Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
200 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

dinsdag 7 juli 2020

Tuinmuur herstellen

Voegen herstellen van de muur, waterproof maken en bewerken met crepi of soortgelijk materiaal. De muur is ongeveer 10 meter lang en 1.60 m hoog. Het gaat om een tuinmuur waarvan de bakstenen los komen , de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20.
vrijdag 3 juli 2020

Garage bouwen

Tuinhuis/garage van ong. 15-25m² metsen.
donderdag 2 juli 2020

Scheur in gevel herstellen

Op het overdekt balkon bevinden zich scheuren die hersteld moeten worden.
dinsdag 30 juni 2020

PVC gevelbekleding plaatsen

PVC gevelbekleding plaatsen op 2 gevels van 2.5m x 2.5m en 2 stukken van 2.2m x 0.73m.
woensdag 24 juni 2020

Gevel bekleden

Gevel van 120m² bekleden met padouk. Isolatie van 12cm dik is reeds geplaatst. Steenstrips met isolatie plaatsen tegen gevel van 85m².
woensdag 24 juni 2020

Cederhouten gevel herstellen

Cederhouten gevel van ong. 20m² herstellen. Door hagelbui is deze beschadigd geraakt en zijn er allemaal witte punten in cirkelvorm.
woensdag 24 juni 2020

Gevel herstellen

Gevel herstellen. Afwerking raampjes herstellen. Stabiliteit nakijken aangezien een deel van de gevel 1cm is verplaatst.
maandag 22 juni 2020

Gevel bekleden met thermowood

Gevel van ong. 130m² bekleden met thermowood of dergelijke. Het zou gaan om 2 zijgevels en 1 achtergevel op gelijkvloers en 1ste verdiep van recent gerenoveerde woning.
zaterdag 20 juni 2020

Deksteen op schouw plaatsen

2 nieuwe dekstenen plaatsen omdat de oude aan vervanning toe zijn. Oppervlakte: 50cmx50cm
dinsdag 16 juni 2020

Gevelreparatie uit te voeren.

Door een botsing zijn op de hoek van mijn woning door een vrachtauto enkele steenstrips uit de muur gereden, moeten verder worden uitgeslepen, opnieuw bezet met een polyester net in, nieuwe (hoek)strips plaatsen, en opvoegen ( Kleurvoegsel - lichtgeel)