Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevelbekleding met isolatie en steenstrips" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevelbekleding met isolatie en steenstrips:

Gevelbekleding aanbrengen

Aanbrengen van gevelbekleding, dringend. De asbestplaatjes zijn verwijderd en nu moet er een nieuwe bekleding komen, oppervlakte is 14 a 20 m², nog af te spreken. Muur slorpt veel water op en regenwater komt momenteel binnen door wegnemen oude bekleding, daarom asap uit te voeren. Eventueel nagaan of nog isolatie geplaatst kan worden,.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Composiet gevelbekleding op 2de verdiep over 2 x 5m x 2.5m plaatsen. Momenteel Red Ceder Shingles met lichte isolatie. Ook isoleren.

PVC gevelbekleding plaatsen

Voor gevelbekleding en een deel isolatie ook - Tussen 10 en 50 m²

Steenstrips gevelbekleding plaatsen

Steenstrips gevelbekleding plaatsen. Achterbouw in Ytong. 8cm Isolatie plaatsen.

Houten gevelbekleding plaatsen

we zijn van plan deze zomer onze achterbouw te verbouwen en we overwegen om op 2 gevels (+/- 7.5m x 2.8m (h) & 3.2m x 2.8m (h) (mits aftrek vd oppervlakte van een groot schuifraam 4.5m x 2.15m)) van deze achterbouw houten gevelbekleding (+ isolatie) te laten aanbrengen.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Na plaatsen van aquaprotect ((ventilatie) nog last van schimmel en condens.Gerechtsdeskundige raadt isolatie buitengevel aan om de koude bruggen weg te werken, ook binnen isolatie raadt hij aan. Tussen 50 en 100 m²

Composiet gevelbekleding en isolatie plaatsen

Voorgevel isoleren en bekleden. Een goede thermische isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie is belangrijk wegens het drukke verkeer langs de woning. Het gaat om een gevel van 6 meter op 8. Ik dacht aan composiet.

PVC gevelbekleding en isolatie plaatsen

Werk omvat bekleding met isolatie en pvs sidings - zeker is nodig stelling te plaatsen gezien het appartement een aanliggende lagere (buur) woning heeft waarbij een klein deel moet bekleed worden aan het bovenstekende deel van de woning aan de voorgevel maar het grootste deel aan de achterkant ligt en waarbij de stelling zal moeten geplaatst worden boven het achterbouw stuk van de buurman. Oppervlakte ken ik niet van buiten, denk 70m² ongeveer.