Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
185 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

woensdag 8 april 2020

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

Plaatsen van gevelplint in blauwe hardsteen. Momenteel is dit gecementeerd maar we hebben last van opstijgend vocht in de cement en in de winter wordt dit groene aanslag. De cement zou moeten worden afgekapt. Eventueel kan ik dat zelf doen maar ik kan niet weg met het puin. En waarschijnlijk een speciale folie tegen het vocht? De totale lengte van de gewenste blauwe steen is ongeveer 13 m. Hoogte 60 cm Aangezien het achteraan het huis is, moet dit niet noodzakelijk de duurste ardense steen zijn maar mag het ook vietnamese of chinese steen zijn.
dinsdag 7 april 2020

Spuitkurk plaatsen achtergevel

We hebben een oud herenhuis met beschermde voorgevel. De achtergevel dient verfraaid te worden door witte spuitkurk. Het betreft gelijkvloers, eerste en tweede verdieping en eventueel ook nog de tuinmuren. Ongeveer 40 - 45 m²
vrijdag 3 april 2020

Tuinhuis bekleden met hout

Wij zijn opzoek naar een vakman die ons tuinhuis opnieuw kan bekleden met hout. Het is nu gebeitst en aan vervanging toe. We willen horizontale, natuurhout planken.
donderdag 2 april 2020

Muziekstudio metsen in rijhuistuin

We hebben een lange smalle tuin, waar we op het einde een muziekstudio willen zetten. 4.5m breed en 6m lang. Op de perceelgrens moeten we met bak- of gevelsteen werken langs buiten en een plat dak maken. Een geluidsdichte studio, geen water nodig, wel elektriciteit en een elektrische verwarming/verkoelingsbak. 1 lang smal raam tegen het plafond en 1 deur.
zondag 29 maart 2020

Vervangen of herstellen van balk boven raam

Ik zou graag willen weten wat ik kan doen aan die balk (5 meter) boven mijn raam, herstellen of vervangen?
zondag 29 maart 2020

Cementbepleisteren achtergevel

Het betreft mijn gevelmuur aan de achterzijde van de woning(bel -etage), beneden en bovenverdieping. Op een zone van 1 m² aan de hoek van de dakrand hebben we door een lekkage een deel gevelsteen moeten wegkappen. We willen graag beneden en boven hetzelfde + 2 zijmuren die 2 meter doorlopen in de tuin. Dit gaat in totaal over 37 m² (zonder ramen-deur- schuifraam) . Er zit 1 schuifraam (ongeveer 3,5meter op 2,5 meter) , 2 ramen (1meter op 90 cm) en een deur in het geheel.
woensdag 25 maart 2020

Metalen gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een bekleding van een voorgevel, eerste verdieping, in dezelfde anthraciet-kleur als garagepoort en voordeur. Er is een portiek rond de voordeur dat mee bekleed moet worden. Het gaat om een oppervlak van 15 m².
dinsdag 24 maart 2020

Steenstrips plaatsen en isoleren gevel

Voorgevel vernieuwen met steenstrips - ook isolatie plaatsen. Een verdieping met puntdak. 7m breed en vitrine onderaan.
zondag 22 maart 2020

PVC gevelbekleding en isolatie plaatsen

Werk omvat bekleding met isolatie en pvs sidings - zeker is nodig stelling te plaatsen gezien het appartement een aanliggende lagere (buur) woning heeft waarbij een klein deel moet bekleed worden aan het bovenstekende deel van de woning aan de voorgevel maar het grootste deel aan de achterkant ligt en waarbij de stelling zal moeten geplaatst worden boven het achterbouw stuk van de buurman. Oppervlakte ken ik niet van buiten, denk 70m² ongeveer.
zaterdag 21 maart 2020

Dichtmaken hoek spouwmuur

Dichtmaken van de hoek van de dubbele spouwmuur bij een half open bebouwing waar nog geen 2de woning tegenstaat. Zowel vooraan als achteraan de woning voor het gelijkvloers en het eerste verdiep. Aangrenzend terrein is vlot betreedbaar.