Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel restaureren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel restaureren:

Gevel restaureren

ofwel: chemisch reinigen van voorgevel ofwel: zandstralen van voorgevel Al dan niet + opnieuw opvoegen Gevel van woning : GLv -1 ste verdieping en 1 m van 2 de verdieping. Gevel : nu gewonen baksteen.

Gevel restaureren

Gevel is aan restauratie toe door afbrokkelende stenen. Had gedacht dat papvoegen een mooie oplossing zou zijn voor dit probleem. 50 - 75 m². Achterbouw - achtergevel.

Gevel restaureren

De zijkanten van de voorgevel zijn bedenkt met tegels. Sommige tegels komen los en moeten dus vervangen worden. 2 stroken van halve m breed. Er zijn 3 verdiepingen.

Voorgevel, deur en rolluiken restaureren

Voorgevel beschadigd door aanrijding. Deur, rolluiken gevel zijn beschadigd. Gevel in crepi. PVC deur is kapot. rolluiken ook in PVC. Ruit met glas ook te vervangen. Bestek voor verzekering in eerste instantie, nadien uiteraard uitvoeren.

Gevel van herenhuis zandstralen en bakgoot vervangen

Gevel restaureren ongeveer 100 m². Een gevel van een klassiek herenhuis. Gevel is zeer vuil, de textuur moet niet veranderen. Er zit ook een balkon aan op het tweede verdieping.

Gevel reinigen en renoveren

Ik wil graag de voorgevel van een huis in de Brugse binnenstad laten reinigen en restaureren. Ook moet men 3 grote houten ramen vervangen met isolerende beglazing. Hiernaast moet men een rolluik wegnemen en vervangen.

Bakstenen en beton gevel laten restaureren

Woning uit 1974. Strak design veel grote ramen. Baksteen en betonplaten elementen. Plat dak. Iets willen overplaatsen, afwerking in pvc. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Gebarsten gevel te herstellen

Mijn woning geeft een grote barst waarbij een verzakking op het raam duwt. Om verder problemen te vermijden wil ik deze zo snel mogelijk restaureren