Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel en terras voegen herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel en terras voegen herstellen:

Gevel- en terras voegen herstellen

Gevel- en terrasvoegen herstellen. Ong. 70m² gevel en 30m² terras.

Bekleden gevel natuursteen

DRINGEND: want er is reeds gevaar voor verdere schade van loshangende leien-muurtegels die op het terras van de buren kapot gevallen zijn. Dit gaat om de zijgevel en bedraag 50m². Hier zouden dus de leien weggehaald moeten worden, geïsoleerd worden en dan terug bekleden. Ik weet wel niet of er spouw aanwezig is in de zijgevel. De rest van voor- en achter gevel is rode baksteen maar dat gaat dan over aparte werken waar we nog kunnen over onderhandelen. Het is een appartementsgebouw van 2 verdiepingen hoog met plat dak.

Gevel deels metselen in grasdallen

Wij zoeken een metser om een deel van onze gevel te metsen. Woning bestaande uit kelderverdieping & 2 bijkomende bouwlagen (houtskelet). Deel van kelderverdieping en gelijkvloers wordt aan buitenzijde afgewerkt in metselwerk (=wit/grijze grasdallen). Dit metselwerk loopt deels door op terras waar een houten constructie opkomt. 2de bouwlaag en deel van gelijkvloers wordt tevens in hout afgewerkt. We zoeken iemand voor binnen nu en 3 / 4 maanden om dit uit te voeren (kan nu reeds gebeuren, dus bij voorkeur zo snel mogelijk).

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van houten gevelplaten tegen bestaande muren. gevel : ruwe schatting : rond 25 m². Vrijstaande woning : achterkant terras overdekt. Stuje muur aan het huis op hoogte 1 ste verdieping.

Reinigen voorgevel bel-etage woning

Bel-étage woning 2 verdiepingen plat dak, de gevel laten reinigen. Voor en achtergevel reinigen. De bouw is gezet met bakstenen en beige gevoegd. Makkelijk bereikbaar via oprit en terras achteraan.

Plaatsen van trespa op gevels

1) Voorgevel + Rechter zijgevel (aangeduid met zwart eternit). De totale oppervlakte van deze 2 vlakken zou ongeveer 20. 4m² zijn. Voorzijde: 3. 96m x 2. 70m Zijgevel: 3. 60 x 2. 70m We zouden wel opteren voor zwarte trespa omdat die toch krasbestendiger zou moeten zijn (dat is toch wat men ons heeft verteld). 2) Oversteek gevel. De totale oppervlakte van deze 2 vlakken zou ongeveer 11. 3m² zijn Voorzijde: 6. 97m x 0. 80m Zijgevel: 4. 40 x 0. 60m (van hoek tot achterdeur) Zijgevel: 6. 80 x 0. 45m Dit ook in zwarte trespa (zodat ik mooi aansluit bij de opstaande gevel bekleding). 3) Oversteek terras 3 x 5. 5 m = 16. 5m²

Hervoegen van terras en kleine voegen in de gevel alsook borduur stenen opnieuw vast mesten

De terras voegen zijn los alsook enkele tegels verder zijn voegen aan de onderkant van enkele plaatsen van de gevels opnieuw te vullen borduurstenen zijn los op enkele plaatsen van het huis

Metalen bekleding voorzien voor terrasoverkapping

Terras overkapping renoveren en bekleden met gelakt aluminium, geanodiseerd aluminium. Afwerking terrasoverkaping, trapsgewijze boord van 32 cm hoog en 23 meter lang. Terras aansluitend aan de gevel. Graag een mooi geheel ervan maken qua kleur en materiaal.