Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Limburg:

woensdag 14 maart 2018

Stuk gevel herstellen

Zijkanten van de muur is gebarsten en dient hersteld te worden alsook dak nakijken
dinsdag 13 maart 2018

Metselwerk rond raamkozijn

Ik wil een binnenmuur laten plaatsen 3. 20m breed 2. 40m hoog met een deurkozijn erin. Er noet denk ik iets van fundering gemaakt worden want het komt te staan op 5cm dik beton. En onder een raamkozijn wil ik een stukje opgemetseld hebben omdat er een kleiner raam in komt. Ongeveer 60 stenen die ik hier al heb (ivm kleurverschil) Het metselwerk bij het raamkozijn moet rond half april gedaan worden want de raam wordt eind april geplaatst.
donderdag 8 maart 2018

Plaatsen van gevelplint

Na onze verbouwing willen we graag een gevelplint rondom het huis laten zetten door cementering. We hebben drie soorten ondergrond : gewone oude bakstenen, nieuwe bakstenen klaar om te bezetten en oude rotsstenen. De totale lengte die moet bezet worden is 74 meter waarvan : 32 meter gevelplint over de rotsstenen (voorkant huis) 10 meter gevelplint over nieuwe gladde bakstenen (middendoorgang) 32 meter gevelplint over oude bakstenen (achterkant huis)
donderdag 1 maart 2018

Slagregenkant gevel waterdicht maken

Wij willen graag onze zijgevel , enkel slagregenkant laten behandelen tegen doorslaand vocht zodat deze duurzaam vochtbestendig is. Het gaat om een oppervlakte van maximaal 45 m².
donderdag 22 februari 2018

Afwerken gevel met metselwerk

Achtergevel isolatie met crepi, 2 tussenmuren met crepi en 1 muur isolatie en metselwerk. Crepi en metselwerk door dezelfde aannemer.
zaterdag 17 februari 2018

Schoorsteen afbreken en opnieuw metselen

Ik zou graag 3 bakstenen schoorstenen laten afbreken en opnieuw opmetselen in hun oorspronkelijke staat. De schoorstenen bevinden zich op een schuin dak.
donderdag 15 februari 2018

Buitenhuis metselen

Wij willen een buitenhuis laten metselen met volgende afmetingen: Breedte: 4 m Hoogte: 2,50 m Lengte: 6 m Gevelsteen die gebruikt dient te worden is Cap gris Nez van Nelissen. Deze dient gelijmd te worden in klein wildverband. Dak: plat dak 2 buitendeuren in het gebouw.
vrijdag 2 februari 2018

Gevelrenovatie

We willen volgende werken laten uitvoeren:Zandstralen/opvoegen/of steentrips plaatsen. 190m2
vrijdag 26 januari 2018

Cementbepleistering met isolatie

Cementboord van 0,50 m hoogte en +/- 35 m lengte. Boord cementeren zoals bij de hoeves vroeger gebeurde.
woensdag 24 januari 2018

Muur uitbreken en een nieuwe muur metselen

Er moet binnen een muur van ongeveer 2 m² worden uitgebroken. Ook had ik graag binnen een andere muur laten metselen, ook ongeveer 2 m².
dinsdag 23 januari 2018

Bekleden van veranda met pvc

Ik wil mijn houten veranda bekleden. Dit is een myrantie veranda en er zou iets moeten tegenkomen, pvc of andere bekleding.
dinsdag 23 januari 2018

Brievenbus metselen

Brievenbus werd aangereden door een voertuig. Brievenbus moet worden afgebroken, stenen geveegd en terug opgemetseld. Brievenbus is 1,40 meter hoog, 0. 60 breedte in het vierkant en er ligt een granietsteen bovenop.
dinsdag 2 januari 2018

Voegen van een woning

Ik wil graag de buitenstenen mijn bakstenen woning laten voegen. Het gaat om een halfopen bebouwing. Het gaat om drie muren. Het huis is bij benadering 12 m lang en 8-9 m hoog.
woensdag 27 december 2017

Metalen gevelbekleding aanbrengen

Spits van een half open woonhuis +/- 8 m basis en 5 m hoogte met venster van 50/50 cm in zink met neus om drup van het huis weg te houden bevind zich op 7 m boven maaiveld eenvoudig te bereiken ook te isoleren Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning (hoekhuis) Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 40m2
woensdag 27 december 2017

Gevel renoveren

Het betreft metselwerk (snelbouw of dergelijke) van een gevel van 25 à 35 m2 met isolatie. Er dient ook afbraak te gebeuren. Geen ramen.
zondag 17 december 2017

Buitenmuren invoegen

Wij willen graag de buitenmuren van onze nieuwbouwwoning (2013) en garage laten invoegen aangezien dit nooit is gedaan. Het gaat om een oppervlakte van 200 m².
dinsdag 21 november 2017

Tuinmuurtje herstellen

Herstellen van tuinmuurtje,beschadigd door ongeval. Is voor een bestek voor de verzekering.
donderdag 9 november 2017

Plaatsen van blauw steen

Plaatsing van blauwsteen: Ongeveer +/- 3 m 20 en 1 blok dik met crepi aan beide zijden. De tuinkant heeft bovenaan ook een zichtbaar stuk blok over de ganse lengte wat weggewerkt dient te worden. Misschien kan alles in dezelfde steen als de onderste muurbekleding. Tenzij dit niet aangeraden wordt. Indien je ter plaatse vooraf wil opmeten en bekijken dan kan dat natuurlijk. Foto's zijn bijgevoegd. Het adres zal aan vakman worden doorgestuurd.
donderdag 9 november 2017

Garage metselen

Ik wil een garage zetten van 7 m op 3 m. Met een plat dak. Tegen de garage van de buren. Dwz dat tegen 1 muur van 7 m gewoon een snelbouwsteen moet komen, bij de andere 3 muren moet dit snelbouw + gevelsteen zijn. In de voorkant komt een garage in de zijkant een deur en een raam. Graag enkel het metselwerk.
zaterdag 4 november 2017

Betonrot aan terras en gevel herstellen

Balkon en delen van herhuisvesting vertonen betonrot. Deel van terras en gevel. Enkele stroken van betonrot en afbrokkeling. Beton wellicht te vervangen.
woensdag 18 oktober 2017

Nazicht scheuren en verzakking gevel en herstellen

Huis van de jaren 57. Rechterkant boven de voordeur is er een barst. Er is ook een gevelverzakking. Scheur minder dan 15 m².
woensdag 18 oktober 2017

Herstelling en plaatsing van Crepi

De gevraagde dienst bestaat uit 3 delen: •Herstelling van de voorgevel •Volledige bekleding van de achtergevel •Volledige bekleding van een zijmuur van de binnenkoer Voor de herstelling en bekleding had ik een lichte grijze kleur in gedachte. Maar de voorgevel was al reeds met crepi bezet in een roze kleur. Is het mogelijk dat jullie de reeds bestaande roze kleur kunnen oververven in dezelfde licht grijze kleur?
zondag 15 oktober 2017

Nacciht scheuren in gevel en herstellen

Oorzaak vinden van scheuren in de gevel en oplossing tot herstelling. scheuren binnen als buiten. Ongeveer 15 m² . Gevel van een garage.
zaterdag 30 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Wil oude gevel renoveren van pas aangekocht huis is het nodig om gevel te isoleren als je spouwmuurisolatie laat doen. Om welk gebouw gaat het? : Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 60 vierkantemeter
maandag 18 september 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevelbekleing aanbrengen. Meterlokaal 3 zijdig , H: 2,6m. Lengtematen: 1,25m + 2,25m + 1,45m

Partners

Partners van Casius