Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Bouwen van een dubbele garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bouwen van een dubbele garage:

Bouwen van een dubbele garage

Wij zijn buren en wensen onze houten garages te vervangen door een aaneengebouwde dubbele garage . De plannen zijn klaar en de bouwvergunning is verleend.

Aan ons reeds bestaande huis zouden we ...

Aan ons reeds bestaande huis zouden we graag een dubbele garage met boven op een hobby ruimte en onder in een kelder bouwen. achter de garage moet ook nog een wasplaats en berging komen. Enkel de voorgevel moet in fasade steen zijn.

De woning is een chalet, staat op een ...

De woning is een chalet, staat op een berg, betekend voorkant alleen bovenhuis. Aan de voorkant is het huis sous sol. Voorkant alleen hout, zijkanten en achterkant beneden woning steen, van blokken. Bovenwoning hout. Het metselwerk is maar 1 onderdeel van de verbouwing. Bestaande buitenmuur is enkelvoudig, moet dubbele muur, spouwmuur worden. Er moet waarschijnlijk nog fundering gelegd worden. Daarnaast uitbreiding van het terras, veranda. Bouwen van een badkamer en verbouw bestaande doucheruimte. Dus ook sanitair, electrisch en loodgieterswerk, tegelen enz. De woning ligt in Walonie postcode 5680. Ben op zoek naar een vlaamtalige aannemer voor deze klus, voor mijn weekend huis. Woon zelf in Nederland