Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor deurgat binnen dichtmetsen en bezetten:

Deurgat binnen dichtmetsen en bezetten

Vakman nodig voor het dichtmaken van een deurgat tussen 2 gebouwen. Het deurgat moet dichtgemetst worden en daarna bezet.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurgat binnen dichtmetsen en bezetten uit heel België:

Deurgat binnen dichtmetsen en ander deurgat maken

Muur binnen deurgat toe mesten en buiten deurgat maken en plaatsen deur.

Afbraakwerken uitvoeren

offerte voor afbraakwerken renovatieproject, toegang vanaf 19/11 15u verwijderen en afvoeren: - sierboog en ornamenten - raam en ondermuur (binnen) - muur met deurgat (niet dragend) - vloerplinten - hobbel van 3 tegels - muurtegels (beperkte opp) indien mogelijk: - zagen trapgat - zagen deurgat in draagmuur (linteel plaatsen)

Metalen trap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het betreft een dakruimte binnen in een ruimte, de ingang is een deurgat in het midden van de ruimte. De trap hadden we liefst langs de muur naar beneden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Plaatsen wc in badkamer

we zouden graag ons ouderlijk huis verhuren, dat nu leegstaat, binnen is er geen wc, buiten wel, maar dat is niet meer van deze tijd, dat is het dringendste werk, de rest kunnen we op gemak doen, daar het een van de kleinkinderen is die er zou komen in wonen buiten, deurgat dichtmetsen, in badkamer muur wegkappen, en eigenlijk staat het toilet eral, om dit met mijn uitleg te begrijpen, is het best eens komen te kijken hoe het eigenlijk ineen zit

Schuur+hooizolder

Bouwen van een schuur landelijke stijl waarin aan de gevelzijde een grote poort met daarboven een deurgat in het dak verwerkt is. Onderaan een venster en een deur. Aanpalend boven bestaande een hooizolder met buitenzijde afwerking in hout. Dit zal een kinderkamer worden. Boven de garage komt een visitekamer ernaast Op 2 de verdiep een living met groot openschuivend raam op terras. Onderaan keuken met alsook openschuivend raam die op overdekt terras uitgeeft zicht op binnen tuin

Plaatsen van één houten binnendeur

Ik wens 1 houten schilderdeur te plaatsen binnen (ingang living) op 1ste verdiep van woning. Er is momenteel enkel houten, wit geschilderde omkadering van het deurgat, maar er zijn geen scharnieren en er is geen opening voor het sleutelgat. 't Mag een deur zijn zonder sleutel. Ik wens de goedkoopste deur aangezien het een huurhuis betreft.Op plan v/d woning zie ik "80" staan. Ik vermoed dat dat betekent dat het deurgat 80 cm breed is.

Binnen-en buitenwerken door een ...

Binnen-en buitenwerken door een schrijnwerker. Leveren en plaatsen 1. Binnendeuren - 2,20x0,90 (WC) - 2,20x0,90 (Berging) 2. Afdak koer (Dakgebinte + afdekmateriaal = meerwandige polycarbonaatplaten) - 4,56x6,15 3. Living (Deurgat dichten met MDF) - 2,10x0,90 4. Keuken (Opening rolluikkast dichten met MDF) - 1,90xO,30 5. Grote slaapkamer (Venster in meranti + dubbelbeglazing + draaikip) - 2,57x1,64 (x3 vensters = waarvan x2 van 0,77) 6. Buitenvensterdorpels (Vervangen door nieuwen) - 1,56 (Kleine slaapkamer) - 1,18 (Badkamer)

Het gaat om een totale renovatie van een ...

Het gaat om een totale renovatie van een woning. Er is geen comfort aanwezig, enkel gasleiding is binnen. Vloeren moeten uitgebroken worden, nieuwe rioleringbuis steken, muur uitbreken, schouw afbreken, deurgat dichtmetsen(buiten), nieuwe deuropening maken,trap verplaatsen, herindeling 1 ruimte. electriciteit vervangen, centrale verwarming plaatsen, santitaire voorzieningen. bij het uitbreken van 1 stuk muur misschien poutrel nodig.