Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

162 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevelbekleding in pvc aanbrengen, opfrissen achtergevel (12 m²), gevel te renoveren, zijgevel bekleden met leien, houten gevelbekleding aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, pVC slidings aanbrengen aan gevel, houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie, herstellen voegwerk gevel rondom de woning, gevel licht opfrissen, isoleren van gevel, muren van terras renoveren, scheuren herstellen in gevels, herstellen van scheuren in muur buitengevel, bepleisteren van de boordsteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

maandag 21 augustus 2017

Gevelbekleding in pvc aanbrengen

Oude verweerde bakstenen gevel die we willen bekleden om ervoor te zorgen dat de gevel opnieuw waterdicht is en mooi afgewerkt is. Gevel is goed toegankelijk. Oppervlakte te bekleden is ongeveer : 86 m² in 1 vlak waarvan eerste 11. 3 m met hoogte 6. 4 m, dan 1. 7 M met hoogte 4. 4 M en laatste deel van 2 m met hoogte 3.2 meter.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen voegwerk gevel rondom de woning

Herstellen van voegen aan de gevel.Ook wat herstellingen van scheuren aan gevel. oppervlakte : ?
zondag 20 augustus 2017

Gevel licht opfrissen

Gevel licht opfrissen,reinigen en schilderen Rijhuis in Antwerpen
zaterdag 19 augustus 2017

Gevel te renoveren

Gevelrenovatie voor en achterzijde! Voorkant gelijkvloers , gele steen begint af te brokkelen.
woensdag 16 augustus 2017

Schoorsteen voegen

Schoorsteen opnieuw voegen. Gans de schoorsteen.
maandag 14 augustus 2017

Zijgevel bekleden met leien

Wij zouden onze zijgevel willen laten bekleden met leien. Het gaat over een oppervlakte van +-60m². We hebben een nieuw dak gestoken in april. Hierbij is er plaats gehouden om de zijgevel te kunnen isoleren langs buiten. We zouden deze werken zo snel mogelijk willen laten uitvoeren.
zondag 13 augustus 2017

Muur opmetselen

Ik ga een terras aanbouwen aan mijn woning op het eerste verdiep. Er dient een muur te komen van 2 m 20 lang en 4 m 60 hoog tegen de bestaande gevel. De vaste grond zou op circa 3 meter diep zitten. Omdat de toegang beperkt is (doorgang buitendeur, 78 cm breed vrije opening) zou er met een mini-heiwerk machine moeten gewerkt worden. Ik zoek enkel iemand voor de paalfundering (heiwerken).
zaterdag 12 augustus 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Betreft het gelijkvloers gedeelte van de voorgevel. 1 raam en voordeur. Eventueel met isolatie. Deel van de gevel is baksteen, deel is ytong. Het gaat over een rijhuis. Oppervlakte is 18 m².
donderdag 10 augustus 2017

Scheuren herstellen in gevels

16 tot en met 30 m² scheurherstel. Aan twee buitengevels. Alleenstaande woning.
dinsdag 8 augustus 2017

PVC gevelbekleding vervangen

Dit gaat om vervanging van de bestaande bekleding door beschadiging van hagelschade aangegeven aan de verzekering. Zou er eventueel ook de muur eerst isoleren volgens de wettelijke normen want weet niet hoe de isolatie is die er nu zit. Er staat hier wel alle weersinvloeden op de muur. Denk ongeveer 15m². Rijhuis.
donderdag 3 augustus 2017

Bepleisteren van de boordsteen

Betreft het pleisteren van de boordsteen rondom het huis. Ongeveer 55 lopende meter. Hoogte boordsteen ongeveer 70 cm. Huis is in landelijke stijl. Heeft dus wat hoeken en kanten. Boven de boordsteen is een gemetste steen die onaangeroerd moet blijven.
donderdag 3 augustus 2017

Betonnen tuinmuur vervangen

Oude tuinmuur afbreken en nieuwe plaatsen. Deze tuinmuur is ongeveer +-18. 5 meter lang en +- 2 meter hoog.
donderdag 27 juli 2017

Herstellen van scheuren aan gevel

Onze buitenmuur vertoont een scheur vanaf de venster tot aan de goot . Herstelling scheuren aan gevel.
vrijdag 21 juli 2017

Voorgevel kaleien

Ik zoek een vakman om de gevel te laten kaleien. Gevel bestaat uit gewone bakstenen. Stelling is nodig. Oppervlakte ongeveer 100 m².
donderdag 20 juli 2017

Scheuren in gevels opvoegen

Heropvoegen van scheuren in voor- en achtergevel. In totaal ongeveer 10 - 15 m².
dinsdag 18 juli 2017

Verzakking boven raam gelijkvloers

Strik boven het raam aan de voorgevel is aan het verzakken, alsook een trapsgewijze barst in de gevel is aanwezig.
zondag 16 juli 2017

Muurtjes metsen voor ophanging poort

Ik wil aan mijn oprit twee muurtjes (incl brievenbus) plaatsen voor het ophangen van een poort. Hoogte 1.90m lengte - 60x60 cm Huidige metalen constructie dient afgebroken en weggevoerd te worden.
zondag 16 juli 2017

Gevel kaleien

Kaleien van voorgevel, gelijkvloers + 1 verdieping. Alles is makkelijk bereikbaar met stelling. Gevel baksteen en voegwerk nog in perfecte staat. 3 grote ramen en voordeur met glazen zijpaneel. Oppervlakte 50 m².
zondag 9 juli 2017

Gevel kaleien

Oudere woning waarvan de gevel opgefrist mag worden Kaleien van de gevel oppervlakte is ongeveer : 62 m².
woensdag 5 juli 2017

Gevel kaleien

We wensen onze voorgevel te laten kaleien. Momenteel bestaat de voorgeven uit een gemetste muur. Ongeveer 36 m².
dinsdag 4 juli 2017

Tuinomheining renoveren

Aan de voorkant van mijn huis is een omheining met 14 gemetselde zuiltjes. 1m hoog Deze zijn al heel oud en het oude cement valt er aan alle kanten uit. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk oude stenen die eruit vielen te bewaren. Ik ben op zoek naar iemand die de hele omheining wil renoveren.
zaterdag 1 juli 2017

Schouw heropmetsen en plaatsen nieuwe deksteen

Ik wil een schouw opnieuw laten opmetsen, hoogte +/- 120 cm op een plat dak, woning met 2 verdiepen + plaatsen nieuwe deksteen.
maandag 26 juni 2017

Houten gevelbekleding

Zijgevel tussen 2 ramen te plaatsen met hout. Het gaat over een halfopen woning of rijhuis. Ongeveer 3.62 m lengte en 2 m hoogte.
maandag 26 juni 2017

Cementbepleistering aanbrengen

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van cementbepleistering voor 1 scheidingsmuur met de buren (30 vierkante meter) en een scheidingsmuur tussen garege en tuin (ongeveer 8 vierkante meter). Kleur nog te kiezen.
maandag 19 juni 2017

Uitslijpen van voegen en terug opvoegen

De voegen in zijgevels komen los. HOB. 60 m² per gevel. Uit te slijpen en terug op te voegen.

Partners

Partners van Casius