Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Neerpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Neerpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Neerpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Neerpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Neerpelt:

Hpl gevelbekleding plaatsen

Nieuwbouw app(2) met ytong 40cm , wil geen crepi, mag met staalplaat , of volkern , of andere totaal 600/650m²

Metselen van een nieuwe muur

Er zou een nieuwe muur gemetseld moeten worden in de woonkamer voor uitbreiding van de slaapkamer. Hoogte muur 2m80. Lengte 3 meter

Composiet gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voor een vrijstaande woning. Wil ik graag de gevel renoveren , met composiet en isolatie . De totale oppervlake is 100m²

Renovatie gevel

Renovatieproject, momenteel crepi, alles gelijkvloers, ramen werden vervangen in een andere afmeting, waardoor er rond de ramen/deuren bijgemetseld werd. Dient de resterende bestaande crepi eerst verwijderd te worden? Of kan er een egaliserende laag over worden gezet? Graag offerte en mogelijkheden qua kleur voor spuitkurk

4 pilaren in gevelstenen gemetseld van a tot z

4 pilaren metselen aan de oprit van de woning. (60x60x180) Aan de onderkant zouden die ietsje breder moeten zijn en boven zouden die ook geleidelijk breder moeten worden rondom met eventueel muizentand of rollaag of dergelijke afgewerkt worden voor een mooie uitstraling. De funderingen van de pilaren moeten ook gemaakt worden. misschien in één de brievenbus verwerkt nog. Ik zou graag zo snel mogelijk wat prijzen te weten komen...excl materiaal.

Renovatie voorgevel oud huis

Renoveren en opvoegen van voorgevel huis. Het huis is oud ( 1922) en de muur is zonder spouw.

Gevelrenovatie

Onze gevel dient aan de zuidkant gerenoveerd. Voegen komen los. Moeten uitgeslepen en opnieuw gevoegd. Indien mogelijk nog voor de zomer. Tevens dient de gevel gereinigd worden en eventueel een beschermende behandeling te krijgen. Graag overleg met een specialist om de nodige werken op te lijsten en offerte.

Nieuwbouw crepi

Graag had ik een prijs ontvangen voor een nieuwbouw woning,hout sandwichpanelen opbouw,volledig rondom voorzien van 6cm isolatie en crepi.

traditionele nieuwbouw, simpel

traditionele nieuwbouw, simpel