Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel bepleisteren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel bepleisteren:

Gevel bekleden met crepi

Ik zou graag mijn gevel bepleisteren met witte crepi. En eventueel ook isoleren. Het is een oppervlakte van 220 m² ongeveer.

Gevel bepleisteren

Wij zijn dringend op zoek naar een aannemer die voor ons gevelbepleistering kan zetten. Het gaat om 225m², 18 cm isolatie en afwerking in crepi.

Ytong -bouw bepleisteren met crepi

Gevel bepleisteren van nieuwbouw uit 2003 in ytong-cellenbeton. Volledige oppervlakte is plusminus 291 m². Daarvan moet 80,25 m² - een blinde muur, uitgezonderd 3m² glasdallen - in gewone spuitpleister komen. De rest van het huis, 210,67 m² in crepi in 2 verschillende kleuren. De cellenbeton is overal 30 cm dik, dus moet er geen isolatie meer tussen.

Bepleisteren van de gevel

Het is een nieuwbouw met een bepleisterde plint rondom het huis van 60 cm hoog. Het pleisterwerk komt op nieuw betonstenen metselwerk het gaat om een oppervlakte van 25m².

Hermetselen stuk gevel en bepleisteren

Het is een wijkhuis met een bovenverdieping en daar zijn stenen losgekomen en gebarsten waar we vorig jaar de rolluiken verwijderd hebben .Ook moeten er nog 3 rolkasten verwijderd worden en alles bijgewerkt worden nadien .De bovenzijde van de muur is zo'n 30 cm en dat is een betonbalk die bepleisterd is en die is door vochtproblemen ook gescheurd . Kleine metsel en pleisterwerken.

Gevel isoleren en bepleisteren met crépi

Zowel voor als achterkant van huis isoleren. Gevel vooraan is niet vlak dus weet niet of dit lukt. Zou ook graag weten of ik eerst best nieuwe ramen laat plaatsen. Ik heb een rijhuis, geen grote voorgevel.

Gevel isoleren en bepleisteren

Wij willen ons huis isoleren en dachten hierbij aan de gevel isoleren en crepi plaatsen. Tussen 50 en 100 m² .

Zijgevels hoekwoning bepleisteren

De gevel bepleisteren. Het gaat hem over ongeveer 80 m². Dit is voor de zijgevels, twee zijden. Er zitten 3 ramen in.