Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
50 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Limburg:

maandag 29 juni 2020

Metsen muurtje en trapgat maken

Muurtje metsen in kamer op 1ste verdiep. Trapgat maken door betonnen welfsels weg te slijpen. Vaste houten trap plaatsen naar zolder.
zondag 28 juni 2020

Afbreken gevelbekleding boven veranda en nieuwe bekleding plaatsen

Eternit gevelbekleding afbreken en gevel opnieuw bekleden met slides of platen. Het betreft een sttuk van ong. 8m x 5m boven de veranda.
dinsdag 23 juni 2020

Cementbepleistering aanbrengen aan binnenkant zwembad

Aan binnenkant van zwembad van 9.1m x 4m x 1.5m een dunne cementering aanbrengen om glad oppervlak te krijgen. Muren zijn opgetrokken met beton en stepocblokken.
dinsdag 23 juni 2020

Zijgevel bekleden met trespa en isolatie

Zijgevel van 15m lang en 3m hoog bekleden met Trespa en isolatie. Ook 2 deuren erin verwerken.
dinsdag 16 juni 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Ons huis is bezet met crepi, dewelke op 2 gevels beschadigd is. Dus op die 2 gevels zouden we graag houten gevelbekleding willen plaatsen. De oppervlakte is tussen 10 en 50 m² Voorkeur voor verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)
dinsdag 16 juni 2020

HPL gevelbekleding vervangen

Een deel van de HPL gevelbekleding is er tijdens de laatste storm afgevlogen De rest is dringend aan vervanging toe. Het gaat om een achterzijde en 2 zijkanten van het gebouw. Zijgevels zijn ongeveer een 25 m² per kant, de achtergevel is ongeveer 6 meter op 7, maar dat is een ruwe schatting. Op de achtergevel hangt ook nog hout dat moet verwijderd worden.
maandag 15 juni 2020

Houten gevelbekleding voor nieuwbouw

Interesse in thermo ayous triple houten gevelbekleding voor een deel van onze nieuwbouwwoningen. Muren (beton) zijn al geïsoleerd (12cm pur), maar er is nog geen scherm over geplaatst. Indien goed resultaat, mogelijkheid tot extra 50m2.
woensdag 10 juni 2020

Metalen gevelbekleding plaatsen

Gevel van 170m² bekleden met witte zinken gevelbekleding. Graag ook gevel isoleren.
woensdag 10 juni 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Stenen gevel van 5.5m x 3.5m met 1 deur erin bekleden met hout. Graag hardhout zoals ceder, padouk, eik of iroko. Gevel mag eventueel ook geïsoleerd worden.
woensdag 10 juni 2020

Vensterbanken vervangen

Wij willen onze vensterbanken laten vervangen. Het gaat om een 4-tal vensterbanken die we graag in beton willen.