Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor erker opnieuw bekleden:

Erker opnieuw bekleden

De erker naar de tuin heeft buiten een houten-latten-bekleding die na 20 jaar in weer en wind aan vervanging toe is. Bekleding van ongeveer 4 m breed en 29 cm hoog. De nieuwe bekleding moet niet per sé in hout zijn mag ook een alternatief duurzaam materiaal zijn.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor erker opnieuw bekleden uit heel België:

Dakrand herstellen grootdak + herstellen dak erker

- Plastieken bekleding is naar beneden gevallen met de storm, dus vernieuwen. - Nieuwe roofing en isoleren van het dak van de erker + bekleden

Gevel bekleden zonder isolatie

Erker van woning nu bekleed met ceder maar het begint te plooien en de panelen zijn losgekomen. Het is een vrijstaande woning. Oppervlakte te bekleden is ongeveer 70 m². We willen kijken wat de opties zijn maar wensen zeker geen ceder meer te gebruiken.

Vernieuwen plat dak +aanbrengen isolatie + bekleden dakgoten

Vernieuwen plat dak van 55 m en aanbrengen van isolatie en het bekleden van 2 dakgoten met pvc of rockpanel. 1e dakgoot is gewoon recht op +/- 10m hoogte en 6 m in lengte 2e dakgoot is een erker(uitstekend)op 1e verdieping hoogte,plat gedeelte eveneens te vernieuwen en te isoleren.

Dak en Gevel renovatie

werkzaamheden aan dak en gevel Isoleren schuin dak en vernieuwen van dak pannen Aanbrengen van 3 dak ramen (Velux/Fakro) Isoleren en vernieuwen roofing plat dak van erker Vernieuwen roofing plat dak garage Isoleren en bekleden van gevel met cement vezel platen en crepi (2 varianten) Schuin dak+- 2x 40 m² Indien mogelijk Behouden van gordingen en kepers Luchtdicht afsluiten van dak met ademend dampscherm Isolatie boven gordingen (maximaal gebruik van binnenhoogte). Isolatie niveau Rd-waarde van 4,5 m²K/W Aanbrengen van onderdak.Foto's ter beschikking.