Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brussel:

maandag 2 september 2019

Vervanging latei boven raam

Bestaande latei is gisterenavond naar beneden gevallen. Latei bestond uit 3 onderdelen met wapeningskabel die doorgeroest is. Gevel tijdelijk gestut, maar dient op korte termijn vervangen te worden. Ook andere lateien te controleren en eventueel te vervangen.
maandag 12 augustus 2019

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

Renovatie project. Reconstructie van oorspronkelijk gevel met onderaan blauwe steen gevelplint, trapje in blauwe steen, en vensterbank in blauwe steen.
woensdag 17 juli 2019

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Wij hebben een huis in 2011 volledig gerenoveerd. Hierbij werd de voorgevel ook volledig gecementeerd. Aan de onderkant van de gevel zouden we nu graag blauwe steen plaatsten tot een hoogte van ongeveer 50cm, maar mag ook iets hoger. Moeilijkheid is wel dat er tussen de ramen door moet gewerkt worden (waarbij raamkozijn niet altijd voldoende breed is om nog steen voor te zetten - dus zal de steen mogelijk in de facade moeten geslepen worden), en dat facade niet "effen" is (zie foto's). Gevel is ongeveer 12m breed, maar er zitten 4 ramen/deuren in tot op de grond, dus zijn er 5 delen in totaal die bezet moeten worden, van 0,5 tot 1m.
dinsdag 25 juni 2019

Murs interieurs

(22)212A MURS EN BLOCS DE BETON MI-LOURDS. 1 Zone 5 - Sanitaires 1.1 épaisseur 14 cm QF M² 44,90 1.2 épaisseur 19 cm (Rf) QF M² 15,30 2 Zone 6 - Aménagement des bureaux de gestion 2.1 épaisseur 19 cm (Rf) QF M² 8,59
maandag 21 januari 2019

Zanstralen van een bakstenen gewelfde kelder

Ik heb een oude gewelfde kelder met bakstenen, ronde gewelven van ongeveer 10m² die ik zou willen laten zandstralen om de kelder er mooier te laten uitzien.
zondag 23 december 2018

Stenen omheining restaureren

De omheining van ons voortuintje dient te worden gerestaureerd. De stenen stukken zijn in slechte staat. Verder zou er ook een metalenpoort moeten worden geplaatst.
maandag 10 december 2018

Kroonlijsten herstellen en vervangen

Afschuren en herschilderen van houten kroonlijsten( corniche) aan de achterzijde van het gebouw . Oud herenhuis , zeer hoog. Aan de voorgevel van het gebouw dient de kroonlijst volledig vervangen te worden .
dinsdag 21 augustus 2018

Renovatie + isolatie achtergevel

De achtergevel van een herenhuis, opgedeeld in drie appartementen, moet gerenoveerd worden. Een deel van de achtergevel dient ook geïsoleerd te worden. Oppervlakte :3 verdiepingen met daarin ramen.
woensdag 18 juli 2018

Renovatie voorgevel en reparatie onderkant luifel

Renovatie van de voorgevel van het achterhuis en een reparatie van de onderkant van de luifel aan de voorgevel van het voorhuis en de reparatie van een scheur in de voorgevel. Er zitten 4 ramen in en een deur in. de oppervlakte is ongeveer 70 m².
donderdag 31 mei 2018

Herstellen gemeenschappelijke tuinmuur

Afbraak en terug opmetselen van het overhellende en beschadigde deel van de tuinscheidingsmuur in baksteen. ( zie 3 foto's in bijlage) Het betreft de hoek van het verhoogde deel van de muur dat sterk overhelt. De afmetingen van het betreffende deel zijn : hoogte =2 meter, breedte = 1,5 meter, dikte = 28 cm