Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel in crepi steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel in crepi steken:

Gevels renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een analyse kan doen van de huidige staat van een bakstenen 3 gevel woning 1958. De huidige toestand van de woning in beeld kan brengen en de voor- en nadelen kan geven van een renovatieproject (crepi/ PVC/ schilderen) ten opzichte van herstellingen. Zijgevel is nog bekleed met asbesthoudende leien, deze moet sowieso vervangen worden.

Gevel bezetten met hout

Achtergevel bekleden, nu crepi die aan vervanging toe is. Gaat om maximaal 50 m². Mogelijks ook isolatie te voorzien, Gevel te bekleden met verduuzaamd zacht hout.

Herstellen crepi aan gevel

Waterinsijpeling door een slechte voeg onder de boordsteen zorgt voor scheuren in de crepi. Tevens zijn er verspreide kleurprobleempjes en aantasting door klimop aangroei. Graag aanbod voor herstel voeg en crepi gevelschade

Gevel bezetten met isolatie en crepi

Gevel te vernieuwen met crepi en isolatie tegen de muur. Het gaat om een gelijkvloers en de eerste verdieping die men moet bezetten.

Scheur in gevel herstellen

In onze achtergevel zit een scheur, gevel bezet met crepi. Graag willen we weten wat de oorzaak is en wat er kan aan gedaan worden. Woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Gevel renoveren

De gevel bekleden met steenstrip of crepi. De gevel is nu in baksteen. Zal ongeveer gaan om een 120 m². Woning : 2 verdiepingen.

Gevel in crepi steken

Renoveren van mijn gevel met crepie; Woning met 2 verdiepingen. grondoppervlakte 70 m².Gevel nu met baksteen.

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Gevel isoleren 10cm Crepi 12m² Woning met 1 verdieping. oppervalkte :12 m². Gevel : nu soort voorzetsteen; buurman wenst eveneens de gevel te renoveren.