Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevelbekleding met isolatie en steenstrips" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevelbekleding met isolatie en steenstrips:

Gevelbekleding met isolatie en steenstrips

Gevels van +/- 75 m² te laten isoleren en steenstrips te plaatsen. Gevel in baksteen.

Gevelbekleding plaatsen

Stuk gevel van +- 76m² isoleren en bekleden. Betreft een gevelmuur zonder spouw waar problemen zijn aan de binnenkant van het huis met vocht door voegwerk dat niet meer in goede staat is. Soort isolatie en bekleding kan in overleg gebeuren.

Pvc gevelbekleding plaatsen

Ik wil tegen mijn voorgevel en achtergevel een bekleding in PVC of composiet aanbrengen; dat kan gewoon tegen de stenen muur zonder extra isolatie te plaatsen. Ik zoek iemand die mij raad kan geven vermits ik een leek ben in dit verhaal en iemand die de werken professioneel kan uitvoeren. Er zitten wat ramen en deuren in dus ik denk dat het zeker minder dan 50 vierkante meter gaat zijn.

PVC gevelbekleding plaatsen

Isolatie staat bloot na afbreek van de muur van buurman. Ik wil graag mijn gevel laten bekleden met pvc. Niet meer dan 50 vierkante meter.

Isolatie en keramische gevelbekleding plaatsen

Nieuwbouw, volledige plaatsing isolatie en verlijmde bevestiging op aluminium profielen van keramische tegels als gevelbezetting. Meer dan 100 m².

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Twee gevels te bekleden met leien of cementbepleistering. Tussen 50 en 100 m² Eventueel ook isolatie.

Gevelbekleding aan te brengen met alu gevelplaten

Vrijstaande woning. Deels bestaande uit gelijkvloers en een deel met verdieping en zolder. Gelijkvloers voorgevel willen we bekleden met Alu gevelplaten en het overige met gevelpleister. Geen isolatie te voorzien. oppervlakte : Hoogte 3m25, Br 11 m en nog eens eens tuk van 3m25 op 3m.

PVC gevelbekleding aanbrengen

Bakstenen muur van 15 m op 6m . Geen isolatie. Enkel aanbrengenv an PVC gevelbekleding.