Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor composiet gevelbekleding en isolatie plaatsen:

Composiet gevelbekleding en isolatie plaatsen

Voorgevel isoleren en bekleden. Een goede thermische isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie is belangrijk wegens het drukke verkeer langs de woning. Het gaat om een gevel van 6 meter op 8. Ik dacht aan composiet.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet gevelbekleding en isolatie plaatsen uit heel België:

Composiet gevelbekleding plaatsen

Composiet gevelbekleding plaatsen op achtergevel en beide zijgevels. Oppervlakte is ong. 71m². Rijwoning is hoger dan die van beide buren waardoor er boven dak van buren moet gewerkt worden. Vensterbanken zijn reeds voorzien die 13cm uitsteken, zo nodig vervangen om meer isolatie toe te staan.

Composiet gevelbekleding

Composiete gevelbekleding plaatsen op een opp. van ong. 80m² op het gelijkvloers. Muren dienen niet geïsoleerd te worden, zijn reeds geïsoleerd.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Blinde muur van gevel van 50-100 m² bekleden. Geen doek, liever composiet in overleg met vakman. Niet isoleren.

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Het is een nieuwbouw appartementen de beide nokken moeten worden bekleed en geïsoleerd. Totaal dus +/- 65 m²     11.5 bekleding van de scheidingsmuren 11.5.1 bekleding door middel van leien in vezelcement incl. 10 cm PU isolatie FH m2 64,60 scheimuur links 35,00 scheimuur recht 29,60

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Achtergevel: isolatie te plaatsen + trespa platen. Oppervlakte ongeveer 90m² Woning : 2 verdiepingen met dak. hoogte 8 m tot aan de afvoer.

Pvc gevelbekleding plaatsen

Ik wil tegen mijn voorgevel en achtergevel een bekleding in PVC of composiet aanbrengen; dat kan gewoon tegen de stenen muur zonder extra isolatie te plaatsen. Ik zoek iemand die mij raad kan geven vermits ik een leek ben in dit verhaal en iemand die de werken professioneel kan uitvoeren. Er zitten wat ramen en deuren in dus ik denk dat het zeker minder dan 50 vierkante meter gaat zijn.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Bestaande voor en zijgevel's bekleden met houtcomposiet sliding's. Graag voor 220 m².

Houten gevelbekleding aanbrengen

Bekleding buitenmuur van in totaal ongeveer 20 m². Deze muren te bekleden met hout of composiet, ze zijn momenteel gecementeerd.