Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
45 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Limburg:

maandag 13 mei 2019

Twee muren metselen voor een vijver

1 muur is 4 meter lang en de andere is 2,5 m lang, de basis is al gezet in de chappe. Er zouden nog 4 rijen betonblokken op moeten komen zodat het geheel ongeveer 1 meter is.
maandag 13 mei 2019

Voorgevel renoveren

Mijn voorgevel is dringend aan herstelling toe.Huis met 2 verdiepingen. Boven de ramen zijn er metalen putrels. Gevel is gemetst.gGevel : 1 ste laag afschuren , dan isoleren en steen voorzetten.
woensdag 8 mei 2019

Schoorsteen bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Gisteren hebben we onze open haard verwijderd en wil graag het gat boven waterdicht laten maken. Er is ook een gat naar de kelder toe omdat het rookkanaal is verwijderd. Ook deze moet gedicht worden.
zaterdag 4 mei 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Ik wil graag mijn gevel bekleden in ceder of thermowood. Niet meer dan 50 vierkante meter te doen.
zondag 28 april 2019

Tuinmuur metsen

Tuinmuur 10m lang 2m hoog. Dit met stapelblokken (te vullen met beton) en aan beide zijden gevelsteen. Bovenop blauwe steen. Alle materiaal reeds aanwezig muv blauwe steen.
vrijdag 26 april 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Vakman voor plaatsing van thermowood balkjes in verticale richting tegen bestaande gevel. Tussen 50 en 100 m².
woensdag 24 april 2019

Toemetsen 2 ramen en afwerken

Graag had ik 2 ramen aan de zijgevel van mijn woning laten weghalen en vervolgens toemetsen met een gelijkaardige gevelsteen. 1 raam bevindt zich op het gelijkvloers en het andere bevindt zich er vlak boven op de 1ste verdieping. De ramen zijn beiden +/- 1,2m breed en +/- 1,4m hoog. Nadat de ramen werden toegemetst, dient de binnenkant met gyproc of pleisterwerk afgewerkt te worden.
woensdag 24 april 2019

Houten gevelbekleding 45m² met isolatie

Voor een oppervlakte van 45m² zouden we een houten gevel willen. De te bekleden oppervlakte moet ook geïsoleerd worden.
maandag 15 april 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van gevelbekleding voor nieuwbouw en dakterras. Plaatsing zomer 2019. Geregistreerde hoeve. Thermowood. Een zijgevel + garage met poort van 5m op 2,5.
woensdag 3 april 2019

Stuk van de gevel oud vakwerkhuis herstellen

Ik wil mijn gevel laten herstellen. Het gaat om een kleine oppervlakte naast het raam. Wij hebben een vakwerkhuis.