Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel herstellen:

Betonrot aan voorgevel herstellen

We hebben een betonnen voorgevel die op een aantal plaatsen betonrot vertoont. Een gevel van 4 verdiepen hoog. Rijhuis

Gevel herstellen

Herstelling van een gevel. Zoals u kan zien op foto is er een stuk gevel naar beneden gevallen. Het stuk was gevestigd aan de linkerkant op foto. Brokstuk is een 80tal centimeter lang.

Herstellen crepi aan gevel

Mijn crepi gevel is beschadigd en moet hersteld worden. Enkel aan de straatkant, het is een gesloten woning met gelijkvloers en een 1ste verdiep. Er bevind zich een garagepoort, deur en 2 ramen in de gevel.

Scheuren in gevel herstellen

Onderkant van een hoek is iets naar buiten gekomen. Scheuren in gevel. Stenven verschuiven aan de gevel.

Barsten in gevel herstellen

Onze gevel (voorkant en zijkant) en de slaapkamer beneden vooraan vertonen barsten. Dit naar aanleiding van bouwwerken (appartementen/nw straat)naast ons .

Scheuren herstellen tengevolge een verzakking

Buitengevel is verzakt door het droogompen van na gelegen appartementen. gevel aan private woning. Gevel is met façadesteen. Oppervlakte : tegen de grond tot 4 tal meter hoog naar het dak toe.

Gevel renoveren en schilderen

We willen ons gevel vernieuwen en zoeken een aannemer hiervoor die we kunnen toevertrouwen volgende werken moeten gedaan worden bestaande cementgevel van 5 00 cm * 1200 cm , haarscheuren herstellen reinigen gevelvlak ,haarscheuren herstellen , herstellen gebreken, afwerkingpleister (vb. dalapro 3 mm) om oneffenheden weg te werken met een vlies klaar zetten voor schilderwerken. Schilderwerken: Aanbrengen fixatielaag, tevens aanhechtingslaag, Schilderen in twee lagen. moet waterdicht waterdicht zijn schilderen de oorspronkelijke zelfde kleuren (ongeveer ) (geen kalei , spuitkurk )

Metselwerk boven raam herstellen

Het buitenmuur metselwerk boven 1 raam (eerste verdieping) is losgekomen en moet terug opgemetst worden, liefst met L-vormig profiel als steun. Zie foto's in bijlage. Gevel bestaat uit baksteen.