Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metalen gevelbekleding plaatsen:

Metalen gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een bekleding van een voorgevel, eerste verdieping, in dezelfde anthraciet-kleur als garagepoort en voordeur. Er is een portiek rond de voordeur dat mee bekleed moet worden. Het gaat om een oppervlak van 15 m².
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen gevelbekleding plaatsen uit heel België:

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding plaatsen voor nieuwbouw. Oppervlakte is ong. 18m². Muren dienen niet geïsoleerd te worden.

Zwevend terras in metaalconstructie aanleggen

Graag hadden wij een terras in metaalconstructie (palen en draagbalken) willen laten plaatsen . Het bestaand terras met bankarai hout (nu lager gelegen via trap ) moet worden afgebroken alsook betonnen trap en hier zou een nieuwe ondergrond (tegels of gepolierd beton ) moeten worden voorzien . Ook een nieuwe gevelbekleding onder het nieuwe terras voorzien (houten bekleding). Het bestaand terras is ongeveer 5.5 m breed en 4 m lang . Tevens een afloop voorzien voor het onderliggende terras gelijk met de gazon. Op de plaats van de betonnen trap een nieuwe metalen trap van ongeveer 3 meter hoog.

Metalen gevelbekleding plaatsen

Betreft: 3 buitenmuren van badkamer totale oppervlakte van 32 m², isolatie met xps platen en eventuele afwerking metale panelen of pcv latten

Metalen gevelbekleding plaatsen

Klassiek gemetst en gevoegd. Voegwerk is nog intact, geen beschadigingen aan de gevel. Graag Cortenstaal (roestkleur), geanodiseerd aluminium. Puntgedeelte van achtergevel bij aanbouw.

Metalen gevelbekleding plaatsen

Het is een ouderhuis er nu plastieken schroten tegen aan het is voor37 m2

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding in blokvorm (type A van Alinel of renson linarte). Isoleren is ook optioneel te doen. Niet meer dan 50 m².

Aanbrengen van metalen gevelbekleding

Plaatsen van een zinken gevelbekleding. Het gaat om een achtergevel met als oppervlakte 60m². Hierbij zijn de ramen als 'volle' muur meegeteld. Onze voorkeur gaat uit naar verticale panelen. Nu is de gevel bedekt met deltadoek.

Metalen gevelbekleding plaatsen

Graag zouden wij bij onze nieuwbouwwoning een gevelbekleding in aluminium voorzien. In de gevelbekleding zou een deur en poort voor de wagens voorzien moeten worden. Tussen de 10 en 50 m².