Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

stuk aanbouwen aan bestaande woning, metselwerk, nieuwe ramen, ramen vervangen, vloeren, pleisterwerk,
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Aanbouw in prefab

Wij hebben een bestaande woning in Ternat en zullen daar een extra stuk nieuwbouw op het gelijkvloers aanbouwen. Dit zal ongeveer een dikke 130 vierkante meter zijn. We willen prefab om snelheid in tijd te verkrijgen. Bouwwerken dit jaar. Firma Danylit al een offerte ontvangen.

Renovatie- en uitbreidingswerken

Raamopeningen wijzigen, stuk aanbouwen ( +/- 2 x 4m en 3x5m bij bouwen) enkele muren uitbreken en deuropeningen wijzigen.

Aanvragen vergunning voor aanbouw veranda

Wij zoeken een architect die de vergunning voor ons plan om ons appartement uit te breiden in orde kan brengen. Op het gelijkvloers willen we de ruimte uitbreiden met 36m2 en dit stuk verdiepen tot 2m60 hoogte (dus nieuwe fundering leggen), en daarboven willen we een veranda aanbouwen. We hebben al een idee van wat we willen en hebben dit reeds grotendeels uitgetekend.

Aanbouw aan vrijstaande woning

We willen aan onze vrijstaande woning een stuk aanbouwen van ongeveer 16m² en in gebruik nemen als keuken. De opdracht dient het eveneens de aanvraag voor de nodige vergunning te omvatten.

Bijgebouw in ytong

We gaan een stuk aanbouwen in ytong - graag offerte voor een bijgebouw van 5 x 18 m - (er moeten 2 schuiframen in voorzien worden van een +- 3 op 2. 5 m

Bouwontwerp voor aanbouw

Wij zouden graag een stuk aanbouwen van 3,5 m op 8,5m en zouden hiervoor een bouwplan willen voor de aanvraag aan de gemeente.

Bijbouwen aan woning

Wij zouden een stuk willen aanbouwen.

Stuk aanbouwen aan woning

Graag hadden wij een stuk aangebouwd met plat dak 2 verdiepingen hoog met een oversteek op het 2de verdiep van een meter. M. A. W eerste verdiep is 9 meter lang en het 2de verdiep 10 meter.