Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

126 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: rijwoning volledig renoveren, garage bouwen in de tuin, renoveren van woning, bestaande woning renoveren, steenstrips plaatsen op de gevel, voegwerk aan nieuwbouw, gevel van appartement met ruitlei bekleden, voorgevel ombouwen, gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen, gevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren met steenstrips of bakstenen, gevel renoveren met steenstrips, huis laten voegen, renovatie voorgevel landelijke stijl stenen, huis voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

maandag 27 februari 2017

Herstellen crepi aan gevel

Door de storm is een stuk van mijn gevel gevallen. Ongeveer 2 meter op 1 meter. Moet terug gemetseld en geverfd worden
maandag 27 februari 2017

Herstellen van scheurvorming in de muren

Op een halve meter van de hoek van het huis is er een scheur ontstaan. De strik boven een raam is los aan het komen en de arduinen dorpel is reeds doorgebroken. Wij vermoeden dat er een verzakking is, mogelijk door een defecte rioleringsbuis. Oorzaak te onderzoeken!
zondag 26 februari 2017

Gevel bekleden in trespa platen

Gevelbekleding in zwarte trespaplaten, rechtopstaand indien mogelijk. Afmetingen: Hoogte 3,1 m x 5,2 breed + hoogte 3,1 m x 1,1 m breed (gevel in hoekvorm).
zaterdag 25 februari 2017

Gevel bekleden

Bekleding gevel in nader te bepalen materiaal. Lange voor- en zijgevel.
vrijdag 24 februari 2017

Gevel renoveren met steenstrips

We willen graag een gevelrenovatie met steenstrips. De muur is nu bedekt met sierbepleistering (gedaan in 1991 en zeer vuil). We hebben een spouwmuur zonder isolatie. Alles is op het gelijkvloers.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen schouw

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van mijn schouw. Volledig uitslijpen en opnieuw invoegen van de voegen en het impregneren van de schouw. Controleren en eventueel vervangen van het lood.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen muurtje aan oprit

Doordat de postbode het arduinen blad van het muurtje heeft losgereden, ben ik op zoek naar een metser die dat kan komen herstellen.
donderdag 23 februari 2017

Bekleden van zijgevel

Bekleden van een zijgevel met isoleren volgens de geldende energienorm en afwerken met een gevelsteen. Er zijn geen ramen. Een hoogte van max 9.00 m, aansluitend op een plat dak en boven een bestaande garage. Lengte 8 m. De gevel is momenteel voorzien van een sierbepleistering met een dunnen isolatielaag.
donderdag 23 februari 2017

Gevelbekleding in Trespa platen

Vooraan de gevel van onze nieuwbouw zouden we graag zwarte panelen willen, (20 vierkante meter). Werken uit te voeren in Kontich.
maandag 20 februari 2017

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.
maandag 20 februari 2017

Afkitten ramen buiten

Wij zijn graag prijs krijgen voor het afkitten van de nieuwe geplaatste ramen aan de buitenkant. De voegen zijn blijkbaar te groot om dit af te werken dus moeten we iemand zoeken die het wel kan. ( 11 ramen en een voordeur)
maandag 20 februari 2017

Gevelbekleding met hout

Gevelbekleding boven en naast schuifraam nodig. Graag met hout bekleden.
zondag 19 februari 2017

Renoveren van woning

Een bestaande woning upgraden naar anno 2017. Isoleren langs de buitenzijde + steen strips, nieuwe ramen en deuren, alle technieken vervangen, ... een vernieuwbouwing. Dit betreft een alleenstaande woning. Graag de werken rond juli , augustus kunnen uitvoeren.
zaterdag 18 februari 2017

Opmetsen septische put met plaatsen geurdicht deksel

De septische put willen we laten opmetsen en er een degelijk deksel bijplaatsen.
dinsdag 14 februari 2017

Bekleden van voorgevel met steenstrips

We zouden graag een raming hebben voor het isoleren en bekleden van onze voorgevel met steenstrips in de stijl van de eerste foto (liefst nog ietsje lichter geel). Het zijn 4 bouwlagen. 5 meter breed en nog een stukje langs de zijkant van 15m². De bovenste verdieping heeft aan de voorkant een schuifraam. Ik weet dat er iemand ter plaatsen moet komen voor een juiste raming. Maar zou graag al een vaag idee van de kosten krijgen. Ook zou ik graag apart een raming hebben van een blinde muur. Ook isolatie en bekleding. Bekleding mag functioneel eenvoudig zijn. We zien deze toch nooit. De muur is 7 meter lang. En het zijn 3 bouwlagen. Tot aan het platte dak.
dinsdag 14 februari 2017

Afwerken gevel met spuitkurk

Heb isolatie geplaatst op mijn gevel en zou het nu willen afwerken, liefst met spuitkurk. Stelling is et al dus is echt gwn afwerking. Ook raamdorpels, liefst in alu na spuiten zou ik graag plaatsen.
maandag 13 februari 2017

Voorgevel ombouwen

Veranderen van voorgevel van winkeluitzicht naar uitzicht woonhuis volgens door de stad goedgekeurd plan. Nu winkelruit vanop grond tot op 2m hoogte, dus nu moet het zoals bij de buren gemaakt worden. Vrij hoge ramen gescheiden door muurtjes. Onderaan granieten plaat. Betonnen balk doorbreken om de ruiten er in te kunnen zetten.
zondag 12 februari 2017

Bedekken zijgevel met lei stenen

Prijsofferte: Zijgevel huis, 1e en 2e verdiep,puntdak. Bedekken met lei stenen. Geen ramen in.
zondag 12 februari 2017

Gevel bepleisteren met crepi

Gevel is geïsoleerd en moet nu afgewerkt worden met crepi en wou dorpels plaatsen
zaterdag 11 februari 2017

Voegen van raamrenovatie

Wij hebben recent onze ramen laten vernieuwen echter moet de ruimte tussen de kozijnen en de buitenmuur nog gevoegd worden en dit bij alle ramen. Het gaat in totaal om 20 ramen/deuren die nog moeten gevoegd worden en dit zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Bovendien hebben we onze garagepoort ook laten vervangen, maar de voeg is met een niet zo propere siliconegel volgespoten, ik zou dit ook graag opnieuw proper laten doen. Is dit iets wat via uw diensten mogelijk is?
vrijdag 10 februari 2017

Gevel isoleren en met steenstrips bekleden

Wij zijn bezig met de renovatie van onze woning. In eerste fase hebben we de binnenkant gestript en opnieuw opgebouwd. Dit is bijna afgewerkt. In tweede fase wensen we de gevel aan te pakken. Er zijn reeds nieuwe ramen in de woning geplaatst en de spouwmuur was reeds opgevuld (vorige eigenaar). Nu zou ik graag te weten komen of we de gevel extra kunnen isoleren en met steenstrips bekleden. Het gaat om een losstaand huis, enkel achteraan is een nieuwe aanbouw (ipv de vorige veranda), deze zal niet gerenoveerd worden.
donderdag 9 februari 2017

Gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen

Ik ben op zoek naar een vakman die de buiten bepleistering van zes (6) gerenoveerde woningen kan herstellen.
donderdag 9 februari 2017

Gevel isoleren en afwerken met steenstrips

Wij wonen in een halfopen bebouwing en zouden graag onze gevel laten isoleren en laten afwerken. We weten enkel nog niet welke afwerking we willen. Ik opteer eigenlijk voor steen strips maar we hebben nog niets beslist. Graag een vakman die ter plaatse komt kijken. Liefst zo snel mogelijk.
woensdag 8 februari 2017

Herstellen van verticale stenen garage

In het gedeelte boven de verticale stenen is een spleet aan het komen en een gedeelte van cement is losgekomen. Het gevaar bestaat dat die verticale stenen wel eens zouden kunnen gaan vallen.
dinsdag 7 februari 2017

Schouw afbreken, dichtmaken van deur en nieuwe deuropening maken

Schouw in de woning afbreken en erna bezetten, een deur dichtmaken, en een deuropening maken in de gang.

Partners

Partners van Casius