Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
51 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Limburg:

dinsdag 17 september 2019

Schouw waterdicht maken

De schouw laat vocht door naar de zoldering. Voegen zijn uitgebrokkeld, in slechte staat. Zinkwerk lijkt nog in orde.
maandag 16 september 2019

Pvc gevelbekleding plaatsen

Ik wil tegen mijn voorgevel en achtergevel een bekleding in PVC of composiet aanbrengen; dat kan gewoon tegen de stenen muur zonder extra isolatie te plaatsen. Ik zoek iemand die mij raad kan geven vermits ik een leek ben in dit verhaal en iemand die de werken professioneel kan uitvoeren. Er zitten wat ramen en deuren in dus ik denk dat het zeker minder dan 50 vierkante meter gaat zijn.
woensdag 11 september 2019

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding in blokvorm (type A van Alinel of renson linarte). Isoleren is ook optioneel te doen. Niet meer dan 50 m².
zondag 8 september 2019

Nieuwbouw bezetten met thermowood

Nieuwbouw gevelbekleding in thermowood. Oppervlakte: 80 m². Ruwbouw staat er.
woensdag 4 september 2019

Metselwerk uitvoeren nieuwbouw

Wij zijn voor onze nieuwbouw opzoek naar een metselaar voor al het nodige metselwerk. Zie details in tekening.
donderdag 29 augustus 2019

Metselen van een nieuwe muur

Er zou een nieuwe muur gemetseld moeten worden in de woonkamer voor uitbreiding van de slaapkamer. Hoogte muur 2m80. Lengte 3 meter
zondag 25 augustus 2019

Gevel bezetten met isolatie en crepi

Gevel te vernieuwen met crepi en isolatie tegen de muur. Het gaat om een gelijkvloers en de eerste verdieping die men moet bezetten.
vrijdag 16 augustus 2019

Betonnen linteel vervangen

Een gebarsten betonnen linteel vervangen boven een raam
zondag 11 augustus 2019

PVC gevelbekleding aanbrengen

de achtermuur wens ik te bedekken met pvc platen zodat het een proper zicht heeft. hierin staat een deur en een erker die uitspringt Deze staat op op een muur. De muur onder de erker moet dan gewoon mee bedekt worden. Voorkant huis eventueel ook voor een stuk te bedekken zodat dit een accent muur kan worden. dit is nog te bekijken
zaterdag 10 augustus 2019

Muur met hout bekleden

Ik zou metselwerk willen laten bekleden met composietplanken, en ook de bovenkant dichtmaken zodat hier bloembakken kunnen op geplaatst worden.