Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Garage bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Garage bouwen:

Garage bouwen

Tuinhuis/garage van ong. 15-25m² metsen.

Bouwen van een dubbele garage

Wij zijn buren en wensen onze houten garages te vervangen door een aaneengebouwde dubbele garage . De plannen zijn klaar en de bouwvergunning is verleend.

Bouwen van losstaande garage

Bouwen van losstaande garage. Oppervlakte +- 4m op 8m. Hoogte: +- 3m. Plat dak. Gevel bekleed met witte crepi. Vloer en elektriciteit reeds aanwezig. Electrische sectionaalpoort incl of apart nog te voorzien.

Garage bij te bouwen

Langs de zijkant van onze woning zouden wij graag een garage bij bouwen van 7 x 4 en 3 meter hoog en een plat dak.. Aan de linker zijgevel zou ook een deur moeten komen die uit komt in onze tuin. Metselwerk.

Garage bouwen in de tuin

Ik zou achteraan in de tuin een garage willen laten bouwen, om een wagen in te plaatsen en ook wat in te sleutelen aan de wagen. Moet dus voldoende breed zijn : 6 meter diepte : 6 meter met 1 kantelpoort voor binnenrijden. Opzij 1 deur en 1 venster Er moet dus ook een betonnen vloerplaat gegoten worden. Isolatie van de ruimte is niet nodig. Electriciteit is niet nodig. Ik bekijk dit als alternatief voor een houten garage (blokhut). Uitvoering in baksteen.

Garage metselen in achtertuin

Graag offerte voor het bouwen van een alleenstaande garage + tuinhuis, samen 1 gebouw (vloerplaat reeds gegoten) Uit te voeren werken. Metselen muren + 1 binnenmuur, geen isolatie,voegen en dakbedekking. Afmetingen garage 3,8 x 5,36 x 3m met uitsparingen voor sectionale poort (3 x 2. 2m), 2x deur (1. 1 x 2. 2m) en ruit (2. 4 x 0. 8m) Stenen voor binnen en buitenmuur door u (of ons) te voorzien. (Zie bijlage)

Bouwen van garage

Bestaande houten garage moet worden afgebroken en vervangen door gemetselde garage van 3. 4m op6. 2m. Funderingen moeten worden voorzien. Er komen geen vensters in.

Bouwen van garage 5 x 6 meter

Wij zijn dringend op zoek naar iemand die een aparte garage 5 x 6 meter kan bouwen. Dit betreft het volledige bouwen van een nieuwbouw garage (plaatsen binnenmuren, buitenmuren, dak). Liefst te beginnen eind juni.Plannen ter beschikking.