Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brussel:

maandag 12 februari 2018

Voorgevel herbepleisteren

Klassieke pleisterrenovatie van een voorgevel met boord. Er zijn in totaal drie verdiepingen.
donderdag 25 januari 2018

Renovatie achtergevel en gootwerken

Wij willen graag de goot, aflopen en achtergevel van een klassiek Brussels herenhuis aanpakken. Een ingenieur-architect kwam al langs om de gevel te inspecteren. De muur is nog stabiel en heeft enkel op 1 plaats een aantal ijzers nodig. We willen graag de werken opsplitsen in twee delen. Het eerste deel zou zijn voor de restauratie van de gevel met daarbij het vervangen van de goten en ook nieuwe bepleistering. Het andere deel zou zijn voor het isoleren van de achtergevel. Oppervlakte achtergevel is ongeveer 60 m², de gevelbreedte is 4 meter.
maandag 27 november 2017

Dakgoot herstellen aan gevel

Dakgoot nazien. Er is een stuk cement van de muur afgevallen. Vierde verdieping. Aan de gevel.
zondag 29 oktober 2017

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Wij willen graag gevel renoveren - huis 1949. Mixt : baksteen, hout en beton. Voorgevel. Aan achterkant huis hebben wij klein balkon (2 M2) - renovatie betonrot.
zondag 24 september 2017

Crépi scheuren in gevel herstellen

Het appartementsgebouw met 5 verdiepingen hoog, 2 appartementen per verdiep. De crépi gevel vertoond scheuren waardoor er vochtigheidsproblemen zijn ontstaan op de binnenmuren van de appartementen .
maandag 18 september 2017

Reparatie bovendorpel ( draagbalk ) raam

1) Repareren van een beschadigde bovendorpel van een raam op de tweede verdieping van het gebouw (zie bijgevoegde foto's). Het metselwerk is losgekomen en het profiel is roest door waterinfiltratie . 2) offerte om alle 5 de ramen van het appartement te vernieuwen Graag uw offerte en uitvoeringstermijn 1 ) Réparer le linteau aux deuxième étage (voir les images ci-jointe). Des pièces de maçonnerie ont été détachées et le linteau est éroder à cause d’infiltration d’eau. 2 ) devis pour remplacer tous les fenêtres de l’appartement. Cinq fenêtres au total. Nous vous remercions d'envoyer votre proposition de tarif et période d'exécution
woensdag 26 juli 2017

Herstellen buitenmuur en bakstenen schouw

Herstellen van barsten en scheuren in een bakstenen buitenmuur . Stellingbouw is waarschijnlijk nodig. Herstelling van een bakstenen schouw op plat dak. Voegsel is verpulverd waardoor de schouw instabiel geworden is (ze is makkelijk bereikbaar en te herstellen vanop het plat dak).
donderdag 8 juni 2017

Buitenmuurtje cementeren

Buitenmuurtje cementeren met de volgende afmetingen: 2 meter op 3 meter.
zondag 5 februari 2017

Stoomreinigen van de gevel en hervoegen

Stoom reinigen van 80 m² voorgevel + dwars muren langsheen de oprit uitslijpen en opnieuw voegen van 15 m² dwars muren langsheen de oprit.
maandag 28 november 2016

Zandstralen gevel oud herenhuis

De gevel van een oud herenhuis met nieuwe ramen zandstralen, vrij veel blauwe hardsteen die nogal vuil is. Weinig gevel, veel ramen. Gevel is 6 meter breed en 12 meter hoog. Breed voetpad ter beschikking. We zijn met meerdere bewoners en moeten gedetailleerde prijs hebben. Er zijn 9 ramen en een uitbouw en voordeur.
vrijdag 23 september 2016

Gevel afwerken

HandShake bvba bouwt een woongebouw in Anderlecht, de gevel moet afgewerkt deel in crepi (250m2), deel geventileerde gevel met vezel cement plaat (100m2)
vrijdag 26 augustus 2016

Muurtje metsen

Ik zou graag een muurtje laten metsen van 1m breed en 2. 8m hoog. Het gaat om een muurtje om gangpaden van 2 appartementen te scheiden. Ik had gedacht aan een dikte van 15 à 20cm. Offerte gevraagd met materiaal.
dinsdag 12 juli 2016

Dichten gemeenschappelijke keukenmuur

Wij wonen op het 4de verdiep en hebben een keukenmuur moeten openen door waterschade. Deze is nu hersteld, maar de muur moet opnieuw worden gemetseld.
donderdag 16 juni 2016

Renovatie facade/gevel van appartementsgebouw

Renovatie van de façade aan de westkant van een appartementsgebouw op de 6 e en 7 e verdieping in Sint-Lambrechts-Woluwe. Oppervlakte : 50 tot 100 m².
zondag 27 maart 2016

Zijgevel opnieuw bepleisteren

Mijn woning is één verdieping hoger dan de beide buren, wat twee vrijstaande zijmuren oplevert onder de nok van het dak. Aan beide kanten brokkelt de bekleding af en moet dus gerenoveerd worden .(zie bijgevoegde foto's).
zaterdag 5 maart 2016

Gevel renoveren

Gevel moet worden gereinigd. Herstellen beton balkon; beschermingslaag, ook tegen grafiti.
woensdag 24 februari 2016

Gevelvernieuwing op basis van crepi

Zie foto's: verwijderen geplakte stenen, isoleren en aanbrengen van een zeer degelijke crepi.
vrijdag 5 februari 2016

Lek in de voorgevel

Door de zware regenval heeft er zich een lek voorgedaan in onze voorgevel. Graag contacteren wij vakman die hiervoor een bestek opmaakt.
dinsdag 29 september 2015

Isoleren en plaatsen van Eternit platen op zijgevel

Aanbrengen van isolatie (120 mm dik en lambda van 0,032) en afwerking met Eternit platen op een zijmuur van 100 m². Zijmuur is van achterbouw van een gebouw met 4 verdiepingen. Zijmuur is zichtbaar is tuin buurman dus dienen niet duurste maar wel sterkste en duurzaamste Eternit afwerking te zijn. Eternit plaat type alterna.
vrijdag 4 september 2015

Bekleding van de gevel

De zijkant van ons huis in Brussel is bekleed met eterniet leien. Deze leien laten los en vallen op straat en op het dak/terras van onze buren. We zoeken iemand die op korte termijn deze leien kan verwijderen op een veilige manier. Foto ter beschikking.
vrijdag 28 augustus 2015

Gevelrenovatie van ééngezinswoning

Ik zoek een firma die een gevelrenovatie (Schaarbeek)voor ééngezinswoning (2 verdiepingen) kan uitvoeren. Hier enkele data: -bouwjaar woning 1930 -materiaal gevel: cement -breedte voorgevel: 6,5 meter -zandstralen? Herschilderen? Graag advies daaromtrent
maandag 4 mei 2015

Herstellen gevel appartementsgebouw

Er is betonrot opgetreden aan de bovenzijde van de ramen en de vensterbanken van ons appartementsgebouw te Kokelberg. 3 hoog. Wij zouden dit graag herstellen.
dinsdag 10 maart 2015

Achtergevel isoleren en herbepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem aan onze achtergevel (tuin)waarschijnlijk door een slecht geplaatst terras (metalen draagstructuur dat aan de gevel werd bevestigd) Het terrasstructuur zal waarschijnlijk moeten gedemonteerd worden. Vochtprobleem oplossen. Gevel isoleren en bepleisteren. Terras draagstructuur terug plaatsen. Foto's ter beschikking.
zondag 15 februari 2015

Gevel te renoveren

Ik wil mijn voorgevel renoveren en daarbij genieten van de premie. Het is een meesterhuis van 1910, De herstelling van het deels afgebroken stuk is niet in de renovatie begrepen maar wel de buitenkant van de voordeur.
dinsdag 27 januari 2015

Voegen van een kleine keldermuur

Door waterschade, een gebroken afvoerpijp, is een deel van het voegsel tussen de bakstenen van een keldermuur poreus geworden en deels weggespoeld. Dit zou opnieuw gevoegd moeten worden. Het muurtje is 160cm op 195cm.

Partners

Partners van Casius