Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Afwerken tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken tuinhuis:

Afwerken tuinhuis

Afwerken van een metsend tuinhuis vorige werker verschot in de rug gekregen. Het tuinhuis is 8 op 4 meter. Daar zouden nog een 3 tot 4 lagen op gemetst moeten worden. Het dak moet er nog op komen en de ramen met geïnstalleerd worden.

Bijbouw metsen

Wij zijn op zoek naar een metser voor het metsen van ons tuinhuis/bijhuis. Afmetingen ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Graag 1 deuropening van 110 cm en 1 raamopening van 3m op de voorzijde + 1 raamopening van 1m5 op de linkerzijde. De 2 zijdes naar de tuin gericht laten afwerken in facadesteen, de twee achterkanten met een goedkoper alternatief.

Houten gevelbekleding plaatsen

Tuinhuis waarvan we graag de oversteek(onderkanten) en 1 zijkant willen afwerken in hardhout. Padoek of een gelijkwaardig alternatief.

Afwerking achtergevel rijwoning

Aantal klussen : - buitenafwerking achtergevel rijhuis en tuinhuis : deel kalei, deel hout (vb woodface) - bestaand terras 1 tegel verdiepen + terrasafwatering voorzien. Een tuinhuis met platdak ook afwerken in het zelfde materiaal . De oppervlakte van het tuinhuis is 10m²