Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorgevel metselen:

Voorgevel metselen

Voogevel metselen voor de bestaande gevel ongeveer 16 m².
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Zandhoven (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel metselen uit heel België:

Tuinhuis metselen

Funderingen en vloerplaat zou ik zelf uitvoeren, ik zoek een aannemer die de muren optrekt. Afmetingen : 5 x 8 m . Binnenmuur in betonsteen - buitenmuur in nog te bepalen façade-steen. Voegwerken doe ik zelf. ( 1 deur , 1 schuifraam 3 x 2 meter op voorgevel , 1 raam 2 x 1. 5 m op zijgevel )

Voorgevel isoleren en metselen

Renovatie voorgevel. Verwijderen oude, isoleren en nieuwe metsen. Huis is 9 m op 6 m hoog aantal m² zonder deur garage en vensters 39m². Nieuwe steen type classo blauw-rood gesinterd.

Tuinhuis metselen

Wij willen een tuinhuis laten metselen. De afmetingen zijn : voor- en achtergevel 3,25 m, zijkanten 3,5 m en hoogte 2,5 m In de voorgevel willen een dubbele pvc deur, met mat glas en eventueel met 2 horizontale balkjes zodat er 3 glazen van gelijke hoogte per deur zijn. Aan 1 zijkant graag bovenaan 2 rijen glasdals. Het dak wordt een schuinlopend plat dak en bestaat uit underlayment platen, isolatieplaten van 3 cm dik en rubberfolie zoals EPDM. Ook de funderingsplaat in gewapend beton mag door jullie uitgevoerd worden. Er moet ook goede bescherming zijn tegen vocht.

Voorgevel opnieuw metselen

Ik wil de voorgevel van mijn woning die dateert van 1965 volledig laten opnieuw metselen.

Nieuwe voorgevel metselen

Het metselen van de nieuwe voorgevel. De oude voorzet voorgevel wordt door ons verwijderd en men dient een nieuwe voorgevel ervoor te metselen met oude recuperatie steen. Dit dient zo snel mogelijk te gebeuren, zodat de ramen geplaatst kunnen worden. Nadien wordt de gevel gezandstraalt (alle gevels) en opnieuw gevoegd.

Nieuwe gevelsteen metselen

Graag hadden we de huidige facadesteen van de voorgevel van onze woning laten wegkappen en nieuwe voormetsen. Breedte woning = +-5m, hoogte = +-5m50 Ook zou van de 2 ramen boven (1m op 1m20) één horizontaal raam moeten gemaakt worden (+-3m50 op 75cm). Dit wil dus zeggen gedeeltelijk opmetsen + linteel plaatsen hiervoor.

Voorgevel metselen

Graag zou ik mijn voorgevel van mijn huis willen vernieuwen met een andere voorgevelsteen een gevelsteen voor de onderkant in plaats blauwe steen en dan een andere voor de rest van de gevel.

Voorgevel

Het verwijderen van een houten voorgevel en een nieuwe (goed geïsoleerde) voorgevel metselen. Het te metsen oppervlakte bedraagt ongeveer 25 m2.