Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
178 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

zondag 16 februari 2020

Gevel bekleden en isoleren

Vakman voor een façade rond een bestaande woning te plaatsen. 2 gevels: zij- en voorgevel.
woensdag 12 februari 2020

Gevel renoveren

Voorgevel met 2 ramen en een deur renoveren. Voegen uitslijpen, gevel reinigen en opnieuw voegen + impregneren.
dinsdag 11 februari 2020

Oude brievenbus verwijderen en nieuwe brievenbus plaatsen

Wij willen onze oude brievenbus verwijderen en een nieuwe plaatsen. Als de oude nog hersteld kan worden, mag dat ook, maar ik vrees dat de schade te groot is. Brievenbus is ongeveer een meter hoog en een meter breed.
zaterdag 8 februari 2020

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Het is een nieuwbouw appartementen de beide nokken moeten worden bekleed en geïsoleerd. Totaal dus +/- 65 m²     11.5 bekleding van de scheidingsmuren 11.5.1 bekleding door middel van leien in vezelcement incl. 10 cm PU isolatie FH m2 64,60 scheimuur links 35,00 scheimuur recht 29,60
zaterdag 8 februari 2020

Nieuwe gevelbekleding installeren in PVC

Het betreft een vakantiehuis in de Ardennen, in Orchimont (provincie Namen). Momenteel is de crepi aan het barsten en afbladderen. Het is een vrijstaand huis van ongeveer 6 m op 8 m, twee verdiepingen voor een oppervlakte van meer dan 100 m². Ik dacht aan horizontale pvc-latten met houtlook.
dinsdag 4 februari 2020

Deel van gevel renoveren

Een gevel renovatie die beschadig is geworden door werken bij de buurman dit is een kleine beschadiging.
zondag 2 februari 2020

Isoleren gevels en crepi plaatsen

Onlangs heb ik een te renoveren losstaande woning gekocht. Ik heb reeds de dakwerken en nieuwe ramen en deuren in orde gebracht. Deze zijn voorzien voor de 8cm buitenmuur isolatie + crepi die ik zoek aan te brengen. De totale oppervlakte zou rond de 175m² zijn, waarbij ik onderaan een stenen plint zou willen.
zondag 2 februari 2020

Gevel bekeleden

Woning is 26 jaar oud. Bedoeling crêpi tegen het bakstenen gedeelte te plaatsen wat ongeveer 250m² bedraagt. Het houtgedeelte (cederhout) willen we laten vernieuwen opnieuw in een houtsoort + nieuwe garagepoort. De garagepoort mag ofwel een automatische zijn of bestaan uit twee deuren. Hierbij zijn het standaard afmetingen denk ik.
donderdag 30 januari 2020

Ytong -bouw bepleisteren met crepi

Gevel bepleisteren van nieuwbouw uit 2003 in ytong-cellenbeton. Volledige oppervlakte is plusminus 291 m². Daarvan moet 80,25 m² - een blinde muur, uitgezonderd 3m² glasdallen - in gewone spuitpleister komen. De rest van het huis, 210,67 m² in crepi in 2 verschillende kleuren. De cellenbeton is overal 30 cm dik, dus moet er geen isolatie meer tussen.
vrijdag 24 januari 2020

Betonrot aan voorgevel herstellen

We hebben een betonnen voorgevel die op een aantal plaatsen betonrot vertoont. Een gevel van 4 verdiepen hoog. Rijhuis