Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in buitenmuren herstellen :

Scheuren in buitenmuren herstellen

Buitenmuren en binnenmuren met verschillende scheuren . Bakstenen gevel. Scheuren herstellen .
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Vliermaalroot (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in buitenmuren herstellen uit heel België:

Herstellen scheuren in de buitenmuren en het balkon

Voorgevel en achtergevel op diverse plekken gescheurd. Ook het balkon is zwaar gebarsten en dient hersteld te worden. Graag scheuren herstellen, afgebroken stukken terug pleisteren en in egale kleur zetten.

Analyse van scheuren en barsten in binnen en buitenmuren

Graag een architect. Woning gebouwd in 1994. 3 gevel-woning. Analyse van scheuren en barsten in binnen en buitenmuren. Conclusie, advies en eventuele actie.

Stabiliteitsonderzoek

Er zijn diverse scheuren in de bakstenen buitenmuren van mijn woning (45 jaar oud). Graag wil ik een deskundig advies over de vermoedelijke oorzaak, de ernst van het probleem en hoe het op te lossen.

Scheuren buitenmuren herstellen

Wij hebben een 2-tal scheuren in de buitenmuur die we graag wilden laten herstellen. Scheuren: van beneden tot boven 2 mm breed. Andere van het dak tot het raam.

Herstellingen aan buitenmuur

Wij zijn (dringend) opzoek naar iemand die de buitenmuren van onze achterbouw kan herstellen. Het bezetsels begint te scheuren en ik heb vorig jaar zelf al een paar noodherstellingen uitgevoerd. Aan de kant van onze buren is gisteren de volledige roofingbezetting losgekomen, waardoor deze muur nu stuk blote baksteen is.Foto's ter beschikking.

Herstel van scheuren in binnen- en buitenmuren

Door schade aan het wegdek zijn er scheuren ontstaan in binnen- en buitenmuren. Die zouden terug moeten gevoegd worden. Er werd een schadedossier opgesteld door onze verzekeraar tegen de gemeente.

Vraag advies stabiliteit

Mijn vriend en ik zouden graag een huis kopen in Lummen, maar vrezen dat de fundering van het huis niet voldoende is (gezien de scheuren in de buitenmuren). Is het mogelijk om ons hier wat meer informatie over te geven en eventueel een offerte te maken om dit te komen bekijken?

Scheuren in buitenmuren

90° scheuren in buitenmuur (onder de ramen) 90° scheur in binnenmuur (onder raam) Horizontale scheur in binnenmuur (in aangebouwde garage) Voor wij andere verbouwingswerken kunnen doen, moet de oorzaak van deze scheuren gevonden worden en moeten de scheuren gedicht worden.