Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de gevelspecialisten / metselaars vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare gevelspecialist / metselaar uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een gevelspecialist / metselaar in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een gevelspecialist / metselaar voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

donderdag 24 mei 2018

Herstellen van gevel

Minder dan 15 m². Scheurherstel. Buiten aan de gevel zijn er scheuren. Gevel met baksteen.
donderdag 24 mei 2018

Gevel reinigen

Graag een gevel reinigen ( 150m² ) voor twee huizen . Plus de baksteen voorgevel voegwerk te herstellen +- 20 vierkant
woensdag 23 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Perfecte muur maar aan regenkant, koudebron, isolatie en afwerking dragen bij aan rendement en duurzaamheid. Oppervlakte 100 m². Er zitten 3 ramen in met een deur.
woensdag 23 mei 2018

Cementbepleistering met isolatie aanbrengen

We wensen de 3-gevels van de woning en één gevel van een aanbouw, te laten cementeren met een kleur in verwerkt. Enkele voegwerken zullen hierbij ook nog moeten hersteld worden. De totale oppervlakte is +/- 100 m². De hoogte van de gevels is maximum 3,70 meter.
woensdag 23 mei 2018

Herstellen scheuren aan gevel

Buitengevel vertoond scheuren. Gewoon baksteen. Oppervlakte scheuren van 6 à 7 stenen , 4 scheuren. Oorzaak van scheuren ook vast te stellen.
woensdag 23 mei 2018

Buitenmuur afwerken met crepi

Is voor een buitenwand in onze tuin. Zou moeten gedaan worden op oude betonnen afsluiting van 6m lang op 2,5m hoog ongeveer.
dinsdag 22 mei 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie

Voor een gevel van meer dan 100 m² wil ik een metalen gevelbekleding met isolatie laten uitvoeren. Graag in gelakt staal. De bureel units bekleden in metaal of kunststof.
dinsdag 22 mei 2018

Garage in ruwbouw plaatsen

Het betreft een garage van 6 m bij 6,7 m enkel te metsen in snelbouw volgens plan, funderingen gieten en betonnen plaat. De garage komt achteraan te staan. Dit is een vrijstaande garage.
dinsdag 22 mei 2018

Buitenmuur renoveren in crepi

Betreft een scheidingsmuur in de tuin van 3,20 m hoog en 18 m lang. Zijn allemaal verschillende soorten stenen (snelbouwer, betonsteen,... ) Zou een variant van wit mogen zijn, misschien iets meer naar crème kleur toe. Een ander alternatief is in hout bekleden.
zondag 20 mei 2018

Dekstenen tuinmuurtje laten vervangen

De dekstenen van mijn tuinmuurtje schilferen af door ouderdom en zou ik willen laten vervangen. Ze zijn gemetst in een hoek van 45° op het muurtje en dat zou ik graag terug zo hebben. Bovendien dient een klein deeltje van de muur (ongeveer 1m2), dat bovenop de gewone tuinmuur staat, terug bepleisterd te worden of herstelde te worden wegens in heel slechte staat.
zondag 20 mei 2018

Plaatsen van crepi op voorgevel en zijgevel

Plaatsen van crepi op gevels waarop vroeger (1980 en deels 2004) crepi is geplaatst en die nadien werden geverfd. Oppervlakte 250 m². Ook zijn enkele ramen van ramen recent vergroot (verbouwing). Aan een schouw dient zit de onderliggende cementering los (+/- 6 m²). Op een bijbouw is crepi bovenop een isolatielaag te voorzien. Er zijn 15 ramen en twee deuren en een garagepoort.
zaterdag 19 mei 2018

Composiet gevelbekleding met isolatie leggen

Het betreft achtergevel en uitbouw keuken. Composiet met isolatie. Oppervlakte te bekleden is 35 m². Er zitten 3 ramen in, dat zijn schuiframen.
vrijdag 18 mei 2018

Scheur herstellen in voorgevel

Scheurherstel. Scheur bevindt zich in de voorgevel. 1 meter ongeveer. Bevindt zich tussen raam en deur. Verticaal.
vrijdag 18 mei 2018

Crepi plaatsen op gevel

Mijn huis heeft een gevel die voor een deel bestaat uit cederhout en een stuk uit crepi. Het hout komt hier en daar los en de crepi vertoont scheurtjes (en ziet er niet al te proper meer uit) met een vochtplek in de binnenmuur binnen tot gevolg. ik heb veel zin om het hout eraf te laten nemen en alles in crepi te laten zetten en de gevel met crepi te laten herstellen en schilderen. De totale oppervlakte is 200m².
vrijdag 18 mei 2018

Herstellen schouw

Ik wil mijn schouw opnieuw laten opmetsen met bakstenen en bepleisteren.
donderdag 17 mei 2018

Gevel renoveren

Een stuk rits aanbrengen, geen verzakking op fundament, elders kleine scheurtjes hervoegen en hier en daar paar bakstenen vervangen. De woning is van de jaren 50 Ongeveer 20à30m² Er moet ook een ijzeren poutrel worden verwijderd ter hoogte van de tweede verdieping en het geheel terug dichten.
donderdag 17 mei 2018

Herstellen van voegwerken trappen en muurtjes

Ik heb aan mijn huis een dubbele trap en muurtjes bedekt met leisteen. Op verschillende plaatsen komen stenen los en lossen de voegen. Dit is aan het terras. Doel is dit volledig te laten herstellen. Oorspronkelijk aangelegd 1995,
donderdag 17 mei 2018

Gevel renoveren

Appartementsgebouw waar op verschillende plaatsen de crepi los komt. Alsook ramen die zijn vernieuwd en rondom de ramen er herstellingen moeten gebeuren. Te bekijken met de vakman wat er allemaal moet gebeuren, volledige of gedeeltelijke renovatie.
donderdag 17 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Isolatie van buitengevel en bekleden in hout met een label FSC- of PEFC-label. Alsook een pergola op een bestaand plat dak, tussen 3 muren.
donderdag 17 mei 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

De te bekleden gevel meet +- 15 m bij 2. 6 m waarin zich 2 deuren en 3 vensters bevinden totaal te bekleden opp. Vlakte +- 25m²
donderdag 17 mei 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Voorgevel 6 x 6 m 1 deur 1 raam 2,6 × 1,6 m gelijkvloers. 2 ramen 1,8×1,4 m 1 s te verdieping voorkant. Achtergevel helft door achterbouw. 70m² voorgevel 35m² achtergevel plus isoleren. We hebben een voorkeur voor metaal Look materiaal
woensdag 16 mei 2018

Gevel renoveren met blauwe steen

Achtergevel 6 x 6 m met +-15 m² ramen renoveren. Een brandladder moet worden verwijderd, alsook enkele planken en steenstrips. Onderaan moet een gecementeerde strook worden weggekapt en tot +-30 cm hoogte vervangen worden door 'blauwe steen 3 cm dikte. Indien mogelijk de bestaande regenpijpen vervangen.
woensdag 16 mei 2018

Achtergevel hervoegen

Oude rijwoning, achtergevel is in slechte staat. De voegen zijn allemaal aan het uitbrokkelen. Zand / cementverhouding lijkt me niet optimaal gezien alles zoals zand eruit komt. Gaat om een gevel ~60m²
dinsdag 15 mei 2018

Plaatsen van dekstenen op dakranden en voegen herstellen

Het betreft de plaatsing van dekstenen op de bakstenen dakranden (zie foto's). Tevens moeten er herstellingen gebeuren aan de dakranden ( laag stenen vervangen door deksteen en hier en daar stenen en voegen herstellen). Bijkomend wil ik de gevel noord en westkant laten behandelen met hydrofuge. Ook gevelwerken uit te voeren.
dinsdag 15 mei 2018

Cementeren van gevel

Graag vakman voor het cemeteren van mijn gevel. Oppervlakte is ongeveer 100 m² (exclusief ramen en deuren)
dinsdag 15 mei 2018

Gevels kaleien

Gevel laten kaleien (wit) ongeveer 170 m². Alle gevels van het gebouw plus garages.
dinsdag 15 mei 2018

Gevel bezetten met crepi of spuitkurk

De gevel bestaat uit verschillende soorten stenen en zal ongeveer een 50 m² bedragen. Wij hadden deze graag laten bezetten of spuitkurk laten aanbrengen. Het zou gaan over twee zijkanten en één voorkant.
dinsdag 15 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Graag had ik de achtergevel in hout laten bekleden.
maandag 14 mei 2018

Buitenmuur hervoegen

Hervoegen stukken buitenmuur. Oppervlakte is niet zo heel veel , te komen kijken ter plaatse. Enkele losliggende stenen (scheuren). Voegen uitslijpen, en juiste kleur. Kleine oppervlakte op verschillende plaatsen voegsel losgekomen
maandag 14 mei 2018

Gevel met crepi bekleden

Op zoek naar een specialist om een oppervlakte van 16 m² te bekleden met crepi. Gaat om 2 gevels met rode baksteen.
zondag 13 mei 2018

Gevel renoveren na accident

Er is een auto tegen onze gevel gereden, graag advies van de vakman hier omtrent.
vrijdag 11 mei 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op zijgevels

Renoveren van de gevel. Dit zijn twee zijgevels met een oppervlakte van ongeveer 40 m². Er zitten 3 ramen in. Geen deur.
donderdag 10 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

We zoeken een mooie gevelbekleding voor de achtergevel van ons huis. Deze is 14 meter lang op 6 meter hoog, met uiteraard een aantal ramen erin. We dachten eventueel aan padouk.
donderdag 10 mei 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevelbekleding aanbrengen voor een zijgevel en scheidingsmuur tussen de buren. Totaal van een 20 m² te bekleden.
woensdag 9 mei 2018

Zijgevel isoleren

Een gedeelte van een zijmuur , waar later een gebouw tegen komt moet men isoleren met isolatieplaten van 6 cm dik. Oppervlakte is ongeveer 65 m². Isolatieplaat niet afwerken aangezien hier later een gebouw naast komt.
maandag 7 mei 2018

Gevels isoleren en bekleden met crepi

Gevels van vrijstaand huis isoleren en bekleden met crepi. Het gaat om een huis met een verdieping en een schuin dak. Men moet 4 gevels doen, de zijgevels helemaal en de voor- en achtergevel maar deels omdat er veel ramen en dergelijke aanwezig zijn.
maandag 7 mei 2018

Gevel deels renoveren

De gevel van ons openstaand huis is deels afgewerkt met houtwerk. Op sommige plekken zijn de houten balken aan renovatie toe. Sommige dakgoten/houtwerk zijn ook aan vernieuwing toe.
zondag 6 mei 2018

Crepi aanbrengen aan gevel

Bestaande cementering afkappen en crepi aanbrengen. 10 m² ongeveer.
zondag 6 mei 2018

Crepi aanbrengen en dakgoot vernieuwen

Een gevel van tussen 30 à 50 m² renoveren met crepi De gevel voor ,zij en achter is toe aan een nieuwe crepi de voorste dakgoot moet ook vernieuwd worden.
zondag 6 mei 2018

Zijgevel appartement te renoveren

Het gaat om een klein appartementsgebouw van 7 verdiepingen waarvan de bovenste 3 boven de aanpalende huizen uitsteken . De westelijke gevel was bekleed met een zwarte doek tegen slagregen maar deze is doorheen de jaren volledig weg. De bedoeling is de gevel te bekleden met een of ander materiaal of te behandelen zodat deze weer bestand is tegen het vocht. De gevel bestaat uit bakstenen. De te beschermen een oppervlakte bedraagt meer dan 100 m²
zondag 6 mei 2018

Gevelrenovatie uitvoeren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Eventueel oud voegsel weghalen en opnieuw voegen of nieuwe steenstrips. Ook de voorgevel isoleren om koude brug weg te werken. Gelijkvloers en eerste verdieping. Er zit een voordeur in en twee ramen.
zaterdag 5 mei 2018

Gevel bezetten met EPS platen

Men moet de gevel bekleden met EPS platen. Men moet 2 afvoerbuizen verplaatsen. Blauwe steen onder 3 ramen vervangen oppervlakte ongeveer 70 m².
zaterdag 5 mei 2018

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong

Metselwerken voor tuinhuis in snelbouwsteen of ytong We willen een tuinhuis (6 b x 2,5 d x 3 h) laten metselen. Bodemplaat in gewapend beton ligt klaar. Graag voor snel bouw en y tong, zonder isolatie of buitenafwerking. Dubbele deur of garagepoort. Plat dak, afwerking in EPDM met afvoer regenwater.
vrijdag 4 mei 2018

Opmetsen en afwerken deuropening

De deuropening (gevelkant) zou afgewerkt moeten worden. -latei steken -opmetsen -invoegen De originele stenen zijn niet meer aanwezig.
donderdag 3 mei 2018

Gevel achterbouw bekleden met hout

Oude achterbouw waarvan ik de klimop zelf ga verwijderen wil ik graag bekleden. Ik dacht aan een houten materiaal en dit gaat om zo een 20 m².
donderdag 3 mei 2018

Buitenmuur metselen

Een buitenmuur met een oppervlakte van 35m² waar er nog geen baksteen tegengemetseld is, en waar de rode snelbouw (of ruwbouw? ) steen nog zichtbaar is. Het gaat over een zijmuur Bakstenen En materiaal aan te kopen door metselaar , hoeft niet gevoegd te worden.
dinsdag 1 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Plaatsen van gevelbekleding op achtermuur. Zo'n 10 m².
dinsdag 1 mei 2018

Plaatsen van sidings voor garagemuren

Graag vakman om de garage (3 muren) te bekleden door sidings.
dinsdag 1 mei 2018

Dekstenen vernieuwen op tuinmuur

Wij willen dekstenen vervangen op onze tuinmuren. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 1 mei 2018

Vervangen van marmeren vensterbank

Vervangen van een gebroken vensterbank : vensterbank bestaat uit marmer en bestaat uit twee delen : 72 cm breed en 27 cm diep en 2 cm hoog : tweemaal deze afmetingen. Bij voorkeur zelfde materiaal.

Partners

Partners van Casius