Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
173 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

donderdag 23 mei 2019

Nieuwbouw 3 appartementen bouwen

Bouwen appartementsblok in centrum van Arendonk met 3 garages afgezonderd en fietsstallen.; Blok met 3 appartementen. Start van de werken : asap. Plan opgemaakt door architect.
woensdag 22 mei 2019

Hermetselen stuk gevel en bepleisteren

Het is een wijkhuis met een bovenverdieping en daar zijn stenen losgekomen en gebarsten waar we vorig jaar de rolluiken verwijderd hebben .Ook moeten er nog 3 rolkasten verwijderd worden en alles bijgewerkt worden nadien .De bovenzijde van de muur is zo'n 30 cm en dat is een betonbalk die bepleisterd is en die is door vochtproblemen ook gescheurd . Kleine metsel en pleisterwerken.
zondag 19 mei 2019

Gevel restaureren

Gevel is aan restauratie toe door afbrokkelende stenen. Had gedacht dat papvoegen een mooie oplossing zou zijn voor dit probleem. 50 - 75 m². Achterbouw - achtergevel.
zondag 5 mei 2019

Houten gevelbekleding plaatsen tegen zijgevels

Ik wil de beide zijgevels van mijn terras met hout bekleden. De afmetingen zijn 6,10m breed en 2,80 hoog en 2,40m hoog en dit aan beide zijden. Gevels graag bekleden met verticale, dunne houten latten op een zwarte achtergrond.
vrijdag 3 mei 2019

Elastische voegwerken uitvoeren

Elastisch kitten rondom ramen, deuren en plinten.
zondag 28 april 2019

Herstellen kroonlijst en goot

Herstellen van een sierkroonlijst buiten in hout die begint over te hellen en herstel van dakgoot. op een hoogte van ongeveer 15 meter. Kroonlijst dient terug in originele staat gebracht te worden. Huis is van 1905. Alles in zijn originele staat herstellen . Gebouw is niet geklasseerd
vrijdag 26 april 2019

Muurtje metselen

Mijn muurtje is naast een zandweg. Aan het muurtje hangt een poort. Iemand heeft tegen mijn muurtje gereden. Nu is mijn muurtje los gekomen van de fundering. En de poort gaat slecht dicht. Graag had ik een nieuw muurtje vast in de grond. Met de zelfde gevelsteen. De muur is 50x50 hoogte 150cm.
vrijdag 19 april 2019

Reinigen voorgevel bel-etage woning

Bel-étage woning 2 verdiepingen plat dak, de gevel laten reinigen. Voor en achtergevel reinigen. De bouw is gezet met bakstenen en beige gevoegd. Makkelijk bereikbaar via oprit en terras achteraan.
donderdag 18 april 2019

Aflopende muren recht maken

2 schuin aflopende zijmuren moeten recht gemaakt worden. Muren zijn 3m lang en moeten ongeveer 0.5m verhoogd worden.
donderdag 18 april 2019

Voegen van gevels van bijbouw

Ik wil een nieuwe bijbouw laten voegen. Een achtergevel renoveren.