Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Zoek jij een professionele gevelspecialist of metselaar in de regio? De Casius vakbedrijven staan klaar om jouw werken uit te voeren!

Zowel voor een gevelrenovatie als voor het voegwerk van de gevel kan je bij onze specialisten terecht. Ook voor andere gevelwerken zoals het impregneren of het plaatsen van nieuwe gevelbekleding kan je beroep doen op onze vakbedrijven. Naast onze gevelspecialisten staan ook onze metselaars klaar om jouw metselwerken uit te voeren.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier heb jij een duidelijk beeld van de kosten en prijs voor jouw gevel- en metselwerken. Elk Casius vakbedrijf voldoet ook aan de eisen van Erkend Vakwerk, dus ben je zeker dat je in contact komt met bedrijven die over voldoende ervaring en kennis beschikken.

Laat ons weten welke werken er bij jou moeten gebeuren en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar:

donderdag 9 juli 2020

Plaatsen composieten gevelbekleding

Mijn achtergevel (+/- 18 m²) zou moeten gerenoveerd worden. Dit betreft de bestaande leien verwijderen, isoleren en sidings (compostiet lichtgrijze kleur) plaatsen. Deze zou ik geïsoleerd moeten worden. Er zijn ook 2 ramen die in de gevel verwerkt zitten.
donderdag 9 juli 2020

Plaatsen houten gevelbekleding

Betreft bekleding achterbouw van het gelijkvloers en het eerste verdiep, stelling is wel noodzakelijk. Er zou tussen de 50 & 100 m² oppervlakte bekleed moeten worden. De muren moeten niet geïsoleerd worden, dit is al gebeurt. Qua houtsoort denken we aan thermowood, oregon, lorken.
woensdag 8 juli 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Buitenmuren uit steen zonder spouw isoleren en bekleden met thermowood. Men twijfelt tussen volledige woning van >100m² of enkel uitbouw van 60m², zal afhangen van prijs.
woensdag 8 juli 2020

Crepi plaatsen tegen buitenmuur

Crepi plaatsen tegen buitenmuur van ong. 3m x 2m.
woensdag 8 juli 2020

Scheuren in zijmuur nakijken en herstellen

Scheuren in zijmuur nakijken en herstellen van binnen- en buitenkant. Het betreft een aanbouw die gezet werd in 1987. Stuk waar de aanbouw de oude woning raakt ontstaan scheuren.
woensdag 8 juli 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Terrasmuur uit betonblokken bekleden met padouk. Het gaat om een oppervlakte van 9 m². De muur maakt een bocht van 90°, dus die moet overbrugt worden.
woensdag 8 juli 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Houten gevelbekleding plaatsen tegen nieuwe aanbouw in houtskeletbouw. Het zou gaan om in totaal ong. 12.5m² die moet bekleed worden. Graag verduurzaams zacht hout zoals thermowood, oregon of lorken. Isolatie wordt door ons gedaan.
dinsdag 7 juli 2020

Scheuren in gevel herstellen

Scheuren in voor-zijgevel nakijken en herstellen. Scheuren zijn gevolg van recente bronbemalingen.
dinsdag 7 juli 2020

Tuinmuur herstellen

Voegen herstellen van de muur, waterproof maken en bewerken met crepi of soortgelijk materiaal. De muur is ongeveer 10 meter lang en 1.60 m hoog. Het gaat om een tuinmuur waarvan de bakstenen los komen , de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20.
zondag 5 juli 2020

Metalen gevelbekleding plaatsen

Bijbouw gevels van ong. 30m² bekleden met metalen gevelbekleding. Graag RAL 9005 structuur.