Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor fundering en metselwerk voor uitbreiding tuinhuis:

Fundering en metselwerk voor uitbreiding tuinhuis

Voor de uitbreiding voor een bestaand tuinhuis dient een fundering en steunmuur te worden geplaatst. Aanbouw wordt ongeveer 7m x 1,3 m.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Koningshooikt (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering en metselwerk voor uitbreiding tuinhuis uit heel België:

Open bebouwing gedeeltelijk renoveren

Wij zijn opzoek naar een ruwbouwaannemer voor een gedeeltelijke verbouwing van een bestaande open woning. Uitbreiding aan de rechterzijde van de woonst: fundering + vloerplaat + metselwerk. Wegnemen van enkele steunmuren binnen in de woonst volgens stabiliteitsstudie. Uitbreiding aan de achterzijde van de woonst. fundering + vloerplaat + metselwerk. Afbraakwerken en leggen van riolering.

Tuinmuur en oprit herstellen

Fundering van tuinmuur en oprit is gedeeltelijk afgebroken door waterlek. Bestaand metselwerk gedeelteljik afbreken, grond terug vrijmaken, aarde aanvullen en aandammen, nieuwe fundering leggen, gedeelte van de oprit (2 m²) herstellen en gedeelte van de tuinmuur (4,37) meter inclusief 3 treden hermetselen. Arduin hergebruiken indien mogelijk of anders vervangen door nieuw.

Metselwerk rond raamkozijn

Ik wil een binnenmuur laten plaatsen 3. 20m breed 2. 40m hoog met een deurkozijn erin. Er noet denk ik iets van fundering gemaakt worden want het komt te staan op 5cm dik beton. En onder een raamkozijn wil ik een stukje opgemetseld hebben omdat er een kleiner raam in komt. Ongeveer 60 stenen die ik hier al heb (ivm kleurverschil) Het metselwerk bij het raamkozijn moet rond half april gedaan worden want de raam wordt eind april geplaatst.

Bijbouwen achteraan de woning

Wij willen graag onze bestaande rijwoning vergroten door middel van achteraan uit te bouwen. De bedoeling is over de gehele breedte van de woning circa 8 meter, en dit 2,5 a 3 meter diep, en dit 2 verdiepingen hoog, gelijkvloers en een verdiep er op. Het gaat hier enkel om de fundering, metselwerk en het dak. De ramen en binnenafwerking wil ik zelf doen.

Metselwerk voor terras en poort

Ik wil een terrasmuurtje en poortzuilen laten metsen (met fundering)

Metselen en voegen van kleine aanbouw en aanleg terras

Beton fundering: - metselwerk en voegwerk van kleine aanbouw (tuinhuisje) tegen 2 bestaande gevels. Klassieke steen. Afmetingen : 2,5 m x 5,5 m en 3 m hoogte. Hier tegen moet ook een terras aangelegd worden van 50 m².

Houtskeletbouw zetten

Wij gaan aan de achterzijde een leefruimte aanbouwen: Aanbouw is 8 x 7 meter. Houtskeletbouw met de gevels in metselwerk. Graag van fundering tot plat dak, zonder binnenafwerking en ramen. Er worden 2 ramen geplaatst waarvan er een van 6. 00 x 2. 40 meter is. Rekening houden voor de overspanning. Geen bijkomende afbraakwerken aan bestaande bouw. Plannen en vergunning reeds aanwezig.

Dringende klus metselwerk

Ik zoek metser voor het optrekken van hoge tuinmuur met oppervlakte van elf vierkante meter in strekverband, fundering ligt klaar; Ook metselen van een laag tuinmuurtje in voortuin, dubbel gemetst in strek of kop-strek verband, ongeveer 16 lopende meter + opmetselen van vier lage hekkolommen van ong 45X45 cm, basis oude muurtjes nog aanwezig, fundering moet worden bekeken of deze nodig is. Stenen liggen klaar. Eventueel ook plaatsen van dekstenen, nog aan te schaffen.