Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Henegouwen:

donderdag 14 juni 2018

Metselen gevels met Wienerberger stenen

Op zoek naar een metser voor alle gevels gelijkvloers van een nieuwbouw. Wil graag steensoort Wienerberger metropolis aula rood; materiaal nog niet aangekocht. Ook nog enkele steenstrips te plaatsen. Gaat om ongeveer 230 m².
maandag 28 mei 2018

Bestaande voegen uitslijpen en de gevel reinigen

Enerzijds reinigen van de voor- en achtergevel van een woning uit 1992, bestaande uit beige-kleurige persbetonbaksteen. De totale oppervlakte van de achtergevel is 30m²+100m² van een tuinmuur natuursteen Anderzijds reinigen en heropvoegen van een middeleeuwse zijmuur die bestaat uit natuursteen (vermoedelijk blauwe hardsteen en baksteen)
woensdag 23 mei 2018

Cementbepleistering met isolatie aanbrengen

We wensen de 3-gevels van de woning en één gevel van een aanbouw, te laten cementeren met een kleur in verwerkt. Enkele voegwerken zullen hierbij ook nog moeten hersteld worden. De totale oppervlakte is +/- 100 m². De hoogte van de gevels is maximum 3,70 meter.
woensdag 9 augustus 2017

Herstellen van scheuren in muur buitengevel

Er zitten scheuren in buitengevel, als in de binnenmuren. Zeker in 4 muren al zitten er grote scheuren (voornamelijk horizontaal die dan kris kras naar beneden lopen.) Soms wel tot 2 cm breed en waardoor je heen kunt kijken.
maandag 19 juni 2017

Muurtje te kaleien

Rand van ingebouwd zwembad heeft opstaand muurtje .Muurtje te kaleien. Oppervlakte te laten kaleien: 10m²
donderdag 8 september 2016

Schouwen en deel voorgevel hervoegen

Heb 2 schouwen te voegen. De voegen waren oorspronkelijk gebroken wit maar zijn met de tijd grijzig wit geworden. De bedoeling is de 2 schouwen en een deel van de voorgevel te her voegen waar nodig met de juiste kleur. Voorgevel die moet gevoegd worden is 15 m². Ter plaatse komen kijken door een vakman.
vrijdag 13 mei 2016

Gevel bijgebouw isoleren en bekleden met padouk

Ik wil het bijgebouw van mijn huis isoleren en bekleden met padouk. Het bijgebouw bestaat uit 3 gevels: 2 gevels van 12 m² en 1 gevel van 6m². In de voorgevel zit een deur en een raam die moeten behouden worden. Ook het dak van dit bijgebouw wordt gerenoveerd.
donderdag 17 maart 2016

Voegen van woning

Nieuwbouw voegen 170 m².
zaterdag 29 augustus 2015

Reinigenen schildren van gevel

Renovatie van voorgevel: reinigen, herstellen van voegen en schilderen Gevel 6 m breed, twee verdiepingen.Adresgegevens bij afspraak.
dinsdag 23 juni 2015

Metsen en voegen van kamers in industrieel gebouw

Binnen in een industrieel gebouw een kamer metsen van 4 x 6 x 2,7 m ( LxBxH ) en een tweede kamer 2 x 6 x 2,7 m ( LxBxH ) , daarbij nog twee kokers van 1,2 x 1,5 x 2,7m ( LxBxH ). Die moeten gemetst worden in betonstenen die enkel zullen geverfd worden ... dus proper gemetst en gevoegd. De werken moeten heel spoedig aangevat worden om reeds binnen enkele weken in gebruik te kunnen zijn.
maandag 16 maart 2015

Gevelbekleding in ceder

Wij wensen de mogelijkheid te bekijken tot een ceder bekleding van onze achtergevel. Wij wonen in een fermette van 1907 die gerenoveerd werd. Door aanbouw van een veranda aan deze achtergevel is die te onbereikbaar geworden om deze om de zoveel jaar te herschilderen. We zoeken daarom een duurzamere onderhoudsloze oplossing voor die gevel. Topgevel ongeveer 7m op 5m.
zondag 25 november 2012

Opmetselen bestaande muur,dorpels plaatsen

opmetselen van bestaande oude muur (ongeveer 10m2 rechtdoor) plaatsen van dorpels
vrijdag 9 november 2007

je me permet de vous ecrire car nous ...

je me permet de vous ecrire car nous allons faire un agrandissement de la maison audessu d une plat forme nous voudrion refaire une chambre de 3.70m/9.00m c est pour cela que nous nous permettons de vous demander si vous sauriez nous faire un devis et si cela vous convient nous somme a votre disposition
maandag 21 maart 2005

agrandissement d'une baie de porte et ...

agrandissement d'une baie de porte et obturation d'une autre baie

Partners

Partners van Casius