Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel bekleden met crepi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bekleden met crepi:

Gevel met trespa panelen bezetten

Graag een vakman om onze gevel te bekleden. Gaat om circa 100 vierkante meter met Trespa panelen.

Gevelbekleding met hout et zwarte plaat

Wij wensen onze gevel te bekleden in het hout en voor een stukje ook met een zwarte plaat (materiaal nog in overleg te bepalen). Het gaat over 2 zijdes van de woning waarvan een deel van de zijdes dient bekleed te worden. Ongeveer 12m². Een deel van de 2 zijdes.

Gevel bekleden

Ik zou graag mijn voorgevel laten bekleden in aluminium of PVC. Gaat over 6 meter op 3 meter.

Gevel bekleden met crepi

Het gaat om een voorgevel van 8 x 6 met daarin 4 ramen en 1 voordeur.De huidige gevel is niet in perfecte staat van rechtheid. Woning met 2 verdiepingen. Crepi aanbrengen aan gevel.

Buitenmuur isoleren en bekleden

Het gaat om een half open bebouwing, links vrijstaand. De voorgevel telt 2 verdiepingen en een zolder onder hellend dak. Er is 1 voordeur 1 grote raam en 1 middelgrote raam. De zijgevel loopt onderaan af naar beneden omdat de tuin, badkamer en keuken op een lager niveau liggen. Hier is slechts 1 kleine raam. De achtergevel telt 3 verdiepingen . Hier is 1 grote schuifraam en 2 middelgrote ramen. De breedte van de gevel is 4.20m en de lengte van de woning op zjn langst 9.10m. De gevel is momenteel bekleedt, niet geisoleerd maar in slechte staat. Deze kan eerst verwijderd worden.

Gevel bekleden met hout en buitenschrijnwerk vernieuwen

We willen onze gevel vernieuwen in combinatie met de vervanging van het buitenschrijnwerk. De voordeur zou moeten geïntegreerd worden in het gevelvlak met hetzelfde uitzicht als de houten gevel.

Gevel bekleden

Betreft bekleding zijkant en onderkant oversteek - staat momenteel in ruwbouw. Hoek is aan de ene zijde ong. 8,5 op 40cm en de andere zijde 3,5m op 40 cm. Muren dienen ook geïsoleerd te worden

Gevel kantoorpand bekleden met hout

Steenstrips laten los op gevel, omdat deze op OSB zijn bevestigd en door water en vocht op OSB loslaten. We zoeken hiervoor duurzame oplossing om de gevel te bekleden, liefst in hout.