Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel renoveren:

Herstellen en renoveren bakstenen gevel

Herstellen verzakking gevel boven grote raam. Herstellen barsten in gevel. Opnieuw vastleggen vensterbank 5 ramen Alle voegen van gevels (voorkant 6,5m breed, zijkant 8m breed boven garage, achterkant 6,5m breed boven plat dak) verwijderen en opnieuw opvoegen.

Gevel in crepi herstellen

Gevel renoveren. Scheur op zijgevel en kleinere scheuren op achtergevel. Momenteel crepi sinds een tiental jaar. Bekijken wat mogelijk is - herdoen van alle crepi of scheuren herstellen.

Gevel garage bekleden

Het renoveren van een gevel van een bestaande vrijstaande garage, dit met een nieuwe houten gevelbekleding. De gevel is ongeveer 20m².

Gevel bekleden met hout

De achtergevel van het huis moet gerenoveerd worden: Achtergevel van 40m² renoveren. Houten gevelbekleding plaatsen. Bovenaan zou ik graag met kurk werken.

Gevel renoveren

Graag hadden wij voor 50m² sidings (smooth) met tand en groef, bij voorkeur in het kleur vintage beige. Maar de kleur is nog te overleggen met de vakman moest die andere kleuren hebben.

Gevel renoveren

Complete gevelrenovatie gewenst. Dakgoot vervangen, dakkapelletjes bekleding, gevel schilderen,... Ik denk dat de gevel ongeveer 30m² is. Ik ben niet zeker.

Gevel renoveren

Behandelen van bloot liggende betonijzers + herstellen betonwerk Reinigen bakstenen en arduin + vuilafstotend maken Voegwerk herstellen waar nodig. Herschilderen van geschilderde delen. betreft een opp. van 5m x 7-8m.

Plaatsen trespa panelen tegen buitenmuren

Gevel te renoveren deels te metselen en deels af te werken met trespa en isolatie. Plannen beschikbaar op aanvraag. Open bebouwing, alle 4 de gevels.