Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

117 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevels bekleden met aluminium, metselwerken van gevel, façade 3500 m², voorgevel stabiliseren en afwerken, totaalrenovatie gevel, gevels bekleden, achtergevel bekleden en isoleren, voorgevel reinigen en bekleden, muur bekleden met crepi, gevel bepleisteren crepi, bakstenen en beton gevel laten restaureren, metsen gevelsteen nieuwbouwwoning, vernieuwen 3 gevels HOB, renoveren gevel tegen vocht, gevelrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

dinsdag 17 januari 2017

Gevelrenovatie

Renovatie van onze voorgevel: versterken van de dorpels onder de ramen en vervangen van dorpels boven de ramen, nakijken en herstellen van voegen en barsten, reiniging van de gevel, dakgoot, Versteviging en ondersteuning van de gevel rechts vooraan (voorlopig ondersteund door een houten blok).
maandag 16 januari 2017

Isoleren en bekleden achtergevel

We zouden de achtergevel van onze bijbouw waarin 2 grote ramen en een deur zitten, willen laten isoleren + spouwmuur creëren + bekleden met leien. Hetzelfde zouden we willen laten doen voor onze zijgevel, die voor de helft verbonden is aan de zijgevel van de buren. In die laatste gevel zitten geen ramen of deuren. Dit zou als doel hebben vocht buiten te houden (geen schimmelaanmaak) en geen warmteverlies.
zondag 15 januari 2017

Zijgevel bekleden wegens vocht

Zijgevel bekleden wegens vocht in huis. Is momenteel in baksteen - opp. 100m² voor de ganse gevel. Graag prijs met en zonder isolatie voorzien.
zondag 15 januari 2017

Gevel waterdicht maken

Onze gevel laat op een bepaalde plaatsen vocht door,we willen de gevel waterdicht maken ,zonder isolatie ,de minst dure oplossing Het is een appartements gebouw van twee verdiepingen,drie eigenaars Vriendelijke groeten.
zaterdag 14 januari 2017

Gevel bekleden en isoleren

Mijn zijgevel moet op een budgetvriendelijke wijze geisoleerd en terug bekleed worden. Ik dacht aan steenstrips of een soort panelen met een idustriêle look
vrijdag 13 januari 2017

Renovatie schoorsteen buitenshuis

Bij het plaatsen van onze nieuwe kachel merkten we dat onze schoorsteen buitenshuis aan renovatie toe is. We verwachten dat de schoorsteen ongeveer 1m-1,5m moet afgebroken worden en terug opgemetseld moet worden. Ons dak is ongeveer 12m hoog. Ik kan een filmpje van onze schouw doorsturen. Ook zou ik de verbindingen met het dak van de buren willen laten repareren.
donderdag 12 januari 2017

Schouw herstelling

1) We hebben regelmatig last van vogelnesten in onze schouw. Daarom zouden we graag een vogelrooster laten plaatsen. 2) Blijkbaar zitten niet alle stenen van de schouw nog 100% vast, m.a.w. zou dit ook eens moeten bekeken worden. 3) Water afdichting tussen schouw en dak moet nagekeken worden. 4) Graag hadden we een schouw inspectie luik laten installeren op onze zolder, zodat de schouw helemaal kan worden schoongemaakt. 5) De voegen van onze nokpannen moeten nagekeken en bijgewerkt worden.
maandag 9 januari 2017

Façade 3500 m²

In Antwerpen moet 3500 m² gedaan worden Prijs per m²?
woensdag 4 januari 2017

Afbraak Schouw

Zoek vakman voor afbraak en dichten van 3 schouwen op hellend dak, foto's in bijlage. Indien mogelijk prijs per schouw, aangezien 1 van de 3 schouwen voor rekening van de buurvrouw is. Antwoorden per e-mail a.u.b.Afbraak van 3 schouwen.in de 3schouw van gebuur.
dinsdag 3 januari 2017

Zijgevel bekleden met hout

Zijgevel bekleden met hout wegens regenkant, rest wordt geschilderd. Ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te bespreken en een prijsofferte op te maken. Adres zal aan de vakman worden meegegeven bij afspraak aan de telefoon.
dinsdag 3 januari 2017

Bakstenen en beton gevel laten restaureren

Woning uit 1974. Strak design veel grote ramen. Baksteen en betonplaten elementen. Plat dak. Iets willen overplaatsen, afwerking in pvc. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.
donderdag 29 december 2016

Vernieuwen 3 gevels HOB

Het hele huis. HOB: alle drie de gevels. Gevels veranderen van uitzicht.
dinsdag 27 december 2016

(Kleine) metselwerken renovatie woning

Wij gaan een huis verbouwen te Meerhout en zoeken voor de metselwerken nog iemand die ons kan helpen: - een groot raam waarvan de strik dient verlaagd te worden, alsook verlaagd te worden tot op de grond - een raam deels dichtmetsen - over ongeveer 10 lopende meter nieuwe arduinen dorpels plaatsen De metselwerken dienen te gebeuren eind februari. Indien u hierin interesse heeft, spreken wij graag een keer af om de woning samen te bekijken.
dinsdag 27 december 2016

Renoveren achtergevel belle-étage

Renoveren achtergevel belle-etage: 54 m² 7 ramen en deuren Slagregen staat altijd op achtergevel: opnieuw voegen. Kijken wat er nog mogelijk is.
maandag 26 december 2016

Vochtproblemen achtergevel

Woning nieuw gekocht, langs de achtergevel zijn er scheuren in de bepleistering onder de raamkozijnen. Door deze scheuren sijpelt er water naar binnen waardoor er vochtproblemen zijn ontstaan in de veranda. Graag informatie voor leien en vezelcement.
woensdag 21 december 2016

Gevelrenovatie

Ik zou graag mijn gevel willen aankleden met steenstrips en ook ineens isoleren. Graag een prijsofferte
maandag 19 december 2016

Verhogen muren

Muren van de achterbouw verhogen met 0.5m - grootte: 4 à 5m x 13m breedte
maandag 19 december 2016

Hermetsen bovenste punt van westgevel

Bij het plaatsen van de spouwisolatie is vastgesteld dat het bovenste gedeelte van mijn westgevel onstabiel is. Het betreft ongeveer 8 m² dat hermetseld dient te worden met hergebruik van de bestaande klampstenen.
maandag 19 december 2016

Bekleden van gevel

Gevelbekleding in eiken planken van verschillende breedte 10 - 25cm vertikaal geplaatst .
maandag 19 december 2016

Douche opnieuw bezetten

Onze douche was lek, ik heb tegels en oud cement-bezetsel verwijderd, nu kijken we op een snelbouw-steen. Bedoeling is om de douche terug met cement te bezetten om achteraf met glasplaten af te kunnen werken. Graag een offerte voor de bezet-werken : 3 muurtjes in U-vorm, 90cm x 200 cm.
donderdag 15 december 2016

Muurtje metsen

Ik heb een stenen muurtje, aan de straatkant, dat terug moet opgewerkt worden. De bovenste twee lagen zijn er af gekomen en het staat heel wankel. Ook moet er een hek terug mee in verwerkt worden. Best te plaatse komen kijken.
zondag 11 december 2016

Daklat stuk +isoleren stuk buitenmuur

Door de storm een tijdje terug is er een daklat losgekomen(de goot zelf is nog intact)en roofing beschadigd van overgang met buren. Tevens had ik graag de muur eronder geisoleerd gezien, of beter afgewerkt want zit toch beetje met vocht. Het gaat over een muurtje (achteraanboven plat dak keuken) van 5x1. 80 m.
woensdag 7 december 2016

Herstellen achtergevel lamellen pvc

Achtergevel door storm schade - pvc lamellen weggerukt door wind.
woensdag 7 december 2016

Hervoegen buitenmuur

Muur op eerste verdieping moet opnieuw gevoegd worden. Muren laten vocht door. Lengte: 10-11m, met 2 ramen, hoogte: 1 verdieping.
dinsdag 6 december 2016

Voegwerk scheurherstel

Voegwerk van scheurherstel Dimensies niet gekend

Partners

Partners van Casius