Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Merksem:

Buitenmuur opvoegen

Voegen van buitenmuur - muur wordt nat dus moet herdaan worden. Ongeveer 4 m².

Boordselplanken vervangen

vervangen van boordselplanken onderkant van een terras (1e verdiep). Is stuk gegaan met de stormwind begin december.

Metselen en bezetten van een zwemvijver

We zijn een zwemvijver aan het maken van 11 meter lang op 2,3 meter breed. Daarvoor moeten de muren van de vijver gemetst worden en een deel moet ook bezet worden. De betonbodem ligt er al, en de eerste laag betonstenen ook. Ik zoek iemand die het werk kan afmaken.

Herstellen vervangen gemeenschappelijke betonplaten tuinmuur

Onze gemeenschappelijke betonplaten tuinmuur (8 meter) is aan vervanging toe.

Dorpel van raam herstellen of vervangen

tijdens een verhuis is er door de ladderlift schade toegebracht aan de dorpel vh raam op de eerste verdieping. Deze zou hersteld/vervangen dienen te worden. Dorpel is +/- 3m breed

Gevel te herstellen

Op de eerste verdieping van mijn voorgevel is er een "uitstekend "stuk (deeltje plat dak) dat mijn raam op de eerste verdieping wat overkapt (uitstekende erker). Deze is van beton, gemengd met keien/kiezelstenen. deze erodeert/brokkelt af, waardoor er residu/strepen bij regenval terechtkomen op mijn ramen. Nu heb ik screens laten plaatsen en uiteraard wil ik deze strepen niet verder op ramen noch screens. Het is een gevel van de jaren "30". Herstelling van het uitstekende gedeelte.

Zijgevel renoveren

Zijgevel renoveren: waterdicht maken en waterdicht bezetten De muur is 8 meter lang en 1,60 m hoog.

Tuinmuur afbreken en plaatsen nieuwe tuinmuur in betonblokken

Afbreken van een bestaande muur. De afmetingen van de huidige muur is lengte ca 4,70 m, hoogte bestaande muur ca 1,50 m. Plaatsen nieuwe tuinmuur in betonblokken (39 x 9 x 19) op bestaande fundering , lengte 4,70 m, hoogte 1,80 m.

Gevel renoveren na accident

Er is een auto tegen onze gevel gereden, graag advies van de vakman hier omtrent.

Plaatsen van nieuwe vensterbanken buiten

Ik had graag een nieuwe vensterbank laten steken aan mijn raam aan de buitenzijde op de 1 ste verdieping ter vervanging van de oude vensterbank (geplaatst in 1976). Lengte raam ca. 6,00 meter.