Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Henegouwen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Henegouwen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Henegouwen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Henegouwen.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Henegouwen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg uit Henegouwen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: crépi plaatsen op buitengevel, crepi en muurisolatie plaatsen, isolatie vervangen en crepi plaatsen op gevel, betonnen gevels optrekken, betonrot aan terras en gevel herstellen, voorgevel huis renoveren, gevelverzakking herstellen, gevel renoveren en betonrot behandelen, buitengevel isoleren en bepleisteren met crépi, bekleden houten chalet, isolatie en crepi op gevel aanbrengen, herstellen scheuren in gevel, raamopening maken, scheurherstel aan buitengevel, plaatsen van blauw steen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Henegouwen:

woensdag 9 augustus 2017

Herstellen van scheuren in muur buitengevel

Er zitten scheuren in buitengevel, als in de binnenmuren. Zeker in 4 muren al zitten er grote scheuren (voornamelijk horizontaal die dan kris kras naar beneden lopen.) Soms wel tot 2 cm breed en waardoor je heen kunt kijken.
maandag 19 juni 2017

Muurtje te kaleien

Rand van ingebouwd zwembad heeft opstaand muurtje .Muurtje te kaleien. Oppervlakte te laten kaleien: 10m²
donderdag 8 september 2016

Schouwen en deel voorgevel hervoegen

Heb 2 schouwen te voegen. De voegen waren oorspronkelijk gebroken wit maar zijn met de tijd grijzig wit geworden. De bedoeling is de 2 schouwen en een deel van de voorgevel te her voegen waar nodig met de juiste kleur. Voorgevel die moet gevoegd worden is 15 m². Ter plaatse komen kijken door een vakman.
vrijdag 13 mei 2016

Gevel bijgebouw isoleren en bekleden met padouk

Ik wil het bijgebouw van mijn huis isoleren en bekleden met padouk. Het bijgebouw bestaat uit 3 gevels: 2 gevels van 12 m² en 1 gevel van 6m². In de voorgevel zit een deur en een raam die moeten behouden worden. Ook het dak van dit bijgebouw wordt gerenoveerd.
donderdag 17 maart 2016

Voegen van woning

Nieuwbouw voegen 170 m².
zaterdag 29 augustus 2015

Reinigenen schildren van gevel

Renovatie van voorgevel: reinigen, herstellen van voegen en schilderen Gevel 6 m breed, twee verdiepingen.Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 23 juni 2015

Metsen en voegen van kamers in industrieel gebouw

Binnen in een industrieel gebouw een kamer metsen van 4 x 6 x 2,7 m ( LxBxH ) en een tweede kamer 2 x 6 x 2,7 m ( LxBxH ) , daarbij nog twee kokers van 1,2 x 1,5 x 2,7m ( LxBxH ). Die moeten gemetst worden in betonstenen die enkel zullen geverfd worden ... dus proper gemetst en gevoegd. De werken moeten heel spoedig aangevat worden om reeds binnen enkele weken in gebruik te kunnen zijn.
maandag 16 maart 2015

Gevelbekleding in ceder

Wij wensen de mogelijkheid te bekijken tot een ceder bekleding van onze achtergevel. Wij wonen in een fermette van 1907 die gerenoveerd werd. Door aanbouw van een veranda aan deze achtergevel is die te onbereikbaar geworden om deze om de zoveel jaar te herschilderen. We zoeken daarom een duurzamere onderhoudsloze oplossing voor die gevel. Topgevel ongeveer 7m op 5m.
zondag 25 november 2012

Opmetselen bestaande muur,dorpels plaatsen

opmetselen van bestaande oude muur (ongeveer 10m2 rechtdoor) plaatsen van dorpels
vrijdag 9 november 2007

je me permet de vous ecrire car nous ...

je me permet de vous ecrire car nous allons faire un agrandissement de la maison audessu d une plat forme nous voudrion refaire une chambre de 3.70m/9.00m c est pour cela que nous nous permettons de vous demander si vous sauriez nous faire un devis et si cela vous convient nous somme a votre disposition
maandag 21 maart 2005

agrandissement d'une baie de porte et ...

agrandissement d'une baie de porte et obturation d'une autre baie

Partners

Partners van Casius