Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel renoveren en betonrot behandelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel renoveren en betonrot behandelen:

Voorgevel te renoveren

Voorgevel dient te gerenoveerd te worden. Gevel is 36 à 40 m² uit baksteen. Gelijkvloers en twee verdiepingen.

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Terrassen moeten hersteld worden voor betonrot en gevel moet bijgewerkt worden wat betreft de voegen. Er zijn 6 terrassen, 3 verdiepingen hoog, langs weerskanten 2 appartementen.

Renoveren gevel

Het gaat over de voorgevel van een rijhuis, waarna de gevel geïsoleerd zou moeten worden en bekleed met thermowood latten. Ik geloof dat het om en bij de 36m² gaat. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om ons dakkapel daarbij mee op te nemen. Dit is ongeveer 6m².

Gevels renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een analyse kan doen van de huidige staat van een bakstenen 3 gevel woning 1958. De huidige toestand van de woning in beeld kan brengen en de voor- en nadelen kan geven van een renovatieproject (crepi/ PVC/ schilderen) ten opzichte van herstellingen. Zijgevel is nog bekleed met asbesthoudende leien, deze moet sowieso vervangen worden.

Gevel renoveren en schilderen

We willen ons gevel vernieuwen en zoeken een aannemer hiervoor die we kunnen toevertrouwen volgende werken moeten gedaan worden bestaande cementgevel van 5 00 cm * 1200 cm , haarscheuren herstellen reinigen gevelvlak ,haarscheuren herstellen , herstellen gebreken, afwerkingpleister (vb. dalapro 3 mm) om oneffenheden weg te werken met een vlies klaar zetten voor schilderwerken. Schilderwerken: Aanbrengen fixatielaag, tevens aanhechtingslaag, Schilderen in twee lagen. moet waterdicht waterdicht zijn schilderen de oorspronkelijke zelfde kleuren (ongeveer ) (geen kalei , spuitkurk )

Gevel renoveren

Het betreft het renoveren van een achtergevel. Gelijkvloers is een bijgebouw met één groot schuifraam en af te werken gevel in baksteen oppervlakte 2 m x 3 m. 1ste en 2e verdieping: met 4 ramen, afmetingen ca. 5 m breedte en 5 m hoogte. De centrale schouw op de foto is momenteel afgebroken en opgemetst. Gewenste afwerking bezetten + (eventueel isolatie) + afwerking/schilderen.

Scheuren in gevel boven raam renoveren

Er worden nieuwe ramen geplaatst, maar er zit een scheur boven de middelste raam (deur) en die moet hersteld worden.

Achtergevel herenhuis renoveren + isoleren

Wij willen onze achtergevel van een oud herenhuis laten renoveren + isoleren.Oppervlakte : herenehuis met 4 verdiepingen. gevel : baksteen met schildering. Grote spleet van 10 cm erin. Het is een huis ingedeeld in 5 appartementen. (4 verdiepen)