Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

153 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevel renoveren en isoleren, isoleren en bekleden van voorgevel, metselwerk snelbouw puntgevels, gevel kaleien, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, cementbepleistering zonder isolatie, voor- en achtergevel cementeren, renoveren, reinigen gevel appartementen, cementbepleistering aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, buitenmuur gevel voegen, voegen buitengevel rijhuis, gevel isoleren en bekleden met thermowood, gevel bekleden met hout en isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

maandag 26 juni 2017

Cementbepleistering aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van cementbepleistering voor 1 scheidingsmuur met de buren (30 vierkante meter) en een scheidingsmuur tussen garege en tuin (ongeveer 8 vierkante meter). Kleur nog te kiezen.
maandag 19 juni 2017

Uitslijpen van voegen en terug opvoegen

De voegen in zijgevels komen los. HOB. 60 m² per gevel. Uit te slijpen en terug op te voegen.
maandag 19 juni 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien. Renovatie van woning . Oppervlakte te laten kaleien: 240m².
zaterdag 17 juni 2017

Plaatsen van gevelplinten in blauwe steen

Plaatsen van 6. 5 m gevelplinten aan onze voorgevel, inclusief nis van voordeur. Hoogte +/- 70 cm. Nu is onderkant gecementeerd. Mogelijk uitbreiding voor plaatsing van pad van 6. 5 m voor het huis.
donderdag 15 juni 2017

Voorgevel isoleren en venstertablet vervangen

Een deel van de voorgevel moet geïsoleerd worden en dan arduin tegen geplaatst. (ongeveer 10 m²) Ook 1 venstertablet moet vervangen worden. (ongeveer 4 meter) Graag in de maand september de werken laten uitvoeren.
woensdag 14 juni 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie

We hebben recentelijk een woning gekocht van in de jaren '30. Deze heeft een wachtgevel, dewelke slijtage vertoont. We zouden deze graag laten bezetten in pvc (crepi, leien, plastiek doeken, ....). Oppervlakte van de te bekleden muren: 100
dinsdag 13 juni 2017

Opvoegen van de vensterbank en opvoegen arduinen blad op balkon

Het arduinen blad op mijn balkon moet opgevoegd worden, alsook een vensterbank lijkt niet meer in goede staat en moet m.i. opgevoegd worden +/-50cmx1.20m
dinsdag 13 juni 2017

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevelbekleding met padoek voor 100m². Vrijstaande woning
maandag 12 juni 2017

Achtergevel isoleren en bekleden met hout

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hadden graag onze achtergevel laten isoleren en afwerken met hout. Ongeveer 5 op 6 meter hoogte.
zaterdag 10 juni 2017

Gevel te bezetten

Achtergevel moet bezet worden , enkel de muur gelijkvloers tot aan het terras.( 1ste verdieping)
woensdag 7 juni 2017

Bekleden van garagemuren en aanpalende percelen

Betreft bekleden met hout van 2 garagemuren en aanpalende percelen + stuk aanpalende muur. Totale geschatte oppervlakte +-65 m². Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis dwz. Mijn woning is HOB - aan elke kant van de woning staan de garages van de buren, dewelke wij langs de kant van ons perceel wensen te bekleden met hout. Te bekleden muren is ongeveer een 60 m².
woensdag 7 juni 2017

Zijgevel voegen

Voegen van zijgevel na isolatiewerken. Voegen zijn al uitgeslepen. Ongeveer 60m² Breedte muur 9 m, hoogste punt 9 m.
dinsdag 6 juni 2017

Afkitten ramen en deuren gevel

Afkitten vaan een arduinen dorpel op ongeveer 9 m hoogte. 18 lopende meter ongeveer + het opkitten van 2 ramen in de gevel.
maandag 5 juni 2017

Kaleien van gevel

Wij hadden graag de zijmuur van onze gevel laten opknappen. We dachten aan kaleien, maar staan nog open voor andere suggesties. Er moet een klein stukje bijgewerkt worden met nieuwe bakstenen, en van een ander stukje wat bezetting verwijderd. Ongeveer een oppervlakte van 8 m² kaleien.
vrijdag 2 juni 2017

Zuilen metselen voor draaipoort

Ik wil graag een houten draaipoort plaatsen daarvoor moeten er 2 zuilen gemetseld worden waarvan 1 met een brievenbus de maten zullen in overleg zijn, alsmede ook de stenen soort er zijn nog geen specifieke soort stenen in gedachten. De breedte van de poort zal 4 á 5 meter zijn.
vrijdag 2 juni 2017

Renoveren van tuinmuren

Renoveren van 2 tuinmuren, totale lengte +/- 28 m lang en 1,60 m hoog, moeten gerenoveerd worden: uitslijpen, stenen vervangen, volledig opnieuw voegen.
donderdag 1 juni 2017

Buitengevel isoleren en bekleden

1 buitengevel isoleren + bekleden met steenstrippen. Zie foto ( huis met twee verdiepen
donderdag 1 juni 2017

Renoveren, reinigen gevel appartementen

Het betreft een appartementsgebouw van 2 appartementen. De voorgevel heeft 2 balkonnetjes waarvan het plexi deels moeten vernieuwd worden en gereinigd worden.
woensdag 31 mei 2017

Herstellen scheur in gevel

Ik heb een buitenmuur die is 20 jaar geleden bezet met crepi, deze heeft zijn beste tijd gehad, er zitten scheuren in de gevel en sommige stukken zijn losgekomen. We hebben de muur al een paar keer zelf geschilderd en willen hem nu deftig laten renoveren. We weten alleen nog niet wat we er mee willen doen, terug crepi of hout of pvc er tegen of steen strips?
woensdag 31 mei 2017

Gevel renoveren en isoleren

Mijn huis is 40 jaar oud. De houten gevel dient gerenoveerd te worden en voorzien van isolatie evenals het dak. Gevel moet zeker niet terug in hout zijn, mag in pvc of ander materiaal.
woensdag 31 mei 2017

Metselen van tuinhuis

Tuinhuis metsen van 4. 5 x 3, met een uitbreiding van 3 x 3 aan de rechtervoorzijde (oversteek), met aan de rechter zijde een dichte wand. De oversteek graag afgewerkt in hout. Fundering moet nog voorzien worden. Graag ook 1 lang smal venster en een enkele deur voorzien. Graag plat dak, strakkere stijl.
woensdag 31 mei 2017

Afkappen muur en terug opmetsen

Afkappen van muur en terug opmetsen. Muur van 6m x 5m.
maandag 29 mei 2017

Metselen en voegen van kleine aanbouw en aanleg terras

Beton fundering: - metselwerk en voegwerk van kleine aanbouw (tuinhuisje) tegen 2 bestaande gevels. Klassieke steen. Afmetingen : 2,5 m x 5,5 m en 3 m hoogte. Hier tegen moet ook een terras aangelegd worden van 50 m².
maandag 29 mei 2017

Gevel bekleden met leien

Gevel boven de garage isoleren met leien , kijken of het mogelijk is. De ene kant dubbele platte steen, andere zijde enkele stenen muur. Vanaf hoogte garage tot onder zolder verdieping ongeveer 50 m².
zondag 28 mei 2017

Bekleden gevel

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een plaatser voor het bekleden van gevel met steen strips, ongeveer 130 m². Het gaat om een halfopen bebouwing.

Partners

Partners van Casius