Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Halanzy te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Halanzy.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Halanzy of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Halanzy die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Halanzy:

Houten gevelbekleding plaatsen

Gevel van gerenoveerd hotel bekleden in hout. Afmetingen zijn 7m x 10m. Muren dienen geïsoleerd te worden.

Bepleisteren van muren

Bepleisteren van betonblokkenmuren met cementpleister, grijs, prijsvariante voor donkergrijze kleur. Afmetingen: Lange muur 15,00 lm x 2,60 m h. Muur garagepoort: 7,50 lm x 2,60 m h. In min: poort 2,50 lm x 2,00 m h. En voordeur 1,00 lm x 2,00 m h. Poort en deurslagen: totaal 10,50 lm x 0,30 m br. Kort muurtje straatzijde: ± 4,50 lm x 2 m h. Totaal ± 63m² in bijlage: de foto's van de 3 gevels

Ruwbouw in YTONG

Voor de ruwbouw van onze woning zijn we op zoek naar een zelfstandig metser ,bungalow&zolder (12x10,70m)in YTONG. Fundering en vloerplaat reeds voorzien. Materiaal wordt door ons voorzien

Bestaande muur 6m breed, 2,5 hoog tussen ...

Bestaande muur 6m breed, 2,5 hoog tussen keuken en living dient te worden verwijderd (poutrelle geplaatst) met de bedoeling een kookeiland te plaatsen.

Dresser trois pilasses en briques et ...

Dresser trois pilasses en briques et pose d'une dalle pour permettre l'extension d'une terrasse.

Er moet op een bestaande fundering een ...

Er moet op een bestaande fundering een muur opgetrokken worden van 10 meter lang en ongeveer 3 meter hoog. het is onder de voorkant van het bestaande huis, er moet dus ongeveer een 30m3 weggegraven worden die u niet hoeft af te voeren er is ruimte genoeg om dat er naast te gooien. verder moet hij ook weer als dat de prijs toelaat 100% waterdicht worden ,zodat er naderhand beneden ook weer verder gebouwd kan worden. U moet wel zorgen voor nederlands sprekende bouwonderneming(svp) Ook heb ik tijd om mee te helpen op wat voor manier dan ook