. Zeker in 4 muren al zitten er grote scheuren (voornamelijk horizontaal die dan kris kras naar beneden lopen.) Soms wel tot 2 cm breed en waardoor je heen kunt kijken.
dinsdag 8 augustus 2017

PVC gevelbekleding vervangen

Dit gaat om vervanging van de bestaande bekleding door beschadiging van hagelschade aangegeven aan de verzekering. Zou er eventueel ook de muur eerst isoleren volgens de wettelijke normen want weet niet hoe de isolatie is die er nu zit. Er staat hier wel alle weersinvloeden op de muur. Denk ongeveer 15m². Rijhuis.
dinsdag 8 augustus 2017

Muur metselen

Ik wil een kleine muur van 4mx0.60m laten metselen met rode baksteen.
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe tuinmuur metselen

Ik zou mijn huidige haag willen vervangen door een tuinmuur met een hoogte van 4m, over een lengte van ca. 30 m onderbroken voor de poort van een oprit. Aan de straatkant dacht ik aan een afwerking met rode baksteen, aan de tuinkant, natuursteen. Ik moet voor deze werken sowieso een vergunning aanvragen, maar ik wou nu al op de hoogte zijn van de grootteorde van de kostprijs. Als voorbereidende maatregelen moet er ook rekening mee gehouden worden dat een haag gerooid moet worden.
vrijdag 4 augustus 2017

Aanbouw opnieuw plamuren

Aanbouw is aan het afbrokkelen en zou moeten geplamuurd worden.
vrijdag 4 augustus 2017

Steenstrips plaatsen op buitengevel

Steenstrips plaatsen op buitengevel. Momenteel is het een witte gevel (betonblokjes) - geen isolatie nodig. Puntgevel - 10 ramen / 2 deuren / garagepoort. 1 losstaand muurtje aan voetpad.
donderdag 3 augustus 2017

Bepleisteren van de boordsteen

Betreft het pleisteren van de boordsteen rondom het huis. Ongeveer 55 lopende meter. Hoogte boordsteen ongeveer 70 cm. Huis is in landelijke stijl. Heeft dus wat hoeken en kanten. Boven de boordsteen is een gemetste steen die onaangeroerd moet blijven.
donderdag 3 augustus 2017

PVC slidings aanbrengen aan gevel

Plaatsen van PVC slidings. Oppervlakte ongeveer 100 vierkante meter. Materiaal aan te kopen met vakman.
donderdag 3 augustus 2017

Betonnen tuinmuur vervangen

Oude tuinmuur afbreken en nieuwe plaatsen. Deze tuinmuur is ongeveer +-18. 5 meter lang en +- 2 meter hoog.
donderdag 3 augustus 2017

Crepi plaatsen aan buitengevel ( tuinmuur )

Er zou een muur, zonder veel hindernissen, moeten uitgepakt worden ( crepi ) van +/- 40m²
dinsdag 1 augustus 2017

Herstellen van scheur aan gevel

16 tot en met 30 m² Herstellen van scheuren aan buitengevel.
maandag 31 juli 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie

Wij hebben een bijbouw die volledig geïsoleerd is en we willen dus een houten bekleding aanbrengen aan de gevel. Ook zitten we met een oversteek die ook in de bekleding zou moeten. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 20 - 25 vierkante meter
donderdag 27 juli 2017

Herstellen van scheuren aan gevel

Onze buitenmuur vertoont een scheur vanaf de venster tot aan de goot . Herstelling scheuren aan gevel.
donderdag 27 juli 2017

Hervoegen schoorsteen

Uitslijpen en hervoegen schoorsteen. Aafm. HxBxL 1,00x. 60x1. 20M
woensdag 26 juli 2017

Herstellen buitenmuur en bakstenen schouw

Herstellen van barsten en scheuren in een bakstenen buitenmuur . Stellingbouw is waarschijnlijk nodig. Herstelling van een bakstenen schouw op plat dak. Voegsel is verpulverd waardoor de schouw instabiel geworden is (ze is makkelijk bereikbaar en te herstellen vanop het plat dak).
dinsdag 25 juli 2017

Achtergevel kaleien

Buitenmuur (bakstenen) kaleien. De oppervlakte is ongeveer 30 - 40 m².
maandag 24 juli 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen

Open zijmuur waar zich geen ruiten bevinden, 1 doorlopende oppervlakte. Halfopen bebouwing. Zijmuur ongeveer 55 m².
zondag 23 juli 2017

Gevel kaleien

Het is een rijhuisje maar is wel toegankelijk langs de zijkant. Rondom liggen er klinkers dus met hoogtewerker of stelling is dat zeker geen probleem. Voorkant 5m breed 6m hoog zijkant 16m breed is wel met een topgevel ongeveer 10 m hoog en achterkant 4m breed en 3 m hoog dat is het ongeveer. In totaal dus ongeveer 120 m².
zondag 23 juli 2017

Scheuren in buitenmuur herstellen

Buitenmuur garage met scheuren: vroeger reeds gerepareerd.
zondag 23 juli 2017

Gevel te kaleien

De huidige gevel bestaat uit baksteen (oude hoeve van 1890) en is geverfd. Oppervlakte ongeveer 150 m². Gevel te kaleien.
zondag 23 juli 2017

Natuursteen gevelbekleding aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van natuursteen gevelbekleding. Het betreft een moderne nieuwbouw waar een matig geventileerde gevel in witsteen moet geplaatst worden d.m.v. ankers of op alu kader, de voegen blijven open. Bouwplannen en meetstaten beschikbaar. Het gaat over een vrijstaande woning. Oppervlakte ongeveer 140 m².
zondag 23 juli 2017

Metselwerk voor terras en poort

Ik wil een terrasmuurtje en poortzuilen laten metsen (met fundering)
zaterdag 22 juli 2017

Gevels kaleien

Ik zoek een vakman om de gevels te laten kaleien. Oppervlakte in totaal ongeveer 150 m².
vrijdag 21 juli 2017

Voorgevel kaleien

Ik zoek een vakman om de gevel te laten kaleien. Gevel bestaat uit gewone bakstenen. Stelling is nodig. Oppervlakte ongeveer 100 m².
vrijdag 21 juli 2017

Metselwerk boven raam is losgekomen en moet opnieuw opgemetst worden

Metselwerk boven 1 raam (eerste verdieping) is losgekomen en moet terug opgemetst worden, liefst met L-vormig profiel als steun.
donderdag 20 juli 2017

Scheuren in gevels opvoegen

Heropvoegen van scheuren in voor- en achtergevel. In totaal ongeveer 10 - 15 m².
donderdag 20 juli 2017

Gevel bepleisteren

Voorgevel en zijgevel stuccen. Oppervlakte 150-160 m².
woensdag 19 juli 2017

Muur bekleden met steenstrips

Graag wil ik een stukje muur laten bekleden met steenstrips. De afmetingen bedragen ongeveer 2 meter hoogte en 3 meter lengte. De gevelsteen voor mijn huis is de Wienerberger Pastorale WFD 215 x 102 x 65 mm. Deze gevelsteen Pastorale WFD is verkrijgbaar als steenstrippen. Er moet onder- en bovenaan een plint Ierse blauwsteen geplaatst worden.
woensdag 19 juli 2017

Kaleien of crepi aanbrengen op gevel

Wij zijn bezig met de verbouwing van onze woning. We zoeken uit of we willen gaan voor isolatie + crepi of voor spouwmuurisolatie + kaleien. Dit is voor de voorgevel en zijgevels.
woensdag 19 juli 2017

Gevel herbekleden met Thermowood

Oude gevel herbekleden met verticale latten met gesloten voeg. Voeg 0,5 cm indien mogelijk. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte van de te bekleden muren: 45 m².

Partners

Partners van Casius