Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen herstellen / metselen:

Schoorsteen herstellen / metselen

Losgekomen bakstenen van schouw terug vast metsen. Op schuin dak boven verdiep, materiaal niet voorzien door opdrachtgever.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Turnhout (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen herstellen / metselen uit heel België:

Afbreken schoorsteen bovendaks

2 schoorstenen met losliggende stenen afbreken of herstellen . Schoorstenen op een hellend dak ( huis van de jaren 60). Schoorstenen redelijk hoog.

Herstellen schoorsteen

Momenteel hebben wij een oude schoorsteen waar deze van de buren tegen staat. De nieuwe eigenaars van het huis naast ons willen hun schoorsteen afbreken waardoor de onze onstabiel zal worden. Wij willen echter onze schoorsteen behouden maar deze zal dus of opgelapt moeten worden of opnieuw gemetst worden. Ons dak zelf is twee jaar terug volledig vernieuwd.

Schoorsteen herstellen

Voegen en een baksteen van de schoorsteen losgekomen en gevallen. Dit dient hersteld en opnieuw gedaan te worden.

Gescheurde schoorsteen herstellen

De schoorsteen achter ons huis is gescheurd en dreigt onstabiel te worden. De schoorsteen hervoegen/verstevigen en de scheur herstellen.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Noodweer 10 maart . Schouw gedeeltelijk beschadigd. Dient hersteld te worden.

Herstellen van schoorsteen

De schoorsteen is al geruime tijd aan het afbrokkelen en wordt alleen maar erger. Aangezien het toch een redelijke hoogte is en er langs 2 zijden volledig terug opgemetst moet worden ga ik dit niet zelf doen en ben ik op zoek naar een vakman. De schouw is ongeveer 1 meter hoog en 0.60 meter breed onderaan en gaat in een tip naar boven.

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Schoorsteen te herstellen

Nu hebben we gezien dat er vocht zit in de nok van het dak. De reden hiervoor zou de schoorsteen zijn, deze zou opnieuw moeten worden opgevoegd.