Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Brasschaat of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor gelijkaardige projecten:
voorgevel afbreken en vervangen, metselwerken gevelsteen, crepi plaatsen op gevel, voorgevel versterken, gevel metselen, gevels bekleden, gevel renoveren, houten gevelbekleding met isolatie plaatsen, gevel bepleisteren en schilderen, cementbepleistering plaatsen, gevel renoveren, behandelen voorgevel en isoleren, houten gevelbekleding op achtergevel aanbrengen, scheidingsmuren opmetsen voor plaatsing veranda, metsen scheidingsmuur in tuin

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Brasschaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brasschaat:

Crepi gevel reinigen

Reinigen crepi zijgevel. Zwarte aanslag thv sierluiken en dakrand van het platte dak . Er komt nieuw dak op dus na dakwerken - evt impregneren tegen vuil. Ongeveer 10 m².

Schoorsteen renoveren

Een schoorsteen heeft geleden onder weeromtandigheden en vorst. Gevolg vele kapotte bakstenen. Zou terug gemetst moeten worden.

Gevelbekleding in pvc aanbrengen

Oude verweerde bakstenen gevel die we willen bekleden om ervoor te zorgen dat de gevel opnieuw waterdicht is en mooi afgewerkt is. Gevel is goed toegankelijk. Oppervlakte te bekleden is ongeveer : 86 m² in 1 vlak waarvan eerste 11. 3 m met hoogte 6. 4 m, dan 1. 7 M met hoogte 4. 4 M en laatste deel van 2 m met hoogte 3.2 meter.

Verzakking boven raam gelijkvloers

Strik boven het raam aan de voorgevel is aan het verzakken, alsook een trapsgewijze barst in de gevel is aanwezig.

Gevel strips en gevel bekleding nodig voor vrijstaande woning

Totaal renovatie van een vrijstaande laag woning ( rechthoek 17. 5 meter 2 kanten en 2 kanten 8. 5 meter) met een hoogte van 2. 5 meter muur in steen strips. Vanaf dan twee kanten met ligt hellend dak. Zijkanten met plastieken gevelbekleding . Momenteel zijn het betonnen platen als gevel.

Opmetselen van schoorsteen en net plaatsen op schoorsteen

De voegen van de schoorsteen zijn aan het verzanden en de stenen komen los te liggen. De tweede schoorsteen wordt bewoond door kauwen en daar willen we graag een net over laten plaatsen.

Gevel opnieuw bekleden na beschadiging

Eventueel een deel van de gevel bekleden. De zijgevel is ongeveer 90 m² en een kleine zijgevel 9 m². Is door verwijderen van klimop beschadigd.

Renovatie van gevel

Zijkant woning, geschilderde gevel, één of twee ramen (de tweede is in het portaal, zie foto) Graag informatie en offerte voor isolatie + houten bekleding conform de achterbouw (verticale planken ceder of thermowood)of isolatie + bekleding met steenstrips.

Muur metsen op perceelgrens

Ik wil 1 muur laten metsen op de perceelgrens van mijn tuin, haaks op een reeds bestaande muur. De muur wordt 2,40 m hoog en 7 m breed. De bakstenen gebruikt in de reeds bestaande haakse muur zijn 15 cm dik, maar dit is geen strikte vereiste voor de nieuwe muur. De ondergrond is nog niet gebetoneerd. De muur mag bovenaan afgedekt worden met eenvoudige betonnen dekstenen. De waterkeringsflappen moeten tussen de dekstenen en de muur gestoken worden (dus zo hoog mogelijk). Alle materialen door u aan te leveren. Graag aparte prijs vermelden voor wat het extra zou kosten als u ook de bestaande omheining zou afbreken en afvoeren die nu op de plaats van de te metsen muur staat. Deze is een standaard zwarte draad, doorvlochten met klimop.

Plaatsen van nieuwe schoorsteen

Schuin dak schoorsteen brokkelt af. Gelieve prijs te maken voor nieuwe schoorsteen rijhuis.

Brievenbus metselen

Wij hadden graag een brievenbus laten metselen in dezelfde steen als ons huis, met blauwe steen gleuf en blauwe steen maambordje met huisnummer. Kan u ons een richtprijs geven?

Tuinhuis en kippenhok

Wij hadden graag achter in de tuin een tuinhuis van 5x4 gezet en een kippenhok van 3x3 beide met een schuingaand dak naar achter met pannen . Beide geisoleerd.

Herstellen voegwerk achtergevel

Herstellen van loskomende voegen van achtergevel van 1ste verdieping van mijn woning.

Muur metselen

Muur metselen van circa 30 meter lang en 180 cm hoog. Muur dient wit gemaakt te worden met op de bovenkant donkerrode geglazuurde dakpannen.

Herstelling gemene muur

Herstelling uit te voeren aan gemene muur, dichtsmeren van de muur volgens de regels van de bouw.

Vernieuwen achterkant van een gebouw

Op het moment is het houtwerk kapot en versleten. Zou afgebroken moeten worden, terug isolatie en opnieuw eventueel met sides (?) of iets anders moeten dichtgemaakt worden. Niet groot B is 4m waarin nog een deur en groot raam inzit. Afbreken kan ik eventueel zelf of meehelpen ;) achteraf kan ik foto's doorsturen, helaas lukt het niet via deze site

Renovatie open haard

Openhaard is door de vorige eigenaars "kapot gebrand": stenen van de achterzijde zijn verbrand. Balk aan de voorzijde is gebarsten. Openhaard moet er terug netjes uitzien en moet af en toe gebruikt kunnen worden.

Buitenbezetting + isolatie

Wij willen de buitengevel van onze woning aan 3 zijden (HOB) laten isoleren, en met als afwerking buitenbezetting (crepie). De woning werd reeds volledig gerenoveerd en dit is de allerlaatste afwerking.

Waterinfiltratie in de buurt van de ramen

In mijn huis komt er op verscheidene plaatsen aan de ramen vocht binnen wanneer het fel regent en de wind in de juiste/slechte richting staat. Dit geeft plassen en schimmelvlekken. De gevel is opgebouwd uit blokjes met blauwe hardsteen, de ramen zijn van aluminium. De ramen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Bouwjaar 1998. Dus: Aanspuiten van eventuele spleten aan de ramen en in de gevel. Woning is in Brasschaat.

Uitbouw

uitbouw van woning (verbouwen met een plat dak )

Gevelrenovatie

er is een grote barst in de voorgevel van ons huis. deze zou gerepareerd moeten worden.

Metsen aanbouw en opbouw !

Metsen aanbouw en opbouw !

metsen van tweede verdieping op ...

metsen van tweede verdieping op nieuwbouwhuis + punt voor puntdak, wegens ziekte van eigen metser. +/-120m², te brasschaat

bouwen nieuwbouw, maar enkel ruwbouw

bouwen nieuwbouw, maar enkel ruwbouw

Bestaande binnenmuur dient afgebroken te ...

Bestaande binnenmuur dient afgebroken te worden. Bestaande buitenmuur dient afgebroken te worden en anderhalve meter verder door schuifdeuren of tuindeuren afgesloten te worden.