Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Bilzen:

PVC gevelbekleding aanbrengen

Houten garage bekleden met PVC. 1 zijkant met 2 kleine vensters, kantelpoort aan de voorkant. Is aan de binnenkant geïsoleerd.

Houten gevelbekleding plaatsen

Ik wil graag mijn gevel bekleden in ceder of thermowood. Niet meer dan 50 vierkante meter te doen.

Oorzaak opzoeken en herstellen van scheuren in gevel

Verschillende scheuren in de gevel. Scheuren zijn lang. gevel bestaat uit baksteen geen crepi of geschilderd. Meer dan 100 m² scheuren.

Betonrot aan terras en gevel herstellen

Balkon en delen van herhuisvesting vertonen betonrot. Deel van terras en gevel. Enkele stroken van betonrot en afbrokkeling. Beton wellicht te vervangen.

Nacciht scheuren in gevel en herstellen

Oorzaak vinden van scheuren in de gevel en oplossing tot herstelling. scheuren binnen als buiten. Ongeveer 15 m² . Gevel van een garage.

Schoorsteen voegen

Ik zoek een vakman voor het renoveren van de schoorsteen op het dak. Hier en daar opnieuw te voegen want is in slechte staat.

Scheur herstellen in gevel

Een 16 tot 30 m² scheur herstellen aan de buitengevel.

Herstelling van scheuren

Wij zoeken een aannemer voor herstelling van scheuren aan de woning , muren . Woning 2 woningen onder 1 dak.

Gemetselde brievenbus te herstellen

Een tuinonderhoudsdienst is bij het wegrijden met hun aanhangwagen achter mijn brievenbus blijven haken, die is vrij serieus vernield en ik wil hem graag vlug hersteld hebben vooraleer hij helemaal omvalt/instort.Foto's ter beschikking

Metselen van muren

Voor onze woning zijn wij op zoek naar een metselaar die ongeveer 160m2 muur (3 muren) komt metsen. Stenen, specie en betonmolen voorzien.