Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevelbekleding plaatsen:

Houten gevelbekleding plaatsen

Muur bekleden met Thermowood en vele hoekjes en kantjes en oversteek van het dak afwerken met Trespa. Het gaat over een oppervlakte van 50-100m². Muur moet niet geïsoleerd worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelbekleding plaatsen uit heel België:

Houten gevelbekleding plaatsen

10 - 15m² terrasoverkapping in beton plafond plus front Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding aanbrengen

Het bekleden van de bijbouw in thermowood (+/- 61 m²) , dakoversteek ( +/- 5m²) en tuinschermen (+/- 18 lopende meters).

Houten gevelbekleding plaatsen

Onze nieuwbouwwoning is klaar enkel onze gevels moeten nog afgewerkt worden. Ze zijn reeds winddicht. Het gaat om twee keer een oppervlakte van 14,5 en 6,5m en eenmaal 7,5m op 6,4m. We zouden het graag laten afwerken in verduurzaamd zacht hout.

Houten gevelbekleding vernieuwen

De houten bekleding die tegen de gevel naar de nok van het dak gevestigd zijn dienen te worden vervangen. De gevel is 9 meter hoog.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Buitengevelisolatie (pir platen) met afwerking thermowood triple (blok). Twee zijgevels (+/- 95m²) en stukje achtergevel bovenaan.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van houten gevelplaten tegen bestaande muren. gevel : ruwe schatting : rond 25 m². Vrijstaande woning : achterkant terras overdekt. Stuje muur aan het huis op hoogte 1 ste verdieping.

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen graag onze aanbouw bekleden. We plaatsten reeds recticel isolatieplaten en zouden nu graag afwerkend met thermowood. Het gaat over een oppervlakte van 60 m².

Gevelbekleding leien

Ik wil mijn zijgevels en achtergevel van een rijwoning laten bekleden met leien. Er werd reeds een isolatielaag op een houten skelet geplaatst. Het gaat over een 50 tal M2.