Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

162 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: voegen van aanbouw en hervoegen van woning, voorzetgevel met isolatie plaatsen, voorzetgevel met isolatie, houten gevelbekleding aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen, voegwerk gevel herstellen, uitbekleden topgevel in kalei, voorgevel renoveren, isolatie en crepi op gevel aanbrengen, herstellen scheuren in gevel, raamopening maken, gevel moet gereinigd worden na begroeiing wilde wingerd alsook herstel dakgoten, herstelling van gezamelijke muur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

maandag 11 december 2017

Bekleden+isoleren enherstellen voor en achtergevel

Scheur te herstellen in voorgevel: boven een raamboog tussen gelijkvloers en 1ste verdieping. Nadien gevel voor en achterkant isoleren langs buiten,en afwerken van dakgoot,boordsteen en venstertabletten. Ook dient er een kabel van integan weggewerkt te worden in een wachtbuis. Afwerking van de bekleding is gewenst in crepi of kalleien (wordt besproken) het zou gaan om een totaaloppervlakte van 100m² met in totaal 5 raamopeningen en 1 deuropening. (volgens de gemeente mag aan de voorkant 15 cm naar voor opgeschoven worden)
donderdag 30 november 2017

Mos verwijderen van terras en siliconen spuiten

Voor een terras op de 2de verdieping zou het mos verwijdert moeten worden en nadien opspuiten met siliconen om te vermijden dat er water infiltreert
maandag 27 november 2017

Herstelling van gezamelijke muur

Ik zoek een vakman voor de herstelling van een gezamenlijke muur die verschoven en gebarsten is tijdens afbraak/verbouwingswerken aan het huis van de buren. De muur zou ongeveer voor de bovenste meter en over ongeveer 1,5meter terug opgemetst en bezet moeten worden.
vrijdag 24 november 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het is een oude hoeve die dient afgebroken te worden. Ik bouw de hoeve weer op dmv containers. Die containers dienen geïsoleerd te worden waarna de gerecupereerde gevelsteen er weer omheen gemetst zal worden.
woensdag 22 november 2017

Herstellingswerken achtergevel

Ik zoek een specialist voor een aantal kleine herstellingswerken aan de achtergevel van mijn te renoveren huis. Het werk betreft voornamelijk het verbeteren/herstellen van dagkanten die hier en daar stuk zijn gegaan bij het uitbreken van de oude ramen, alsook het dichtmetselen van een stuk van een oud raam.
dinsdag 21 november 2017

Herstellen van scheuren gevel

Scheurherstel: buitenkanten gevel van woning met scheuren. Alléénstaande woning.
vrijdag 17 november 2017

Vervangen vensterbanken

Er zijn 5 vensterbanken die zouden moeten vernieuwd worden beneden 3 en op de eerste verdieping 2 vensterbanken.
donderdag 16 november 2017

Herstellen van Franse steen

Bij het plaatsen van nieuwe ramen (8 e verdieping) heeft de ladder lift de Franse steen beschadigd. Deze zou moeten hersteld worden.
maandag 13 november 2017

Herstellen scheuren in gevel

Zijgevel zonder ramen. gevel heeft scheuren. Minder dan 15 m². Oorzaak en herstelling.
donderdag 9 november 2017

Schouw waterdicht maken

Er komt water door de schouw naar de binnenmuren
woensdag 8 november 2017

Gevel bekleden met crepi met isolatie

Bekleden gevel :Voorgevel,zijgevel,stuk achtergevel, in de voorgevel zijn er 3 ramen en voordeur, de zijgevel is een groot stuk muur zonder ramen enkel de schouw steekt ongeveer 10 cm uit en is de doorgang naar de tuin. Dit paddeke is 1 m breed. Achtergevel is op hoogte en er is 1 raam. De oppervlakte is ongeveer 80 m².
woensdag 8 november 2017

Ramen verwijderen en dichtmaken

Verwijderen van 2 ramen, 1 raam van middel groot formaat (8 m²)en 1 klein raam (1 m²). Deze bevinden beidde zich op het gelijkvloers van een open bebouwing (gemakkelijk toegankelijk). De woning is een houtskelet woning met gevelstenen. Bij verwijderen van de ramen graag het dichtmaken met stenen buitenschil. En dichtmaken met hout/gyproc aan binnenkant. (materialen geleverd door uitvoerder). Kleur van stenen maakt niet uit, aangezien er een gevel renovatie is gepland in de toekomst.
dinsdag 7 november 2017

Crépi plaatsen op buitengevel

Voorgevel veranderen: crepi erop te plaatsen. Woning : GLV + 3 verdiepingen.
woensdag 1 november 2017

Voorgevel huis renoveren

Voorgevel van een huis renoveren.
vrijdag 27 oktober 2017

Schoorsteen herstellen en metselen

Graag de schoorsteen weer opmetselen en afwerken in lood.
donderdag 26 oktober 2017

Houten gevelbekleding met isolatie

Voor bijgebouw (praktijk en garage). Gevel met verticale planken en zo breed mogelijke planken Het gaat om een vrijstaande woning Oppervlakte van de gevel te bekleden is ongeveer 60 vierkante meter. Graag advies , mogelijkheden. Graag info , thermo wood of ander soort hout.
donderdag 26 oktober 2017

Buitengevel uitslijpen en opnieuw voegen

Het uitslijpen oude voegen en opnieuw opvoegen van de buitengevel. De oppervlakte zal een 100 m² meter zijn.
woensdag 25 oktober 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Betreft een gevel van bijgebouw (deels metselwerk,deels houtskelet) 4. 10 m op 2. 75 m maar daar zit een raam in van 2. 25 op 1. 45. meter. Dan nog een geveltje van 1. 30 op 2. 75 maar daar zit een deur in van 90 cm breed. Vrijstaande woning Oppervlakte te bekleden is ongeveer 9 vierkante meter.
woensdag 18 oktober 2017

Cementbepleistering met isolatie aanbrengen

Wij zouden graag de voorkant en zijkant van ons te renoveren huis laten bezetten, hiervoor had ik graag een offerte opgevraagd. Er zitten wel al nieuwe ramen en deuren in waar rond gewerkt moet worden. Indien de prijs meevalt zullen de werken sneller uitgevoerd worden, anders zal het nog iets langer duren afhankelijk van ons spaarpotje. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering) : 70m²
woensdag 18 oktober 2017

Vernieuwen gevelbedekking en dakgoot

Betreft de achterkant van de woning. Er moet nieuwe pvc gevelbedekking komen door geleden hagelschade. Ongeveer een 20 m². Ook de dakgoot zal vervangen moeten worden. Graag een vakman die ook voor de materialen kan zorgen en de afbraak.
zaterdag 14 oktober 2017

Gevel renoveren en isoleren

Ik had graag mijn voor en achtergevel laten isoleren,en ineens volledig afwerken (bezetten, blauwstenen plint,corniche enz... ) er dienen ook 2 regenpijpen weggewerkt te worden,die van de voorgevel eventueel vervangen. De distributiekabel die over de voorgevel loopt dient ook weggewerkt te worden Tevens zit ik in de voorgevel met een barst boven een raamboog. De voorgevel bestaat uit 3 ramen en een deur,en de achtergevel heeft 2 ramen . De geschatte oppervlakte bedraagt ongeveer 55 vierkante meter (openingen inclusief)
dinsdag 10 oktober 2017

Renoveren en herstellen van gevel

Bestaande gebouw van rond 1900 te renoveren: Slechte delen reeds gecementeerd. Geschilderde blauwe hardsteen (vensterbanken, plint, balkon) zandstralen, schilderen van gevel totale oppervlakte gevel: 58 m². Dit is een rijhuis.
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaande muur verwijderen en nieuw metselen

Ik wil mijn zijde van een bestaande muur (met vide) van 4 m bij 1. 8 m verwijderen en opnieuw laten metsen. Ondertussen moeten de waterkerende lagen (DIBA folie of PEC3000 of soortgelijk) terug correct geplaatst worden om aan te sluiten op de loodslabben van het plat dak. De bestaande deksteen moeten afgenomen worden, een waterkerende laag aangebracht en terug plaatsen en afkitten. De muur dient nadien terug gevoegd te worden en geïmpregneerd.
vrijdag 6 oktober 2017

Herstellen van scheidingsmuur door aanrijding

Graag vakman voor het herstellen van een scheidingsmuur en deklaag. Auto is tegen scheidingsmuur gereden. Deel van gevel moet hermetst worden.
vrijdag 6 oktober 2017

Cementeren gevel

Cementeren gevel zonder isolatie. Ongeveer 35 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius