Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
170 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

woensdag 13 november 2019

Herstellen scheuren binnenmuur tussen twee woningen

Vakman voor herstellen van binnenmuur tussen twee woningen. Vermoedelijk ook probleem fundering. Het betreft 1 muur.
dinsdag 12 november 2019

Metselen kopmuren van beek

Hermetselen van 2 kopmuren van beek
zondag 10 november 2019

Plaatsen gevelbekleding

Het gaat over de bekleding van een stuk bijbouw, specifiek de achtergevel met een oppervlakte van ongeveer tussen 10 à 12 m². Materiaal voor de bekleding zouden we graag ayous hebben.
vrijdag 8 november 2019

Renovatie van het metselwerk aan de schouw op het dak

Het metselwerk van de schouw die op mijn dak staat, is aan het afbrokkelen en zou dus opnieuw moeten gemetst worden. Het is een schouw op een plat dak. Het plat dak en de schouw is goed bereikbaar met mijn ladder langs de 2e verdieping.
donderdag 7 november 2019

Voegwerken rond het huis

Ik zou graag voegwerken laten uitvoeren. Betreft voegwerken aan de voorkant van onze woning. Boven het raam is er een arduinen balk die naar beneden is gekomen, die zou moeten onderstut worden, hoger gebracht worden. Daarnaast zou het ook over hele kant ingevoegd moeten worden. Vanachter zitten we met betonrot aan één balk misschien twee, maar zijn betonnen balken die boven het raam hangen. Die moeten geïnspecteerd en herstelt worden als dat kan. Dan ook nog de achtergevel die zou hier en daar moeten opgevoegd worden, daar waar er voegsel ontbreekt. Als laatste gaat het om een tuinmuur van ongeveer 3 meter lang op 2 meter hoog die volledig ingevoegd moet worden.
zaterdag 2 november 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Buitengevelisolatie (pir platen) met afwerking thermowood triple (blok). Twee zijgevels (+/- 95m²) en stukje achtergevel bovenaan.
donderdag 31 oktober 2019

Asbesttegels zijgevel verwijderen

Asbesttegels van de zijgevel verwijderen: ongeveer 40m².
woensdag 30 oktober 2019

Barsten in gevel herstellen

Onze gevel (voorkant en zijkant) en de slaapkamer beneden vooraan vertonen barsten. Dit naar aanleiding van bouwwerken (appartementen/nw straat)naast ons .
dinsdag 22 oktober 2019

Reinigen van witte crepi

Onze voor -en zijgevel dienen gereinigd te worden. Het betreft groenaanslag welke moet verwijderd worden en waarna er een beschermingslaag wordt aangebracht voor de komende jaren.Gevel in crepi. Geschatte totale oppervlake is 100m².
dinsdag 22 oktober 2019

Scheuren herstellen tengevolge een verzakking

Buitengevel is verzakt door het droogompen van na gelegen appartementen. gevel aan private woning. Gevel is met façadesteen. Oppervlakte : tegen de grond tot 4 tal meter hoog naar het dak toe.