Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor renovatie van het metselwerk aan de schouw op het dak:

Renovatie van het metselwerk aan de schouw op het dak

Het metselwerk van de schouw die op mijn dak staat, is aan het afbrokkelen en zou dus opnieuw moeten gemetst worden. Het is een schouw op een plat dak. Het plat dak en de schouw is goed bereikbaar met mijn ladder langs de 2e verdieping.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie van het metselwerk aan de schouw op het dak uit heel België:

Renovatie woning

Wanden te bepleisteren: Vierkante meter: 830 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond te bepleisteren: Vierkante meter: 320 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Totaalproject renovatie uitvoeren

Wij zijn op zoek naar 1 aannemer of bedrijf dat ons kan bijstaan in een totaalproject. Verbouwing en uitbreiding van onze huidige woning. Volgende dient er te gebeuren: - vernieuwen puntdak met inplaatsen van 2 grote dakkapellen - afwerken plat dak met EPDM - gevel isolatie en afwerken met Eternit-panelen - steken van een grote poutrel tussen oud en nieuw gedeelte - plaatsen van sandwichpanelen - ventilatie - dichtmaken trapgaten - metselwerk

Bezetten en waterdicht maken van kelder

We zijn gestart met de renovatie van een hoekwoning die opgesplitst is in 2 appartementen. De gedeeltelijke kelder van zo'n 15m² ziet er niet uit! Er zit al een bezetting tegen de wanden van op de betonvloer tot op ± 1.60m. daarboven zit nog metselwerk dat wel nog vast is maar vraagt toch om een bezetting of dergelijke..!? Er staat ook een 4 cm water in voor het moment maar het word niet meer als het niet regent! We denken dat het water mss via een afwatering aan de achterkant binnen kan komen..? Dus kort door de bocht, volledig bezetten en waterdicht maken.

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Totaal renovatie living/keuken

De staat van de ruimte kan men omschrijven als "gestript", er ligt net een nieuwe betonplaat. Graag zochten we ee aannemer voor: het plaatsen van een vals plafond in gyproc, het bezetten met gips van deels afgekapte muren (er was een vocht probleem), een nieuw kleiner raam plaatsen (dus een beetje metselwerk), het dichten / isoleren van de glas dallen, vervangen lichtkoepel, Naargelang ruimte in het budget kunnen hier nog zaken bijkomen zoals, plaatsen vloerverwarming/ chape/ tegels , plaatsen chauffage, elektriciteit, ...

Metselwerk en pleisterwerk

Ik zoek een vakman voor metsel- en plakwerk. Oppervlakte ? Renovatie? Metsen en bezetten.

Renovatie kelder na waterschade

Renovatie na aanleiding van waterschade in kelder(muur metsen), ontvochten van kelder en verven van de kelder. Waarschijnlijk ook metselwerk.

Renovatie boerderij

Gyproc werken zijn uitgevoerd. Betegelen en plaatsen douche, wc, badkamermeubel. Vloeren keuken bepleistering bijwerken afmaken leefruimte metselwerk chappen Afmaken houtwerk eventueel vloer en afwerking. Graag zo snel mogelijk een prijsofferte want graag zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.