Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel metsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel metsen:

Gevel metsen

Wij hebben onze oude gevel afgebroken, er werd isolatie geplaatst en nu zijn wij op zoek naar iemand die onze nieuwe gevel kan metsen. max 50m² - voor en zij gevel, in een gevel zitten er al ramen dus daarmee wel rekening houden.

Gevel deels metselen in grasdallen

Wij zoeken een metser om een deel van onze gevel te metsen. Woning bestaande uit kelderverdieping & 2 bijkomende bouwlagen (houtskelet). Deel van kelderverdieping en gelijkvloers wordt aan buitenzijde afgewerkt in metselwerk (=wit/grijze grasdallen). Dit metselwerk loopt deels door op terras waar een houten constructie opkomt. 2de bouwlaag en deel van gelijkvloers wordt tevens in hout afgewerkt. We zoeken iemand voor binnen nu en 3 / 4 maanden om dit uit te voeren (kan nu reeds gebeuren, dus bij voorkeur zo snel mogelijk).

Gevel nieuwbouwwoning opmetsen

Wij zetten onze ruwbouwwerken grotendeels zelf maar wensen de gevelsteen door een vakman te laten metsen. Het betreft een gezinswoning (4gevel) + atelier + extra muur. momenteel bezig aan funderingen dus voorgevel pas binnen enkele weken/maanden te metsen. Plannen ter beschikking.

Metsen van gevelsteen 200 m²

Metsen van een gevel met stelling (+-200 m²). Voegen is nog niet nodig. Gevelsteen werd reeds aangekocht (wienerberger). Benodigdheden om mortel te maken nog niet aangekocht.

Metsen van voorgevel

Metsen + isolatie voorzien van een voorgevel. Oppervlakte van de gevel : 55 m²

Gevel van een schuur metsen

De gevel van de schuur is onlangs ingevallen. Ik wil deze opnieuw laten metsen in oude handgevormde steen. Het gaat om een gevel van 11.7 m breed en 3.35 m hoog. Ook zit er een raamopening en een deur in de gevel.

Isoleren en opnieuw opmetselen van gevel

Betreft een halfopen bebouwing waarvan we als doel hebben de buitenschil te isoleren. We overwegen de huidige gevel af te breken, isolatie bij te plaatsen en dan een nieuwe gevel voor te metsen, we vergelijken en wegen voor en nadelen af ten opzichte van buitengevelisolatie. De totale geveloppervlakte is 142 m2, voorgevel is gelijkvloers + 1ste verdieping, zij- en achtergevel enkel een gelijkvloers. We zoeken advies en offerte voor de fundering, bijplaatsen isolatie (maximaal mogelijk met PUR/PIR) en opmetsen nieuwe gevel, vervangen van raamdrempels door bredere. Uiteindelijk komen er zowiezo nieuwe ramen en deuren in het pand. We zijn ook geinteresseerd om zelf afbraakwerken uit te voeren en mee te helpen met plaatsen van isolatie en metselwerken.

Nieuwe voorgevel metsen

Er zou een nieuwe voorgevel moeten gemetst worden voor een bestaande. De gevel is ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog. Er komen twee ramen in 1. 5 op 2 (allebei) en een deur. Bestelling van nodige materialen zou voor de aannemer zijn.