Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

stuk aanbouwen aan bestaande woning, metselwerk, nieuwe ramen, ramen vervangen, vloeren, pleisterwerk,
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Bijbouw plaatsen

We willen onze woning vergroten door een nieuw stuk ruwbouw te laten aanbouwen op de plaats waar de garage stond. De huidige garage moet ook nog worden afgebroken, dit kunnen we eventueel zelf doen of uitbesteden aan de vakman. De aanbouw moet ongeveer 3 x 8 meter zijn. Dit zou 2 verdiepingen en een zolder moeten zijn en ook een nieuw dak over heel het huis.

Bouwtekening van bijbouw

Wij willen graag een stuk bijbouw aanbouwen om de keuken en living te verbinden en te vergroten. Ongeveer 8 x 2 meter, plat dak met lichtkoepels/glas. Hiervoor hebben wij een Architect nodig.

Plan verbouwing chalet

Ik wil graag een ontwerp laten maken om een chalet te laten verbouwen en dit binnen een bepaald budget. Ik wil graag een stuk aanbouwen en de bovenverdieping een stuk vergroten. De buitengevel moet ook vernieuwd worden.

Uittekenen plannen aanbouw

Wij willen een stuk aanbouwen aan onze woning door de ruimte aan linkse kant van de woning (vooraanzicht) met ongeveer 6 meter te verbreden. Deze ruimte zou dan woonkamer worden met bureau en de technische zone (elektriciteitskast + meter) zit hier ook mee in. Deze ruimte is momenteel ongeveer 2,60 m op 7 m en door 5 m aan te bouwen zou dit 7. 60 op 7 m worden. Wij willen graag een architect om dit uit te tekenen en mee een meldingsdossier/ bouwvergunning aan te vragen. {woning: 2 onder 1 kap}

Stuk aanbouwen aan vast gedeelte woning

Hebben een achtergebouw(werkhuis) Willen daar een volwaardige woning van maken. Er dient een stuk aangebouwd te worden. Gedeelte van 5X4 m aan bestaand gebouw.

Aanbouw in prefab

Wij hebben een bestaande woning in Ternat en zullen daar een extra stuk nieuwbouw op het gelijkvloers aanbouwen. Dit zal ongeveer een dikke 130 vierkante meter zijn. We willen prefab om snelheid in tijd te verkrijgen. Bouwwerken dit jaar. Firma Danylit al een offerte ontvangen.

Renovatie- en uitbreidingswerken

Raamopeningen wijzigen, stuk aanbouwen ( +/- 2 x 4m en 3x5m bij bouwen) enkele muren uitbreken en deuropeningen wijzigen.

Aanvragen vergunning voor aanbouw veranda

Wij zoeken een architect die de vergunning voor ons plan om ons appartement uit te breiden in orde kan brengen. Op het gelijkvloers willen we de ruimte uitbreiden met 36m2 en dit stuk verdiepen tot 2m60 hoogte (dus nieuwe fundering leggen), en daarboven willen we een veranda aanbouwen. We hebben al een idee van wat we willen en hebben dit reeds grotendeels uitgetekend.