Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Composiet gevelbekleding aanbrengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet gevelbekleding aanbrengen:

Composiet gevelbekleding plaatsen

Ik zou graag mijn achtergevel renoveren, isoleren en bekleden met sidings uit composiet. Momenteel hangen er nog leien aan. Oppervlakte tussen 10 en 50 m²

Composiet gevelbekleding plaatsen

Composiet gevelbekleding op 2de verdiep over 2 x 5m x 2.5m plaatsen. Momenteel Red Ceder Shingles met lichte isolatie. Ook isoleren.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Vervangen van bestaande gevelbekleding (houten planken van 200 mm breed) van dakrand (40cm breed op 60 cm hoog, totale lengte van 45 lopende meter). Te vervangen door gevelbekleding PVC of volkern , kleur antraciet grijs RAL 7016 bedankt

Composiet gevelbekleding plaatsen

Binnenkort gaan we een nieuwe voordeur laten plaatsen in onze woning. We zouden dan graag ineens ook een stuk voorgevel laten bekleden met Rockpanel. Aan de voorgevel van onze woning is met een houten constructie een soort garagepoort nagemaakt door de vorige eigenaars. Aangezien er helemaal geen garage achter die houten platen zit, zouden we die graag willen laten bedekken... Isoleren is niet meer nodig, aangezien er al spouwmuurisolatie geplaatst is. Het betreft een oppervlakte van +/- 2,5m op 5m.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Na plaatsen van aquaprotect ((ventilatie) nog last van schimmel en condens.Gerechtsdeskundige raadt isolatie buitengevel aan om de koude bruggen weg te werken, ook binnen isolatie raadt hij aan. Tussen 50 en 100 m²

Composiet gevelbekleding en isolatie plaatsen

Voorgevel isoleren en bekleden. Een goede thermische isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie is belangrijk wegens het drukke verkeer langs de woning. Het gaat om een gevel van 6 meter op 8. Ik dacht aan composiet.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Composiet gevelbekleding plaatsen op achtergevel en beide zijgevels. Oppervlakte is ong. 71m². Rijwoning is hoger dan die van beide buren waardoor er boven dak van buren moet gewerkt worden. Vensterbanken zijn reeds voorzien die 13cm uitsteken, zo nodig vervangen om meer isolatie toe te staan.

Composiet gevelbekleding

Composiete gevelbekleding plaatsen op een opp. van ong. 80m² op het gelijkvloers. Muren dienen niet geïsoleerd te worden, zijn reeds geïsoleerd.