Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

162 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: cementeren gevel, natuursteen gevelbekleding aanbrengen, kaleien of crepi aanbrengen op gevel, gevel herbekleden met Thermowood, gevel bekleden met leien of rockpanel, gevel kaleien, houten gevelbekleding met isolatie, gevel te kaleien, gevel kaleien, kaleien van zijgevel, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, herstellen van scheur aan gevel, sierbetonplaten plaatsen aan straatkant, pVC gevelbekleding aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

vrijdag 21 juli 2017

Voorgevel kaleien

Ik zoek een vakman om de gevel te laten kaleien. Gevel bestaat uit gewone bakstenen. Stelling is nodig. Oppervlakte ongeveer 100 m².
donderdag 20 juli 2017

Scheuren in gevels opvoegen

Heropvoegen van scheuren in voor- en achtergevel. In totaal ongeveer 10 - 15 m².
dinsdag 18 juli 2017

Verzakking boven raam gelijkvloers

Strik boven het raam aan de voorgevel is aan het verzakken, alsook een trapsgewijze barst in de gevel is aanwezig.
zondag 16 juli 2017

Muurtjes metsen voor ophanging poort

Ik wil aan mijn oprit twee muurtjes (incl brievenbus) plaatsen voor het ophangen van een poort. Hoogte 1.90m lengte - 60x60 cm Huidige metalen constructie dient afgebroken en weggevoerd te worden.
zondag 16 juli 2017

Gevel kaleien

Kaleien van voorgevel, gelijkvloers + 1 verdieping. Alles is makkelijk bereikbaar met stelling. Gevel baksteen en voegwerk nog in perfecte staat. 3 grote ramen en voordeur met glazen zijpaneel. Oppervlakte 50 m².
zondag 9 juli 2017

Gevel kaleien

Oudere woning waarvan de gevel opgefrist mag worden Kaleien van de gevel oppervlakte is ongeveer : 62 m².
woensdag 5 juli 2017

Gevel kaleien

We wensen onze voorgevel te laten kaleien. Momenteel bestaat de voorgeven uit een gemetste muur. Ongeveer 36 m².
dinsdag 4 juli 2017

Tuinomheining renoveren

Aan de voorkant van mijn huis is een omheining met 14 gemetselde zuiltjes. 1m hoog Deze zijn al heel oud en het oude cement valt er aan alle kanten uit. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk oude stenen die eruit vielen te bewaren. Ik ben op zoek naar iemand die de hele omheining wil renoveren.
zaterdag 1 juli 2017

Schouw heropmetsen en plaatsen nieuwe deksteen

Ik wil een schouw opnieuw laten opmetsen, hoogte +/- 120 cm op een plat dak, woning met 2 verdiepen + plaatsen nieuwe deksteen.
maandag 26 juni 2017

Houten gevelbekleding

Zijgevel tussen 2 ramen te plaatsen met hout. Het gaat over een halfopen woning of rijhuis. Ongeveer 3.62 m lengte en 2 m hoogte.
maandag 26 juni 2017

Cementbepleistering aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van cementbepleistering voor 1 scheidingsmuur met de buren (30 vierkante meter) en een scheidingsmuur tussen garege en tuin (ongeveer 8 vierkante meter). Kleur nog te kiezen.
maandag 19 juni 2017

Uitslijpen van voegen en terug opvoegen

De voegen in zijgevels komen los. HOB. 60 m² per gevel. Uit te slijpen en terug op te voegen.
maandag 19 juni 2017

Gevel kaleien

Gevel te kaleien. Renovatie van woning . Oppervlakte te laten kaleien: 240m².
zaterdag 17 juni 2017

Plaatsen van gevelplinten in blauwe steen

Plaatsen van 6. 5 m gevelplinten aan onze voorgevel, inclusief nis van voordeur. Hoogte +/- 70 cm. Nu is onderkant gecementeerd. Mogelijk uitbreiding voor plaatsing van pad van 6. 5 m voor het huis.
donderdag 15 juni 2017

Voorgevel isoleren en venstertablet vervangen

Een deel van de voorgevel moet geïsoleerd worden en dan arduin tegen geplaatst. (ongeveer 10 m²) Ook 1 venstertablet moet vervangen worden. (ongeveer 4 meter) Graag in de maand september de werken laten uitvoeren.
woensdag 14 juni 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie

We hebben recentelijk een woning gekocht van in de jaren '30. Deze heeft een wachtgevel, dewelke slijtage vertoont. We zouden deze graag laten bezetten in pvc (crepi, leien, plastiek doeken, ....). Oppervlakte van de te bekleden muren: 100
dinsdag 13 juni 2017

Opvoegen van de vensterbank en opvoegen arduinen blad op balkon

Het arduinen blad op mijn balkon moet opgevoegd worden, alsook een vensterbank lijkt niet meer in goede staat en moet m.i. opgevoegd worden +/-50cmx1.20m
dinsdag 13 juni 2017

Houten gevelbekleding zonder isolatie

Gevelbekleding met padoek voor 100m². Vrijstaande woning
maandag 12 juni 2017

Achtergevel isoleren en bekleden met hout

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hadden graag onze achtergevel laten isoleren en afwerken met hout. Ongeveer 5 op 6 meter hoogte.
zaterdag 10 juni 2017

Gevel te bezetten

Achtergevel moet bezet worden , enkel de muur gelijkvloers tot aan het terras.( 1ste verdieping)
woensdag 7 juni 2017

Bekleden van garagemuren en aanpalende percelen

Betreft bekleden met hout van 2 garagemuren en aanpalende percelen + stuk aanpalende muur. Totale geschatte oppervlakte +-65 m². Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis dwz. Mijn woning is HOB - aan elke kant van de woning staan de garages van de buren, dewelke wij langs de kant van ons perceel wensen te bekleden met hout. Te bekleden muren is ongeveer een 60 m².
woensdag 7 juni 2017

Zijgevel voegen

Voegen van zijgevel na isolatiewerken. Voegen zijn al uitgeslepen. Ongeveer 60m² Breedte muur 9 m, hoogste punt 9 m.
dinsdag 6 juni 2017

Afkitten ramen en deuren gevel

Afkitten vaan een arduinen dorpel op ongeveer 9 m hoogte. 18 lopende meter ongeveer + het opkitten van 2 ramen in de gevel.
maandag 5 juni 2017

Kaleien van gevel

Wij hadden graag de zijmuur van onze gevel laten opknappen. We dachten aan kaleien, maar staan nog open voor andere suggesties. Er moet een klein stukje bijgewerkt worden met nieuwe bakstenen, en van een ander stukje wat bezetting verwijderd. Ongeveer een oppervlakte van 8 m² kaleien.
vrijdag 2 juni 2017

Zuilen metselen voor draaipoort

Ik wil graag een houten draaipoort plaatsen daarvoor moeten er 2 zuilen gemetseld worden waarvan 1 met een brievenbus de maten zullen in overleg zijn, alsmede ook de stenen soort er zijn nog geen specifieke soort stenen in gedachten. De breedte van de poort zal 4 á 5 meter zijn.

Partners

Partners van Casius