Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Achtergevel met crepi bezetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achtergevel met crepi bezetten:

Achtergevel met crepi bezetten

Betreft het plaatsen van crepi op de achtergevel van een reeds bestaand appartementsgebouw. Dit voor 140 m².

Gevel bezetten met hout

Achtergevel bekleden, nu crepi die aan vervanging toe is. Gaat om maximaal 50 m². Mogelijks ook isolatie te voorzien, Gevel te bekleden met verduuzaamd zacht hout.

Scheur in gevel herstellen

In onze achtergevel zit een scheur, gevel bezet met crepi. Graag willen we weten wat de oorzaak is en wat er kan aan gedaan worden. Woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Houten gevelbekleding aan te brengen

Achtergevel met houten latten bekleden. Momenteel staat er een oude crepi op. Oppervlakte : kleine achtermuur en zijkant uitbouw keuken.

Gevel renoveren met crepi

Ik wil mijn achtergevel laten renoveren met crepi, ongeveer 15 à 16m². Heeft vroeger een ruimte tegen gestaan .

Voor- en achtergevel met crepi bepleisteren

Voor en achtergevel van een rijhuis ( circa 50 jaar oud) te bekleden met crepi. oppervlakte : voorgevel : 24m²-achtegevel 19m²

Achtergevel uitvoegen en eventueel bezetten + isoleren

Zijgevels van het huis zijn bezet met crepi, maar de achtergevel niet, de voegen zijn van slechte kwaliteit en ik vermoed dat er muizen langs daar binnenkomen. Ik zou die graag laten uitvoegen, en eventueel ook laten isoleren en bezetten zoals de zijgevels. Muur is ongeveer 10m breed en een 5 tal meter hoog (weet de juiste afmetingen niet, want grenst aan speelplaats van een school). Er zijn geen ramen in die muur. Ook een stukje scheidingsmuur aan pad laten hervoegen.

Isoleren buitengevel en crepi plaatsen

Aanbrengen isolatie + crepi, voor- en achtergevel. Is een klein huisje. Huis met 2 verdiepingen. oppervlakte : 16,8 m² voorgevel, 8,14 m² achtergevel.