Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
162 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

zaterdag 17 februari 2018

Bezetten buitenmuur met cementpleister

Ik wil graag een buitenmuur van het terras opnieuw laten bepleisteren. Het gaat om een oppervlakte van zo een 20 m².
vrijdag 16 februari 2018

Herstellen muurtje aan oprit

Er is iemand tegen het siermuurtje aan onze oprit gereden. Het muurtje is een halve meter hoog en is in de lengte voor 50 cm beschadigd. Een aantal stenen zijn kapot. Het muurtje moet hersteld worden.
vrijdag 16 februari 2018

Impregneren van muur

De muur in onze pas gerenoveerde badkamer blijkt vochtig te zijn door opstijgend vocht. Is er een mogelijkheid om dit langs de buitenkant op te lossen. Gevel met kalei.
donderdag 15 februari 2018

Crepi gevel reinigen

Reinigen crepi zijgevel. Zwarte aanslag thv sierluiken en dakrand van het platte dak . Er komt nieuw dak op dus na dakwerken - evt impregneren tegen vuil. Ongeveer 10 m².
woensdag 14 februari 2018

Kaleien van de gevel

Wij wensen na het aanbrengen van spouwmuurisolatie alle gevels van de woning te laten kaleien. Het gaat om ongeveer 200 m².
maandag 12 februari 2018

Houten gevelbekleding op achterbouw aanbrengen

Bekleden van een achterbouw ongeveer 70 m² oppervlakte met hout. Dit zijn twee gevels.
zondag 11 februari 2018

Scheurherstel

16 tot en met 30 m².Scheurherstel
zaterdag 10 februari 2018

Metalen gevelbekleding zonder isolatie plaatsen

Metalen gevelbekleding aanbrengen. Oppervlakte 6 m². 1 verticale en horizontale bekleding in Aluminium boven de voordeur
zaterdag 10 februari 2018

Gevel kaleien

De zijgevel kaleien. Ter plaatse komen kijken naar de oppervlakte. Onze zijgevel bevindt zich in de tuin van de buren van de andere straat.
dinsdag 6 februari 2018

Raam dichtmetselen

We zijn onze eerste verdieping aan het renoveren en gaan 1 kamer omvormen tot een badkamer. Om inkijk te beperken, zijn we opzoek naar iemand die het bestaande raam wilt uitbreken en de opening kan dicht metselen. Het gaat om een standaard raam qua afmetingen.
zaterdag 3 februari 2018

Voegwerk aan gevel

Voegwerken aan gevel nieuwbouwwoning. 32 m²..
vrijdag 2 februari 2018

Bijbouw bekleden met thermowood

Bijbouw bekleden met thermowood. Oppervlakte te bekleden is 24 m².We werken eerst met een gevelplank in meranti. Het regelwerk zou komen tussen 2 stroken beton. Bovenaan een regel beton & onderaan een regel beton. + laten behandelen.
dinsdag 30 januari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Bekleden met hout van de muur dit is een Bel-etagewoning, 2 verdiepingen, plat dak. Gevelbreedte 7 meter. Graag de achtergevel bekleden en isoleren. Ook isoleren.
zaterdag 27 januari 2018

Scheurherstel aan voorgevel

Minder dan 15 m². Scheurherstel in de voorgevel. Dit is een lange verticale scheur. Ter plaatse komen kijken. Langs de buitenzijde , graag herstellen.
donderdag 25 januari 2018

Brievenbus opnieuw te metselen

Vandaag werd mijn bakstenen brievenbus (met arduinen dekplaat) aangereden door een camion van Bofrost.
woensdag 24 januari 2018

Tuinmuur heropbouwen

Door windstrom is onze muur van de tuin ingestort . Deze muur is ongeveer 11 meter lang en kleine 3 meter hoog .
dinsdag 23 januari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op muur

Halfopen woning of rijhuis. Gaat over een rode muur die grenst aan garageboxen en zou niet geïsoleerd moeten worden maar wel bekleed met duurzaam padoukhout . Dit om een warmere uitstraling en onderhoudsvriendelijke muur te creëren. Achterkant van de tuin.
dinsdag 23 januari 2018

Voorzetgevel met isolatie

Ik ga in een huurwoning wonen er is een veranda aan maar het zou er in de zomer warm zijn maar in het voor en najaar fris. Aangezien ik daar mijn salon wil zetten wil ik graag heel het jaar goede temperatuur. Graag isoleren. Voorzetgevel met isolatie.
zondag 21 januari 2018

Muren in crepi zetten

Crepi zetten 1) raam : ongeveer 4 m² 2)garage : ongeveer 4m² 3)achterkant veranda : 4m² Buitenmuur garage in crepi herstellen: 13m. Lengte en 2,6m hoogte
zaterdag 20 januari 2018

Gevel van een schuur metsen

De gevel van de schuur is onlangs ingevallen. Ik wil deze opnieuw laten metsen in oude handgevormde steen. Het gaat om een gevel van 11.7 m breed en 3.35 m hoog. Ook zit er een raamopening en een deur in de gevel.
donderdag 18 januari 2018

Gevel renoveren

Gevel van ons rijhuis zou gerenoveerd moeten worden. Echter, de gevel zou qua uiterlijk niet teveel mogen veranderen. Wij vragen ons af of dit in de eerste plaats mogelijk is en wat de opties zijn.
donderdag 18 januari 2018

Gevel herstellen

Betreft een appartementsgebouw van 6 verdiepingen : Er zijn vochtproblemen op 4e & 5e verdieping, te wijten aan insijpelend vocht via de buitenmuren. De buitengevel (achteraan) dient hersteld/gedicht te worden op verscheidene plekken.
maandag 15 januari 2018

Dichtmetselen van garagepoort

Dichtmetsen van garagepoort door muur met spouw +-8m², misschien dat het gebruik van ython ook goed is.
vrijdag 12 januari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Oude garagepoort wegwerken en bekleden. Oppervlakte te bekleden is 7 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius