Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
174 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

donderdag 19 september 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

ik zou graag mijn chalet onderhoudsvriendelijk willen maken door pvc gevelbekleding.
donderdag 19 september 2019

Metsen gemene muur

Wij willen een gemeenschappelijke muur laten metsen. Muur zou kleine 7 meter hoog en kleine 4 meter breed zijn. Geen ramen of andere obstakels
zondag 15 september 2019

Voegwerk herstellen

Kleine herstellingen van voegwerk rond raamkozijnen en dakgoot. Hoogte 8 meter.
vrijdag 13 september 2019

Losgekomen gevelstenen herstellen

Wij lieten een paar maand geleden een lamellendak plaatsen op ons terras, de stang die dit lamellendak moet ophouden werd verkeerd geplaatst. Dit heeft ervoor gezorgd dat de muur onder de trekkracht van de stang is beginnen uitpuilen. Gevelstenen zijn losgekomen en misschien is ook de ruwbouw steen verschoven aangezien de bouten voor de stang ongeveer 40cm lang zijn.
woensdag 11 september 2019

Fundering en metselwerk voor uitbreiding tuinhuis

Voor de uitbreiding voor een bestaand tuinhuis dient een fundering en steunmuur te worden geplaatst. Aanbouw wordt ongeveer 7m x 1,3 m.
zondag 8 september 2019

Buitengevel dakappartement bekleden met hout

Wensen de buitenwanden van ons dakappartement met hout te bezetten. Men moet ook isolatie plaatsen.
zaterdag 7 september 2019

Wachtgevel isoleren en afwerken met leien

Wie zoeken iemand die onze tijdelijke gevel van een halfopen bebouwing wil afwerken. Geschatte oppervlakte 100-140 m². Deze moet geïsoleerd worden en wij dachten aan leien om af te werken.
vrijdag 6 september 2019

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

De gevelplint van mijn woning is gebarsten en moet vervangen worden. Ook de vesterbanken op de eerste verdieping zijn in slechte staat, misschien kunnen die ineens mee bekeken worden.
vrijdag 6 september 2019

Composiet gevelbekleding plaatsen

Bestaande voor en zijgevel's bekleden met houtcomposiet sliding's. Graag voor 220 m².
woensdag 4 september 2019

Houten gevelbekleding aan te brengen

Renovatie van een beschadigde buitenmuur met Thermowood nadat ik deze heb afgekapt en misschien geïsoleerd. Komen waarschijnlijk nog twee schuiframen in dus werken kunnen pas nadien starten.