Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Brussel:

dinsdag 21 augustus 2018

Renovatie + isolatie achtergevel

De achtergevel van een herenhuis, opgedeeld in drie appartementen, moet gerenoveerd worden. Een deel van de achtergevel dient ook geïsoleerd te worden. Oppervlakte :3 verdiepingen met daarin ramen.
woensdag 18 juli 2018

Renovatie voorgevel en reparatie onderkant luifel

Renovatie van de voorgevel van het achterhuis en een reparatie van de onderkant van de luifel aan de voorgevel van het voorhuis en de reparatie van een scheur in de voorgevel. Er zitten 4 ramen in en een deur in. de oppervlakte is ongeveer 70 m².
donderdag 31 mei 2018

Herstellen gemeenschappelijke tuinmuur

Afbraak en terug opmetselen van het overhellende en beschadigde deel van de tuinscheidingsmuur in baksteen. ( zie 3 foto's in bijlage) Het betreft de hoek van het verhoogde deel van de muur dat sterk overhelt. De afmetingen van het betreffende deel zijn : hoogte =2 meter, breedte = 1,5 meter, dikte = 28 cm
donderdag 17 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Isolatie van buitengevel en bekleden in hout met een label FSC- of PEFC-label. Alsook een pergola op een bestaand plat dak, tussen 3 muren.
vrijdag 20 april 2018

Plaatsen van letters in geëxpandeerd polystyreen

Letters te plaatsen op een zijgevel van een tribune. De 22 letters zijn gemaakt uit geëxpandeerd polystyreen (afmetingen 100*50*10 cm) en moeten op een 25 m hoogte geplaatst (gelijmd,... ) worden. De oude nog resterende letters moeten verwijderd worden.
dinsdag 27 maart 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Nieuwbouw en verbouwing van sportcomplex plat dak 1500 m² muren 1500 m² met holle betonsteen als achtergrond 1000 m² nieuwe opbouw van niets voor zwemhal. Houten gevelbekleding met isolatie. Oppervlakte van 2500 m².
maandag 26 maart 2018

Zijgevel bedekken met tegels

Ik woon in een rijhuis dat iets uitsteekt boven huis links en rechts. Langs de rechterkant van ons huis is de zijgevel in niet zo goede staat en beginnen voegen en dergelijke los te komen. Volgens mij is het best dat deze zijgevel van aan het dak van de gebuur tot de nok wordt bekleed met soort tegels. Idealiter zou het nuttig zijn dat er achter deze tegels nog wat extra isolatie wordt toegevoegd. Oppervlakte ongeveer 60 m².
maandag 12 februari 2018

Voorgevel herbepleisteren

Klassieke pleisterrenovatie van een voorgevel met boord. Er zijn in totaal drie verdiepingen.
donderdag 25 januari 2018

Renovatie achtergevel en gootwerken

Wij willen graag de goot, aflopen en achtergevel van een klassiek Brussels herenhuis aanpakken. Een ingenieur-architect kwam al langs om de gevel te inspecteren. De muur is nog stabiel en heeft enkel op 1 plaats een aantal ijzers nodig. We willen graag de werken opsplitsen in twee delen. Het eerste deel zou zijn voor de restauratie van de gevel met daarbij het vervangen van de goten en ook nieuwe bepleistering. Het andere deel zou zijn voor het isoleren van de achtergevel. Oppervlakte achtergevel is ongeveer 60 m², de gevelbreedte is 4 meter.
maandag 27 november 2017

Dakgoot herstellen aan gevel

Dakgoot nazien. Er is een stuk cement van de muur afgevallen. Vierde verdieping. Aan de gevel.
zondag 29 oktober 2017

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Wij willen graag gevel renoveren - huis 1949. Mixt : baksteen, hout en beton. Voorgevel. Aan achterkant huis hebben wij klein balkon (2 M2) - renovatie betonrot.
zondag 24 september 2017

Crépi scheuren in gevel herstellen

Het appartementsgebouw met 5 verdiepingen hoog, 2 appartementen per verdiep. De crépi gevel vertoond scheuren waardoor er vochtigheidsproblemen zijn ontstaan op de binnenmuren van de appartementen .
maandag 18 september 2017

Reparatie bovendorpel ( draagbalk ) raam

1) Repareren van een beschadigde bovendorpel van een raam op de tweede verdieping van het gebouw (zie bijgevoegde foto's). Het metselwerk is losgekomen en het profiel is roest door waterinfiltratie . 2) offerte om alle 5 de ramen van het appartement te vernieuwen Graag uw offerte en uitvoeringstermijn 1 ) Réparer le linteau aux deuxième étage (voir les images ci-jointe). Des pièces de maçonnerie ont été détachées et le linteau est éroder à cause d’infiltration d’eau. 2 ) devis pour remplacer tous les fenêtres de l’appartement. Cinq fenêtres au total. Nous vous remercions d'envoyer votre proposition de tarif et période d'exécution
woensdag 26 juli 2017

Herstellen buitenmuur en bakstenen schouw

Herstellen van barsten en scheuren in een bakstenen buitenmuur . Stellingbouw is waarschijnlijk nodig. Herstelling van een bakstenen schouw op plat dak. Voegsel is verpulverd waardoor de schouw instabiel geworden is (ze is makkelijk bereikbaar en te herstellen vanop het plat dak).
donderdag 8 juni 2017

Buitenmuurtje cementeren

Buitenmuurtje cementeren met de volgende afmetingen: 2 meter op 3 meter.
zondag 5 februari 2017

Stoomreinigen van de gevel en hervoegen

Stoom reinigen van 80 m² voorgevel + dwars muren langsheen de oprit uitslijpen en opnieuw voegen van 15 m² dwars muren langsheen de oprit.
maandag 28 november 2016

Zandstralen gevel oud herenhuis

De gevel van een oud herenhuis met nieuwe ramen zandstralen, vrij veel blauwe hardsteen die nogal vuil is. Weinig gevel, veel ramen. Gevel is 6 meter breed en 12 meter hoog. Breed voetpad ter beschikking. We zijn met meerdere bewoners en moeten gedetailleerde prijs hebben. Er zijn 9 ramen en een uitbouw en voordeur.
vrijdag 23 september 2016

Gevel afwerken

HandShake bvba bouwt een woongebouw in Anderlecht, de gevel moet afgewerkt deel in crepi (250m2), deel geventileerde gevel met vezel cement plaat (100m2)
vrijdag 26 augustus 2016

Muurtje metsen

Ik zou graag een muurtje laten metsen van 1m breed en 2. 8m hoog. Het gaat om een muurtje om gangpaden van 2 appartementen te scheiden. Ik had gedacht aan een dikte van 15 à 20cm. Offerte gevraagd met materiaal.
dinsdag 12 juli 2016

Dichten gemeenschappelijke keukenmuur

Wij wonen op het 4de verdiep en hebben een keukenmuur moeten openen door waterschade. Deze is nu hersteld, maar de muur moet opnieuw worden gemetseld.
donderdag 16 juni 2016

Renovatie facade/gevel van appartementsgebouw

Renovatie van de façade aan de westkant van een appartementsgebouw op de 6 e en 7 e verdieping in Sint-Lambrechts-Woluwe. Oppervlakte : 50 tot 100 m².
zondag 27 maart 2016

Zijgevel opnieuw bepleisteren

Mijn woning is één verdieping hoger dan de beide buren, wat twee vrijstaande zijmuren oplevert onder de nok van het dak. Aan beide kanten brokkelt de bekleding af en moet dus gerenoveerd worden .(zie bijgevoegde foto's).
zaterdag 5 maart 2016

Gevel renoveren

Gevel moet worden gereinigd. Herstellen beton balkon; beschermingslaag, ook tegen grafiti.
woensdag 24 februari 2016

Gevelvernieuwing op basis van crepi

Zie foto's: verwijderen geplakte stenen, isoleren en aanbrengen van een zeer degelijke crepi.
vrijdag 5 februari 2016

Lek in de voorgevel

Door de zware regenval heeft er zich een lek voorgedaan in onze voorgevel. Graag contacteren wij vakman die hiervoor een bestek opmaakt.

Partners

Partners van Casius