Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel bekleden met zinken platen 65 m² :

Gevel bekleden met zinken platen 65 m²

Enkele delen van de gevels van de nieuwbouwwoning moeten bekleed worden met zwarte zinken platen. In totaal bedraagt de te bekleden oppervlakte 65 m². Verschillende stukken aan de gevel bekleden er zitten 8 ramen in. Tegen de gevels is reeds een onder structuur van houten latten bevestigd.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Geel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel bekleden met zinken platen 65 m² uit heel België:

Gevel bekleden met steenstrips

Gevel laten renoveren met steenstrips. Onderaan is er nu padoek voorzien. En we zouden slechts de bovenkant willen renoveren met steensstrips. De rest gevel die we zouden laten doen is 8m breed en 4 m hoog met 2 ramen.

Gevel bekleden met thermowood

Het gaat om het bekleden van een topgevel, waarin één groot verandaraam zit. Gevelbreedte 7,5 m, hoogte ongeveer 8 m. Raampartij ongeveer 5,5 x 2 m. Het gaat om de slagregenkant, qua nieuw materiaal dacht ik aan thermowood of iets gelijkaardig.

Gevel bekleden in thermowood + isoleren 50 m²

Bekleden van de gevel in thermowood. Voor een oppervlakte van 50 m². Dit is een zijgevel met een stuk van een achtergevel. Er zitten 3 ramen in en 1 deur. Mag ook isolatie op, te bespreken met de vakman.

De buitenmuren van het tuinhuis bekleden met PVC

Ik wil de buiten muren /gevel van mijn tuinhuis renoveren met pvc. De totale oppervlakte is 10 m².

Gevel bijbouw bekleden met hout 38 m²

Wij zijn onze woning aan het renoveren en zouden graag het stukje nieuwbouw bekleden met hout. De totale oppervlakte voor de gevel bedraag 37,11 m². Dit is een stukje bijbouw.

Gevel met hout bekleden

Ik heb een pvc gevelbekleding en wil graag een houten gevel bekleding aanbrengen. Er zitten 4 ramen in en een deur. Gevelbekleding in duurzaam hout. Eventueel ook een gemetste steen een van deze mogelijkheden. Het is een HOB.

Gevel bekleden met padouk

Wij zouden graag onze voorgevel gedeeltelijk willen bekleden met padouk. Er zijn 2 verschillende oppervlakken: B 1000 mm x H 2000 mm en B 6000 mm x H 1300 mm.

Houten gevelbekleding aanbrengen op aanbouw

Gevel bekleden met thermowood. Ongeveer een oppervlakte tussen 10 a 15 m². Verduurzaamd zacht hout (thermowood, Oregon, lorken...). Voor achttergevel (aanbouw). Een hoekraam en een plooiraam, gaat over een alleenstaande woning.

Partners

Partners van Casius