Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel isoleren en bezetten:

Gevel isoleren en bezetten

Wij gaan onze woning uitbreiden met een verdieping in houtskelet. De gevel zou geïsoleerd en bepleisterd moeten worden 10mLx8mB.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Oud-Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel isoleren en bezetten uit heel België:

Gevel isoleren en bezetten met steenstrips

Wij hadden graag de noordgevel ons rijhuis uit 1920 geisoleerd. Wij dachten om de buitenste steen af te kappen, isolatie te plaatsen en daarna steenstrips te plaatsen. Het betreft een gevel van 35-40 vierkante meter.

Voorgevel renoveren

Mijn voorgevel is dringend aan herstelling toe.Huis met 2 verdiepingen. Boven de ramen zijn er metalen putrels. Gevel is gemetst.gGevel : 1 ste laag afschuren , dan isoleren en steen voorzetten.

Gevel isoleren en afwerken

Ik zou graag mijn achtergevel isoleren en afwerken. Oppervlakte van de gevel is 27m². Hierin staat nog een raam van 6,6m², een achterdeur van 1,95m² en een klein raam van 0,58m². Dit maakt dat het te isoleren stuk 18m² bedraagt.

Gevel bekleden met thermowood

Plaatsen van gevelbekleding in thermowood. Men moet de gevel niet isoleren. Te behandelen oppervlakte tussen de 50 en 100 m².

Bungalow uitbreiden en bezetten met hout

Extra verdieping met hout toevoegen aan een bungalow. Ook de buitenmuren te isoleren en nieuwe gevel met houten bekleding te voorzien. Gevel is 150 m².

Achtergevel in crépi zetten

Vakman gezocht voor het renoveren van onze gevel van onze woning. Wij hadden graag lichte crepi gehad voor onze achtergevel. Ook mogelijks isoleren. 10tal m².

Composiet gevelbekleding plaatsen

Buiten muur van koer en achter gevel. Bekleden en isoleren Met pvc of rockpannel. Tussen 10 en 50 m²

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Gevel isoleren 10cm Crepi 12m² Woning met 1 verdieping. oppervalkte :12 m². Gevel : nu soort voorzetsteen; buurman wenst eveneens de gevel te renoveren.