Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevelbekleding met isolatie zetten in bungalow" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevelbekleding met isolatie zetten in bungalow:

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zijgevel in snelbouw blokken, goot hoogte 6m nok hoogte 12,50m, gevel br 14,50 m, zadeldak, 8 cm PU isolatie, en leien (ruitvorm)

Composiet gevelbekleding aanbrengen

Het is een nieuwbouw appartementen de beide nokken moeten worden bekleed en geïsoleerd. Totaal dus +/- 65 m²     11.5 bekleding van de scheidingsmuren 11.5.1 bekleding door middel van leien in vezelcement incl. 10 cm PU isolatie FH m2 64,60 scheimuur links 35,00 scheimuur recht 29,60

Gevelbekleding met isolatie zetten in bungalow

Oude gevelbekleding in crepi verwijderen, nieuwe isolatie plaatsen en daar een nieuwe gevelbekleding boven. Het gaat om een bungalow van de jaren '70. Afmetingen zijn ongeveer 18m lengte, 12m diepte en een hoogte van 3m plus de driehoeken van het dak. Type gevelbekleding hebben we nog niet beslist.

Gevel isoleren en bezetten met duurzaam hout

Gevel in baksteen. We willen er nieuwe isolatie en een gevelbekleding in hout over. Oppervlakte tussen de 50 à 100 m². Bekleding in duurzaam hout, maar exacte afwerking zijn we nog niet zeker.

Gevelbekleding met isolatie en steenstrips

Gevels van +/- 75 m² te laten isoleren en steenstrips te plaatsen. Gevel in baksteen.

Gevelbekleding plaatsen

Stuk gevel van +- 76m² isoleren en bekleden. Betreft een gevelmuur zonder spouw waar problemen zijn aan de binnenkant van het huis met vocht door voegwerk dat niet meer in goede staat is. Soort isolatie en bekleding kan in overleg gebeuren.

Pvc gevelbekleding plaatsen

Ik wil tegen mijn voorgevel en achtergevel een bekleding in PVC of composiet aanbrengen; dat kan gewoon tegen de stenen muur zonder extra isolatie te plaatsen. Ik zoek iemand die mij raad kan geven vermits ik een leek ben in dit verhaal en iemand die de werken professioneel kan uitvoeren. Er zitten wat ramen en deuren in dus ik denk dat het zeker minder dan 50 vierkante meter gaat zijn.

PVC gevelbekleding plaatsen

Isolatie staat bloot na afbreek van de muur van buurman. Ik wil graag mijn gevel laten bekleden met pvc. Niet meer dan 50 vierkante meter.