Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
173 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

donderdag 18 oktober 2018

Gevel renoveren

Werkzaamheden: Herstellingen aan gevel en houten kozijnen wegens achterstallig onderhoud. En nadien schilderwerken aan kozijnen en complete gevel.
maandag 15 oktober 2018

Herstellen van beschadigd muurtje

Muurtje herstellen aan de oprit. Lengte van het muurtje is 4 meter en hoogte 60 cm.
zondag 14 oktober 2018

Gevels alleenstaande woning kaleien

Graag hadden wij onze gevel laten kaleien. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. Alleenstaande woning, men moet alle gevels buiten de achtergevel behandelen.
dinsdag 9 oktober 2018

Gevel bekleden met zinken platen 65 m²

Enkele delen van de gevels van de nieuwbouwwoning moeten bekleed worden met zwarte zinken platen. In totaal bedraagt de te bekleden oppervlakte 65 m². Verschillende stukken aan de gevel bekleden er zitten 8 ramen in. Tegen de gevels is reeds een onder structuur van houten latten bevestigd.
maandag 8 oktober 2018

Balkon en gevel renoveren

Het gaat om twee balkons die moeten gerenoveerd worden en ook graag de gevel erbij. het gaat om een herenhuis in een rijtjeswoning. Eerste verdieping balkon (1,5x1m) herstellen , betonstukken herstellen en ballustrade zetten. 2de verdieping de ballustrade renoveren Gevel van 30m²herschilderen . Dakgoot van 6,5 vervangen. Isolatie onder de leien steken, te zien ter plaatse.
maandag 8 oktober 2018

Gevelsteen verlijmen rond houtskelet

Gevelsteen verlijmen rond houtskeletwoning. Huis is 13m diep, 9m breed met enkele grote glaspartijen (zuidkant bijna 60% van gevel).
maandag 8 oktober 2018

Hervoegen van 2 schouwen

Herstellen van de voegen van 2 schouwen op een hellend dak. Dit is een open bebouwing, voldoende ruimte. Een schouw wordt gebruikt voor een inbouwcassette en de andere voor de gasketel.
zaterdag 6 oktober 2018

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Rondom het thuis vertoont de gevel natte stroken, afkomstig door de koudebrug door vervuiling in de spouw. Deze vochtproblemen traden op na het isoleren van de spouw. De vervuiling wegnemen over de volledige lengte van de woning (+-25m)
zaterdag 6 oktober 2018

Achtergevel bekleden

Bekleding gevelmuren achterbouw. Bestaande situatie: -gevelsteen, geschilderd -losgekomen voegwerk, afgebarsten metselsteen -meerdere raamdelen -geen isolatie,dakaanwerking met opstanden Uitvoering: -manueel bevestigen van EPS isolatie met draadnagels en kleefmortel -instrijken v/e hechtlaag met polyester draadnet -afstrijken met lichtgrijze waterdichte ciment bepleistering,type Putzana -zacht afstrijken v/h geheel ,zichtbaar licht korrelend -plaatsen hoekprofielen rond ramen en hoeken -onderzijde wordt voorzien v/e stop profiel,bezetting niet steunend op dakniveau of vloer Gaat over een tussengevel -voorziening van 1 raamdeel -boven tussen dak -+/- 21 m² muuropp.
vrijdag 5 oktober 2018

Minerale gevelpleister herstellen

Op de muur staat een minerale pleister en die moet gedeeltelijk vervangen worden. Gaat om een klein stuk van maximaal 3 m².
donderdag 4 oktober 2018

Barsten in buitenmuren en deels binnenmuren herstellen

We hebben enkele weken geleden vastgesteld dat er langs de linkerzijde van ons huis barsten zijn ontstaan. De barsten herstellen aan de gevel zowel binnen als buiten. In éérste fase zorgen dat het niet verder barst, en in tweede fase het definitieve herstel.
maandag 1 oktober 2018

Schouwen opmetsen

De schouw moet opgemetst worden + nieuwe pot of buis aangebracht, voor geen windinslag in schouw te hebben.
zondag 23 september 2018

Waterdicht maken van scheidingsmuur 20 m²

Muur waterdicht maken-en daarna misschien bekleden met crepi. Er is heel veel vocht, graag een oplossing. Dit is een scheidingsmuur met de buren. Afmetingen zijn ongeveer 15 a 20 m².
zaterdag 22 september 2018

Vochtprobleem van gevel oplossen

Ik zit na elke regenbui met een natte plak in mijn kamer, net naast de vensterbank. Er sijpelt water binnen via (1) raamkozijn (boven de vensterbank) dat niet deftig is dicht-gekit , en/of (2) buiten-muur net onder de vensterbank , die is afgebrokkeld en gaatjes vertoont. Voegwerk deels herdoen ?
zaterdag 22 september 2018

Herstellen van barst in gevel en oorzaak zoeken

Er is een scheur onstaan op de hoek van het huis aan de voorgevel en zijgevel. Oorzaak is nog niet gekend. We zouden graag de oorzaak laten achterhalen en deze laten oplossen en de gevel laten herstellen.
zaterdag 22 september 2018

Gevel bekleden in thermowood + isoleren 50 m²

Bekleden van de gevel in thermowood. Voor een oppervlakte van 50 m². Dit is een zijgevel met een stuk van een achtergevel. Er zitten 3 ramen in en 1 deur. Mag ook isolatie op, te bespreken met de vakman.
donderdag 20 september 2018

Herstellen/vervangen gemeenschappelijke betonplaten tuinmuur

Door een onweder is er een boom van mijn buurman op een gedeelte van de muur gevallen en afgebroken. De tuinmuur is 6 meter en 3 meter hoogte dat zou moeten worden hersteld. Het is een soort van betonnen omheining.
woensdag 19 september 2018

Renovatie voor- en achtergevel oude hoeve

Het uitbreken van voor- en achtergevel van een +- 150 jaar oude hoeve en identiek terug opbouwen maar met spouwmuur met isolatie. Huis is vastgesteld onroerend erfgoed. Dak te stutten.
maandag 10 september 2018

PVC gevelbekleding plaatsen

Bestaande platen vervangen, wegens loskomen. Ongeveer 8m² De voorkeur gaat naar verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) of PVC . Zonder isolatie.
maandag 10 september 2018

Herstellen afgebroken arduinen vesterbanken buiten

Een aantal arduinen aan venster zijn afgebroken of dreigen af te breken. Deze arduinen werden in het verleden verlengd nav een gevelrenovatie. Toen werd er hebruik gemaakt van een verlijming voor de verlengen van de arduinen. Het is deze naad die loskomt of aan het loskomen is. In totaal zijn het 5 venster tabletten
donderdag 30 augustus 2018

Metsen van openhaard en schouw voor buiten

Wij zijn op zoek naar een vakman die buiten op ons terras een open haard kan metsen, dit tegen een bakstenen muur. Is voor onze buitentafel aan te zetten. De schouw zelf is eerder decoratief. Is allemaal voor buiten.
donderdag 30 augustus 2018

Gevel van herenhuis zandstralen en bakgoot vervangen

Gevel restaureren ongeveer 100 m². Een gevel van een klassiek herenhuis. Gevel is zeer vuil, de textuur moet niet veranderen. Er zit ook een balkon aan op het tweede verdieping.
woensdag 29 augustus 2018

Voor- en achtergevel renoveren

Gevel vooraan 48m² en gevel achteraan 24m². Kleine herstelling vooraan, kapotte bezetting en afbladerende verf overal. Misschien de achterkant in kurk laten bezetten.
woensdag 29 augustus 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen op achtergevel

Bekleding van achtergevel met thermowood en isolatie. 1 verdieping, is eigenlijk een stuk van de achtergevel (soort van aanbouw).
dinsdag 28 augustus 2018

Gevel hervoegen

Voor onze school zijn we op zoek naar iemand die een muur van ongeveer 62m² (maximale hoogte 4 meter) wil en kan herstellen. Er heeft jarenlang klimop op gegroeid en de voegen zijn grotendeels weg. Ook zijn er halve bakstenen mee uitgekomen bij het verwijderen van de klimop. We zouden liefst deze muur laten egaliseren (betonneren? ) en tweejaarlijks door de kinderen laten herschilderen. Camionette geraakt niet tot aan de muur, er is wel een doorgang van minimaal 160cm breed om eventueel machines en stelling door te voeren.

Partners

Partners van Casius