Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel in crepi zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel in crepi zetten:

Gevel afwerken met crepi

Isoleren en aanbrengen van isolatie op voor- en achtergevel, afwerken met crepi. Voorzijde ong. 5m op 7a8m, 3 ramen en voordeur, achterzijde 5m op Ong 4 meter, 2 ramen. Ramen en voordeur worden vooraf nog vervangen.

Gevel in crepi herstellen

Gevel renoveren. Scheur op zijgevel en kleinere scheuren op achtergevel. Momenteel crepi sinds een tiental jaar. Bekijken wat mogelijk is - herdoen van alle crepi of scheuren herstellen.

Crepi met isolatie plaatsen

Gevel van ong. 30-40m² isoleren. Nieuwe ramen plaatsen in handelspand, grote ramen. Nieuwe deur plaatsen.

Gevel bekleden met hard hout

Gevel (36m²) is momenteel afgewerkt met 4cm iso en crepi, deze is niet meer mooi en willen we laten overkleden. Er dient een dakrand van EPDM te worden verlengd. Momenteel aluminiumprofiel over dakrand, we denken eraan om blokprofielen te gebruiken dus dan zou het ong 10 cm bij moeten. Er dienen drie venstertabletten (aluminium) te worden geplaatst en de gevel van gevel tem 1e verdieping te worden bekleed met hout. We opteren verticaal en waarschijnlijk hard hout.

Arduin gevelplint plaatsen

Gevel in crepi brokkelt af onderaan en wens gevelplint te laten plaatsen. Dit is op een bijgebouw. Totaal ong 13 lopende meter. Er zijn wel wat hoeken en kanten aan. - 4 buitenspelen van ong 45 gr - 1 binnenhoek van ong 45 gr - 2 deuren en 1 schuifraam dus 4 - 6 hoeken van 90 gr Hoogte van de plint zou ongeveer 30/40cm moeten zijn Dikte 3 à 5cm

Gevel bekleden

Het is om een gevel te herdoen die nu bezet is met platen aan de achterzijde van ons huis. Hetgeen we in de plaats willen is een beetje afhankelijk van wat er achter die platen zit. We twijfelen tussen hout, crepi of PVC. De oppervlakte van de achtergevel is ongeveer 50m².

Gevelrenovatie uitvoeren

Gevelrenovatie met metalen bekleding van een oude woning uit 1875. Mee isoleren is vereist door de gemeente. Langs binnenuit is de woning reeds goed geïsoleerd. De huidige gevel bestaat uit 50% natuursteen en 50% crepi (dat vorig jaar geschilderd is geweest). Ik wil graag de mogelijkheid bekijken om bij de gevelrenovatie de huidige gevel te laten staan. Bij renovatie vermoed ik dat het nodig zal zijn om de dakgoot bovenaan de gevel mee te renoveren. De woning van één gebuur loopt mee met mijn huidige gevel. Oppervlakte van de voorgevel is iets minder dan 14m² (dit is dan zonder ramen en deuren). metalen/aluminium platen tegen zetten

Gevel in crepi zetten

Momenteel staat onze voorgevel in steenstrips. Hier en daar zijn er al steenstrips gevallen, dus we willen deze laten weghalen voor de veiligheid. Vervolgens is er een nieuwe afwerkingslaag nodig.