Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Limburg.

43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: crépi plaatsen op buitengevel, crepi en muurisolatie plaatsen, isolatie vervangen en crepi plaatsen op gevel, houten gevelbekleding, betonnen gevels optrekken, betonrot aan terras en gevel herstellen, voorgevel huis renoveren, gevelverzakking herstellen, gevel renoveren en betonrot behandelen, buitengevel isoleren en bepleisteren met crépi, uitbekleden topgevel in kalei, voorgevel renoveren, isolatie en crepi op gevel aanbrengen, herstellen scheuren in gevel, raamopening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Limburg:

dinsdag 21 november 2017

Tuinmuurtje herstellen

Herstellen van tuinmuurtje,beschadigd door ongeval. Is voor een bestek voor de verzekering.
donderdag 9 november 2017

Plaatsen van blauw steen

Plaatsing van blauwsteen: Ongeveer +/- 3 m 20 en 1 blok dik met crepi aan beide zijden. De tuinkant heeft bovenaan ook een zichtbaar stuk blok over de ganse lengte wat weggewerkt dient te worden. Misschien kan alles in dezelfde steen als de onderste muurbekleding. Tenzij dit niet aangeraden wordt. Indien je ter plaatse vooraf wil opmeten en bekijken dan kan dat natuurlijk. Foto's zijn bijgevoegd. Het adres zal aan vakman worden doorgestuurd.
donderdag 9 november 2017

Garage metselen

Ik wil een garage zetten van 7 m op 3 m. Met een plat dak. Tegen de garage van de buren. Dwz dat tegen 1 muur van 7 m gewoon een snelbouwsteen moet komen, bij de andere 3 muren moet dit snelbouw + gevelsteen zijn. In de voorkant komt een garage in de zijkant een deur en een raam. Graag enkel het metselwerk.
zaterdag 4 november 2017

Betonrot aan terras en gevel herstellen

Balkon en delen van herhuisvesting vertonen betonrot. Deel van terras en gevel. Enkele stroken van betonrot en afbrokkeling. Beton wellicht te vervangen.
woensdag 18 oktober 2017

Nazicht scheuren en verzakking gevel en herstellen

Huis van de jaren 57. Rechterkant boven de voordeur is er een barst. Er is ook een gevelverzakking. Scheur minder dan 15 m².
woensdag 18 oktober 2017

Herstelling en plaatsing van Crepi

De gevraagde dienst bestaat uit 3 delen: •Herstelling van de voorgevel •Volledige bekleding van de achtergevel •Volledige bekleding van een zijmuur van de binnenkoer Voor de herstelling en bekleding had ik een lichte grijze kleur in gedachte. Maar de voorgevel was al reeds met crepi bezet in een roze kleur. Is het mogelijk dat jullie de reeds bestaande roze kleur kunnen oververven in dezelfde licht grijze kleur?
zondag 15 oktober 2017

Nacciht scheuren in gevel en herstellen

Oorzaak vinden van scheuren in de gevel en oplossing tot herstelling. scheuren binnen als buiten. Ongeveer 15 m² . Gevel van een garage.
zaterdag 30 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Wil oude gevel renoveren van pas aangekocht huis is het nodig om gevel te isoleren als je spouwmuurisolatie laat doen. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 60 vierkantemeter
maandag 18 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevelbekleing aanbrengen. Meterlokaal 3 zijdig , H: 2,6m. Lengtematen: 1,25m + 2,25m + 1,45m
zaterdag 16 september 2017

Tuinmuurtje en trap afbreken/renoveren

Mijn tuin bestaat uit 2 verdiepingen, met een muur ter afscheiding (zie foto). Zowel het muurtje als de trap dienen verwijdert te worden en evt nieuwe trap naar beneden geplaatst
maandag 11 september 2017

Twee zuilen metsen

Er dienen 2 zuilen van 1, 80 m hoogte worden gemetst met een breedte van 50 cm. Hierachter wordt dan een schuifpoort voorzien. De schuifpoort zal niet belasten op de zuilen.
vrijdag 1 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Achtergevel bekleden met hout. Halfopen bebouwing. 30 m². Materiaal zelf niet aangekocht, in samenspraak te kopen met vakman.
maandag 21 augustus 2017

Herstellen gevel na aanrijding camionette

Overhangende puntgevel geraakt door Infrax-camionnette die draai te kort nam. Drie boven elkaar liggende stenen beschadigd : (i) de beschadigde stenen wegnemen (ii) vervangen door gelijkaardige stenen (iii) bijhorende voegwerk. Bestek dient bij mijn verzekeraar (DVV) ingediend ; na goedkeuring door tegenverzekering (Ethias) mag tot uitvoering overgegaan worden.
dinsdag 8 augustus 2017

Muur metselen

Ik wil een kleine muur van 4mx0.60m laten metselen met rode baksteen.
dinsdag 25 juli 2017

Achtergevel kaleien

Buitenmuur (bakstenen) kaleien. De oppervlakte is ongeveer 30 - 40 m².
zaterdag 22 juli 2017

Gevels kaleien

Ik zoek een vakman om de gevels te laten kaleien. Oppervlakte in totaal ongeveer 150 m².
donderdag 20 juli 2017

Gevel bepleisteren

Voorgevel en zijgevel stuccen. Oppervlakte 150-160 m².
zondag 16 juli 2017

Kaleien van zijgevel

Kaleien van de gevel: De voor- en zijgevel. De voorgevel heeft een nieuwe steen, de zijgevel heeft nog steeds de huidige steen van 100 j geleden. Oppervlakte te kaleien is ongeveer 60 m².
vrijdag 14 juli 2017

Herstellen betonrot aan balkon

Mijn balkon heeft betonrot, ongeveer 1,5 m². Graag dit herstellen.
woensdag 12 juli 2017

Gevel herstellen

Gevelherstelling en schilderklaar maken. +/- 150m²
woensdag 12 juli 2017

Herstellen van scheur aan gevel

Herstellen van scheur aan zijgevel en voorgevel. Minder dan 15 m².
dinsdag 27 juni 2017

Houten gevelbekleding plaatsen

Het gaat om een tuinkantoor waarvan de voorzijde bestaat uit thermowood en glas. Vrijstaande woning. Voorgevel ongeveer 20m²; 2,70m hoogte. Indien mogelijk één lat.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel kaleien

Buitengevel, stalling en bijgebouw kaleien. Oppervlakte ongeveer 50 m2 en eventueel 25 m2 binnen. Indien kaleien technisch niet mogelijk is wil ik zeker andere mogelijkheden overwegen om onze gevels te renoveren.
maandag 26 juni 2017

Plaatsen van gevelplint

Plaatsen van gevelplint in blauwe hardsteen. 50cm Hoog x 12 Lm. X 2cm dik. Materiaal nog niet aangekocht.
zondag 25 juni 2017

Herstellen gevelbekleding

Ingedeukte muur van gebouw door auto. Muur terug te rechten, beschadigde bakstenen te vervangen en terug te voegen in originele kleur.

Partners

Partners van Casius