Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brussel:

maandag 21 januari 2019

Zanstralen van een bakstenen gewelfde kelder

Ik heb een oude gewelfde kelder met bakstenen, ronde gewelven van ongeveer 10m² die ik zou willen laten zandstralen om de kelder er mooier te laten uitzien.
zondag 23 december 2018

Stenen omheining restaureren

De omheining van ons voortuintje dient te worden gerestaureerd. De stenen stukken zijn in slechte staat. Verder zou er ook een metalenpoort moeten worden geplaatst.
maandag 10 december 2018

Kroonlijsten herstellen en vervangen

Afschuren en herschilderen van houten kroonlijsten( corniche) aan de achterzijde van het gebouw . Oud herenhuis , zeer hoog. Aan de voorgevel van het gebouw dient de kroonlijst volledig vervangen te worden .
dinsdag 21 augustus 2018

Renovatie + isolatie achtergevel

De achtergevel van een herenhuis, opgedeeld in drie appartementen, moet gerenoveerd worden. Een deel van de achtergevel dient ook geïsoleerd te worden. Oppervlakte :3 verdiepingen met daarin ramen.
woensdag 18 juli 2018

Renovatie voorgevel en reparatie onderkant luifel

Renovatie van de voorgevel van het achterhuis en een reparatie van de onderkant van de luifel aan de voorgevel van het voorhuis en de reparatie van een scheur in de voorgevel. Er zitten 4 ramen in en een deur in. de oppervlakte is ongeveer 70 m².
donderdag 31 mei 2018

Herstellen gemeenschappelijke tuinmuur

Afbraak en terug opmetselen van het overhellende en beschadigde deel van de tuinscheidingsmuur in baksteen. ( zie 3 foto's in bijlage) Het betreft de hoek van het verhoogde deel van de muur dat sterk overhelt. De afmetingen van het betreffende deel zijn : hoogte =2 meter, breedte = 1,5 meter, dikte = 28 cm
donderdag 17 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Isolatie van buitengevel en bekleden in hout met een label FSC- of PEFC-label. Alsook een pergola op een bestaand plat dak, tussen 3 muren.
vrijdag 20 april 2018

Plaatsen van letters in geëxpandeerd polystyreen

Letters te plaatsen op een zijgevel van een tribune. De 22 letters zijn gemaakt uit geëxpandeerd polystyreen (afmetingen 100*50*10 cm) en moeten op een 25 m hoogte geplaatst (gelijmd,... ) worden. De oude nog resterende letters moeten verwijderd worden.
dinsdag 27 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Nieuwbouw en verbouwing van sportcomplex plat dak 1500 m² muren 1500 m² met holle betonsteen als achtergrond 1000 m² nieuwe opbouw van niets voor zwemhal. Houten gevelbekleding met isolatie. Oppervlakte van 2500 m².
maandag 26 maart 2018

Zijgevel bedekken met tegels

Ik woon in een rijhuis dat iets uitsteekt boven huis links en rechts. Langs de rechterkant van ons huis is de zijgevel in niet zo goede staat en beginnen voegen en dergelijke los te komen. Volgens mij is het best dat deze zijgevel van aan het dak van de gebuur tot de nok wordt bekleed met soort tegels. Idealiter zou het nuttig zijn dat er achter deze tegels nog wat extra isolatie wordt toegevoegd. Oppervlakte ongeveer 60 m².