Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Antwerpen.

153 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: garage bij te bouwen, bouwen van losstaande garage, renoveren gevel, stuk gevel bekleden in hout, steenstrips op isolatie plaatsen, bekleding achterbouw, plaatsen van crepie of steenstrips, metselwerken uit te voeren, houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel, gevel bekleden, cementeren van buitenmuren, isoleren en bezetten van bungalow, isoleren en bekleden achterbouw, gevelrenovatie met steenstrips, voorgevel renoveren en opfrissen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen:

dinsdag 23 mei 2017

Gevel strips en gevel bekleding

Totaal renovatie van een vrijstaande laag woning ( rechthoek 17. 5 meter 2 kanten en 2 kanten 8. 5 meter) met een hoogte van 2. 5 meter muur in steen strips. Vanaf dan twee kanten met ligt hellend dak. Zijkanten met plastieken gevelbekleding . Beste oplossing ter plaatsen komen opmeten en bespreken. Momenteel zijn het betonnen platen als gevel.
zondag 21 mei 2017

Renoveren gevel

Volledige renovatie : isolatie + steenstrips (gevelbezetting) Of eventueel bezetten.
donderdag 18 mei 2017

Steenstrips op isolatie plaatsen

Graag had ik een prijs voor het plaatsen van steen strips op 12 cm isolatie. De gevel 4. 75 breed en 7. 50 hoog. Met aftrek van de deur, garage en raam is deze 22 m².
dinsdag 16 mei 2017

Gevel bezetten

Ik wil mijn gevel laten bezetten. Het gaat over de twee zijkanten en een klein stukje waar ook een raam in. Oppervlakte ongeveer een 20 m².
dinsdag 16 mei 2017

Gevels reinigen, impregneren en bepleisteren

Voorronde woning zijn wij op zoek naar een gevelwerker. Voorgevel te reinigen en te impregneren. Zijgevel te isoleren en te bepleisteren.
maandag 15 mei 2017

Dakkapel renoveren

Wij hebben een oude dakkapel met 2 ramen in onze voorgevel, graag zouden we dit laten afwerken in pvc latten of composiet.
zaterdag 13 mei 2017

Herstellen tuinmuur

Wij hebben een oude tuinmuur waar door ouderdom en plantengroei de onderzijde van de muur beschadigd werd. Oude, rotte bakstenen zouden verwijderd moeten worden en de gaten opgevuld met beton.
dinsdag 9 mei 2017

Metselwerken uit te voeren

Ik wens een nieuw dak te stekken en daarbij ineens mijn voor- en achtergevel omhoog te trekken tot het maximum. (ong 1. 5m hoger) Met bovenop de gevels een ringbalk gegoten. Ook de zijgevels moeten natuurlijk mee opgemetst worden. Zowel in de voor als in de achtergevel moeten 2 grote ramen komen ipv de kleine die er nu zijn. Het zou hier alleen om de gevels gaan. Het dak zou door dakwerkers gedaan worden. Eventueel mag er ook prijs gemaakt worden voor dak en gevels samen.
maandag 8 mei 2017

Isoleren en bekleden van gevel

Wij wonen in een half open nieuwbouw. gemeenschappelijke muur met een regendoek afgeschermd. We willen hem graag isoleren en bekleden met metaal, bijvoorbeeld aluminium golfplaat in ral-kleur. We hebben geen idee welk budget we moeten uittrekken, voor de aankoop en de plaatsing. De buitenmuur is gebouwd met ytong. Het huis zelf is een houtskeletbouw met houten gevel.
vrijdag 5 mei 2017

Bekleden van gevel met steenstrips

Gevel bekleden met steenstrips, de spouwmuur is al geïsoleerd.
vrijdag 5 mei 2017

Houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel

Ik wil de prijs weten voor een plaatsing van een muur of wand tegen een oude gevel over een lengte van 5 meter en zo hoog als mogelijk is. Kan u mij laten weten hoe hoog zo'n muur of wand maximum kan zijn en wat de kostprijs is.
woensdag 3 mei 2017

Gevel bekleden

In bijlage vind u foto van de gevel van het gebouw. Graag zou ik een richt prijs hebben hoeveel het kost om deze gevel in steenstrips te zetten. Of een andere optie om de gevel terug wat aantrekkelijker te maken.
woensdag 3 mei 2017

Renoveren van gevel na storm

Renovatie van gevel na stormschade. Daar hing crepi tegen, is nu losgekomen. Graag steenstrips.
woensdag 3 mei 2017

Scheur in gevel herstellen

In de voorgevel zit onder de ramen een barst. In het verleden is deze al op gevoegd geweest en met crepi bezet. Telkens komt de verticale barst terug. Graag zouden wij een oplossing hebben zodat de barst niet meer terugkomt.
maandag 1 mei 2017

Gevel renoveren

Oude rijwoning die zo kost efficient mogelijk opgewaardeerd dient te worden. Crepy of kaleien(? ) lijkt me het best hiervoor?
zaterdag 29 april 2017

Buitenmuren isoleren en bepleisteren

Renovatie 2 gevels garage ongeveer 25 m². Herbepleisteren graag. Loshangend pleisterwerk afkappen ,siliconenpleister aanbrengen.
woensdag 26 april 2017

Gevel isoleren en bekleden

Gevel 9 breed 5 hoog crepi met isolatie. Er zijn 4 ramen en 1 deur.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van nieuwe vensterbanken buiten

Ik had graag een nieuwe vensterbank laten steken aan mijn raam aan de buitenzijde op de 1 ste verdieping ter vervanging van de oude vensterbank (geplaatst in 1976). Lengte raam ca. 6,00 meter.
maandag 24 april 2017

Isoleren en bekleden buitengevels

Graag zouden wij twee achtergevels en een zijgevel isoleren en bekleden. Deze heeft een oppervlakte van tussen de 70 en de 90 vierkante meter.
zondag 23 april 2017

Gevel bekleden

Na verbouwing is de achterzijde ruwe baksteen. Deze zou ik graag laten bezetten of met hout afwerken. Benedenverdieping +/- 10m² en eventueel eerste verdieping +/- 20 m² Zo snel mogelijk uit te voeren.
zondag 23 april 2017

Opmetselen van schoorsteen en net plaatsen op schoorsteen

De voegen van de schoorsteen zijn aan het verzanden en de stenen komen los te liggen. De tweede schoorsteen wordt bewoond door kauwen en daar willen we graag een net over laten plaatsen.
zondag 23 april 2017

Isoleren gevel appartement

Appartementsgebouw. Isoleren van buitenzijde. Ongeveer een 1500 m².
donderdag 20 april 2017

Plaatsen van gevelsteen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van gevelsteen aan nieuwbouw ( open bebouwing ) Afmetingen gevelsteen 188 x 88 x 63 ( wordt geleverd ) Open bebouwing. Te plaatsen aantal m² is 230 m² ( netto m² )
dinsdag 18 april 2017

Gevel bekleden met padouk

Bestaande aanbouw in gevelsteen die omgevormd zal worden tot leefveranda. Buitenkant zou ik willen laten bekleden met padouk.
maandag 17 april 2017

Zandstralen gevel

Het zandstralen van mijn gevel. Totaal is ongeveer 15 vierkante meter inclusief deur en ramen.

Partners

Partners van Casius