Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Brussel.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: rijwoning volledig renoveren, garage bouwen in de tuin, renoveren van woning, bestaande woning renoveren, steenstrips plaatsen op de gevel, voegwerk aan nieuwbouw, gevel van appartement met ruitlei bekleden, voorgevel ombouwen, gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen, gevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren met steenstrips of bakstenen, gevel renoveren met steenstrips, huis laten voegen, herstellen portiek en ossenoog in witte steen, gevels bewerken na vochtprobleem en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brussel:

zondag 5 februari 2017

Stoomreinigen van de gevel en hervoegen

Stoom reinigen van 80 m² voorgevel + dwars muren langsheen de oprit uitslijpen en opnieuw voegen van 15 m² dwars muren langsheen de oprit.
maandag 28 november 2016

Zandstralen gevel oud herenhuis

De gevel van een oud herenhuis met nieuwe ramen zandstralen, vrij veel blauwe hardsteen die nogal vuil is. Weinig gevel, veel ramen. Gevel is 6 meter breed en 12 meter hoog. Breed voetpad ter beschikking. We zijn met meerdere bewoners en moeten gedetailleerde prijs hebben. Er zijn 9 ramen en een uitbouw en voordeur.
vrijdag 23 september 2016

Gevel afwerken

HandShake bvba bouwt een woongebouw in Anderlecht, de gevel moet afgewerkt deel in crepi (250m2), deel geventileerde gevel met vezel cement plaat (100m2)
vrijdag 26 augustus 2016

Muurtje metsen

Ik zou graag een muurtje laten metsen van 1m breed en 2. 8m hoog. Het gaat om een muurtje om gangpaden van 2 appartementen te scheiden. Ik had gedacht aan een dikte van 15 à 20cm. Offerte gevraagd met materiaal.
dinsdag 12 juli 2016

Dichten gemeenschappelijke keukenmuur

Wij wonen op het 4de verdiep en hebben een keukenmuur moeten openen door waterschade. Deze is nu hersteld, maar de muur moet opnieuw worden gemetseld.
donderdag 16 juni 2016

Renovatie facade/gevel van appartementsgebouw

Renovatie van de façade aan de westkant van een appartementsgebouw op de 6 e en 7 e verdieping in Sint-Lambrechts-Woluwe. Oppervlakte : 50 tot 100 m².
zondag 27 maart 2016

Zijgevel opnieuw bepleisteren

Mijn woning is één verdieping hoger dan de beide buren, wat twee vrijstaande zijmuren oplevert onder de nok van het dak. Aan beide kanten brokkelt de bekleding af en moet dus gerenoveerd worden .(zie bijgevoegde foto's).
zaterdag 5 maart 2016

Gevel renoveren

Gevel moet worden gereinigd. Herstellen beton balkon; beschermingslaag, ook tegen grafiti.
woensdag 24 februari 2016

Gevelvernieuwing op basis van crepi

Zie foto's: verwijderen geplakte stenen, isoleren en aanbrengen van een zeer degelijke crepi.
vrijdag 5 februari 2016

Lek in de voorgevel

Door de zware regenval heeft er zich een lek voorgedaan in onze voorgevel. Graag contacteren wij vakman die hiervoor een bestek opmaakt.
dinsdag 29 september 2015

Isoleren en plaatsen van Eternit platen op zijgevel

Aanbrengen van isolatie (120 mm dik en lambda van 0,032) en afwerking met Eternit platen op een zijmuur van 100 m². Zijmuur is van achterbouw van een gebouw met 4 verdiepingen. Zijmuur is zichtbaar is tuin buurman dus dienen niet duurste maar wel sterkste en duurzaamste Eternit afwerking te zijn. Eternit plaat type alterna.
vrijdag 4 september 2015

Bekleding van de gevel

De zijkant van ons huis in Brussel is bekleed met eterniet leien. Deze leien laten los en vallen op straat en op het dak/terras van onze buren. We zoeken iemand die op korte termijn deze leien kan verwijderen op een veilige manier. Foto ter beschikking.
vrijdag 28 augustus 2015

Gevelrenovatie van ééngezinswoning

Ik zoek een firma die een gevelrenovatie (Schaarbeek)voor ééngezinswoning (2 verdiepingen) kan uitvoeren. Hier enkele data: -bouwjaar woning 1930 -materiaal gevel: cement -breedte voorgevel: 6,5 meter -zandstralen? Herschilderen? Graag advies daaromtrent
maandag 4 mei 2015

Herstellen gevel appartementsgebouw

Er is betonrot opgetreden aan de bovenzijde van de ramen en de vensterbanken van ons appartementsgebouw te Kokelberg. 3 hoog. Wij zouden dit graag herstellen.
dinsdag 10 maart 2015

Achtergevel isoleren en herbepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem aan onze achtergevel (tuin)waarschijnlijk door een slecht geplaatst terras (metalen draagstructuur dat aan de gevel werd bevestigd) Het terrasstructuur zal waarschijnlijk moeten gedemonteerd worden. Vochtprobleem oplossen. Gevel isoleren en bepleisteren. Terras draagstructuur terug plaatsen. Foto's ter beschikking.
zondag 15 februari 2015

Gevel te renoveren

Ik wil mijn voorgevel renoveren en daarbij genieten van de premie. Het is een meesterhuis van 1910, De herstelling van het deels afgebroken stuk is niet in de renovatie begrepen maar wel de buitenkant van de voordeur.
dinsdag 27 januari 2015

Voegen van een kleine keldermuur

Door waterschade, een gebroken afvoerpijp, is een deel van het voegsel tussen de bakstenen van een keldermuur poreus geworden en deels weggespoeld. Dit zou opnieuw gevoegd moeten worden. Het muurtje is 160cm op 195cm.
maandag 12 januari 2015

Repareren schoorsteen (cement bekleding komt los)

Op ons huis staan twee schoorstenen. Bij een schoorsteen (niet in gebruik) is de cementering aan het loslaten. De schoorsteen moet dus opnieuw in cement gezet worden. Toegang tot het plat dak via een luik op de zolderverdieping.Foto's ter beschikking.
zondag 14 december 2014

Plaatsen van buitenpleister op achtergevel

Ik wens de achtergevel van ons huis in Schaarbeek te laten bepleisteren, de laag komt op een bestaande pleisterlaag. Ook dienen er 12 glasblokkken 30x30 geplaatst te worden in deze gevel. Het betreft ongeveer 40 m2. Muur 6m20 hoog.Foto ter beschikking.
dinsdag 4 november 2014

Herstellingen aan buitenmuur

Scheurherstel aan buitenmuur , gevel. Scheur onderaan de gevel ongeveer 3 à 4 meter.
maandag 14 juli 2014

Werken aan gevel

Gezocht : vakman voor herstel gevel. Barst boven raam, loskomende pleisterwerken. Herschilderen. Verwijderen puin.Foto's in bijlage.
woensdag 11 juni 2014

Metsen van opening rond nieuw geplaatste schuifdeur naar tuin toe.

Graag hadden wij de opening rond de nieuw geplaatste schuifdeur naar de tuin dicht gemetst.
woensdag 4 juni 2014

Tuinmuur herstellen en herschilderen

Afkappen oude cement van de muur achterin de stadstuin. Opvoegen van stenen op poreuse plaatsen Een fixatie aanbrengen over de ganse muur (+/- 5 x 3m) Murfil aanbrengen in 2-lagen over de ganse muur (kleur te bespreken) Dekzeil meebrengen om planten te beschermen. Contact op te nemen na 20/6 zijn nu met vakantie
zaterdag 26 april 2014

Herstellen van muur

Muur tussen helling van de ondergrondse garage en tuin van de buren staat bol en moet gemaakt worden.
zaterdag 22 maart 2014

Achtergevel renovatie - herstelling

Herstellen van een achtergevel

Partners

Partners van Casius