Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
170 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

dinsdag 26 maart 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Oude woning voorgevel nu in crepi . Nog niet geïsoleerd,de gevel isoleren en bedekken met thermowood. De oppervlakte is ongeveer 80m².
dinsdag 26 maart 2019

Barst boven een raam in voorgevel

3jaar geleden werd het appartementsgebouw naast ons grondig verbouwd. Sindsdien hadden we een kleine barst. Met een storm zijn er voorzetstenen weggevlogen, dit hebben we laten herstellen (zeer slecht gedaan trouwens) maar blijkbaar werd er aan de barst zelf niets gedaan... deze wordt nu breder. Hebben zelf een stut gezet om erger te voorkomen, maar het is tijd voor een gevelspecialist lijkt mij.
maandag 25 maart 2019

Kopmuren metselen

2 kopmuurtjes metselen voor reeds bestaande inbuizing van de gracht/oprit.Klassieke kopmuurtjes. Ook kleine herstelling van de oprit die langs 1 zijde ingezakt is.
maandag 25 maart 2019

Kapotte leien vervangen aan zijgevel

Enkele leien gaan vliegen en anderen zitten nu los aan de zijgevel van een appartementsgebouw. Het is een zeer moeilijk bereikbare plaats en is ook slecht te zien vanop de begane grond.
maandag 25 maart 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

We gaan een aanbouw plaatsen aan onze woning, waardoor er een 'blinde muur' ontstaat op het terras van onze buren. Deze zou moeten (optioneel) geïsoleerd worden (12cm) en voorzien van thermowood. De oppervlakte is 16m² en is goed bereikbaar.
zaterdag 23 maart 2019

Binnenmuren en buitenmuur verstevigen

Buitenmuren zijn niet meer zo stevig. Men moet enkele werken aan binnenmuren en ook aan één buitenmuur uitvoeren om de stabiliteit te garanderen.
maandag 18 maart 2019

Gevel herstellen

De stenen boven een raam zijn verzakt en er is een scheur/barst door de bakstenen en voegen. Het gaat om een raam op de eerste verdieping. Dan zijn er nog kleine barsten aan de achtergevel ook te repareren.
donderdag 14 maart 2019

Schoorsteen bezetten

Schoorsteen op dak bepleisteren met waterafstotend pleister of mortel. Ongeveer 2.5 m².
dinsdag 12 maart 2019

Lood plaatsen in stuk muur

We zitten met een constructiefout dat leidt tot vochtproblemen. Volgens wat men ons verteld heeft, zou er best lood in een stuk muur worden geslepen (4tal meter).
dinsdag 12 maart 2019

Gevel renoveren met crepi

Ik wil mijn achtergevel laten renoveren met crepi, ongeveer 15 à 16m². Heeft vroeger een ruimte tegen gestaan .