Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
165 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

dinsdag 22 mei 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie

Voor een gevel van meer dan 100 m² wil ik een metalen gevelbekleding met isolatie laten uitvoeren. Graag in gelakt staal. De bureel units bekleden in metaal of kunststof.
dinsdag 22 mei 2018

Garage in ruwbouw plaatsen

Het betreft een garage van 6 m bij 6,7 m enkel te metsen in snelbouw volgens plan, funderingen gieten en betonnen plaat. De garage komt achteraan te staan. Dit is een vrijstaande garage.
zondag 20 mei 2018

Dekstenen tuinmuurtje laten vervangen

De dekstenen van mijn tuinmuurtje schilferen af door ouderdom en zou ik willen laten vervangen. Ze zijn gemetst in een hoek van 45° op het muurtje en dat zou ik graag terug zo hebben. Bovendien dient een klein deeltje van de muur (ongeveer 1m2), dat bovenop de gewone tuinmuur staat, terug bepleisterd te worden of herstelde te worden wegens in heel slechte staat.
donderdag 17 mei 2018

Herstellen van voegwerken trappen en muurtjes

Ik heb aan mijn huis een dubbele trap en muurtjes bedekt met leisteen. Op verschillende plaatsen komen stenen los en lossen de voegen. Dit is aan het terras. Doel is dit volledig te laten herstellen. Oorspronkelijk aangelegd 1995,
donderdag 17 mei 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Voorgevel 6 x 6 m 1 deur 1 raam 2,6 × 1,6 m gelijkvloers. 2 ramen 1,8×1,4 m 1 s te verdieping voorkant. Achtergevel helft door achterbouw. 70m² voorgevel 35m² achtergevel plus isoleren. We hebben een voorkeur voor metaal Look materiaal
woensdag 16 mei 2018

Gevel renoveren met blauwe steen

Achtergevel 6 x 6 m met +-15 m² ramen renoveren. Een brandladder moet worden verwijderd, alsook enkele planken en steenstrips. Onderaan moet een gecementeerde strook worden weggekapt en tot +-30 cm hoogte vervangen worden door 'blauwe steen 3 cm dikte. Indien mogelijk de bestaande regenpijpen vervangen.
dinsdag 15 mei 2018

Gevel bezetten met crepi of spuitkurk

De gevel bestaat uit verschillende soorten stenen en zal ongeveer een 50 m² bedragen. Wij hadden deze graag laten bezetten of spuitkurk laten aanbrengen. Het zou gaan over twee zijkanten en één voorkant.
maandag 14 mei 2018

Buitenmuur hervoegen

Hervoegen stukken buitenmuur. Oppervlakte is niet zo heel veel , te komen kijken ter plaatse. Enkele losliggende stenen (scheuren). Voegen uitslijpen, en juiste kleur. Kleine oppervlakte op verschillende plaatsen voegsel losgekomen
zondag 13 mei 2018

Gevel renoveren na accident

Er is een auto tegen onze gevel gereden, graag advies van de vakman hier omtrent.
maandag 7 mei 2018

Gevels isoleren en bekleden met crepi

Gevels van vrijstaand huis isoleren en bekleden met crepi. Het gaat om een huis met een verdieping en een schuin dak. Men moet 4 gevels doen, de zijgevels helemaal en de voor- en achtergevel maar deels omdat er veel ramen en dergelijke aanwezig zijn.
maandag 7 mei 2018

Gevel deels renoveren

De gevel van ons openstaand huis is deels afgewerkt met houtwerk. Op sommige plekken zijn de houten balken aan renovatie toe. Sommige dakgoten/houtwerk zijn ook aan vernieuwing toe.
zondag 6 mei 2018

Zijgevel appartement te renoveren

Het gaat om een klein appartementsgebouw van 7 verdiepingen waarvan de bovenste 3 boven de aanpalende huizen uitsteken . De westelijke gevel was bekleed met een zwarte doek tegen slagregen maar deze is doorheen de jaren volledig weg. De bedoeling is de gevel te bekleden met een of ander materiaal of te behandelen zodat deze weer bestand is tegen het vocht. De gevel bestaat uit bakstenen. De te beschermen een oppervlakte bedraagt meer dan 100 m²
zondag 6 mei 2018

Gevelrenovatie uitvoeren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Eventueel oud voegsel weghalen en opnieuw voegen of nieuwe steenstrips. Ook de voorgevel isoleren om koude brug weg te werken. Gelijkvloers en eerste verdieping. Er zit een voordeur in en twee ramen.
dinsdag 1 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Plaatsen van gevelbekleding op achtermuur. Zo'n 10 m².
zaterdag 28 april 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Een buitengevel 250 m² met houten planken bekleden de planken zijn reeds aangekocht. De muren dienen nog geisoleerd te worden , en isolatie materiaal mag via de vakman aangekocht worden plus dakgoten Een voorkeur voor hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... )
zaterdag 28 april 2018

Vernieuwen vensterbank aan buitenkant

Ik wil mijn vensterbank aan de gevel van mijn huis laten vernieuwen. Deze is helemaal afgebrokkeld en gescheurd. Mijn vensterbank is 1,70m op 22,5cm groot.
vrijdag 27 april 2018

Nieuwe gevelsteen plaatsen

Wensen graag volledig nieuwe gevelsteen rondom te plaatsen en daarbij ineens spouwisolatie aan te brengen. Het gaat om een halfopen bebouwing. Te gebruiken materiaal is in overleg met vakman.
dinsdag 24 april 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

Houten gevel bekleding met isolatie. Oppervlakte ongeveer 10 m². Er zijn 2ramen dichtgemetseld en zouden graag deze bekleden.
maandag 23 april 2018

Zijgevel herbepleisteren

Een deel van de gevel is bepleisterd. In deze bepleistering zitten bersten waardoor er vocht zit achter de bepleistering. De oude bepleistering zou moeten weggehaald worden en vervangen. Graag herstellen van de gevel, cement af en eens zien wat beste tegen kan geplaatst worden. Oppervlakte 30-40 m².
maandag 23 april 2018

Bekleden van corniches in puntdak

Ik wil graag 3 bestaande corniches in puntdak die nu in hout zijn en steeds geschilderd werden laten bekleden met een kunststoffen planken .
maandag 23 april 2018

Gevel renoveren

De achtergevel van mijn huis moet hersteld worden. De bezetting vertoond barsten. Ook rondom vensterbanken is de gevel versleten. Hercementeren, plaatsen glasvezelnet en afwerken met sierpleister in kleur. De afmetingen van de achtergevel bij benadering 25 m².
vrijdag 20 april 2018

Stenen scheidingsmuur bouwen

We willen een hekwerk vervangen door een stenen scheidingsmuur van 25 meter lang en 2 meter hoog tussen skatepark en speelveld.
dinsdag 17 april 2018

Blauwe steen aan gevel vervangen

Blauwe steen (arduin) komt los van gevel en wens dat huidige arduin wordt herbevestigd en/of vervangen waar nodig
dinsdag 17 april 2018

Behandelen voorgevel en isoleren

De voorgevel van mijn huis is niet waterdicht en zou dus moeten worden behandeld. Eventueel ook geïsoleerd met een extra gevelbedekking. Het gaat om een kleine woning van 1948 met een voorgevel van 19,70 m².
maandag 16 april 2018

Crepi op buitenmuur plaatsen

Kleine rijwoning met een gevelbreedte van 4. 5 m. Ong. 16 m². Momenteel is het geveltje geschilderd op bezetting.

Partners

Partners van Casius