Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
172 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

donderdag 16 januari 2020

Gevel herstellen

Herstelling van een gevel. Zoals u kan zien op foto is er een stuk gevel naar beneden gevallen. Het stuk was gevestigd aan de linkerkant op foto. Brokstuk is een 80tal centimeter lang.
woensdag 15 januari 2020

Herstellen crepi aan gevel

Mijn crepi gevel is beschadigd en moet hersteld worden. Enkel aan de straatkant, het is een gesloten woning met gelijkvloers en een 1ste verdiep. Er bevind zich een garagepoort, deur en 2 ramen in de gevel.
zondag 12 januari 2020

Voorgevel metselen

Voogevel metselen voor de bestaande gevel ongeveer 16 m².
dinsdag 7 januari 2020

Schoorsteen renoveren

Moet mijn schoorsteen gerenoveerd worden of ben ik in regel met de huidige norm- en wetgeving. Er zit een flexibel in.
maandag 6 januari 2020

Afdeksteen vervangen bovenop scheidingsmuur

Ons terras op 1e verdieping is begrensd met de buren door een scheidingsmuur van ca 3-4 meter. Bovenop deze muur ligt een oude deksteen die moet vervangen worden, waarschijnlijk met een blauwe steen. Hiervoor zouden we graag enkele offertes ontvangen, voor materiaal en plaatsing. In bijlage vindt u een zijaanzicht van de scheidingsmuur met afdeksteen.
maandag 6 januari 2020

Boordselplanken vervangen

vervangen van boordselplanken onderkant van een terras (1e verdiep). Is stuk gegaan met de stormwind begin december.
donderdag 2 januari 2020

Vervangen van muurankers

Ik heb de indruk dat de muuranker aan mijn woning aan het roesten zijn. Ik ben op zoek naar een vakman om dit te vervangen.
donderdag 19 december 2019

Gemetste kolom herstellen en schuttingspanelen rechtzetten

Rechtzetten 4 tot 5 houten schuttingpanelen die zijn weggezakt. Herstellen gemetste kolom voor poort
woensdag 18 december 2019

Voegwerk van een muur vernieuwen

Een bestaande muur die in de living staat en die we willen bloot laten, een stukje voeg uithalen en helemaal terug opvoegen.
dinsdag 17 december 2019

Bepleisteren van de gevel

Het is een nieuwbouw met een bepleisterde plint rondom het huis van 60 cm hoog. Het pleisterwerk komt op nieuw betonstenen metselwerk het gaat om een oppervlakte van 25m².