Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel renoveren:

Gevel renoveren

Voorgevel met 2 ramen en een deur renoveren. Voegen uitslijpen, gevel reinigen en opnieuw voegen + impregneren.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel renoveren uit heel België:

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Deel van gevel renoveren

Een gevel renovatie die beschadig is geworden door werken bij de buurman dit is een kleine beschadiging.

Renoveren kroonlijst

Het betreft renovatie van de kroonlijst (corniche) deze is in hout en ongeveer 5 meter à 5,10 meter lang, het huis in 1936. De gevel werd in de jaren 80 volledig gerenoveerd. Echter de verf van de dakrand blot volledig af en er zijn links en rechts openingen aan de hoeken ontstaan waardoor er lekken kunnen ontstaan of er wespen in kunnen. Ik had gedacht om er een balk op te zetten in kunststof met eventueel een dikte van 8mm. Op die manier zou het niet meer geschilderd moeten worden of afpellen. Een deel ervan zou ik wel geschilderd willen zien met een duurzame witte verf.

Renoveren woning

Een zoldertrap plaatsen, graag een vaste trap en trapgat is al aanwezig Een vloer leggen met parket. In de inkomhal woonkamer en keuken en W.c. Parket of vinyl vloer plaatsen. Buiten kraan plaatsen. Buiten Gevel vernieuwen kamer van een kinderkamer. Open Gaten dicht maken in het huis

Dakrandprofiel af te werken

Wij laten onze gevel binnenkort renoveren en wij moeten een dakrandprofiel en de afwerking hiervan voorzien aan onze uitbouw over een lengte van 4 meter. De gevelbekleder vraagt om dit eerst te voorzien, zodat hij ergens naar toe kan werken. De dikte van de isolatie is 8cm.

Voorgevel te renoveren

Voorgevel dient te gerenoveerd te worden. Gevel is 36 à 40 m² uit baksteen. Gelijkvloers en twee verdiepingen.

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Terrassen moeten hersteld worden voor betonrot en gevel moet bijgewerkt worden wat betreft de voegen. Er zijn 6 terrassen, 3 verdiepingen hoog, langs weerskanten 2 appartementen.

Renoveren gevel

Het gaat over de voorgevel van een rijhuis, waarna de gevel geïsoleerd zou moeten worden en bekleed met thermowood latten. Ik geloof dat het om en bij de 36m² gaat. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om ons dakkapel daarbij mee op te nemen. Dit is ongeveer 6m².