Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor balkon en gevel renoveren :

Balkon en gevel renoveren

Het gaat om twee balkons die moeten gerenoveerd worden en ook graag de gevel erbij. het gaat om een herenhuis in een rijtjeswoning. Eerste verdieping balkon (1,5x1m) herstellen , betonstukken herstellen en ballustrade zetten. 2de verdieping de ballustrade renoveren Gevel van 30m²herschilderen . Dakgoot van 6,5 vervangen. Isolatie onder de leien steken, te zien ter plaatse.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon en gevel renoveren uit heel België:

Balkon renoveren

Mijn balkon van mijn pas gekochte appartement is in slechte staat, de 'bekleding' uit beton aan de rand is los gebarsten en hangt enkel nog met de wapening vast. Ik ben op zoek naar een snelle oplossing die het balkon terug veilig kan maken. + Bekijken van het balkon van de buur + bekijken: reinigen of zandstralen van de gevel.

Gevel van herenhuis zandstralen en bakgoot vervangen

Gevel restaureren ongeveer 100 m². Een gevel van een klassiek herenhuis. Gevel is zeer vuil, de textuur moet niet veranderen. Er zit ook een balkon aan op het tweede verdieping.

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Houten terras balustrade aanmaken

Ik wil voor mijn balkon op de eerste verdieping een balustrade in hout (in kleur RAL 9001) met laterale bevestiging tegen de gevel. Grootte terras (U vorm) : 4 m breed, 3 m diep (dus ongeveer 10 m balustrade)

Gevel renoveren door vocht balkon

Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een balkon laten weghalen. Ik zou nu deze gevel egaal willen laten dichtmetselen en waterdicht maken. Ongeveer 4 m² te behandelen.

Herstellingen van gevel met crepi

Betreft halfopen bebouwing van 1999 met balkonnetje. De buitenkant van het balkon en een stuk van de gevel zijn afgewerkt met crepie die op sommige plaatsen losgekomen is en op andere plaatsen blazen vertoont. Mosvorming eveneens aanwezig. De bovenkant van de muur van het balkon is afgewerkt met blauwe steen waar vocht insijpeling plaatsvindt. De crepie gevel vormt 1 geheel met de buren. Maar langs hun kant stelt er zich, op het eerste zicht, nog geen probleem. Ongeveer een 20 m² te herstellen met crepi. Ter plaatse komen kijken of het stuk van de buren moet meegenomen worden.

Balkon restaureren

Klein balkon (50x200cm) opmaken zodat het terug mooi oogt en het water niet meer tegen de gevel loopt. Plaatsen van randprofiel . Tegels brokkelen af en water loopt tegen gevel.

Betonrot aan balkon herstellen

Betonrot aan balkon (straatkant) aan gevel aanpakken,herstellen.Huis nog niet aangekocht.