Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel restaureren:

Gevel restaureren

ofwel: chemisch reinigen van voorgevel ofwel: zandstralen van voorgevel Al dan niet + opnieuw opvoegen Gevel van woning : GLv -1 ste verdieping en 1 m van 2 de verdieping. Gevel : nu gewonen baksteen.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel restaureren uit heel België:

Gevel restaureren

Gevel is aan restauratie toe door afbrokkelende stenen. Had gedacht dat papvoegen een mooie oplossing zou zijn voor dit probleem. 50 - 75 m². Achterbouw - achtergevel.

Gevel restaureren

De zijkanten van de voorgevel zijn bedenkt met tegels. Sommige tegels komen los en moeten dus vervangen worden. 2 stroken van halve m breed. Er zijn 3 verdiepingen.

Voorgevel, deur en rolluiken restaureren

Voorgevel beschadigd door aanrijding. Deur, rolluiken gevel zijn beschadigd. Gevel in crepi. PVC deur is kapot. rolluiken ook in PVC. Ruit met glas ook te vervangen. Bestek voor verzekering in eerste instantie, nadien uiteraard uitvoeren.

Gevel van herenhuis zandstralen en bakgoot vervangen

Gevel restaureren ongeveer 100 m². Een gevel van een klassiek herenhuis. Gevel is zeer vuil, de textuur moet niet veranderen. Er zit ook een balkon aan op het tweede verdieping.

Gevel reinigen en renoveren

Ik wil graag de voorgevel van een huis in de Brugse binnenstad laten reinigen en restaureren. Ook moet men 3 grote houten ramen vervangen met isolerende beglazing. Hiernaast moet men een rolluik wegnemen en vervangen.

Balkon restaureren

Klein balkon (50x200cm) opmaken zodat het terug mooi oogt en het water niet meer tegen de gevel loopt. Plaatsen van randprofiel . Tegels brokkelen af en water loopt tegen gevel.

Bakstenen en beton gevel laten restaureren

Woning uit 1974. Strak design veel grote ramen. Baksteen en betonplaten elementen. Plat dak. Iets willen overplaatsen, afwerking in pvc. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Gebarsten gevel te herstellen

Mijn woning geeft een grote barst waarbij een verzakking op het raam duwt. Om verder problemen te vermijden wil ik deze zo snel mogelijk restaureren