Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

zaterdag 4 april 2020

Gevel in crepi zetten

Momenteel staat onze voorgevel in steenstrips. Hier en daar zijn er al steenstrips gevallen, dus we willen deze laten weghalen voor de veiligheid. Vervolgens is er een nieuwe afwerkingslaag nodig.
zaterdag 4 april 2020

Houten balken vervangen boven ramen door steen of beton ivm spuiten kurk

Ik wil mijn houten balken vervangen voor steen of beton 8 stuks en daarna muur laten renoveren met spuitkurk gevel +/- 70 m2
vrijdag 3 april 2020

Tuinhuis bekleden met hout

Wij zijn opzoek naar een vakman die ons tuinhuis opnieuw kan bekleden met hout. Het is nu gebeitst en aan vervanging toe. We willen horizontale, natuurhout planken.
donderdag 2 april 2020

Cementbepleisteren voorgevel

Het gaat om een cementering van op zijn minst de voorgevel op niveau gelijkvloers. Deze bestaat nu uit verschillende soorten bakstenen en sierbetonresten. Oppervlakte is ongeveer 25 à 30 m².
donderdag 2 april 2020

Muziekstudio metsen in rijhuistuin

We hebben een lange smalle tuin, waar we op het einde een muziekstudio willen zetten. 4.5m breed en 6m lang. Op de perceelgrens moeten we met bak- of gevelsteen werken langs buiten en een plat dak maken. Een geluidsdichte studio, geen water nodig, wel elektriciteit en een elektrische verwarming/verkoelingsbak. 1 lang smal raam tegen het plafond en 1 deur.
woensdag 1 april 2020

Gevel bekleden met crepi

Ik zou graag mijn gevel bepleisteren met witte crepi. En eventueel ook isoleren. Het is een oppervlakte van 220 m² ongeveer.
woensdag 1 april 2020

Zitbank metsen op terras

Op ons koertje (+- 5 op 5 m) willen wij een zitbankje laten metsen in baksteen of stapelblokken (makkelijkste/goedkoopste) om daarna te stukken en te schilderen. Het zitbankje in L-vorm zou ook moeten dienst doen als bloembak (rugleuning) om er een groen hoekje van te maken.
dinsdag 31 maart 2020

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.
dinsdag 31 maart 2020

Afwerken tuinhuis

Afwerken van een metsend tuinhuis vorige werker verschot in de rug gekregen. Het tuinhuis is 8 op 4 meter. Daar zouden nog een 3 tot 4 lagen op gemetst moeten worden. Het dak moet er nog op komen en de ramen met geïnstalleerd worden.
maandag 30 maart 2020

Herstellen barsten gevel en kaleien

Buitenmuur (zijgevel) van ongeveer 70m² op het zuid-westen (geen ramen en deuren). Alleenstaande woning die dateert van 1904. Geen spouwmuur, vochtprobleem door inslaande regen. Uit te voeren werken : herstelling van enkele barsten + kaleien van de muur.