Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
177 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

donderdag 11 juli 2019

Gevelboord herstellen en egaliseren

De onderkant van de gevel is bezet met cement en een grove korrel met lijm. Een deel is onafgewerkt en moet nog gecementeerd en ge-egaliseerd worden. Er zijn stukken van de korrelbekleding weg. Ik wil de boord laten bijwerken en een product of materiaal aanbrengen om alles terug egaal te krijgen.
donderdag 4 juli 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

We willen 2 muren aan beide uiteinden van het terras laten bekleden. Ruwe schatting van 1 muur 3 op 3.
maandag 1 juli 2019

Herstellen van muur

Bij de voorjaarstorm van maart, heeft er een tak een tuinmuur beschadigd, de bovenste rijen stenen zijn verschoven. Waardoor ze nu slechts een wankel evenwicht hebben. Deze muur zou terug hersteld moeten worden in de oorspronkelijke staat.
maandag 1 juli 2019

Achtergevel herenhuis renoveren + isoleren

Wij willen onze achtergevel van een oud herenhuis laten renoveren + isoleren.Oppervlakte : herenehuis met 4 verdiepingen. gevel : baksteen met schildering. Grote spleet van 10 cm erin. Het is een huis ingedeeld in 5 appartementen. (4 verdiepen)
woensdag 26 juni 2019

Herstellen tuinmuur

Onderste meter van de tuinmuur repareren zodat die beter ondersteunt: losse stenen vastzetten, stenen toevoegen, bepleisteren. ca. 6 m2
dinsdag 25 juni 2019

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Er ziet puin in de spouwmuur dat moet gereinigd worden voor spouwmuurisolatie
maandag 24 juni 2019

Plaatsen houten gevelbekleding

Bestaand gebouw (voorheen garage) waarbij we de gemetste muur willen bekleden met hout , reden hiervoor is dat de oorspronkelijke muur te zwaar gehavend is door vroegere installaties (airco, afvoeren,....). Het gebouw en de muur zijn goed bereikbaar, max hoogte puntgevel is +/- 5m
vrijdag 21 juni 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een stuk renovatie en nieuwbouw te bezetten met houten gevelbekleding. Er zitten maar 3 grote ramen in. Alles zal al geïsoleerd zijn bij plaatsing hout.
vrijdag 21 juni 2019

Gevel voegen

Graag had ik prijs gekregen van schaduwvoeg voor een nieuwbouwwoonst van 390 vierkante meter ongeveer.
vrijdag 21 juni 2019

Achtergevel vernieuwen

Het is een gebouw met 3 verdiepen, waarvan de achtergevel vernieuwd moet worden. Momenteel zitten er eternit platen tegen de gevel, mogelijk met asbest. Het liefst zou ik een houten gevelbekleding hebben op het gelijkvloers, en iets duurzamer voor de bovenste 2 verdiepingen, bijvoorbeeld terug eternit panelen.