Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Achtergevel met crepi bezetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achtergevel met crepi bezetten:

Gevel afwerken met crepi

Isoleren en aanbrengen van isolatie op voor- en achtergevel, afwerken met crepi. Voorzijde ong. 5m op 7a8m, 3 ramen en voordeur, achterzijde 5m op Ong 4 meter, 2 ramen. Ramen en voordeur worden vooraf nog vervangen.

Gevel in crepi herstellen

Gevel renoveren. Scheur op zijgevel en kleinere scheuren op achtergevel. Momenteel crepi sinds een tiental jaar. Bekijken wat mogelijk is - herdoen van alle crepi of scheuren herstellen.

Gevel bekleden

Het is om een gevel te herdoen die nu bezet is met platen aan de achterzijde van ons huis. Hetgeen we in de plaats willen is een beetje afhankelijk van wat er achter die platen zit. We twijfelen tussen hout, crepi of PVC. De oppervlakte van de achtergevel is ongeveer 50m².

Achtergevel bekleden

Verwijderen van houten achtergevelafwerking (20 jaar oud). Isoleren van achtergevel + afwerken met crepi. De achtergevel heeft een oppervlakte van ongeveer 40 à 45m².

Crepi gevelbepleistering aanbrengen

Bestaande crepi van achtergevel van 40-60m² met 6 ramen en 2 deuren afbreken, opnieuw bezetten met crepi en eventueel ook voorzien van isolatie.

Gevels isoleren en bezetten met crepi

Op zoek naar een vakman om de voor- en achtergevel te isoleren en bezetten met crepi. Het gaat om beide keren 50 m². Best langs binnen isoleren en langs buiten een laag van 4-5 cm crepi plaatsen.

Isoleren gevel en bezetten met crepi

Ik wil de voor- en achtergevel van mijn huis laten isoleren en vervolgens afwerken met crepi. Voorgevel is 4 breed en 12 meter hoog. De achtergevel is ongeveer 4 op 8. Type isolatie heb ik nog geen idee over. De gevel staat in cementwerk nu, dus isolatie kan er onmiddellijk tegenaan.

Achtergevel met crepi bezetten

Betreft het plaatsen van crepi op de achtergevel van een reeds bestaand appartementsgebouw. Dit voor 140 m².