Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Achtergevel herenhuis renoveren isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Achtergevel herenhuis renoveren isoleren:

Achtergevel herenhuis renoveren + isoleren

Wij willen onze achtergevel van een oud herenhuis laten renoveren + isoleren.Oppervlakte : herenehuis met 4 verdiepingen. gevel : baksteen met schildering. Grote spleet van 10 cm erin. Het is een huis ingedeeld in 5 appartementen. (4 verdiepen)

Gevelrenovatie uitvoeren aan gevel met crépi

10 jaar geleden werd de volledige achtergevel van een herenhuis met crepi bezet. Na een geval van waterinsijpeling zijn nu op verschillende plaatsen meerdere vierkante meters crepi losgekomen en aan het loskomen.

Renovatie + isolatie achtergevel

De achtergevel van een herenhuis, opgedeeld in drie appartementen, moet gerenoveerd worden. Een deel van de achtergevel dient ook geïsoleerd te worden. Oppervlakte :3 verdiepingen met daarin ramen.

Achtergevel herenhuis renoveren

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren, i.e. herstellen van voegen, wegwerken van gaten in de bakstenen en opnieuw bevestigen van arduinen stenen (heel hoge plinten onderaan de woning). Dit betreft de achtergevel heeft een oppervlakte van 80 m². Er zitten 4 ramen in en een dubbele deur.

Renovatie achtergevel en gootwerken

Wij willen graag de goot, aflopen en achtergevel van een klassiek Brussels herenhuis aanpakken. Een ingenieur-architect kwam al langs om de gevel te inspecteren. De muur is nog stabiel en heeft enkel op 1 plaats een aantal ijzers nodig. We willen graag de werken opsplitsen in twee delen. Het eerste deel zou zijn voor de restauratie van de gevel met daarbij het vervangen van de goten en ook nieuwe bepleistering. Het andere deel zou zijn voor het isoleren van de achtergevel. Oppervlakte achtergevel is ongeveer 60 m², de gevelbreedte is 4 meter.

Gevelrenovatie herenhuis Zurenborg

De voor- en achtergevel van ons oud herenhuis, 3 etages, gevel,breedte ongeveer 6 m moet volledig worden gerenoveerd. Graag heb ik een prijsofferte

Bezetten + isoleren achtergevel

De achtergevel van ons herenhuis zou bezet moeten worden en geisoleerd. De voorgevel zou gereinigd moeten worden (is bezet geweest 30 jaar geleden), inclusief het balkon.