Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel bekleden en isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bekleden en isoleren:

Gevel bekleden met crepi

Ik zou graag mijn gevel bepleisteren met witte crepi. En eventueel ook isoleren. Het is een oppervlakte van 220 m² ongeveer.

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.

Gevel bekleden met metaal

Vorige gevelbekleding gedeeltelijk omgevallen door stormweer. Ik zou mijn gevel van 10 meter op 2,5 meter graag laten bekleden met gelakt aluminium.

Gevel bekleden en isoleren

Zijgevel met een gevelbekleding in PVC of aluminium die waterdoorlatend is want we hebben schimmel in de kamers. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 5 meter op 10. Ik zou het ook willen isoleren.

Composiet gevelbekleding en isolatie plaatsen

Voorgevel isoleren en bekleden. Een goede thermische isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie is belangrijk wegens het drukke verkeer langs de woning. Het gaat om een gevel van 6 meter op 8. Ik dacht aan composiet.

Gevel herbekleden

De gevel is reeds bekleed met cement leien. Door vandalisme is een groot deel van de leien vernield. Ik zou dus heel mijn gevel opnieuw te bekleden, en eventueel te isoleren. Eventueel metalen platen ipv de leien. Zijgevel - open bebouwing - is een wachtgevel

Gevel bekleden met PVC

Nu een gewone blinde muur, veel warmteverlies. We zouden willen overgaan naar PVC voor onze gevel.

Gevel bekleden met crepi

We zouden graag onze gevel, 26m², laten bekleden met crepi.