Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

162 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: zandstralen nieuwbouw gevels, metselwerken nieuwbouwwoning, houten gevelbekleding aanbrengen, isoleren gevel en nieuwe gevelsteen plaatsen, gevelbekleding aanbrengen op achtergevel, houten gevelbekleding plaatsen, pVC gevelbekleding plaatsen, crépi scheuren in gevel herstellen, nacciht scheuren in gevel en herstellen, nazicht en herstelling fundering, tuinmuren en tuintrap metselen, cementeren gevel, nieuwe buitenmuur plaatsen, pVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen, herstelling tuinmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

dinsdag 10 oktober 2017

Renoveren en herstellen van gevel

Bestaande gebouw van rond 1900 te renoveren: Slechte delen reeds gecementeerd. Geschilderde blauwe hardsteen (vensterbanken, plint, balkon) zandstralen, schilderen van gevel totale oppervlakte gevel: 58 m². Dit is een rijhuis.
dinsdag 10 oktober 2017

Bestaande muur verwijderen en nieuw metselen

Ik wil mijn zijde van een bestaande muur (met vide) van 4 m bij 1. 8 m verwijderen en opnieuw laten metsen. Ondertussen moeten de waterkerende lagen (DIBA folie of PEC3000 of soortgelijk) terug correct geplaatst worden om aan te sluiten op de loodslabben van het plat dak. De bestaande deksteen moeten afgenomen worden, een waterkerende laag aangebracht en terug plaatsen en afkitten. De muur dient nadien terug gevoegd te worden en geïmpregneerd.
vrijdag 6 oktober 2017

Herstellen van scheidingsmuur door aanrijding

Graag vakman voor het herstellen van een scheidingsmuur en deklaag. Auto is tegen scheidingsmuur gereden. Deel van gevel moet hermetst worden.
vrijdag 6 oktober 2017

Cementeren gevel

Cementeren gevel zonder isolatie. Ongeveer 35 vierkante meter.
donderdag 5 oktober 2017

Schoorsteen renoveren

Een schoorsteen heeft geleden onder weeromtandigheden en vorst. Gevolg vele kapotte bakstenen. Zou terug gemetst moeten worden.
donderdag 5 oktober 2017

Nieuwe buitenmuur plaatsen

Buitenmuur plaatsen: Er zou een nieuwe muur moeten komen op de plaats waar de buitendeur van de keuken stond (deze is reeds verwijderd). Het raam is reeds besteld. De nieuwe keuken zal tegen deze muur komen staan. Ter plaatse komen kijken naar de werkzaamheden.
woensdag 4 oktober 2017

Isoleren gevel en nieuwe gevelsteen plaatsen

Ik wil de buiten muren isoleren. De gevel af breken en nieuwe isolatie te steken en nieuwe steen voor te zetten. Oppervlakte 30 m² met 1 raam op gelijkvloers met deur en garage. Op 1 ste verdieping 2 ramen.
dinsdag 3 oktober 2017

Herstellen van kunststof geveldelen en dakgoot

Door het plaatsen van zonnepanelen en een onzorgvuldig gebruik van de dakgoot, is deze beschadigd, waardoor de dakgoot op een specifieke plaats aan de rand lekt. Bovendien zijn de houten (multiplex) boeiboorden (in trapvorm) aan vervanging toe omdat ze in meer dan 20 jaar niet geschilderd zijn geweest. Het gaat om de voorgevel van een 9 m breed huis.
donderdag 28 september 2017

Plaatsen gevelplinten

De gevel is van een rijwoning met een gevelbreedte van ongeveer 8 meter. Plaatsen gevelplint.
dinsdag 26 september 2017

Gevelsteen te metselen nieuwbouw

Gevelsteen te metselen (wildverband dunbed) ongeveer 150 m². Het gaat om een nieuwbouwwoning, de stellingen staan rondom klaar en de stenen zijn geleverd.
maandag 25 september 2017

PVC gevelbekleding plaatsen

Rijwoning waarnaast nog niet gebouwd werd. Zijgevel opp = ongeveer 50 m2 Gaag voorstel welke soort isolatie en gevelbekleding het best past voor ons project. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 50
vrijdag 22 september 2017

Herstellen gevelmuur

Vervangen en of herstellen van 15 beschadigde gevelstenen.
donderdag 21 september 2017

Scheurherstel aan de buitenzijde

Herstellen van 15 m² scheurherstel. Langs binnen ook. Aan de zijgevel.
vrijdag 15 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie

Gevel bekleden met pvc en isoleren. Oppervlakte van de achtergevel ongeveer 30 m² of iets meer.
zaterdag 9 september 2017

Herstellen van scheurherstel aan de voorgevel

Minder dan 15 m² scheurherstel. Buiten, aan de voorgevel.
donderdag 7 september 2017

Cementbepleistering zonder isolatie aan te brengen

Wij zouden graag de muren van ons koertje willen laten cementeren, aan de ene kant zijn deze max 2m hoog maar in de hoek is dit echt een gevelmuur. enkel bepleister tot 2 m hoogte.
zondag 3 september 2017

Voorzetgevel met isolatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Inkleden van achterwand en zijwand met hout.het betreft een herenhuis met 2 verdipeingen.
zondag 3 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij hebben een kleine achterbouw die buiten nog dient afgewerkt worden met isolatie. We zien graag hout als afwerking. Het gaat over ongeveer 16 m².
zondag 3 september 2017

Schoorsteen renoveren

Ons huis werd 28 jaar geleden gebouwd. De laatste 2 winters hadden we vochtplekken op een muur die grenst aan de schoorsteen, bovenaan in de hoek. Door de jaren is er dus waarschijnlijk een lek ontstaan door poreuze stenen of zo. De oorzaak van het vocht moet dus worden vastgesteld en de nodige voeg- en impregnatie werken moeten worden uitgevoerd. Het betreft een fermette met nok hoogte van 9 meter.
zaterdag 2 september 2017

Achtergevel cementeren

Buitensteen cementeren om oneffenheden weg te werken en te vernieuwen. Rijwoning. Appartement van drie verdiepingen. Achtergevel 9m x 7m met enkele ramen.
vrijdag 1 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Achter & zijgevel, stelling kan, 5 tal ramen. 70m². Rijhuis maar achterbouw is makkelijk toegankelijk.
vrijdag 25 augustus 2017

Zandstralen half open woning

Voor, zij en achtergevel, alsook de tuinmuur dienen gezandstraald te worden alsook uitgeslepen en gevoegd. Oppervlakte niet echt geweten...graag een vakman die komt kijken ter plaatse.
woensdag 23 augustus 2017

Gemetselde brievenbus herstellen / opnieuw metselen

Een auto heeft onze gemetselde brievenbus aangereden. We zouden deze graag willen laten herstellen of opnieuw laten metselen.
maandag 21 augustus 2017

Gevelbekleding in pvc aanbrengen

Oude verweerde bakstenen gevel die we willen bekleden om ervoor te zorgen dat de gevel opnieuw waterdicht is en mooi afgewerkt is. Gevel is goed toegankelijk. Oppervlakte te bekleden is ongeveer : 86 m² in 1 vlak waarvan eerste 11. 3 m met hoogte 6. 4 m, dan 1. 7 M met hoogte 4. 4 M en laatste deel van 2 m met hoogte 3.2 meter.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen voegwerk gevel rondom de woning

Herstellen van voegen aan de gevel.Ook wat herstellingen van scheuren aan gevel. oppervlakte : ?

Partners

Partners van Casius