Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Turnhout:

Metsen gemene muur

Wij willen een gemeenschappelijke muur laten metsen. Muur zou kleine 7 meter hoog en kleine 4 meter breed zijn. Geen ramen of andere obstakels

Gevel isoleren en bezetten

Wij gaan onze woning uitbreiden met een verdieping in houtskelet. De gevel zou geïsoleerd en bepleisterd moeten worden 10mLx8mB.

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Rondom het thuis vertoont de gevel natte stroken, afkomstig door de koudebrug door vervuiling in de spouw. Deze vochtproblemen traden op na het isoleren van de spouw. De vervuiling wegnemen over de volledige lengte van de woning (+-25m)

Zijgevel bekleden met composiet en isoleren

Bekleden van zijgevel vanuit nok van het dak tot goed halverwege gevel. Oppervlakte is 45 m² te bekleden, er zit een raam in en een glas dal.

Crepi plaatsen

Gevel bepleistering achterkant bestaand huis, zowel boven als onder verdieping. In totaal 30 vierkante meter met ramen en deur af getrokken.

Metalen gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Voorgevel 6 x 6 m 1 deur 1 raam 2,6 × 1,6 m gelijkvloers. 2 ramen 1,8×1,4 m 1 s te verdieping voorkant. Achtergevel helft door achterbouw. 70m² voorgevel 35m² achtergevel plus isoleren. We hebben een voorkeur voor metaal Look materiaal

Gevel reinigen

31 tot en met 50 m²- Gevel bestaande uit grijze baksteen.

Vochtprobleem buitenmuren oplossen

Ik heb een vocht probleem en ik denk dat ik last heb van een koudebrug maar ik ben niet zeker. De buitenmuren worden binnen kletsnat als het buiten koud is.

Gevel bekleden

In bijlage vind u foto van de gevel van het gebouw. Graag zou ik een richt prijs hebben hoeveel het kost om deze gevel in steenstrips te zetten. Of een andere optie om de gevel terug wat aantrekkelijker te maken.

Metselen van tuinhuis

Tuinhuis metsen van ongeveer 6 op 3 m. Snelbouw met aan 3 kanten façade een dubbele deur en klein raam erin. Fundering moet nog gelegd worden.