Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel bekleden met crepi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bekleden met crepi:

PVC gevelbekleding plaatsen

Voorgevel van ong. 33m² bekleden met PVC-slidings. Er zijn 4 ramen en een voordeur in de gevel.

Gevel bekleden

Gevel van ong. 9m² isoleren. Gevel ook bekleden met HPL tussen 2 bovenste en onderste ramen en ook daaronder. Nieuwe vensterbanken.

Afbreken gevelbekleding boven veranda en nieuwe bekleding plaatsen

Eternit gevelbekleding afbreken en gevel opnieuw bekleden met slides of platen. Het betreft een sttuk van ong. 8m x 5m boven de veranda.

Gevel bekleden

Gevel van 91.57m² bekleden met gladde zwarte leien in halfsteenverband horizontale dubbeldekking. Thermische isolatie op type EPS/16cm plaatsen.

Gevel bekleden met verduurzaamd zacht hout

Gevel van ong. 75m² bekleden met verduurzaamd zacht hout zoals thermowood, oregon of lorken.

Gevel bekleden

Gevel van 120m² bekleden met padouk. Isolatie van 12cm dik is reeds geplaatst. Steenstrips met isolatie plaatsen tegen gevel van 85m².

Gevel bekleden met thermowood

Gevel van ong. 130m² bekleden met thermowood of dergelijke. Het zou gaan om 2 zijgevels en 1 achtergevel op gelijkvloers en 1ste verdiep van recent gerenoveerde woning.

Gevel bekleden met crepi

Ik zou graag mijne gevel (ong. 32m²) laten bekleden met crepi, daarnaast zou er ook een betonnen balk boven het raam hersteld moeten worden.