Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Limburg:

vrijdag 13 juli 2018

Cementbepleistering met isolatie voor nieuwbouwwoning

Voor ons landelijke woning zijn we op zoek naar een gevelspecialist. In de plaats van blauwsteen aan de onderzijde van de woning graag cementeren.
maandag 2 juli 2018

Voor- en achtergevel renoveren

Een voor en achtergevel renoveren. Ongeveer 56 m². Er zitten aan de voorzijde 1 raam in en aan de achterkant zitten er 2 ramen. Er is beschadiging op en zou moeten hersteld worden.
donderdag 28 juni 2018

Isoleren van achterbouw gevel

Zou onze achterbouw willen laten isoleren langs buitenkant , zou enkel de isolatie zijn wat gezet zou moeten worden . De houten latwerk en de afromosia plachetten zou ik er zelf opzetten ( afromosia reeds in mijn bezit ) De oppervlakte betreft ongeveer 30 m² / 2 ramen en deuren reeds weggelaten.
maandag 25 juni 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen twee gevels laten bekleden met hout. De oppervlakte is tussen de 50 en 100 m². Er zitten 3 ramen in een deur.
vrijdag 22 juni 2018

Gevel renoveren

18 m² facade zonder ramen. Stelling en materiaal ter plaats. Daarna een verlenging van deze facade van 50m².
vrijdag 22 juni 2018

Muurtje verhogen

Ik heb een dubbel muurtje van 50cm hoog, 4m lang, daarop ligt arduin. Ik wil dit muurtje verhogen naar 1 meter Arduin verwijderen, muurtje opbouwen 50cm lang 4m en daarna arduin terug plaatsen
donderdag 21 juni 2018

Gevelsteen plaatsen op gevels bijgebouw

Ik wil de gevel van mijn achterbouw laten afwerken met het lijmen van gevelsteen. Het isoleren is reeds gedaan. Plan in bijlage - achtergevel nieuwe toestand. Gevelsteen aan te kopen door de vakman.
woensdag 13 juni 2018

Gevel renoveren door vocht balkon

Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een balkon laten weghalen. Ik zou nu deze gevel egaal willen laten dichtmetselen en waterdicht maken. Ongeveer 4 m² te behandelen.
dinsdag 12 juni 2018

Afwerking achtergevel rijwoning

Aantal klussen : - buitenafwerking achtergevel rijhuis en tuinhuis : deel kalei, deel hout (vb woodface) - bestaand terras 1 tegel verdiepen + terrasafwatering voorzien. Een tuinhuis met platdak ook afwerken in het zelfde materiaal . De oppervlakte van het tuinhuis is 10m²
zondag 10 juni 2018

Muren metselen

Wij zijn op zoek naar iemand die muren kan metselen in een keuken en in de buiten keuken.het is een oude hoeve en de kueken dient in oude stijl opgetrokken te worden. Muren moeten gemetseld worden : men spreekt van 4 à 5 muurtjes.
zondag 3 juni 2018

Oorzaak opzoeken en herstellen van scheuren in gevel

Verschillende scheuren in de gevel. Scheuren zijn lang. gevel bestaat uit baksteen geen crepi of geschilderd. Meer dan 100 m² scheuren.
dinsdag 22 mei 2018

Plint buitengevel cementeren

Graag de plint cementeren op buitengevel met isolatie aanbrengen voor 80 lopende meters , en 40 tot 50 cm hoog
zaterdag 19 mei 2018

Composiet gevelbekleding met isolatie leggen

Het betreft achtergevel en uitbouw keuken. Composiet met isolatie. Oppervlakte te bekleden is 35 m². Er zitten 3 ramen in, dat zijn schuiframen.
maandag 14 mei 2018

Gevel met crepi bekleden

Op zoek naar een specialist om een oppervlakte van 16 m² te bekleden met crepi. Gaat om 2 gevels met rode baksteen.
donderdag 3 mei 2018

Gevel achterbouw bekleden met hout

Oude achterbouw waarvan ik de klimop zelf ga verwijderen wil ik graag bekleden. Ik dacht aan een houten materiaal en dit gaat om zo een 20 m².
woensdag 18 april 2018

Cementbepleistering plaatsen

Cementbepleistering voor voor en achtergevel van oude boerderij eventueel met kleurtoevoeging. Oppervlakte 70 m²,
woensdag 18 april 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aan te brengen

Wij willen een klein gebouw van 2,5 op 2,5 aan 2 buitenmuren laten isoleren aan de buitenkant en er hout voor laten plaatsen.
dinsdag 17 april 2018

Plaatsen trespa pura tegen aanbouw

We zoeken iemand die vakkundig ongeveer 20 vierkante meter Trespa kan plaatsen tegen onze nieuwe aanbouw. Trespa = platen. Oppervlakte ongeveer 20 m².
donderdag 29 maart 2018

Herstellingen van gevel met crepi

Betreft halfopen bebouwing van 1999 met balkonnetje. De buitenkant van het balkon en een stuk van de gevel zijn afgewerkt met crepie die op sommige plaatsen losgekomen is en op andere plaatsen blazen vertoont. Mosvorming eveneens aanwezig. De bovenkant van de muur van het balkon is afgewerkt met blauwe steen waar vocht insijpeling plaatsvindt. De crepie gevel vormt 1 geheel met de buren. Maar langs hun kant stelt er zich, op het eerste zicht, nog geen probleem. Ongeveer een 20 m² te herstellen met crepi. Ter plaatse komen kijken of het stuk van de buren moet meegenomen worden.
maandag 26 maart 2018

Plaatsen steenstrips op binnenmuur rondom doorlopende kachel

Wij willen steenstrips laten plaatsen rondom onze kachel. Deze kachel zit in de muur verwerkt en is zichtbaar langs beide kanten van de muur (doorlopend). De steenstrips en bijhorende lijm zijn reeds aangekocht en aanwezig. Ook is de muur in orde om de strips te plakken. Het betreft dus enkel het plaatsen van de steenstrips. Het betreft 2 relatief kleine muren. Het totaal oppervlak bedraagt 5 m². Zie bijgevoegde foto's voor een duidelijke weergave van de situatie.
maandag 19 maart 2018

Gevel renoveren

Ik zou graag mijn gevel laten opknappen aangezien dit momenteel hout is. Als nieuw materiaal wil ik pvc of dergelijke. Ook moet men de vloer van het aangrenzend terras vernieuwen.
woensdag 14 maart 2018

Stuk gevel herstellen

Zijkanten van de muur is gebarsten en dient hersteld te worden alsook dak nakijken
dinsdag 13 maart 2018

Metselwerk rond raamkozijn

Ik wil een binnenmuur laten plaatsen 3. 20m breed 2. 40m hoog met een deurkozijn erin. Er noet denk ik iets van fundering gemaakt worden want het komt te staan op 5cm dik beton. En onder een raamkozijn wil ik een stukje opgemetseld hebben omdat er een kleiner raam in komt. Ongeveer 60 stenen die ik hier al heb (ivm kleurverschil) Het metselwerk bij het raamkozijn moet rond half april gedaan worden want de raam wordt eind april geplaatst.
donderdag 8 maart 2018

Plaatsen van gevelplint

Na onze verbouwing willen we graag een gevelplint rondom het huis laten zetten door cementering. We hebben drie soorten ondergrond : gewone oude bakstenen, nieuwe bakstenen klaar om te bezetten en oude rotsstenen. De totale lengte die moet bezet worden is 74 meter waarvan : 32 meter gevelplint over de rotsstenen (voorkant huis) 10 meter gevelplint over nieuwe gladde bakstenen (middendoorgang) 32 meter gevelplint over oude bakstenen (achterkant huis)
donderdag 1 maart 2018

Slagregenkant gevel waterdicht maken

Wij willen graag onze zijgevel , enkel slagregenkant laten behandelen tegen doorslaand vocht zodat deze duurzaam vochtbestendig is. Het gaat om een oppervlakte van maximaal 45 m².

Partners

Partners van Casius