Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in Brasschaat heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars in Brasschaat u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Brasschaat of directe omgeving.

42 klanten uit Brasschaat bevelen een bij Casius in Brasschaat aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Brasschaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: opvoegen van scheuren buitengevel en binnenmuur, renoveren gevel en balkons, gevel bekleden met hout, hervoegen van gevel, bekleden van gevels, gevel te renoveren, renoveren gevel rijhuis, muur metselen rond eigendom, bekleden van gevel met hout, bekleden van gevel met PVC houtlook, gevel afwerken en isoleren, gevel bekleden met hout, gevel bekleden met steenstrips, gevel bekleden met pvc panelen, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Brasschaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brasschaat:

Opmetselen van schoorsteen en net plaatsen op schoorsteen

De voegen van de schoorsteen zijn aan het verzanden en de stenen komen los te liggen. De tweede schoorsteen wordt bewoond door kauwen en daar willen we graag een net over laten plaatsen.

Gevel opnieuw bekleden na beschadiging

Eventueel een deel van de gevel bekleden. De zijgevel is ongeveer 90 m² en een kleine zijgevel 9 m². Is door verwijderen van klimop beschadigd.

Renovatie van gevel

Zijkant woning, geschilderde gevel, één of twee ramen (de tweede is in het portaal, zie foto) Graag informatie en offerte voor isolatie + houten bekleding conform de achterbouw (verticale planken ceder of thermowood)of isolatie + bekleding met steenstrips.

Muur metsen op perceelgrens

Ik wil 1 muur laten metsen op de perceelgrens van mijn tuin, haaks op een reeds bestaande muur. De muur wordt 2,40 m hoog en 7 m breed. De bakstenen gebruikt in de reeds bestaande haakse muur zijn 15 cm dik, maar dit is geen strikte vereiste voor de nieuwe muur. De ondergrond is nog niet gebetoneerd. De muur mag bovenaan afgedekt worden met eenvoudige betonnen dekstenen. De waterkeringsflappen moeten tussen de dekstenen en de muur gestoken worden (dus zo hoog mogelijk). Alle materialen door u aan te leveren. Graag aparte prijs vermelden voor wat het extra zou kosten als u ook de bestaande omheining zou afbreken en afvoeren die nu op de plaats van de te metsen muur staat. Deze is een standaard zwarte draad, doorvlochten met klimop.

Plaatsen van nieuwe schoorsteen

Schuin dak schoorsteen brokkelt af. Gelieve prijs te maken voor nieuwe schoorsteen rijhuis.

Brievenbus metselen

Wij hadden graag een brievenbus laten metselen in dezelfde steen als ons huis, met blauwe steen gleuf en blauwe steen maambordje met huisnummer. Kan u ons een richtprijs geven?

Tuinhuis en kippenhok

Wij hadden graag achter in de tuin een tuinhuis van 5x4 gezet en een kippenhok van 3x3 beide met een schuingaand dak naar achter met pannen . Beide geisoleerd.

Herstellen voegwerk achtergevel

Herstellen van loskomende voegen van achtergevel van 1ste verdieping van mijn woning.

Muur metselen

Muur metselen van circa 30 meter lang en 180 cm hoog. Muur dient wit gemaakt te worden met op de bovenkant donkerrode geglazuurde dakpannen.

Herstelling gemene muur

Herstelling uit te voeren aan gemene muur, dichtsmeren van de muur volgens de regels van de bouw.

Vernieuwen achterkant van een gebouw

Op het moment is het houtwerk kapot en versleten. Zou afgebroken moeten worden, terug isolatie en opnieuw eventueel met sides (?) of iets anders moeten dichtgemaakt worden. Niet groot B is 4m waarin nog een deur en groot raam inzit. Afbreken kan ik eventueel zelf of meehelpen ;) achteraf kan ik foto's doorsturen, helaas lukt het niet via deze site

Renovatie open haard

Openhaard is door de vorige eigenaars "kapot gebrand": stenen van de achterzijde zijn verbrand. Balk aan de voorzijde is gebarsten. Openhaard moet er terug netjes uitzien en moet af en toe gebruikt kunnen worden.

Buitenbezetting + isolatie

Wij willen de buitengevel van onze woning aan 3 zijden (HOB) laten isoleren, en met als afwerking buitenbezetting (crepie). De woning werd reeds volledig gerenoveerd en dit is de allerlaatste afwerking.

Waterinfiltratie in de buurt van de ramen

In mijn huis komt er op verscheidene plaatsen aan de ramen vocht binnen wanneer het fel regent en de wind in de juiste/slechte richting staat. Dit geeft plassen en schimmelvlekken. De gevel is opgebouwd uit blokjes met blauwe hardsteen, de ramen zijn van aluminium. De ramen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Bouwjaar 1998. Dus: Aanspuiten van eventuele spleten aan de ramen en in de gevel. Woning is in Brasschaat.

Uitbouw

uitbouw van woning (verbouwen met een plat dak )

Gevelrenovatie

er is een grote barst in de voorgevel van ons huis. deze zou gerepareerd moeten worden.

Metsen aanbouw en opbouw !

Metsen aanbouw en opbouw !

metsen van tweede verdieping op ...

metsen van tweede verdieping op nieuwbouwhuis + punt voor puntdak, wegens ziekte van eigen metser. +/-120m², te brasschaat

bouwen nieuwbouw, maar enkel ruwbouw

bouwen nieuwbouw, maar enkel ruwbouw

Bestaande binnenmuur dient afgebroken te ...

Bestaande binnenmuur dient afgebroken te worden. Bestaande buitenmuur dient afgebroken te worden en anderhalve meter verder door schuifdeuren of tuindeuren afgesloten te worden.

het is een volledige renovatie van ...

het is een volledige renovatie van woning

voledige renovatie van woning

voledige renovatie van woning

achterbouw dient uitgebreid te worden ...

achterbouw dient uitgebreid te worden tot de volledige breedte van het huis. Dwz dat de bestaande zijgevel zal moeten worden afgebroken en opnieuw moeten worden opgebouwd.

Wij zijn op zoek naar aan ...

Wij zijn op zoek naar aan ruwbouwaannemer voor onze verbouwing. We zijn in het bezit van plan, meetstaat en uitvoeringsplan! Planning is om voor bouwverlof onder dak te zitten.

Afbraak van steunmuur en plaatsing van ...

Afbraak van steunmuur en plaatsing van steunbalk.