Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

578 klanten bevelen een bij Casius aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevel renoveren en isoleren, bijbouw in 2 bouwlagen plaatsen, isoleren en bekleden van voorgevel, metselwerk snelbouw puntgevels, bouw van een gemetst tuinhuis, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, cementbepleistering zonder isolatie, voor- en achtergevel cementeren, renoveren, reinigen gevel appartementen, plaatsen gevelplinten, voorgevel hervoegen en achtergevel bepleisteren, buitenmuur gevel voegen, voegen buitengevel rijhuis, gevel isoleren en bekleden met thermowood en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

woensdag 21 juni 2017

Gevel in hout bekleden

Ik zoek een vakman om de gevel te bekleden met een houtsoort (te bespreken met vakman). Vrijstaande woning . 50 m².
woensdag 21 juni 2017

Buitenmuur gevel voegen

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Dit mag enkel bestaan uit voegrenovatie , uitslijpen van voegen. Daarna opnieuw op voegen van de gevel. Breedte 5 meter, hoogte 10 meter. Werken graag uitvoeren in de maand augustus.
dinsdag 20 juni 2017

Putboring grondwater

Putboring voor huishoudelijk gebruik.
maandag 19 juni 2017

Houten gevelbekleding aan te brengen

Uitbekleding wand tuinhuis van 10m x 2,4m. Oppervlakte van de te bekleden muren: 25 m²
maandag 19 juni 2017

Uitslijpen van voegen en terug opvoegen

De voegen in zijgevels komen los. HOB. 60 m² per gevel. Uit te slijpen en terug op te voegen.
maandag 19 juni 2017

Muurtje te kaleien

Rand van ingebouwd zwembad heeft opstaand muurtje .Muurtje te kaleien. Oppervlakte te laten kaleien: 10m²
maandag 19 juni 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien. Renovatie van woning . Oppervlakte te laten kaleien: 240m².
zondag 18 juni 2017

Voegen buitengevel rijhuis

Voegen van de gevel van klein rijhuis, gelijkvloers verdieping zolder, buitenkant. Oppervlakte ? 5m op ?
zaterdag 17 juni 2017

Gevel isoleren en bekleden met thermowood

De achtergevel en achterbouw bekleden en eventueel ook isoleren met thermowood. 50m²
zaterdag 17 juni 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij zouden graag onze nieuwe aanbouw afwerken in hard hout. Totale oppervlakte van de aanbouw buiten muren is ongeveer 66 m².
zaterdag 17 juni 2017

Renovatie van achtergevel; cementeren of kaleien

Benaderende oppervlakte: 30 m2 Muren zijn nu in slechte staat qua stenen en voegwerk. We wensen gevel te renoveren via cementeren of kaleien.
zaterdag 17 juni 2017

Plaatsen van gevelplinten in blauwe steen

Plaatsen van 6. 5 m gevelplinten aan onze voorgevel, inclusief nis van voordeur. Hoogte +/- 70 cm. Nu is onderkant gecementeerd. Mogelijk uitbreiding voor plaatsing van pad van 6. 5 m voor het huis.
vrijdag 16 juni 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Een oude boerderij waar renovatiewerken aan gebeurd zijn. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : 100m².
vrijdag 16 juni 2017

Opmetsen van dak

Metselwerken: We willen ons dak vervangen en een deel ophogen om extra kamers te maken. We hebben al een dakwerken die eind augustus/begin september zou kunnen beginnen met de werken, maar zijn nog op zoek naar een metser om het voorste deel op te metsen. (80 cm). Dit zijn ongeveer 4 muren.
donderdag 15 juni 2017

Muurtje metselen en nadien bepleisteren in de woonkamer

L-vormig scheidings muurtje metsen op tegels binnenin de woonkamer. Daarna bepleisteren. Muurtje is 1 steen dik, langste kant ongeveer 220cm, kortste kant ongeveer 100cm. En 110cm hoog.
donderdag 15 juni 2017

Voorgevel isoleren en venstertablet vervangen

Een deel van de voorgevel moet geïsoleerd worden en dan arduin tegen geplaatst. (ongeveer 10 m²) Ook 1 venstertablet moet vervangen worden. (ongeveer 4 meter) Graag in de maand september de werken laten uitvoeren.
woensdag 14 juni 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie

We hebben recentelijk een woning gekocht van in de jaren '30. Deze heeft een wachtgevel, dewelke slijtage vertoont. We zouden deze graag laten bezetten in pvc (crepi, leien, plastiek doeken, ....). Oppervlakte van de te bekleden muren: 100
woensdag 14 juni 2017

Voegwerken uit te voeren aan nieuwe woning

Wij hebben een nieuwbouwwoning geplaatst dewelke nu nog gevoegd moet worden. Dit is het enige dat er dient te gebeuren. Het betreft een gesloten bebouwing van 6 meter breedte, hoogte +/- 20 meter voor en achterkant. Te voegen.
woensdag 14 juni 2017

Gevelbekleding aanbrengen in Trespa platen

Ik wil een gevel bekleden met trespa platen. Oppervlakte 150 m².
dinsdag 13 juni 2017

Opvoegen van de vensterbank en opvoegen arduinen blad op balkon

Het arduinen blad op mijn balkon moet opgevoegd worden, alsook een vensterbank lijkt niet meer in goede staat en moet m.i. opgevoegd worden +/-50cmx1.20m
dinsdag 13 juni 2017

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevelbekleding met padoek voor 100m². Vrijstaande woning
dinsdag 13 juni 2017

Gevel bekleden met hout en isolatie

Een woonhuis met bakstenen gevel wordt omgevormd tot horecapand. De voor als achtergevel moet worden bekleed met hout en ook isolatie aanbrengen dit is ongeveer een oppervlakte van 60 m².
maandag 12 juni 2017

Gevel bekleden en isoleren

Gevel bekleden met hout en isolatie. Ongeveer 200 m². te isoleren.
maandag 12 juni 2017

Tuinmuur herstellen

Kaleien van de muren , voegen, herstellen van de muur. Ongeveer 60 m². Het gaat om een tuinmuur de kalei komt los, de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20. Onderkant (ca. 40cm) bezetten met cement en de rest met kalei.
maandag 12 juni 2017

Achtergevel isoleren en bekleden met hout

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hadden graag onze achtergevel laten isoleren en afwerken met hout. Ongeveer 5 op 6 meter hoogte.
maandag 12 juni 2017

Buitengevel te bepleisteren

Ik wens mijn buitengevel te isoleren en te bepleisteren. Mijn gevel is 2. 20 m hoog en 14m lang. Totale oppervlakte om te isoleren en te bepleisteren is 92.4m². Raam- en deuropeningen afgetrokken komt dit op +- 76m². Uit te voeren werk zou voor september/oktober zijn.
zaterdag 10 juni 2017

Gevel te bezetten

Achtergevel moet bezet worden , enkel de muur gelijkvloers tot aan het terras.( 1ste verdieping)
zaterdag 10 juni 2017

Gevel isoleren en bekleden

Zijgevel gebouw bekleden met isolatie. Mag ook met sanwichpanelen uitgevoerd worden.
donderdag 8 juni 2017

Voegen van bijgebouw

Ik heb een bijbouw die zou gevoegd moeten worden. Oppervlakte 40m².
donderdag 8 juni 2017

Bekleden voorgevel

Voorgevel bekleden van een HOB. Ongeveer 45 a 50 m² te bekleden.
donderdag 8 juni 2017

Kaleien van gevels

Onbehandelde gevelsteen ,4 gevels in totaal te kaleien. Kaleien van de gevel ongeveer 200 m².
donderdag 8 juni 2017

Buitenmuurtje cementeren

Buitenmuurtje cementeren met de volgende afmetingen: 2 meter op 3 meter.
woensdag 7 juni 2017

Isoleren en bekleden van voorgevel

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij zijn op zoek naar een gevelspecialist voor het uitvoeren van gevelbekledingswerken: onze voorgevel (gelijkvloers en eerste verdiep) zou moeten geïsoleerd worden en bekleed worden met verticale houten latten. Na het plaatsen van de isolatie en voor het aanbrengen van het latwerk wordt een dampdoorlatend scherm voorzien (kleur : zwart) overeenkomstig artikel 30. 33 onderdak - folies / kunststof / … Afmetingen en tussenafstanden: De te voorziene secties en onderlinge tussen afstanden van de stijlen, alsook het aantal bevestigingsmiddelen worden gekozen overeenkomstig het gewicht en modulering van de bekledingselementen, de karakteristieken van de achtergelegen draagstructuur en volgens aanduiding op de principeplannen.
woensdag 7 juni 2017

Herstellen van arduin en dorpel aan voorgevel

Onze deurdrempel achteraan de woning is beschadigd. Is op verschillende plaatsen gebarsten .
woensdag 7 juni 2017

Gevel bekleden in Trespa platen

Voor nieuwbouw dienen gevelpanelen Trespa of Alucobond geplaatst te worden. De oppervlakte is 42m², gewenste uitvoering RAL 9005 S7 (zwarte structuurlak). Isolatie is reeds geplaatst. Kaderwerk + horizontale plaatsing gevelpannelen zijn benodigd.
woensdag 7 juni 2017

Voor- en achtergevel cementeren

Voorgevel en achtergevel cementeren. Voorgevel is al deels gecementeerd maar moet afgewerkt worden. Achtergevel volledig te cementeren.
woensdag 7 juni 2017

Bekleden van garagemuren en aanpalende percelen

Betreft bekleden met hout van 2 garagemuren en aanpalende percelen + stuk aanpalende muur. Totale geschatte oppervlakte +-65 m². Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis dwz. Mijn woning is HOB - aan elke kant van de woning staan de garages van de buren, dewelke wij langs de kant van ons perceel wensen te bekleden met hout. Te bekleden muren is ongeveer een 60 m².
woensdag 7 juni 2017

Zijgevel voegen

Voegen van zijgevel na isolatiewerken. Voegen zijn al uitgeslepen. Ongeveer 60m² Breedte muur 9 m, hoogste punt 9 m.
dinsdag 6 juni 2017

Lijmen gevelmetselwerk

Ik wil graag een achtergevel laten plaatsen gelijmd ongeveer 30 vierkante meter.
dinsdag 6 juni 2017

Afkitten ramen en deuren gevel

Afkitten vaan een arduinen dorpel op ongeveer 9 m hoogte. 18 lopende meter ongeveer + het opkitten van 2 ramen in de gevel.
maandag 5 juni 2017

Kaleien van gevel

Wij hadden graag de zijmuur van onze gevel laten opknappen. We dachten aan kaleien, maar staan nog open voor andere suggesties. Er moet een klein stukje bijgewerkt worden met nieuwe bakstenen, en van een ander stukje wat bezetting verwijderd. Ongeveer een oppervlakte van 8 m² kaleien.
maandag 5 juni 2017

Boordsteen plaatsen

Ik wil graag het onderste deel van mijn gevel laten renoveren, bezetten met een boordsteen of cementeren. De te renoveren boorsteen is in totaal 10 m lengte en 53 cm hoogte. + aanleg terras voor de gevel (13 m²). Plaatsen + aankoop van de materialen.
zondag 4 juni 2017

Bekleden van muren achterkant woning

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : achterkant van het huis + patio . Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 26. 04 m²
vrijdag 2 juni 2017

Zuilen metselen voor draaipoort

Ik wil graag een houten draaipoort plaatsen daarvoor moeten er 2 zuilen gemetseld worden waarvan 1 met een brievenbus de maten zullen in overleg zijn, alsmede ook de stenen soort er zijn nog geen specifieke soort stenen in gedachten. De breedte van de poort zal 4 á 5 meter zijn.
vrijdag 2 juni 2017

Renoveren van tuinmuren

Renoveren van 2 tuinmuren, totale lengte +/- 28 m lang en 1,60 m hoog, moeten gerenoveerd worden: uitslijpen, stenen vervangen, volledig opnieuw voegen.
donderdag 1 juni 2017

Buitengevel isoleren en bekleden

1 buitengevel isoleren + bekleden met steenstrippen. Zie foto ( huis met twee verdiepen
donderdag 1 juni 2017

Renoveren, reinigen gevel appartementen

Het betreft een appartementsgebouw van 2 appartementen. De voorgevel heeft 2 balkonnetjes waarvan het plexi deels moeten vernieuwd worden en gereinigd worden.
woensdag 31 mei 2017

Metselwerk snelbouw puntgevels

Metsen van puntgevels voor een snel bouwsteen met de mogelijkheid om later de gevelsteen ook te plaatsen.
woensdag 31 mei 2017

Herstellen scheur in gevel

Ik heb een buitenmuur die is 20 jaar geleden bezet met crepi, deze heeft zijn beste tijd gehad, er zitten scheuren in de gevel en sommige stukken zijn losgekomen. We hebben de muur al een paar keer zelf geschilderd en willen hem nu deftig laten renoveren. We weten alleen nog niet wat we er mee willen doen, terug crepi of hout of pvc er tegen of steen strips?
woensdag 31 mei 2017

Gevel renoveren en isoleren

Mijn huis is 40 jaar oud. De houten gevel dient gerenoveerd te worden en voorzien van isolatie evenals het dak. Gevel moet zeker niet terug in hout zijn, mag in pvc of ander materiaal.

Partners

Partners van Casius