Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevel voegen 360m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel voegen 360m²:

Gevel voegen

Het gaat om nieuwbouw dat nog niet gevoegd is. Ongeveer een 160 vierkante meter.

Gevel voegen 360m²

Nieuwbouw alleenstaande villa . 360m² te voegen. Dit zo snel mogelijk.

Gevel herstellen

De stenen boven een raam zijn verzakt en er is een scheur/barst door de bakstenen en voegen. Het gaat om een raam op de eerste verdieping. Dan zijn er nog kleine barsten aan de achtergevel ook te repareren.

Voegwerken + zetten van soepele voegen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij nog iemand die onze gevel kan voegen en hierna ook de soepele voegen (afkitten van ramen) kan voorzien.

Gevel voegen en cementeren van garage onderaan

Nieuwbouw, voor en achtergevel 12 m, zijgevels 10 m. Twee verdiepingen. Rechte muren. Aangebouwde garage dient ook ingevoegd te worden. Indien mogelijk aan de garage onderaan 50 cm cementeren.

Gevel zandstralen

Ik wil 4 gevels laten zandstralen en opnieuw laten voegen. Alléénstaand huis, 2 verdiepingen hoog. Veel ramen, 1 plat dak en 1 schuin dak. Ik zoek GEEN GEVELREINIGING, maar WEL ZANDSTRALEN.

Voegen herstellen achtergevel appartementsgebouw

Appartementsgebouw 3 verdiepingen (gv / 1 / 2) drie gevels - probleem vocht door zijmuur op 1e verdiep. Alle voegen nazien, losse stukken verwijderen, terug opvullen optie: gevel impregneren met vochtwerend product. De oppervlakte van de gevel is 200m².

Herstellen van voegen aan gevel rondom raam

Voegen van de losse stenen aan het raam. Dit is een gevelsteen , vertonen scheuren, 4 a 5 meter lang te herstellen.