Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor vezelcement gevelbekleding plaatsen:

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Twee gevels te bekleden met leien of cementbepleistering. Tussen 50 en 100 m² Eventueel ook isolatie.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Boechout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vezelcement gevelbekleding plaatsen uit heel België:

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

We hebben een meersgezinswoning gebouwd die hoger is dat het huis ernaast. Hiervoor graag plaatsen van 12 cm isolatie pur of pir voor een oppervlakte van 73,20 m².

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Het betreft het Isoleren van de gehele zijmuur alsook het plaatsen van gevelbekleding met 'Cedral'. Oppervlakte komt overeen op ongeveer 98 m². Het huis is een halfopen rijwoning van 3 verdiepingen hoog. De Zijkant is volledig vrij om met hoogtewerker te werken. Op dit moment hangen er nog oude 'Eternit'-platen aan de muur bevestigd die eerst dienen afgehaald te worden. Dit kan ook door ons worden gedaan alleen de hoogte vormt een probleem om er aan te kunnen.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.

Vezelcement aanbrengen als gevelbekleding

Achterste deel van ons gebouw (keuken en op verdiep badkamer) paalt niet aan buurhuis. Onze woning dateert van 1899, dus zonder spouwmuren. Noordkant van onze muur is enkel met cement gepleisterd. Aan de zijde van de buur is er op de bodem een grintlaag. Ruimte wordt verhuurd als parkeerplaats voor verschillende voertuigen. Plaatsing van stelling is dus mogelijk of via garagepoort mogelijks doorgang voor hoogtewerker. oppervlakte : achterbouw 7 m lang , 2 verdiepingen. isolatie waartegen gevelleien worden geplaatst.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Isolatie en bekleding van buitengevel langs buitenmuur. Open bebouwing. Woning van 1982. Bekleding in onderhoudsvriendelijk materiaal Woning met 2 verdiepingen.

Vezelcement gevelbekleding aanbrengen

Gevelbekleding. Voordeur met daarnaast een garage, boven de garage nog een groot raam en boven de deur een klein raam. Hoogte +/- 6m, breedte +/- 6m.