Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel herbekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel herbekleden:

Gevel herbekleden

De gevel is reeds bekleed met cement leien. Door vandalisme is een groot deel van de leien vernield. Ik zou dus heel mijn gevel opnieuw te bekleden, en eventueel te isoleren. Eventueel metalen platen ipv de leien. Zijgevel - open bebouwing - is een wachtgevel

Gevel bekleden in duurzaam hout

Graag willen wij onze gevel laten herbekleden. Het gaat om een voor- en achtergevel die moeten worden gedaan. We willen gaan voor een duurzaam, hout materiaal. We dachten aan iets in de aard van padouk. Het gaat om 2 gevels van 8 meter breed en 10 meter hoog.

Gevel herbekleden met Thermowood

Oude gevel herbekleden met verticale latten met gesloten voeg. Voeg 0,5 cm indien mogelijk. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte van de te bekleden muren: 45 m².

Gevel bekleden

Voorgevel: Oude buitenbekleding wegnemen en herbekleden met isolatie en steenstrips. Plan te verkrijgen op aanvraag.